Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Renault

Nehezebb a csapatváltás, mint a többség hiszi

Egy istállónál eltöltött legalább egy év után ismeri ki a versenyző annyira az autót, hogy teljesen képes kiaknázni a benne levő potenciált – véli a rövid időn belül kétszer átigazoló Carlos Sainz.

részletek

Sajtó: 10-15 extra lóerő a Renault-nál

Úgy tűnik, elkészült a francia gyártó idei harmadik specifikációjú erőforrása, amivel értékes lóerőkkel gazdagodik a McLaren és a gyári istálló. Valószínűleg már Belgiumban is láthatjuk élesben.

részletek

Ricciardo: Mindenünk megvan ahhoz, hogy utolérjük a McLarent

Amellett, hogy a forma alapján nem feltétlenül így néz ki a dolog, Daniel Ricciardo szerint a Renault-nak mindene megvan ahhoz, hogy az általuk motorral kiszolgált McLarenhez hasonló eredményeket tudjanak a nyári szünet után produkálni.

részletek

Hülkenberg: Fel kell tennünk magunknak néhány komoly kérdést

A Renault német F1-es pilótája nem is tagadja, hogy egyelőre meglehetősen csalódáskeltő a csapat 2019-es szezonja, ezért arra kell törekedniük, hogy a „második félidő” már sikeresebb legyen.

részletek

Ricciardo: A Red Bullnak győztes mentalitása van, a Renault-nak nem

Éveken át az élmezőnyben küzdhetett, idén viszont a középmezőny csatáihoz kénytelen hozzászokni Daniel Ricciardo, aki szerint a gyári Renault-nál még a hit is hiányzik, hogy egyáltalán nyerhetnek.

részletek

Renault: A pályákon változtassunk, ne a szabályokon

Cyril Abiteboul azt mondja, hogy ha a szabályrendszer folyamatos módosítgatása helyett a pályák vonalvezetésén próbálna javítani az F1, akkor sokkal jobb futamokat láthatnánk.

részletek

Ricciardo részleteket árult el a Red Bulltól való távozásáról

Az ausztrál F1-es pilóta szerint a mérnökének lecserélése is egy olyan esemény volt, ami a váltásra ösztökélte, de nem volt egy olyan dolog, amire ráfoghatná, hogy az döntött.

részletek

Ricciardo keményen beszélt a Renault-ról

Az ausztrál F1-es pilóta ugyan próbálta tompítani a mondanivalója élét, de egyértelmű, hogy mit sugallt: a csapatnak muszáj összekapnia magát, különben csalódást keltő lesz az év és így a következő év is.

részletek

Verstappen: A Hondával sokkal jobban felkészíthető az autó

A japán gyártó óriási hangsúlyt fektet az eszközök tesztelésére és az autó fő egységeinek összehangolására. Max Verstappen szerint ennek köszönhető, hogy nem csak a motor megbízható idén.

részletek

Hülkenberg: Nem akarok még az FE-be menni

Nico Hülkenberg magabiztos abban a tekintetben, hogy maradhat a Formula-1-ben, az más kérdés, hogy melyik csapatnál fogja folytatni 2020-ban. Pletykák mindig vannak...

részletek

Ricciardo nem a pénzért váltott Renault-ra

Az ausztrál F1-es pilóta nyíltan beszélt tavalyi csapatváltásáról. Elárulta, az anyagiak nem, az egyre erősödő Max Verstappen pedig csak részben motiválta a döntésben.

részletek

Ex-F1-es: Ricciardóék a Renault foglyai

A korábbi F1-es pilóta, a sokat látott Christian Danner szerint mindkét Renault-pilóta az autó korlátai miatt szenved, és jelenleg egyikük sem érzi magát jól a csapatban. Mintha Ricciardónál ennek már érezhető jelei is lennének.

részletek
Olvastad már?