Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 4. csütörtök

AlfaRomeo

Mick Schumacher már idén bemutatkozhat az F1-ben?

Honfitársa, Nick Heidfeld szerint nagyon is elképzelhető, hogy amennyiben Antonio Giovinazzi nem javul jelentősen tavalyhoz képest, akkor már idény közben bedobja a mély vízbe az Alfa Romeo.

részletek

Ezért nem jött szóba Giovinazzi a Ferrarinál

Az olaszt is emlegették esélyesként Sainz és Ricciardo mellett a sajtóban, Mattia Binotto azonban nem érzi késznek a feladatra. Az idő Giovinazzi reményei ellen dolgozik: bár tapasztalatlan, már 26 éves.

részletek

Raikkönennel barátkozni is lehet – ha nem lát kamerát

Különleges helyzetben van Bereznay Dániel, az Alfa Romeo e-sportolója, aki személyesen ismeri Antonio Giovinazzit és Kimi Raikkönent. Ugyancsak megosztotta velünk, miért nem várják tárt karokkal a virtuális F1-es nagydíjakon.

részletek

Az Alfánál még a téli tesztek adatait bújják

Antonio Giovinazzi tűkön ülve várja már az F1-es szezonkezdetet, ami héthónapos holtidőszak után jöhet csak el, reméli azonban, hogy a kevés eddigi adat segítségével is sikerül tökélyre csiszolniuk az idei autót.

részletek

Új Giulia és Stelvio Quadrifoglio MY2020: erő minden részletben

Ütemet váltott a száguldás, a körülmények átmeneti lassításra késztették a világot, az Alfa Romeo azonban tovább gyorsul. A Giulia és a Stelvio Quadrifoglio MY2020 páros szuperautókat idéző teljesítményt nyújt az 510 lóerős, 2,9 literes, V6-os Bi-Turbo motorokkal, az exkluzív megjelenéssel, az új technológiai megoldásokkal, a felfrissített vezetéstámogató és biztonsági rendszerekkel.

részletek

Giulia GTA: személyre szabott dizájn a Centro Stile Alfa Romeótól

A Giulia GTA testreszabásának egyedi és exkluzív lehetőségeivel egészül ki az Alfa Romeo különleges vezetési élménye. Az Alfa Romeo páratlan történelmét idéző megoldásokkal hozta összhangba a Giulia GTA által nyújtott esztétikai élményt és a műszaki megoldásokat, a Centro Stile Alfa Romeo.

részletek

Ezért értékes Raikkönen az Alfa Romeo számára

Frederic Vasseur szerint a 2007-es világbajnok finn nem a pénz, hanem az élvezet miatt van még az F1-ben – márpedig ennek az is a része, hogy részese lehet jelenlegi csapata fejlődésének.

részletek

Teljesen másképp kell felfogni ezt a szezont az F1-es csapatoknak

Fred Vasseur szerint a fejlesztési verseny most nem lesz olyan, mint ahogy megszokhattuk, az lehet a döntő, hogy kinek az autója lesz jó már az első futamon. Az erőforrásokat a gyártásra kell használni.

részletek

Raikkönen: A világ megőrült, de nálunk minden a régi

Bár koronavírus tartja félelemben a világ lakosságát, a Formula-1-es versenyzés pedig határozatlan időre szünetel, Kimi Raikkönenék otthonában továbbra is ugyanúgy zajlik az élet, mint korábban.

részletek

Csatlakozz: #teddleakulcsot

Összefogásra buzdító kezdeményezéssel járul hozzá a koronavírus járvány elleni védekezéshez a Fiat-Chrysler. A #teddleakulcsot címmel életre hívott akciójában az autógyártó óriás magyarországi képviselete arra kéri a Fiat, az Alfa Romeo, és a Jeep tulajdonosokat, illetve a felelősen gondolkodókat, hogy lehetőség szerint se gyalog, se autóval ne menjenek el otthonról.

részletek

Vasseur: Nem az autósport lesz a prioritás a válság után

Számos krízist látott már az Alfa Romeo csapatfőnöke, de a koronavírus következményeit csak a második világháborúhoz tudja hasonlítani. A sűrített szezon költségei miatt is aggódik.

részletek

A Ferrari már megkezdte a tavaszi szünetet

Az előrehozott nyári szünet lépett érvénybe a Scuderiánál, de több más csapat is bejelentette már, hogy mikortól áll le és tölti le a kötelező, ezúttal tavaszra időzített pihenőjét.

részletek
Olvastad már?