Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

Renault

Megérkezett és festést villantott az Alpine

A Renault-ból átalakuló csapat a teljes vállalat új stratégiájáról szóló prezentáció keretein belül tett közzé néhány fotót az F1-es autó dizájnjáról – amely azonban még nem a végleges változat.

részletek

Ricciardo: A Renault kinőtte a félénkséget

Érkezésekor még egy bizonytalan alakulattal nézett szembe, távozásakor azonban egy magabiztos csapatot hagy maga után Daniel Ricciardo, aki sikerként könyvelte el a Renault-val töltött időszakát.

részletek

Cyril Abiteboul távozik a Renault-tól

A Renault eddigi csapatfőnöke elhagyja a gyártót: a korábbi értesülésekkel ellentétben nemcsak az eddigi pozíciójában, de semmilyen más poszton sem dolgozik tovább a franciáknál.

részletek

Alpine: Ricciardo miatt erősebbé váltunk

A Renault-ból átalakuló csapat főnöke, Cyril Abiteboul úgy véli, a McLarenhez távozó pilótájuknak köszönhetően idén még versenyképesebbek lehetnek – ami épp az ausztrál új csapata ellen érhet aranyat.

részletek

Renault: Alonso a tesztek ellenére is hátrányban lesz

Hiába adnak meg neki minden lehetőséget, hogy visszaszokjon az F1 ritmusára, a visszatérés előtt álló kétszeres világbajnokot így is hátrányosan fogja érinteni a két kihagyott szezon.

részletek

Alonso: Hamilton egy lépéssel előrébb jár

Azok után, hogy 2020-ban statisztikailag mindenképpen Lewis Hamilton vált a Formula-1 legsikeresebb versenyzőjévé, a visszatérő spanyol ász, Fernando Alonso is megdicsérte a britet.

részletek

Ricciardo magát nevezte az év legjobbjának

Bár tudja, hogy „szemétnek” tűnhet a kijelentés, mégis úgy érzi, hogy ő volt a 2020-as F1-es szezon legjobb pilótája, „orrhosszal” megelőzve az első háromba sorolt Lewis Hamiltont és Max Verstappent.

részletek

Alonso: Visszatért belém a versenyszellem

A hétvégi időmérős eredményeket is felülmúlta Fernando Alonso az Abu Dhabiban töltött tesztnap során, ahol első alkalommal vezethette a Renault idei autóját. Elmondása szerint sok fontos apróságot letisztáztak.

részletek

Távozik a Renault Sport első embere (újra)

Egy év alatt másodszor érkezett arról hír, hogy az év végén leköszön a franciák versenyrészlegét vezető Jerome Stoll: öt évet töltött az elnöki pozícióban.

részletek

Ricciardo: Nagy javulást mutattunk be idén

A csapatától a szezon végén búcsúzó ausztrál úgy érzi, az Abu Dhabi Nagydíjon elért hetedik hely és leggyorsabb kör méltó lezárása volt a sokkal erősebben alakuló második renault-s idényének.

részletek

Alonso: Ez a hang hiányzik a mai F1-ből

A Renault 2020 végén búcsúzik a Formula-1-től, azonban ezúttal a csapat nem száll ki a száguldó cirkuszból, csupán nevet változtat. Alonso gyermeki örömmel nyilatkozott, miután visszaült az R25-be.

részletek

Verstappené az év utolsó szabadedzése

A Red Bull 1-2-es eredménnyel zárta a két Renault előtt az év utolsó szabadedzését. A két Mercedes érezhetően nem mutatta valós tempóját, a Ferrarik a mezőny második felében Abu Dhabiban.

részletek
Olvastad már?