Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

AlfaRomeo

Két fiatal pilóta is tesztelhet az Alfa Romeónál

Egy Juan Manuelnek és egy F1 kapuját döngető női pilótának is privát tesztlehetőséget ad az Alfa Romeo Racing. Egy V8-as Sauberrel fognak gyakorolni a Paul Ricardon.

részletek

Tökéletes a kapcsolat Raikkönen és az Alfa között

Az Alfa Romeo csapatfőnöke rámutatott, hogy megvan a kémia a 2007-es világbajnok és a svájci középcsapat között, már a tárgyalások során lefektették a feltételeket, így senki nem csalódott.

részletek

Ma sem szereti jobban a médiakötelezettségeket Raikkönen

A 39 éves finn közismerten idegenkedik az F1-et övező felhajtástól. Az Alfa Romeóhoz igazolva sok teher hullott le a válláról, de továbbra sem szerette meg az újságírókat. Bezzeg anno, amikor ralizott…

részletek

Alfa: Ha így folytatjuk, hamarosan elkaphatjuk a McLarent is

Az Alfa Romeo csapatfőnöke az eddigi fejlődést látva bízik abban, hogy a második félévben Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi már a McLarenekkel is csatázhat. Komoly hátrányt dolgoztak le.

részletek

Raikkönen: A sz*ros pontok nem fedik a valóságot

A Jégember úgy gondolja, a begyűjtött pontok száma, nem igazán fedi a valóságot az Alfa Romeo csapatának teljesítményét illetően. Saját stílusában fogalmazta meg, mi erről a véleménye.

részletek

Raikkönen: Az Alfa tudja, ha nyafognak, már itt sem vagyok

Az Alfa Romeo nagy fogást csinált Kimi Raikkönen megszerzésével. A 2007-es világbajnok szabhatja a feltételeket és esze ágában sincs felhagyni a veszélyes sportokkal és hobbikkal.

részletek

Raikkönen a Hungaroringen is kiválóan vezetett

Mivel az élen végig óriási csata zajlott a győzelemért, kevesen figyeltek fel Kimi Raikkönen kitűnő teljesítményére a középmezőnyben, amivel Bottas előtt végezve hat értékes pontot zsebelt be.

részletek

Raikkönen: Amikor igazán kellett, odatettem magam

Az Alfa Romeóval a tizedik helyre kvalifikálta magát Kimi Raikkönen, amivel kissé elégedetlen, azonban saját teljesítményén nem talált kivetnivalót a 2007-es világbajnok. A McLaren ellépett tőlük.

részletek

Raikkönen: A Red Bull sz*r rajtjai miatt tűntünk szabálytalannak

Érdekes feltételezett szabályszegés miatt büntették meg Németországban a két Alfa Romeót, ezért kettős pontszerzést buktak el. Kimi Raikkönen szerint azonban nem ők rajtolnak jól, hanem mások rosszul.

részletek

Fellebbezte a német büntetést az Alfa Romeo

Továbbra sem végleges a Német Nagydíj eredménye: az Alfa élt jogával, és beadta a fellebbezést, abban bízva, hogy Raikkönen és Giovinazzi visszakapják elvett pontjaikat.

részletek

Exferraris szakemberrel erősített fontos pozícióban az Alfa

Tovább zajlik a Sauberből Alfa Romeóvá átvedlett istálló átalakítása, illetve fejlesztése: a csapat most a Ferraritól szerzett egy szakembert az aerorészleg vezetőjének.

részletek

Fellebbez az Alfa Romeo a büntetés ellen

Az Alfa Romeo csapatfőnöke szerint jogtalanul büntették meg mindkét versenyzőjüket, akik így pontot sem szereztek. Frederic Vasseur azt állítja, hogy megvannak a bizonyítékaik és fellebbezni fognak.

részletek
Olvastad már?