Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Renault

A McLaren jövőre betörhet a legjobbak közé

A Renault évek óta dolgozik azon, hogy megszorítsa a három topcsapatot. A McLaren egykori pilótája úgy gondolja, nem a francia gyári istálló lesz az elsőszámú esélyes, hogy felzárkózzon.

részletek

Ricciardo: A Renault-nál nem kis fejlesztések kellenek, hanem gyökeres váltás

A francia gyári istálló idei igazolása úgy véli, kockáztatnia kell a csapatnak, ha sikeresek akarnak lenni. Az apró változtatások nem sokat érnek, ha 2020-ban jelentősen nagyobb célokért küzdenének.

részletek

Renault: Ez az eddigi legnehezebb év

Megtorpant a francia gyári istálló elmúlt években látott fejlődése, a csapatfőnök szerint viszont túlzóak voltak az elvárások is. A Renault nem akar új szövetségest, úgyse lenne rá komoly esélye.

részletek

Ricciardo: A Red Bull-lal nem lennék előrébb

Tavaly győzelmek, idén egy negyedik hely: Daniel Ricciardo azonban továbbra sem bánja csapatváltását. Arra hivatkozik, hogy a Red Bull semmivel sem ért el többet idén, mint amikor ott volt.

részletek

Ralf Schumacher: Ha ez bebizonyosodik, a Renault egy csaló csapat

Az egykori F1-es pilóta megdöbbenve követi a francia gyári istálló fékekkel kapcsolatos botrányát. Szerinte ilyen nem történhet a pilóták tudta nélkül, tehát a csalásban ők is aktívan részt vettek.

részletek

Ricciardo: Szétütök pár falat, és jól vagyok

Az ausztrál F1-es pilótát szörnyen frusztrálja, hogy képességei ellenére nem harcolhat futamgyőzelmekért. Kesergés helyett viszont inkább rombol egy keveset, hogy jobban érezze magát.

részletek

Megóvta a japán végeredményt a Racing Point

A középcsapat óvást nyújtott be bajnoki riválisa, a Renault ellen: vádjuk szerint a fékerő-eloszlás módosításához használtak tiltott segédeszközt. Értékes konstruktőri pontok forognak kockán.

részletek

Ricciardo: Jókat csatáztam, miközben előretörtem

Kettős pontszerzéssel erősítette meg konstruktőri ötödik helyezését a Renault Japánban. Ricciardo a hetedik, Hülkenberg pedig a kilencedik helyen ért célba, azonban a német végül csak tizedik lett, viszont Leclerc büntetése után Ricciardo előrelépett a hatodik helyre..

részletek

Ha nem lesz időmérő, bajban a Renault

Mindössze a 17. és 18. helyen zárta a második szabadedzést Ricciardo és Hülkenberg – ráadásul ezúttal nem pusztán egy tét nélküli tréning eredményéről van szó, ha vasárnap délelőtt mégsem lesz időmérő, ez határozza meg a rajtsorrendet.

részletek

A Renault új fejlesztésekkel jelentkezik

A francia gyári istálló jelentős aerodinamikai újításokkal, többek között új első szárnnyal érkezik Suzukába. Cél a minél nagyobb leszorítóerő. Sikerül egy hasonló előrelépés, mint a Ferrarinál?

részletek

McLaren: A Mercedes-motorral nem lehet több kifogásunk

Az elmúlt esztendőkben a wokingiak többször is a riválisoknál gyengébb erőforrás miatt maradtak le. 2021-től nem lesz mire fogni, mivel az évek óta etalonnak számító Mercedesszel versenyezhetnek.

részletek

Hihetetlen, de már a 2024 utáni motorokról vitatkoznak a csapatok

A világ változik, ezzel együtt a Formula-1 is. Bár még a 2021-es szabályok sem véglegesek, a vezetők már a négy évvel későbbi motorformuláról vitatkoznak. A Renault és a Mercedes külön állásponton.

részletek
Olvastad már?