Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

AlfaRomeo

Sajtó: Kubica az Alfa Romeónál köthet ki

Már szóba hozták a Haasszal, a Racing Pointtal, de most a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a Williamstől távozó Robert Kubica az Alfa Romeo Racing fejlesztési pilótája lesz jövőre.

részletek

Már nem Peter Sauber vezényelte csapata és az Alfa frigyét

Amikor az Alfa Romeo a Sauberen át vissza szeretett volna térni az F1-be, a veterán csapattulajdonos, Peter Sauber áldását adta a döntésre és támogatta, ezen kívül viszont maradt a háttérben, és csak a háttérből figyelte Fred Vasseurt.

részletek

Schumachernek az Alfa is kosarat adott

Idén ugyan tesztelhetett az Alfa Romeónál Mick Schumacher, jövőre azonban nem kapja meg ezt a lehetőséget. A csapatfőnök azt kéri a némettől, hogy nyerje meg az F2-es bajnokságot, utána tárgyalnak.

részletek

Sajtó: Komoly gondban Raikkönenék

Úgy tűnik, a teljes karosszériát át kell terveznie az Alfa Romeónak a jövő évre szánt autón, mivel német sajtóértesülések szerint a törésteszt nagyon rosszul sikerült és a jelek szerint nem is apró a baj.

részletek

Menetpróba - Alfa Romeo Giulia 2.0i

Az olasz márka sportlimuzinja a műfaj talán legjobb padlólemezére épül. Ezért igazán vezetésközpontú az autó, ami manapság ritka különlegesség.

részletek

Raikkönen: Az Alfánál sem kisebb a nyomás, mint a Ferrarinál

A Ferrarival világbajnoki címig jutó Kimi Raikkönen úgy gondolja, semmivel sem jelent kisebb terhet az Alfa Romeo versenyzőjének lenni, mint a Ferrariénak, viszont így több időt tölthet a családdal.

részletek

Csak Williamseket győzött le a csalódott Raikkönen

A Brazíliában még remeklő Alfa Romeo hirtelen a középmezőny legvégére esett vissza. Raikkönen szerint nem veszíthettek ennyit, Giovinazzi jónak érezte az autót – ami mégis lassú volt, reményeik szerint csak egy körön.

részletek

Raikkönen nem lazázza el a szezonzárót

Másfél hete az Alfa Romeo idei legjobb eredményét szállította Kimi Raikkönen, most pedig önbizalommal telve érkezik Abu Dhabiba, ahol még fontos missziót kell teljesítenie a csapattal.

részletek

Kettős győzelem az Alfa Romeo Giulia számára

A SPORT AUTO magazin olvasói két kategóriában is az olasz sportszedánra voksoltak. Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio csúcsmodell a „100 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” osztályában sorban harmadik alkalommal szerezte meg az első helyezést. Az Alfa Romeo Giulia Veloce a „75 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” kategóriájában bizonyult a legjobb importmodellnek.

részletek

Raikkönen: Apaként most értem meg, mit éreztek a szüleim

Kimi Raikkönen kisfia is elkezdett gokartozni, a finn jégember pedig aggódó szülővé vált. Ő van a leginkább tisztában a veszélyekkel, ezért félti Robint, akinek születése óta megváltozott az élete.

részletek

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

Raikkönen: Akár az utolsó is lehetnék

Ismét pont nélküli versenyt zárt az Alfa Romeo pilótája, aki az USA Nagydíjon elért 11. helyezésére azt reagálta, akár az utolsó is lehetne, hiszen semmivel sem jutott vele előrébb. Problémák vannak az autójával.

részletek
Olvastad már?