Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

SzingapúriNagydíj

Gaslynek még mindig jobb a Toro Rossóban

A francia legjobb eredményét érte el a szingapúri hétvégén, mióta régi-új csapatához, a Toro Rossóhoz került, és úgy tűnik, továbbra sem kívánkozik vissza a nagycsapatba.

részletek

Grosjean: Jó kis kerék kerék elleni akciók

A Williams újonca, George Russell és a Haas rutinos pilótája igencsak összekülönböztek a vasárnapi szingapúri futamon a pontszerzéstől csaknem fényévekre levő 17. hely megszerzéséért. A történéseket ki-ki másképp igyekezett feldolgozni.

részletek

A szimulátor miatt úszott el a Red Bull győzelmi esélye

Max Verstappen dobogóra állt vasárnap, de a csapat szerint nyerhetett is volna: a Red Bull tanácsadója elmondta, a csapat szimulátorának „hibája” vette el az esélyt a győzelemre a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek

Bottas: Vasárnapi kocsikázás légkondi nélkül

Lassúsági versenyt láthattak a Szingapúri Nagydíj jelentős részében a nézők. Az első vonatban hátul haladó Bottas szerint gyors volt a Mercedes, de egyszerűen nem lehetett támadni.

részletek

Giovinazzi: Remélem, otthon lefotózták, hogy én vezettem

Kimi Raikkönen a nyári szünet óta képtelen pontot szerezni csapata számára, Antonio Giovinazzi pedig egy büntetés ellenére is megtarthatta tizedik helyét. Raikkönen balesetéért nem járt szankció.

részletek

Sainz: Hülkenberg talán már bánja manőverét

A Szingapúri Nagydíj első körében összekoccant a két pilóta, ennek eredményeképp mindketten alaposan visszaestek. Hülkenberg végül visszazárkózott pontszerzőnek, Sainznak viszont nem sikerült.

részletek

Norris: Ez minden volt, csak nem versenyzés

Tökéletesen sikerült Lando Norris futama Szingapúrban, de megdöbbentette a verseny első felében tapasztalt szándékos lassú tempó. A látványos gumikímélés miatt simán tartotta a lépést.

részletek

Túl jól sikerült volna Bottas elévágása, ezért kellett a csapatutasítás

Olyannyira sokáig hagyta kint Lewis Hamiltont a Mercedes és olyannyira elhúzták a kerékcseréjét, hogy félő volt, még Valtteri Bottas is megelőzi. A Mercedesnek fixálnia kellett a sorrendet, mert túl jól sikerült Bottas kiállása.

részletek

Bizarr dolog, egy zacskó tette tönkre Magnussen versenyét

Kevin Magnussen sokáig talán pontszerzésben is reménykedhetett a Szingapúri Nagydíjon, végül egy egészen bizarr és groteszk okból kezdett visszaesni: egy műanyag zacskó akadt fel az első szárnyára.

részletek

Abiteboul: Nincs még vége a szezonunknak, egyre jobb az autónk!

Nico Hülkenberg nagy felzárkózást mutatva mentett meg magának néhány pontot, és a rajtrács végéről kezdő Daniel Ricciardónak is lehetett volna esélye, ő azonban szerencsétlenebb volt a Szingapúri Nagydíjon.

részletek

Russell kiakadt az őt kiforgató Grosjeanra

A brit újonc francia riválisát ekézte, miután a páros a Szingapúri Nagydíjon összeakadt. Russell szerint ellenfele érthetetlenül viselkedett, és kár, hogy ő nem esett ki a versenyből.

részletek
Olvastad már?