DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Feketébe borult Las Vegasra az F1-es Alfa Romeo

Szerda késő este az Alfa Romeo is speciális autófestést villantott a hétvégi nagydíj előtt: a fekete szín és a kártyajátékok dominálnak az egyszeri dizájnban.

Helyi idő szerint szerda este az Aria Hotelnél a két versenyző és Alessandro Alunni Bravi csapatvezető jelenlétében az Alfa Romeo is bemutatta, milyen egyedi autófestéssel készült a hétvégi F1-es Las Vegas-i Nagydíjra.

f1-alfa-vegas-2



A megszokott színek helyett a hétvégén a fekete fog dominálni Valtteri Bottas és Guanyu Zhou C43-asán (és ruházatán), emellett természetesen Vegas-i szimbólumként megjelennek a kártyajátékok motívumai, valamint az Alfa Romeo legendás négylevelű lóheréje arany színben, illetve a 6-os szám, amely a Sauber és az olasz márka közötti hatéves – az évad végén záruló – együttműködést jelzi.

f1-alfa-vegas-1

Az Alfa Romeo ezzel már az ötödik csapat lett, amely különleges dizájnnal fog versenyezni Las Vegasban: a Ferrari már múlt héten bemutatta a fehér szárnyakkal tarkított fényezését, az Alpine csak minimálisan módosított a megjelenésén, míg a Williams és a Red Bull is Vegas-i szimbólumokkal bolondította meg a festését, utóbbi a másik két amerikai fordulóhoz hasonlóan egy rajongó terve alapján.

f1-alfa-vegas-4

f1-alfa-vegas-3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: