Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

AlfaRomeo

Sajtó: Mégsem cseréli le a Ferrarit az egykori Sauber

Egyes spekulációk szerint az Alfa Romeo távozásával a svájci székhelyű, korábban Sauberként ismert F1-es alakulat 2022-től nevet és motorszállítót is váltott volna, ám a legfrissebb hírek ennek részben ellentmondanak.

részletek

Giovinazzi: Kimi még mindig az egyik legjobb

Továbbra is csapattársától lesi el az F1 fortélyait az Alfa Romeo olasz pilótája. Elárulta, első szezonjában csak a finnt másolta, azóta viszont sokkal önállóbb lett és készen áll újabb lépést tenni ebbe az irányba.

részletek

Az alfások idén elkapnák az Alphát

Az Alfa Romeo két versenyzője ellentétes várakozásokkal tekint a 2021-es szezon elé. Míg Giovinazzi elkapná az AlphaTaurit, addig Raikkönen az erősebb motortól sem számít komolyabb előrelépésre.

részletek

Alfa: A Ferrari döntött a második ülésről

Frederic Vasseur csapatvezető elárulta: az együttműködés része, hogy a Scuderia választhatta ki, kié legyen a második autójuk. A szakember nem szomorkodik, hogy nem nála debütál Mick Schumacher.

részletek

Az Alfa Romeo a túlélésért küzdött

A tavalyi járványhelyzet kis híján magával rántotta az Alfa Romeo F1-es csapatát, aminek fennmaradásában óriási szerepet játszottak a széria különböző óvintézkedései.

részletek

Raikkönen: Én nem érzem, hogy változtam

A finn F1-es pilóta azt a kérdést kapta meg, hogy vajon mennyit változott emberként és versenyzőként az utóbbi húsz évben - szerinte valamennyit biztos, de azért, mert sok mindent megtapasztalt.

részletek

Raikkönen: Hamar kiderültek a gondok

A finn pilóta szerint nagyok voltak az elvárásaik a szezon előtt, aztán már a teszten kiderült, hogy ez egy teljesen más év lesz. Hamar fel kellett ébredniük, de jobb helyzetben vannak 2021 előtt.

részletek

Alfa Romeo: Marad a főszponzor és Kubica is

Továbbra is az Orlen lesz a svájci csapat névadó szponzora – a lengyel olajvállalat támogatásával együtt pedig Robert Kubica is jár tartalékpilótaként.

részletek

Az Alfa nem kíván hosszabbítani a Ferrarival

Elégedetlen a maranellóiak erőforrásával, ezért egyelőre nincs kész újabb szerződést aláírni az Alfa Romeo F1-es istállója. A csapatfőnök szerint a Ferrari tehet a problémájuk 80 százalékáról.

részletek

Az Alfa Romeo előtt nagy lehetőség nyílik

Az Alfa Romeo előtt nagy esély nyílik két újonc érkezése nyomán. Egy jó beállítással mindkét autójukkal eljuthatnak a Q2-be, ami fontos lenne számukra, hogy maguk mögött tartsák a Haast.

részletek

„Kimi még mindig a mezőny egyik legjobbja”

Antonio Giovinazzi elismerően beszélt finn csapattársáról, aki szerinte még mindig rendkívül gyors, ehhez párosul a hatalmas tapasztalata - ha meg akarja verni, akkor mindent jól kell csinálnia...

részletek

Hogyan lehetne jobb az Alfa? - „Ha gyorsabb lenne!”

Ugyan Alfa Romeo néven, de az egykori Sauber ezen a hétvégén ünnepli 500. F1-es nagydíját. Raikkönen szerint ez egy szép mérföldkő, de jobban érdekli, hogy a tempójukon javítani tudjanak.

részletek
Olvastad már?