DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

SzingapúriNagydíj

Vasseur „több mint büszke” a Ferrari munkájára

Elképesztő utat járt be az F1-es szezon eleji szenvedés óta a Scuderia – idén kinevezett főnökük számára érzelmes pillanat volt az első győzelem.

részletek

Podcast: Szárnyaló Sainz, megtorpanó Red Bull

Megszakadt a Red Bull nagy sorozata: Carlos Sainz nyerte a Szingapúri Nagydíjat és nem elképzelhetetlen, hogy ezzel a Ferrari új vezérévé lépett elő.

részletek

Aston: Ez a bizonyíték, hogy Stroll mindent belead

Biztosan indul Japánban a szingapúri futamot kihagyó F1-es. „Lance sokkal erősebb, mint a legtöbben gondolják” – védelmezte Stroll motivációját a csapatfőnök.

részletek

Ferrari: Carlos ötlete volt a DRS-taktika

Nem győzte dicsérni szingapúri győztes versenyzőjét a Scuderia F1-es főnöke: szerinte a spanyol az első körtől kezdve irányította a futamot.

részletek

Nem a szigorítás miatt lassult le a Red Bull – Japánban visszavágást ígér Horner

A technikai direktívával nem függ össze a visszaesés, a beállítások és a szimuláció állnak a szingapúri küszködés mögött a csapatfőnök szerint.

részletek

Perez versenybalesetnek érzi az Albon-incidenst

A mexikói szerint nem történt semmi a williamses kontaktnál – ellenben nem érti, Hamilton miért nem kapott büntetést az F1-es Szingapúri Nagydíjon.

részletek

A safety car szúrta el Verstappen győzelmi esélyét?

A Red Bull csapatvezetője szerint a holland tempójával és a stratégiájukkal a címvédő is beleszólhatott volna a csatába az F1-es Szingapúri Nagydíjon.

részletek

„Gyorsabb voltam George-nál” – Hamilton győzelmi esélyei

Úgy érzi, egy jobb időmérővel ő is beleszólt volna az első hely sorsába – Russell helyében viszont nem állt volna ki a VSC alatt az F1-es Szingapúri Nagydíj harmadik helyezettje.

részletek

„Pimasz, de kockázatos” – Sainz a DRS-trükkről

Lando Norrist felhasználva védte ki az F1-es Szingapúri Nagydíj hajrájában a Mercedes rohamát a Ferrari spanyolja: elmondta, hogyan is taktikázott.

részletek

F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

Vettel nagyon ritkán követi el kétszer ugyanazt a hibát, Sutil viccnek tartja a büntetéseket, Panis visszavonul, Schumacher kétli, hogy Rossi valaha az F1-be jön: ilyen híreket olvashattunk szeptember 18-án.

részletek

„Szánalmas hiba, a legborzasztóbb érzés” – Russell összetört

Legszívesebben eltűnt volna mindenki elől az utolsó körös betlije után a Mercedes F1-es pilótája – pedig úgy érzi, egyébként nem jellemzők rá az ilyenek.

részletek

Kettős győzelmet vizionáltak a Mercedes adatai

Csak a plusz kiállással lett volna esélyük nyerni az F1-es Szingapúri Nagydíjon – állítja Toto Wolff, aki sajnálja George Russell utolsó körös hibáját.

részletek