Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Renault

Brawn: Fejlődött a Renault, de még mindig nincs sehol

A Formula-1 sportigazgatója örömmel látta, hogy a Renault-erőforrás és a francia gyári istálló nagyot lépett előre az elmúlt hetekben, de a legjobbak sajnos még mindig nagyon távol járnak.

részletek

Verstappen: Nem voltunk az élmenők szintjén

Max Verstappen rajta kívülálló okok miatt nem az élmezőnyből rajtolt a Kanadai Nagydíjon, mégis az ötödik helyet tartja a legreálisabb eredménynek. A Ferrarik és a Mercedesek gyorsabbak voltak náluk.

részletek

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

Ricciardo: Ez fantasztikus volt, de még sok dolgunk van

Daniel Ricciardo elégedett saját maga és csapata teljesítményével a Kanadai Nagydíj után, ahol a szombaton megszerzett negyedik rajtkockát hatodik pozícióra váltotta be a versenyen.

részletek

Ricciardo: Remélem, bekerülök a tévébe

Daniel Ricciardo önmagát is meglepve a 4. helyre kvalifikált a Kanadai Nagydíj időmérőjén, a megszokott élmezőny hat pilótájából hármat is megelőzve. Lát rá esélyt, hogy a leintésig megvédi pozícióját.

részletek

Egyre jobb a McLaren-Renault

Egész hétvégén biztató produkcióval rukkolt elő a wokingi istálló, mindkét versenyzője bejutott az időmérő döntő szakaszába, igaz, egy utólagos büntetés miatt Sainz tízen kívülről indul.

részletek

Ricciardo pole-nak érzi a negyedik helyet

Gyakorlatilag remekül alakult az időmérő edzés a Renault számára. Daniel Ricciardo a negyedik, míg Nico Hülkenberg a hetedik rajtkockából vághat neki a Kanadai Nagydíjnak.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Renault

Egyre szebbnek tűnik az eddig csak szenvedő Renault jövője. A motor erősnek mutatkozik, mindkét csapat jóval előrébb jár, mint korábban, ráadásul hamarosan jön a hatalmas fejlesztési csomag.

részletek

A McLaren valamibe nagyon beletalált

Nagyon régen nem láthattunk már McLarent a lista negyedik helyén, Carlos Sainz ráadásul egészen közel került a legjobbakhoz. Új alkatrészekkel kísérleteznek, amik úgy tűnik, beválnak.

részletek

Ricciardo: Most tényleg jobb lesz a Renault

Az ausztrál pilóta elárulta, nem volt alaptalan a csapat azon ígérete, amely szerint a Francia Nagydíjra jelentős gyorsulásra számíthatunk tőlük. Annak ellenére sem, hogy ezt korábban már hallottuk.

részletek

A Renault két héten belül óriási előrelépésre számít

Komoly csalódás eddig a Renault szereplése, pedig az év elején azt ígérték, jelentősen közelebb kerülnek a három nagyhoz. A Francia Nagydíjon bevetendő frissítési csomagtól valóban ezt várják.

részletek

„Időmérős motort” tervezne a Renault

Bő három évtizeddel ezelőtt teljesen megszokottak voltak a külön időmérőn használt, bivalyerős motorok az F1-ben - a Renault szerint eljött az ideje, hogy a csapat nagyobb hangsúlyt fektessen az egykörös tempóra.

részletek
Olvastad már?