Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

SzingapúriNagydíj

Ezt a három nagydíjat törölhetik a napokban

Foghíjasnak ígérkezik a szezon Európán kívüli szakasza. Három verseny törléséről érkeztek hírek, és még kettő megtartása valószínűtlen. Ez mindössze hat helyszínt jelentene a kontinensen kívül.

részletek

Szingapúr is helyet kér a naptárban, de csak nézőkkel

Bár a kiszivárgott előzetes versenynaptárban nem találkozhatunk vele, a Szingapúri Nagydíj szervezői továbbra is tárgyalnak a futam 2020-as megrendezéséről az F1-gyel. A pálya azonban elképzelhetetlennek tartja a közönség hiányát.

részletek

Giovinazzi a daru kikerüléséről: Vigyáztam

Az olasz F1-es pilóta azt állítja, Szingapúrban kellő elővigyázatossággal kerülte ki a versenyen beküldött beavatkozó járművet. A versenybírák nem így gondolták, meg is büntették őt.

részletek

Leclerc: Mostantól befogom a számat

A monacói F1-es pilóta már megbánta, hogy a Szingapúri Nagydíjon a rádión panaszkodott csapatának, miután elé került csapattársa, Sebastian Vettel. Azt ígérte, többször nem fordul elő ilyen.

részletek

Ricciardo: Gyalázatos a büntetés, én senkivel nem szemétkedtem

Az ausztrál pilóta igazságérzetét igencsak megviselte a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén szerzett büntetése, ami miatt a rajtrács végéről kellett indulnia. Aznap még aludni sem tudott.

részletek

A Ferrarié a legjobb autó Hakkinen szerint

Szingapúrban kiderült, hogy nem csupán motor, hanem – a fejlesztéseknek köszönhetően – teljes csomag terén is a Ferrari a legversenyképesebb, vélekedik a kétszeres világbajnok. Szerinte is érdeke volt a csapatnak, hogy Vettel végre nyerjen.

részletek

Vettel odaszúrt kicsit Leclerc-nek a szingapúri futam után

A Ferrari három győzelme nemcsak pontokat, de egy óriási rivalizálást is hozott az olasz istállónak Sebastian Vettel és Charles Leclerc között. Természetesen mindkét versenyző az első számú pilóta címére hajt, a monacói pedig már a múlt heti futam visszavágójára készül Szocsiban.

részletek

Sainz: Nem az én hibám a nullás sorozat

A szezon második fele egyelőre nem igazán alakul jól a McLaren-pilóta számára, ugyanis három futamon egy pontot sem szerzett. A spanyol viszont kiállt saját magáért, és nem vállalja a felelősséget a rossz teljesítményért.

részletek

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek

Grosjean: Jó kis kerék kerék elleni akciók

A Williams újonca, George Russell és a Haas rutinos pilótája igencsak összekülönböztek a vasárnapi szingapúri futamon a pontszerzéstől csaknem fényévekre levő 17. hely megszerzéséért. A történéseket ki-ki másképp igyekezett feldolgozni.

részletek

A szimulátor miatt úszott el a Red Bull győzelmi esélye

Max Verstappen dobogóra állt vasárnap, de a csapat szerint nyerhetett is volna: a Red Bull tanácsadója elmondta, a csapat szimulátorának „hibája” vette el az esélyt a győzelemre a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek
Olvastad már?