Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

SzingapúriNagydíj

Leclerc: Mostantól befogom a számat

A monacói F1-es pilóta már megbánta, hogy a Szingapúri Nagydíjon a rádión panaszkodott csapatának, miután elé került csapattársa, Sebastian Vettel. Azt ígérte, többször nem fordul elő ilyen.

részletek

Ricciardo: Gyalázatos a büntetés, én senkivel nem szemétkedtem

Az ausztrál pilóta igazságérzetét igencsak megviselte a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén szerzett büntetése, ami miatt a rajtrács végéről kellett indulnia. Aznap még aludni sem tudott.

részletek

A Ferrarié a legjobb autó Hakkinen szerint

Szingapúrban kiderült, hogy nem csupán motor, hanem – a fejlesztéseknek köszönhetően – teljes csomag terén is a Ferrari a legversenyképesebb, vélekedik a kétszeres világbajnok. Szerinte is érdeke volt a csapatnak, hogy Vettel végre nyerjen.

részletek

Vettel odaszúrt kicsit Leclerc-nek a szingapúri futam után

A Ferrari három győzelme nemcsak pontokat, de egy óriási rivalizálást is hozott az olasz istállónak Sebastian Vettel és Charles Leclerc között. Természetesen mindkét versenyző az első számú pilóta címére hajt, a monacói pedig már a múlt heti futam visszavágójára készül Szocsiban.

részletek

Sainz: Nem az én hibám a nullás sorozat

A szezon második fele egyelőre nem igazán alakul jól a McLaren-pilóta számára, ugyanis három futamon egy pontot sem szerzett. A spanyol viszont kiállt saját magáért, és nem vállalja a felelősséget a rossz teljesítményért.

részletek

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek

Grosjean: Jó kis kerék kerék elleni akciók

A Williams újonca, George Russell és a Haas rutinos pilótája igencsak összekülönböztek a vasárnapi szingapúri futamon a pontszerzéstől csaknem fényévekre levő 17. hely megszerzéséért. A történéseket ki-ki másképp igyekezett feldolgozni.

részletek

A szimulátor miatt úszott el a Red Bull győzelmi esélye

Max Verstappen dobogóra állt vasárnap, de a csapat szerint nyerhetett is volna: a Red Bull tanácsadója elmondta, a csapat szimulátorának „hibája” vette el az esélyt a győzelemre a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek

Bottas: Vasárnapi kocsikázás légkondi nélkül

Lassúsági versenyt láthattak a Szingapúri Nagydíj jelentős részében a nézők. Az első vonatban hátul haladó Bottas szerint gyors volt a Mercedes, de egyszerűen nem lehetett támadni.

részletek

Giovinazzi: Remélem, otthon lefotózták, hogy én vezettem

Kimi Raikkönen a nyári szünet óta képtelen pontot szerezni csapata számára, Antonio Giovinazzi pedig egy büntetés ellenére is megtarthatta tizedik helyét. Raikkönen balesetéért nem járt szankció.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek
Olvastad már?