Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

AlfaRomeo

Ricciardo: Bottasnak jót tesz majd a változás

A héten tapasztalt bejelentéscunami Valtteri Bottas Alfa Romeó-s szerződésével kezdődött. A finnek Daniel Ricciardo adott tanácsokat, aki hasonló cipőben járt, mikor elhagyta a Red Bullt.

részletek

Kubica: Nem hinném, hogy engem választ az Alfa

Robert Kubica ahogyan a versenypályára, úgy az F1-es sajtótájékoztatóra is 2019-et követően tért vissza, miután a koronavírusos Kimi Raikkönen Olaszországban sem áll az Alfa Romeo rendelkezésére.

részletek

Bottas: Nem érzem, hogy Lewis árnyékában voltam

A jövőre a Mercedestől az Alfa Romeóhoz igazoló finn pilóta izgatott az előtte álló új kihívás kapcsán. Azt is elárulta, hogy más csapattal is tárgyalt, de fényesnek látta az Alfa jövőjét.

részletek

Tisztább képet szeretne a döntés előtt az Alfa

Több esélyes is van az Alfa Romeo második ülésére, Frederic Vasseur csapatvezető viszont nem akarja elsietni a döntést, inkább megvárja, hogyan teljesítenek a jelöltek a következő hetekben.

részletek

30 millióval kopogtat az Alfánál a kínai Zhou

Az Alpine-nál aligha lesz hely az akadémistának, ezért Guanyu Zhou is bejelentkezett az Alfa Romeo ülésére. Spanyol sajtóhírek szerint F2-es eredményein kívül egy halom szponzorpénz is mellette szól.

részletek

Visszavonulása után is megtartaná Raikkönent az Alfa Romeo

A 2007-es F1-es világbajnok versenyzőként búcsúzik a sporttól, de főnöke nem zárja ki, hogy valamilyen szerepkörben náluk maradhat. Frederic Vasseur beszélt a finn jelentőségéről is.

részletek

Hülkenberg: Bottas kihagyhatott volna egy évet

Az ex-F1-es nem lepődött volna meg, ha Valtteri Bottas szünetre vonul, hogy kiheverje a Mercedesnél töltött öt szezont. Emlékeztetett rá, hogy a finnek a középmezőnyben sem lesz egyszerű dolga.

részletek

„A gyártók ne szóljanak bele a pilótakérdésbe!”

Zajlik a meccs a mezőny utolsó szabad üléseiért, amiket elsősorban a nagycsapatok próbálnak feltölteni. Egyikük, a Ferrari szerint azonban ez talán mégsincs így jól.

részletek

Exkluzív: Ki lesz Bottas csapattársa?

A Formula.hu információi szerint jelenleg három fiatal pilóta fut versenyt azért, hogy beülhessen az Alfa Romeóba - úgy tűnik, hogy Antonio Giovinazzi az IndyCarban folytathatja a pályafutását.

részletek

Hivatalos: Valtteri Bottas az Alfa Romeóé

Az Alfa megtette a bejelentést: csapatjátékost igazoltak Bottas személyében, aki segíthet szintet lépniük a következő időszakban. A szerződés több évre szól.

részletek

Kubica 11 év után végre csatázhatott

Utoljára 2010-ben fordult elő, hogy Robert Kubica valóban pozíciókért harcolhatott egy Formula-1-es versenyen és nem a messze leggyengébb technikában ült. Élvezte is a Holland Nagydíjat.

részletek

Giovinazzi defekt miatt nem szerzett pontot

Antonio Giovinazzi állítja, a szombati, bravúros időmérős eredményt követően vasárnap egy jobb-hátsó defekt vette el tőle a pontszerzés lehetőségét, közvetlenül a féltáv előtt.

részletek
Olvastad már?