DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 16. csütörtök
Podcast

Podcast: Alfa, Massa, Szingapúr!

Megtartja pilótáit az Alfa-Sauber, amelyet a Massa-ügy melegágyában, a Szingapúri Nagydíj helyszínén jelentettek be.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Gergő és Sanyi a hétvége felvezetéséként mindhárom témát kitárgyalták. Miért döntött a hinwilli alakult vezetése úgy, hogy a felmerült alternatívák ellenére megtartják Guanyu Zhout? Mi várhat Theo Pourchaire-re? Miért lesz fontos mérföldkő a svájci csapat életében 2024? Noha az Alfa F1-es szerepvállalásának meghosszabbítása nemrég már a levegőben lógott, mostanáig mégsem jelentették be: miért, s vajon lesz-e ebből valami egyáltalán?

Napirendre került a 2008-as vb-cím megszerzéséért 15 év után kereszteshadjáratot indító Felipe Massa ügye is. Elérheti-e a célját? Miért csinálja? Mi a legérdekesebb kérdés az ügy kirobbanásával kapcsolatban?  Az egész história Szingapúr utcáiról ered, ahol ezen a hétvégén ismét versenyt rendeznek: miben bíznak a Red Bull üldözői, milyen Verstappen hangulata, mit hallani a Red Bull háza tájáról?

Hangoljatok a Formula Podcast stábával az évad 15. fordulójára!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E44_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: