DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Renault

Befagyasztás, plusz lóerők: Gyanakszik az Alpine

A hírek szerint a franciákat kivéve minden F1-es motorgyártó javított a teljesítményen. Az Alpine-nak ez gyanús: a szabályok csak megbízhatósági fejlesztéseket engednek.

részletek

Top F1-es csapat lesz idén az Alpine?

Az enstone-iaknál már korábban százversenyes tervről beszéltek, ennek pedig fontos állomása lesz 2023: minden adott a fejlődéshez.

részletek

F1-Archív: Verstappen közmunkán

Vezetőváltások a Renault-nál, Chilton és Bernoldi új szerződést kap, Kubica ismét eltörhette a lábát, Schumacher GP2-es autót tesztel a visszatérés előtt, Andretti 60 évesen indulhat Le Mans-ban: ezek voltak január 11. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Alonso jöhet Hamilton helyére

A Renault újra világbajnoki kihívó lenne, Hamilton a boldogság miatt szárnyal, a Mercedes dominanciája pedig felülmúlja a Schumacher-Ferrari párosét is. Újévi F1-es hírcsokor.

részletek

Meglelte a megoldást a megbízhatósági gondjaira a Renault?

A franciák F1-es motorfőnöke állítja: nincs alapvető probléma az erőforrásaikkal, csak egy konkrét alkatrész okozott nekik fejtörést 2022-ben.

részletek

Kis híján a Ferrarihoz üldözték Newey-t

A Red Bull F1-es tervezőzsenije felfedte, hogy egy ponton felmerült benne, hogy elhagyja az energiaitalosok alakulatát – méghozzá a motor miatt.

részletek

Ezért van Ocon minden héten az Alpine gyárában

A francia pilóta sokkal nyugodtabbnak érzi magát a vezetőségben történt változások óta. Esteban Ocon úgy érzi a csapata fejlődött, de nagyon keményen kell dolgozniuk a sikerekért.

részletek

Befektetőket keres az Alpine F1-es csapata

A márka nemzetközi terjeszkedéséhez és az utcai autós részleg elektromos jövőképéhez keresnek segítséget, ehhez pedig az F1-es csapatot szeretnék felhasználni.

részletek

Verstappen: Ricciardónak el sem kellett volna mennie tőlünk

Kapós pilótaként hagyta el az energiaitalos gárdát négy évvel ezelőtt a népszerű ausztrál, most pedig örülhet annak is, hogy harmadik számú versenyzőként állást kapott az F1-ben.

részletek

R5 TURBO 3E: Driftelésre született

Látványos, teljesen elektromos, driftelésre tervezett bemutató autóval rukkolt elő Renault 5 50. évfordulójának ünneplése keretében a francia márka, mely így tiszteleg a sportváltozatok előtt.

részletek

Kubica: Sosem értékelték eléggé a visszatérésemet

Másodpercek alatt tört ketté Robert Kubica pályafutása 2011 februárjában, amikor ralizás közben súlyos sérüléseket szenvedett. Óriási akaraterővel visszaküzdötte magát, de a sikerek elmaradtak.

részletek

F1-Archív: Alonso rosszkor szólt be

Hamilton szerint a McLaren sosem csalna, Alguersuari lesz a legfiatalabb F1-es, Alonso aláírt a Renault-hoz, a 17-es rajtszámot visszavonultatják. Ezek szerepeltek a hírekben július 20-án.

részletek