Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

LasVegas

Rosberg egy verseny erejéig visszatérne az F1-be

Habár 2016 decemberében bejelentette visszavonulását, és azóta rengeteg projektbe vágott bele, a világbajnok úgy véli, lenne egy verseny, amely naptárba kerülése esetén megfontolná a visszatérést.

részletek

Költözhet a Német Nagydíj, jön Vegas vagy New York?

A világ egyik leghíresebb városába vinne egy második amerikai F1-es futamot a sportág új vezetése – Németországot pedig visszavárják, de lehet, hogy egy vadonatúj helyszínen.

részletek

Rosberg elárulta, mikor jönne vissza az F1-be

A Mercedestől pilótaként tavaly búcsúzó Nico Rosberg élvezi a szabadságot, és annak ellenére sem vágyik vissza az F1-be, hogy lenyűgözőnek tartja csapata új modelljét.

részletek

Amikor a szimulátor valósággá válik

A Formula-E ugyan csak a virtuális világban versenyzett a híres Las Vegas Strip városrészben, de Sam Bird a valóságban is végigment a pálya egy szakaszán. Csillogás, 360°-os videó, életre kelt virtuális valóság = az autósport jövője?

részletek

Izgalmas csaták és nagy bukások az eRace-en

Különleges versenyt rendeztek a hétvégén: a 20 Formula-E pilóta 10 gamerrel csapott össze egy virtuális versenypályán - most meghoztuk a futam összefoglalóját.

részletek

A McLaren főnöke bevásárolta magát a Formula-E-be

A wokingi F1-es alakulat novemberben, Ron Dennis helyére kinevezett vezérigazgatója médiabirodalmán keresztül lett részvényes az elektromos sorozatban.

részletek

Minden profi versenyzőt megvert egy szimulátoros

Történelem íródott a szimulátoros versenyzésben: a Las Vegas eRace-en a Formula-E mezőnyének 20 tagja és 10 gamer versenyzett egymás ellen – utóbbiak egyike vitte el a 200 ezer eurós fődíjat egy büntetés után.

részletek

Las Vegas: A versenyzők és a játékosok küzdőtere

Nyilvánosságra hozták a virtuális versenypályát, amelyen szombaton az 1 millió dollár összdíjazású futamot rendezik a Formula-E 20 pilótája és 10 profi szimulátorjátékos között Las Vegasban.

részletek

Ilyen lesz belülről egy BMW a jövőben

A Las Vegas-i CES-en, a világ egyik legnagyobb elektronikai kiállításán a BMW is megjelent, amely tanulmányként azt mutatta be, hogyan fest majd egy autójának utastere évek múlva. A műszerfal érintéssel és gesztusokkal vezérelhető, a hátsó ülésen szélesvásznú kijelzőn lehet filmezni, talán a legextrémebb tartozék azonban egy könyvespolc az ülések alatt.

részletek

Ők mérkőzhetnek meg az igazi versenyzőkkel Las Vegasban

Január 7-én egy különleges versenyen vesz részt a Formula-E mezőnyének mind a 20 pilótája: szimulátorban fogják összemérni erejüket, ráadásul a világ legjobb videojátékosai próbálják meg őket legyőzni.

részletek

A Bűn Városába vinné az F1-et az új tulajdonos

A sportágat birtokló Liberty Las Vegasba irányítaná a cirkuszt, ahol ráadásként éjszaka rendezne futamot. A cég vezetője szerint mindenki jól járna a 21 feletti versennyel.

részletek

Halálos kihívás - Akik majdnem ott voltak az IndyCar fekete vasárnapján

2011. október 16-a fekete napként vonult be a motorsport történetébe köszönhetően annak a tizenöt autó érintő tömegbalesetnek, amely végül Dan Wheldon életét követelte.

részletek
Olvastad már?