Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

AlfaRomeo

Az Alfa Romeo egy öt évvel ezelőtti problémát görget

Emlékszünk még, amikor a Sauber 2016-ban kis híján csődbe ment? Az Alfa nagyon is emlékszik, Kimi Raikkönenék teljesítményére ugyanis a mai napig rányomja bélyegét az akkori leállás.

részletek

Az Alfa Romeo még jobb eredményeket jósol

Pozitívan alakult az F1 szezonnyitója az olasz márka számára, ami a tavalyi nehéz szezont követően idén azonnal képes volt harcba szállni a pontot érő helyezésekért.

részletek

Sokkal jobb lett az Alfa, Raikkönen mégis csalódott

A versenytáv többségében az első tíz között haladt az Alfa Romeo finnje, de végül nem sikerült bajnoki egységet szereznie. Akárcsak Giovinazzi, a csapat egyértelmű javulásáról számol be.

részletek

Raikkönen: Nem tudom, hogy állunk! Ti talán tudjátok?

Az Alfa Romeo meglepően erős tesztet zárt Bahreinben, azonban Kimi Raikkönen a tőle megszokott higgadtsággal és némi humorral próbálta leplezni, mire is lesz képes idén a svájci-olasz istálló autója.

részletek

Russellt meglepte az Alfa Romeo teljesítménye

A Williams fiatal britjére főként egyik közvetlen riválisuk tette a legjobb benyomást a múlt hétvégi bahreini teszten. Giovinazzi szerint az Alfa idei autója egyértelműen jobb, mint a tavalyi.

részletek

Valóban jelentősen erősödhetett a Ferrari-motor

A vörös autó állandó pilótái is észlelték az erőforrás fejlődését a tesztelés során és a partnercsapatok is. Antonio Giovinazzi az Alfát vezetve elégedett az új motorral és az új autóval is.

részletek

Raikkönen: Az autó sokkal jobb, mint tavaly

Az Alfa Romeónál versenyző Kimi Raikkönen volt a teszt utolsó napján a legproduktívabb, miután a finn 166 kört pakolt bele autójába. Mindemellett még gyors is volt, hiszen a negyedik helyen végzett.

részletek

Jó véleménnyel van Raikkönen a Ferrari-motorról

Egyértelmű a fejlődés erőforrásfronton: a C41 versenyképesebb csomagnak tűnik elődjénél. A szombaton vezető Giovinazzi körszámban (125) és időeredményben (5. hely) is az élmezőnyben volt.

részletek

Alfa Romeo: Erre az alapra lehet építkezni!

Az első 2021-es tesztnap délelőttjén Kimi Raikkönen, délután pedig már Antonio Giovinazzi vezette az Alfa Romeo legújabb versenygépét, a C41-et. Problémamentes napot zártak.

részletek

Az új Alfa Romeót Kubica vezette először

Túlvan első kilométerein a C41 is: az autóról hétfőn Varsóban hullt le a lepel, négy nap múlva Barcelonában körözött. Robert Kubica kiemelte, ma nem a száguldáson volt a hangsúly.

részletek

Vasseur a francia sajtónak már borúsabban beszélt a Ferrariról

Bár korábban azt mondta az Alfa Romeo csapatfőnöke, hogy a Ferrari a motorgondok nagy részét megoldotta, a francia sajtónak már másként nyilatkozott a helyzetről Frederic Vasseur.

részletek

Raikkönen csak akkor edzett, ha kedve volt

Az Alfa Romeo finn pilótája azzal a lazasággal viszonyult a téli szünethez, amivel évek óta versenyez. Próbált minél többet kihozni a szabadságból, mielőtt újra beindul az F1-es gépezet.

részletek
Olvastad már?