Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

SzingapúriNagydíj

Idén is elmarad a Szingapúri Nagydíj, három helyszín pótolhatja

Az ázsiai városállamban még október elején sem mernek tömegrendezvényt tartani. Az USA, Kína és Törökország is opció a helyettesítésre – az F1 továbbra is 23 nagydíjjal számol.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

Hivatalos: Újabb három helyszínt töröltek a versenynaptárból

Az F1 pénteken egy közleményben nyilvánosságra hozta három újabb F1-es nagydíj törlését. Azerbajdzsánban, Szingapúrban és Japánban idén biztosan nem rendeznek nagydíjat.

részletek

Ezt a három nagydíjat törölhetik a napokban

Foghíjasnak ígérkezik a szezon Európán kívüli szakasza. Három verseny törléséről érkeztek hírek, és még kettő megtartása valószínűtlen. Ez mindössze hat helyszínt jelentene a kontinensen kívül.

részletek

Szingapúr is helyet kér a naptárban, de csak nézőkkel

Bár a kiszivárgott előzetes versenynaptárban nem találkozhatunk vele, a Szingapúri Nagydíj szervezői továbbra is tárgyalnak a futam 2020-as megrendezéséről az F1-gyel. A pálya azonban elképzelhetetlennek tartja a közönség hiányát.

részletek

Giovinazzi a daru kikerüléséről: Vigyáztam

Az olasz F1-es pilóta azt állítja, Szingapúrban kellő elővigyázatossággal kerülte ki a versenyen beküldött beavatkozó járművet. A versenybírák nem így gondolták, meg is büntették őt.

részletek

Leclerc: Mostantól befogom a számat

A monacói F1-es pilóta már megbánta, hogy a Szingapúri Nagydíjon a rádión panaszkodott csapatának, miután elé került csapattársa, Sebastian Vettel. Azt ígérte, többször nem fordul elő ilyen.

részletek

Ricciardo: Gyalázatos a büntetés, én senkivel nem szemétkedtem

Az ausztrál pilóta igazságérzetét igencsak megviselte a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén szerzett büntetése, ami miatt a rajtrács végéről kellett indulnia. Aznap még aludni sem tudott.

részletek

A Ferrarié a legjobb autó Hakkinen szerint

Szingapúrban kiderült, hogy nem csupán motor, hanem – a fejlesztéseknek köszönhetően – teljes csomag terén is a Ferrari a legversenyképesebb, vélekedik a kétszeres világbajnok. Szerinte is érdeke volt a csapatnak, hogy Vettel végre nyerjen.

részletek

Vettel odaszúrt kicsit Leclerc-nek a szingapúri futam után

A Ferrari három győzelme nemcsak pontokat, de egy óriási rivalizálást is hozott az olasz istállónak Sebastian Vettel és Charles Leclerc között. Természetesen mindkét versenyző az első számú pilóta címére hajt, a monacói pedig már a múlt heti futam visszavágójára készül Szocsiban.

részletek

Sainz: Nem az én hibám a nullás sorozat

A szezon második fele egyelőre nem igazán alakul jól a McLaren-pilóta számára, ugyanis három futamon egy pontot sem szerzett. A spanyol viszont kiállt saját magáért, és nem vállalja a felelősséget a rossz teljesítményért.

részletek

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek
Olvastad már?