Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Renault

Mikor dönt a Renault az F1-es maradásról?

A francia márka sorsa továbbra sincs kőbe vésve, a felsővezetés mérlegel, Cyril Abiteboul pedig arról beszél, az eddigi fejlemények kedvezők a folytatás számára.

részletek

Ricciardo miatt nem tud elrejtőzni a Renault

Korábban elveszett a középmezőny sűrűjében, Ricciardo érkezésével azonban kikerült a rivaldafénybe a Renault csapata, aminek így felszínre kerültek a gyengeségei – vallotta be a csapatvezető.

részletek

Ricciardo: Mi még nem beszéltünk a szerződésről

Az ausztrál F1-es pilóta szerint még nem tárgyaltak arról a Renault-val, hogy mi lesz a szezon után - annak azért örülök, hogy pletykaszinten továbbra is emlegetik a Ferrarival kapcsolatban...

részletek

Ricciardo összefogná a Renault-t – a pályán kívül

Az ausztrál F1-es pilóta szerint fontos, hogy minőségi időt töltsön együtt a csapat és ha visszanéz 2019-re, akkor ezt például nem csinálta jól - most szeretne ezen változtatni még azelőtt, hogy elkezdődne az új szezon.

részletek

Renault: Senki sem dolgozik olyan keményen 2021-en, mint mi

A Renault-nál egyelőre még egy pódiummal is adósak 2016-os visszatérésük óta, Cyril Abiteboul szerint pedig ez nem is 2020-ban fog megszületni, miután minden erejükkel 2021-es autóra koncentrálnak.

részletek

Abiteboul szerint a Renault egyre jobb

Cyril Abiteboul célja 2020-ra az, hogy minden eddiginél nagyobb ellenfelei legyenek a top 3 csapatnak, hosszú távú tervei között pedig továbbra is a futamgyőzelem szerepel 2021-re.

részletek

Ricciardo: Rossz magamat kilencedikként látni

Daniel Ricciardo úgy érzi, nem rajta múlt, hogy 2019-ben csak olyan eredményt ért el, amilyet, és azt mondja, az eredmények nem tükrözik hűen az ő valós tudását.

részletek

Briatore visszatérhetett volna az F1-be

A korábbi évtizedek egyik legismertebb csapatfőnöke visszautasította a visszatérés lehetőségét. Aktív korában azonban mindent alárendelt a sikernek, inkább a gyárban is aludt, hogy időt spóroljon.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Marko: Prost érkezésével sincs előrébb a Renault!

A Red Bull és a Renault, bár most már jó ideje szakítottak, időről időre még mindig egymással foglalkoznak. Most éppen az energiaitalosok tanácsadója bökött oda a franciáknak.

részletek

McLaren: Jól döntött a Red Bull, hogy a Hondával szerződött

A wokingi istálló mindent megtett 2017-ben, hogy megszabaduljon a japán gyártótól. Most, bő két évvel később, már a McLaren is látja, hogy a Red Bull remek döntést hozott a Hondával.

részletek

Motorgyártók: A Honda a legnagyobb nyertes, a Renault a legnagyobb vesztes

Egyetlen év alatt komoly változást mutatnak a számadatok, ami a gyártók által szerzett pontszámokat illeti. A Honda szárnyalt, a Mercedes is nyert, a Ferrari és a Renault a vesztes oldalon.

részletek
Olvastad már?