DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 3. péntek

SzingapúriNagydíj

F1-es futam belülről, magyar szemmel

Hetyey Júlia rendszeres résztvevője a Formula–1-es futamoknak önkéntes sportbíróként, de az idei Szingapúri Nagydíjon még ehhez képest is különleges élményben volt része – a Formula.hu-nak beszélt minderről.

részletek

Russell: Suzukában nem leszünk olyan gyorsak, mint Szingapúrban

Az idei leggyorsabb hétvégéjét szúrta el a Mercedes Szingapúrban, vélekedik George Russell. A Japán Nagydíjon több küszködést vár, mint az előző versenyen, mégis bizakodik, hogy harcban lesznek a két riválissal.

részletek

Alonso: Közel lehetnék a Mercedesekhez

Elfogadhatatlan az Alpine megbízhatósága a kétszeres világbajnok szerint: a spanyol számolgatása alapján jelenlegi 59 pontja kétszeresével rendelkezhetne. Ocon diplomatikusabban beszél a műszaki gondokról.

részletek

Perez: Az F1-es média felnagyítja a hibáim

Sergio Perez pályafutása legjobb versenyének tekinti a Szingapúri Nagydíjat, miután elképesztő körülmények között is végig irányította azt. Reméli, mostani teljesítménye elhallgattatja a kétkedőket.

részletek

Podcast: Perez az utcai pályák királya

Sergio Perez végérvényesen az utcai pályák királya lett Szingapúrban, azonban a 2019 után visszatérő helyszínen számos egyéb más érdekesség is történt.

részletek

Seidl: Ricciardo továbbra is toppilóta

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint Daniel Ricciardo szingapúri teljesítménye megmutatta, hogy az ausztrál még mindig milyen magas színvonalat képvisel a versenyzés terén.

részletek

Vettel remek csatát vívott Hamiltonnal és Verstappennel

Tizenharmadik rajthelye ellenére, remek rajtjának is köszönhetően négy értékes pontot szerzett Sebastian Vettel, Lewis Hamiltont is megelőzve. Pedig a biztonsági autóval még balszerencséje is volt.

részletek

Russell szerint elérhető volt a pontszerzés

A brit örül a pénteki problémák megoldásának, valamint elégedett a száraz pályás gumik korai bevetésével is. Szerinte akár a pontszerzés is elérhető lett volna, ha nem ütközik Mick Schumacherrel.

részletek

Leclerc szűkszavúan értékelte a szingapúri versenyt

Egy újabb pole-pozíció Charles Leclerc számára, amit nem tudott győzelemre váltania. A monacói csalódottan, kimerülten és kissé morcosan értékelt a versenyt követően.

részletek

Perez: Ez volt a legjobb teljesítményem

Az elmondása szerint is intenzív utolsó körök ellenére is végig kontrollálta a Szingapúri Nagydíjat a Red Bull mexikói pilótája, aki nem tudja, pontosan milyen kihágásért áll vizsgálat alatt.

részletek

Perez-győzelem a kaotikus Szingapúri GP-n

A kockás zászló Perezt intette le elsőként Szingapúrban, a mexikói azonban nem dőlhet hátra, mert egy kihágás miatt a futam után vizsgálják őt a felügyelők. Perezt Leclerc és Sainz követte a dobogón.

részletek

Így alakult a maratoni Szingapúri Nagydíj

Bő egy órával a tervezett start előtt megérkezett az eső Szingapúrba, emiatt már el is halasztották a kezdést. Kövessétek velünk az F1-es szezon 17. futamát, vagy ami lesz belőle!

részletek