DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

AlfaRomeo

Akár a Mercedesszel is csatában lehet az Alfa

A vasárnapi futamon mutatottak alapján rendszeres résztvevője lehet idén az Alfa Romeo a középmezőny élén folytatott csatáknak, a csapat szerint a Mercedes sincs elérhetetlen távolságban.

részletek

Pimasz stratégia: Így vette el az Alfa az Alpine pontját

Az Alfa Romeo már az F1-es szezonnyitón arra összpontosított, hogy kibabráljon egy ellenféllel: inkább ne kapjon senki pluszpontot a leggyorsabb körért, csak Gasly ne szerezze meg.

részletek

Bottas úgy érzi, a Mercedesszel csatázhatnak Bahreinben

Nem sorolta az egyértelműen gyorsabb csapatok közé egykori munkaadóját az Alfa Romeo finn F1-es pilótája, aki szerint biztató volt a versenytempójuk.

részletek

Podcast: Zhou’s second year in the front line

A quick pre-season interview Zhou Guanyu, the first Formula One racing driver from China, who is driving for Alfa Romeo F1 Team Stake.

részletek

Podcast – Exkluzív: Zhou második éve a frontvonalban

Második F1-es idényére hangol Zhou Guanyu: a Formula Podcast a nyitány közeledtével kifaggatta a tavaly kellemes meglepetést okozó kínait.

részletek

Bottas: Legalább 50 százalékkal jobb az idei Alfa Romeo

Nem győzte dicsérni a 2023-as autót a finn pilóta az F1-es tesztet követően: nincsen jelentős korlátozó tényező és a műszaki hiba is kevesebb lett.

részletek

Leclerc-vezetés délelőtt a teszt legjobb körével

A Ferrari, a Mercedes és az Aston is megvillantotta lágy gumis tempóját az utolsó F1-es tesztnap elején, míg az Alfa és a McLaren problémákba ütközött.

részletek

Bottas: Stabilabbá vált az autó hátulja, de a delfinezés nem szűnt meg

Az Alfa Romeo versenyzője bizakodó az első F1-es tesztnapot követően, a C43-as ugyanis hiba nélkül futott Bahreinben, a delfinezés azonban nem tágít.

részletek

Alfa Romeo: Seidl csupán néhány futamon lesz jelen 2023-ban

Az Alfa Romeo újdonsült vezére elárulta: 2023-ban kevesebbet láthatjuk őt az F1-es versenyhétvégéken, többnyire ugyanis Hinwilben dolgozik majd.

részletek

A padlót nézd: Eltérő Alfa gurult pályára Barcelonában

A 2023-as Alfa Romeo bejáratása rávilágított arra, hogy még az „igazi” autóbemutatók is becsapósok: eltűnt a renderképeken látott fogazott padlószegély.

részletek

Az FIA-elnök visszalép, az Audi az élre törne - szerda

Ben Sulayem átadta az F1-gyel kapcsolatos napi tevékenységeket, a BMW nem kér az F1-ből, az Audi pedig meg is hódítaná. Erről olvashattatok a Formulán szerdán!

részletek

Törvényt sértett bemutatójával az Alfa Romeo?

Az F1-es csapat új főszponzorának logója felkerült a C43-ra – csakhogy a szóban forgó, szerencsejátékban utazó céget tilos reklámozni Svájcban, ahol az eseményt tartották.

részletek