DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

A mennyezetről lelógatva érkezett meg a Red Bull Las Vegas-i festése

A harmadik amerikai F1-es futamon is egy rajongói dizájnnal áll rajthoz a világbajnok istálló, amely ezúttal rendhagyó módon prezentálta a fényezést.

f1-redbull-vegas-1



Akárcsak Miamiban és Austinban, a hétvégén debütáló Formula-1-es Las Vegas-i Nagydíjon is különleges, egy rajongó által megálmodott festést ölt magára a Red Bull két autója. Több ezer beadott pályázat közül a brit Lindsay Palmer dizájnja kapta a legtöbb szavazatot a rajongóktól, amelyet aztán helyi idő szerint kedd késő este egy mennyezetről lelógatva prezentáltak.

f1-redbull-vegas-2

Mint azt a Red Bull közleménye is kiemeli, az előző két alkalommal szemben most az RB19-es teljes fényezése egyedi megjelenést kap az első szárnytól az oldaldobozok át a hátsó szárnyig, és a lila alaptónus mellett számos Vegas-i szimbólum megjelenik rajta, kezdve az ikonikus táblától a pókerzsetonokig és -kártyákig.

f1-redbull-vegas-3

S ha már póker: a hétvégén a Red Bull kereikein dísztárcsái is egyedi megjelenést kapnak a Pokerstarsszal való együttműködés révén.

f1-redbull-vegas-4

A világbajnok alakulat egyébként már a negyedik csapat a Ferrari, az Alpine és a Williams után, amely különleges festést villantott Las Vegasra, s itt még nincs vége a sornak, hiszen helyi idő szerint szerda este az Alfa Romeo is így fog tenni.

f1-redbull-vegas-5

f1-redbull-vegas-6

f1-redbull-vegas-7

f1-redbull-vegas-8

f1-redbull-vegas-9

f1-redbull-vegas-10

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: