Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

AlfaRomeo

Raikkönen jobb munkát vár az Alfa Romeótól

Kimi Raikkönen abban reménykedik, hogy már a jövő heti Francia Nagydíjra megérkeznek az Alfa Romeo fejlesztései, miután az elmúlt három versenyen nem tudott pontot szerezni a csapat.

részletek

Raikkönen továbbra is elégedetlen

Az Alfa Romeo F1-es pilótájának még mindig nem tetszik az autó, amely szerinte nem kiegyensúlyozott és lassú - legalábbis Kanadában ez volt a helyzet, úgyhogy nagyon bízik az érkező fejlesztésekben.

részletek

Raikkönen: Nem voltam elég gyors, ennyi

Míg Antonio Giovinazzi karrierje egyik legjobb kvalifikációján van túl, addig Kimi Raikkönen számára pocsékul alakult a Kanadai Nagydíj időmérő edzése. Giovinazzi tudott újítani, Raikkönen viszont nem.

részletek

Raikkönen: Néhány tizeddel sokat léphetnénk előre

Kimi Raikkönen a két pénteki szabadedzést a hatodik, illetve a tizenhatodik pozícióban zárta. Összességében nincs oka panaszra, de mindössze néhány tized javulással óriásit ugorhatnának.

részletek

Raikkönen: Nincs nagy gond, csak lassúak vagyunk

Az első négy versenyen pontot szerzett az Alfa Romeo finn pilótája, Kimi Raikkönen, akinek meggyőződése, hogy az elmúlt két futamon látott szenvedések a pályák karakterisztikájának tudhatók be.

részletek

Ericsson átmenetileg kitúrná az Alfából Raikkönenéket

Persze csak átmenetileg: a svéd ex-F1-es nagyon szeretné tesztelni az idei Alfa Romeót és azt is logikusnak tartaná, ha egy-egy pénteki szabadedzésre beülhetne valamelyik pilóta autójába.

részletek

Erős Norris, áldozat Russell - így alakul az F1 újoncainak szezonja

Bár 2017-ben beugróként teljesített már két versenyt a sérült Pascal Wehrlein helyén, Antonio Giovinazzi csak most, két évvel később kezdhette meg első teljes szezonját a Formula-1-ben. Rajta kívül még három olyan versenyző van, akik hasonló cipőben járnak, nézzük, hogy alakult ennek a négy versenyzőnek az újoncéve az eddig eltelt hat futam alapján!

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

A Ferrari egy tavalyi döntése miatt szenvedhet

2018-ban jó húzásnak tűnt, hogy a Ferrari technikai igazgatója átnyergelt az Alfa Romeóhoz. De úgy tűnik, végül ezzel lőhette lábon magát a Scuderia, aki már fontolgatja a szakember visszahozását.

részletek

Raikkönen esete a 300-zal, ami nem érdekli

A legendás film nyomán spártainak öltöztette pilótáját az Alfa Romeo, így állítva emléket Kimi Raikkönen 300. F1-es nagydíjrészvételének, ami ezen a hétvégén, Monacóban érkezik el. Gondolhatjuk, a finnt mennyire izgatja mindez.

részletek

Amit Raikkönen jobban élvez az Alfa Romeónál, mint a Ferrarinál

Vezetni ugyanúgy kell a középmezőnyben is, mint a legelején, jegyezte meg szokásos stílusában a finn: idei istállójánál azonban sokkal szabadabbnak érzi magát. A 39 éves pilóta nem tartja magát csapatvezérnek.

részletek

Raikkönen: A legjobbkor jön számunkra a teszt

Kimi Raikkönen érthető módon nincs megelégedve a Spanyol Nagydíj végeredményével, miután ez volt idén az első verseny, melyen az Alfa Romeo finn pilótája nem tudott pontot szerezni.

részletek
Olvastad már?