DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

AlfaRomeo

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

Stake F1 Team: Idén sem lesz Sauber csapatnév a rajtrácson

Az év első napján bemutatták az Alfa Romeo új identitását: a Stake F1 Team hangzatos ígéretekkel érkezik. Autójukat, a C44-et február 5-én mutatják be.

részletek

Nincs B terv a Red Bullnál, Hornert kitüntették, bejelentés készülődik – vasárnapi F1-es hírek

Marko kizárja a Hondához való visszatérés lehetőségét, Ocon példaképére, Schumacherre emlékezett, újév napján kiderül az Alfa Romeo új neve. Az év utolsó napjának hírei.

részletek

Az Audi nem álmodik a 2026-os bajnoki címről

A várakozásokon alul teljesített idén a 2026-ban már az Audi F1-es csapatát üzemeltető Sauber – Hinwilben tudják, hogy nem számíthatnak azonnali sikerekre.

részletek

Ezért nem marad az F1-ben az Alfa Romeo

Bár szóltak hírek a Haasszal való partnerségről, az olasz márka nem akart még egy olyan együttműködést, mint a Sauberrel. Helyette a WEC lehet a cél.

részletek

Egyre valószínűbb, hogy jövőre nem lesz Alfa Romeo az F1-ben

Egyre biztosabbá válik, hogy az Alfa Romeo név jövőre nem lesz jelen a mezőnyben, miután a Sauberrel idén véget ért a megállapodásuk.

részletek

Milyen fejlesztéseket hoztak a csapatok az F1-es Abu Dhabi Nagydíjra?

Mindössze három istálló érkezett újításokkal az F1-es évadzáróra: közülük a konstruktőri hetedik helyért harcoló AlphaTauri a teljes padlólemezt átszabta.

részletek

Búcsúzik az Alfa Romeo, de nem örökre

A hétvégi Abu Dhabi Nagydíj lesz az Alfa Romeo és a Sauber utolsó közös F1-es futama – de az olasz márka nem zárja ki, hogy még visszatérnek a sportágba.

részletek

Milyen névre vált az AlphaTauri és az Alfa Romeo?

A Red Bull második csapata kapcsán újabb pletykák merültek fel, a hinwili gárda készen áll a bejelentésre – de lehet, hogy csak az FIA listájáról leszünk okosabbak.

részletek

Feketébe borult Las Vegasra az F1-es Alfa Romeo

Szerda késő este az Alfa Romeo is speciális autófestést villantott a hétvégi nagydíj előtt: a fekete szín és a kártyajátékok dominálnak az egyszeri dizájnban.

részletek

„Három versenyzőnk lesz jövőre” – Alfa Romeo

Nem tartalékosként, hanem az F1-es felállásuk szerves részeként tekint a csapat Theo Pourchaire-re – de az még kérdés, hol versenyezhet a francia.

részletek

Teljesen új F1-es autóval készül a Sauber

James Key közreműködésével nem az idei gépet fejleszti tovább 2024-re az Alfa Romeo nevét elhagyó alakulat, hanem minden elemében átalakítja azt.

részletek