Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Festés

Komoly változások lehetnek a Ferrari új autóján

A Haas autóbemutatója után több, mint valószínű, hogy a Ferrari is változtat a kipufogóinak elrendezésén. Sajtóinformációk szerint pedig a megszokott piros szín is változik majd.

részletek

Kamukép a kiszivárogtatott McLaren?

Tegnap úgy tűnt, hogy Woking véletlenül posztolt egy képet a közösségi médiában idei versenyautójáról, amit gyorsan törölt is. A McLaren szerint a megjelent kép nem tőlük származik.

részletek

Engedélyezné az alkalmi fényezéseket a McLaren-főnök

Az F1-ben – egyes szériáktól eltérően – szabály vonatkozik arra, hogy a versenygépek festése nem változhat a szezon folyamán és a két autónak meg kell egyeznie. Zak Brown az elsőt oldaná fel.

részletek

Szuper monacói sisakfestések

Gyakran előfordult az elmúlt években, hogy a Monacói Nagydíjra egy-egy pilóta egészen különleges, ütős festéssel készült. Raikkönen, Vettel, Vergne, Bottas is többek között.

részletek

Különleges tesztfestések

A Red Bull igen meglepő külsővel rukkolt elő a hivatalos bemutatáson, ám nem ez marad a végleges szín. A korábbi években láttuk már Schumachert feketében, Alonsót sárga-fehérben is.

részletek

Leleplezte 2018-as festését a Ducati

Hétfő délelőtt az olasz gyártó bolognai előadótermében sor került az idei első csapatbemutatóra, amelyen Andrea Dovizioso és Jorge Lorenzo lerántotta a leplet a némileg új színezést kapott motorról.

részletek

Még narancssárgább lehet jövőre a McLaren

A McLaren istálló többször is élen járt a szurkolók szívét megdobogtató versenyautó-festéseivel az elmúlt évtizedekben. Jövőre a jelek szerint egy igazi klasszikus színvilágot kaphatnak a wokingiak.

részletek

Új festést kap jövőre a Renault

Az enstone-i alakulat F1-es visszatérése óta ragaszkodott a sárga színhez, most azonban erősen gondolkozik azon, hogy radikális változtatást eszközöl festés terén.

részletek

Színkavalkád a Le Mans-i éjszakában

Láttátok már az éjszaka is fényes színekben pompázó Corvette-et? Óriási ötlet, nagyon feldobja majd a 24 órás verseny éjszakai szakaszát. Igaz, a festés nappal sem éppen gyenge. Vajon ötletet kap a többi istálló is jövőre?

részletek

Vettel parádés sisakja Monacóban

Sebastian Vettel teljesen új sisakfestéssel jelentkezett a monacói hétvége hírességei előtt. Minden oldalról érdemes kielemezni a négyszeres világbajnok bukóját, van mit nézni rajta.

részletek

Dobj el mindent: rózsaszín lett a Force India!

Pár hete szóbeszéd szintjén már felmerült, most viszont a csapat maga is megerősítette: új szponzori szerződésük értelmében rózsaszín autóval teljesíti a szezont a silverstone-i F1-es istálló!

részletek

Változni fog-e a Renault színe Melbourne-ig?

A francia F1-es csapat tavaly átmeneti festést használt a tesztek során, és bizonyos hírek szerint a jelenlegi sárga-fekete kombináció is csupán egy ideiglenes megoldás lehet a részükről.

részletek
Olvastad már?