DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Festés

Szavazás: Melyik 2024-es F1-es autó a legszebb?

Véget értek az F1-es autóbemutatók, immár mind a tíz idei versenygép dizájnját láthattuk – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, hogy melyik sikerült a legjobban.

részletek

Szavazás: Melyik 2024-es F1-es autófestés tetszik eddig a legjobban?

A tavalyi konstruktőri világbajnokság alapján a mezőny második felébe tartozó alakulatok fedték fel eddig idei dizájnjukat – de melyik közülük a legszebb?

részletek

Az első fecske: itt a McLaren 2024-es F1-es festése

A wokingi istálló egy videó formájában leplezte az MCL38-as színezését, amelyben még nagyobb szerepet kapott a papaja – az autó maga viszont később érkezik.

részletek

Feketébe borult Las Vegasra az F1-es Alfa Romeo

Szerda késő este az Alfa Romeo is speciális autófestést villantott a hétvégi nagydíj előtt: a fekete szín és a kártyajátékok dominálnak az egyszeri dizájnban.

részletek

A mennyezetről lelógatva érkezett meg a Red Bull Las Vegas-i festése

A harmadik amerikai F1-es futamon is egy rajongói dizájnnal áll rajthoz a világbajnok istálló, amely ezúttal rendhagyó módon prezentálta a fényezést.

részletek

Las Vegas-i festést villantott a Williams

Az amerikai tulajdonossal és pilótával rendelkező grove-i F1-es alakulat is speciális dizájnnal készült a hétvégi Las Vegas-i Nagydíjra.

részletek

A Williams F1-ese is amerikai festést kapott

A hazai nagydíjára készülő Haas és a világbajnok Red Bull mellett a Williams autóin is feltűntek az amerikai zászló motívumai az F1-es USA Nagydíjon.

részletek

Itt a Red Bull különleges festése az F1-es USA Nagydíjra

Akárcsak Miamiban és majd Las Vegasban, Austinban is egy rajongó által megálmodott dizájnnal áll rajthoz Max Verstappen és Sergio Perez.

részletek

Fekete, arany és trikolór: különleges festést kap az F1-es Olasz Nagydíjra az Alfa Romeo

Arany részek és az olasz trikolór: nemcsak a Ferrari, hanem az Alfa Romeo is speciális dizájnnal indul Monzában, tisztelegve az új 33 Stradale előtt.

részletek

Csipetnyi sárga: itt a Ferrari festése az F1-es Olasz Nagydíjra

Ahogy az várható volt, különleges dizájnt kap a hazai versenyre a Scuderia két autója, de azért nem is borult teljesen sárgába Leclerc és Sainz versenygépe.

részletek

Neonzöld árnyalatot kap Spára az Alfa Romeo

Az egyik partnerükkel való együttműködés előtt tisztelegve különleges festéssel áll rajthoz a hétvégi F1-es Belga Nagydíjon Valtteri Bottas és Guanyu Zhou.

részletek

Íme, a Williams speciális festése az F1-es Brit Nagydíjra

Egy futammal előre, már a hazai versenyén is megünnepli 800. F1-es nagydíját a grove-i alakulat, amelynek dizájnában feltűnik a brit zászló motívuma Silverstone-ban.

részletek