Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

AlfaRomeo

Raikkönen nem érti az Alfa problémáit

A 2007-es F1-es világbajnok szerint a lágy gumikon hirtelen minden jónak tűnt, de addig kész szenvedés volt az autó - a baj az, hogy fogalma sincs az okokról, nem érti a helyzetet.

részletek

Raikkönen: Mire megjött a tempónk, elment mellettünk a verseny

Tovább tart az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen vesszőfutása 2019 második felében. A finn zsinórban ötödik versenyén sem szerzett pontot, mire pedig megtalálták a tempójukat, elbukták a versenyt.

részletek

Raikkönen: Borzasztóan szoros a középmezőny

Minden csapat előre eltervezett programjára hatással van a tájfun miatt elhalasztott kvalifikáció, ez alól pedig az Alfa Romeo sem kivétel. A hullámvölgyben lévő Raikkönen végre pontot szerezne.

részletek

Nem pánikol a gyengélkedő Raikkönen

A Magyar Nagydíj óta nem szerzett pontot az Alfa Romeo veterán pilótája. Bár a visszaesés pontos oka ismeretlen, a finn szerint nincs szó súlyos problémáról, ezért bármikor visszatérhetnek a korábbi erős formához.

részletek

Giovinazzi: Sosem voltam pénzes, úgyhogy mindig nagy a nyomás

Az Alfa Romeo olasz versenyzője mögött sosem állt milliárdos édesapa vagy szponzor, így hozzászokott, hogy nagy rajta a nyomás. Ennek ellenére bízik abban, hogy formajavulása új szerződést ér.

részletek

Hülkenberg az Alfa Romeóval tárgyalt

A Renault-nál ülését elveszítő Nico Hülkenberg elismerte, beszélt korábbi jó barátjával, az Alfa Romeo csapatát irányító Frederic Vasseurrel a jövőjét illetően. Pár héten belül várható a döntése.

részletek

Raikkönen: Véget kell vetnünk ennek a rémálomnak

A finn Kimi Raikkönen válaszokat vár az Alfa Romeótól arra, miért estek vissza ennyire drámaian a Magyar Nagydíj óta. A Jégember pontot sem szerzett a nyári szünetet követően, de ő is hibázott.

részletek

Raikkönen a hibás a Q1-es kiesésért, Giovinazzi Q3-közelben

A finn is bevallja, ezt ő szúrta el: gyorskörén elhibázott egy kanyart, így épp Giovinazzi előzte meg – aki nem volt messze a Q3-ba kerüléstől sem, és újabb pontszerzést vizionál az Orosz Nagydíjon.

részletek

Hivatalos: Kubica és Hamilton is megtarthatja a pontját

Pont került a hónapokkal ezelőtt rendezett Német Nagydíj végére: döntés született az Alfa Romeo fellebbezésének ügyében, amely Robert Kubicát és Lewis Hamiltont is érintette.

részletek

Giovinazzi: Remélem, otthon lefotózták, hogy én vezettem

Kimi Raikkönen a nyári szünet óta képtelen pontot szerezni csapata számára, Antonio Giovinazzi pedig egy büntetés ellenére is megtarthatta tizedik helyét. Raikkönen balesetéért nem járt szankció.

részletek

Kvjat szerint Raikkönen megpróbálta kinyírni

A Toro Rosso orosz F1-es pilótája szerint 2007 világbajnoka olyan dolgot csinált, amit éppen ő szokott ellenezni, mégpedig azért, hogy védje csapattársát, Antonio Giovinazzit.

részletek

A McLarennek eddig kiválóan alakul a hétvége

Belgiumban és Monzában nem sok babér termett a wokingi istállónak, Szingapúrban azonban Sainz és Norris is remekül szerepelt pénteken, komoly eséllyel ismét a negyedik erő lesz a McLaren.

részletek
Olvastad már?