Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Renault

Ricciardo: A tűzzel játszottunk Ausztráliában

A Renault ausztrálja eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetnek, de úgy véli, ha kissé kaotikusan is, de jó döntés született a verseny törlésével.

részletek

Ricciardo önként megy majd az utolsó rajthelyre

A Renault F1-es pilótája levezette az első futam forgatókönyvét: megszerzi a pole-t, de a sor végéről rajtol, megvárja a tülekedést, majd az első körben átveszi a vezetést. Szerinte ez jó időszak az edzésre.

részletek

Ricciardo szerint a pilótapiac immunis a vírusra

Oké, az idei Formula-1-es szezon már egy katyvasz lesz, az új szabályok pedig csak 2022-ben jönnek, de milyen hatása lesz ennek az átigazolásokra? Hogyan dönt az, aki mindent az új éra érkezéséhez időzített? Daniel Ricciardónak van véleménye.

részletek

Vettel neve felmerült a Renault-nál

A franciák csapatvezetője beszélt a négyszeres világbajnok esetleges leigazolásáról, de arra is kitért, mennyire fontos számukra a jelenlegi vezérpilóta, Daniel Ricciardo.

részletek

Renault: Új szponzor, nagyobb esély a maradásra?

Cyril Abiteboul arra még nem tudott biztos választ adni, hogy aláírják-e a 2021-től életbe lépő új Concorde-egyezményt, azt viszont leszögezte, az új szponzorukkal sokkal jobban néznek ki a dolgaik, mint eddig.

részletek

Ricciardo: Jó eredményt akarok elérni végre

Miközben a Formula-1-es szezon kezdetére vár mindenki, Daniel Ricciardo a hazai versenyére készül. Tavaly tíz métert sem tudott érdemben megtenni, idén változtatna pechsorozatán.

részletek

Szelfizni sem lesz szabad a pilótákkal Melbourne-ben

A versenyzők védelmében korlátozzák az érintkezést a rajongókkal az Ausztrál Nagydíj szervezői: nem lehet fotózkodni és autogramot kérni a Melbourne Walk névre hallgató hagyományos eseményen.

részletek

Lehullt a lepel, íme a Renault végleges festése

A tesztelésen még egy teljesen fekete versenyautóval vett részt a francia gyári istálló, Melbourne-ben azonban a Renault megmutatta 2020-as rakétájának végleges színét. Nincs nagy változás.

részletek

Ocon: A Mercedes mindenben jobb, mint a Renault

Esteban Ocon egy év kihagyás után lesz ismét teljes értékű tagja idén a mezőnynek. A francia azok után, hogy a Mercedes tartalékja volt, visszatért a Renault-hoz, akik szerinte mindenben gyengébbek…

részletek

Ricciardo azt hitte, ilyenkor már háromszoros világbajnok lesz

2013 után megnyíltak a lehetőségek kapui Daniel Ricciardo számára, de a biztató következő évet nem követte további javulás. A Mercedes dominálja a sportágat, az ausztrál pedig sokkal többet remélt.

részletek

A piszkos levegő miatt aggódik Ricciardo és Vettel

Tovább gyorsul 2020-ban az F1, ez azonban jár egy mellékhatással: még nehezebb lesz követni az elöl haladót, így megelőzni is. Néhányan Barcelonában már érezték a változást.

részletek

Ricciardo: Ha hívnak, én felveszem...

Az ausztrál F1-es pilóta azt mondja, hogy bár maradni szeretne a csapatánál és azon van, hogy működjön a dolog, de ha valaki más érdeklődik, akkor meg fogja hallgatni, amit mond.

részletek
Olvastad már?