Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Renault

A Monacói Nagydíjon mutatkozik be az új Megane R.S. Trophy-R

A Renault ezen a hétvégén mutatja be a Megane R.S. Trophy-R-t, a 15 évvel ezelőtt indult fejlesztéssorozat legújabb verzióját, amely egy fantasztikus rekord felállításával jó úton halad afelé, hogy a típus történetének ikonikus darabjává váljon. A Megane R.S. Trophy-R, amely a Nordschleifén az elsőkerék-hajtású autók kategóriájában kiváló eredményt ért el idén, méltó módon képviseli a Renault Sport kihívások és teljesítmény iránti szenvedélyét.

részletek

Renault-motorhiba: Sainz felkészült a legrosszabbra

A Monacói Nagydíj első szabadedzését szinte teljesen kihagyni kényszerült Carlos Sainz, ez pedig a McLaren spanyol pilótájának nagyon sokba kerülhet a későbbiekben, de felkészült erre.

részletek

Ricciardón kifogtak a rázókövek

Fejvakarással zárult a csütörtöki F1-es edzésnap a Renault pilótáinak, akik délután az utolsó ötben találták magukat. Ricciardo autója nehezen viseli a rázós utcai pályát.

részletek

Renault: Veszélyes máris 2021-re készülni

A francia gyári istálló ügyvezető igazgatója szerint a várható előnyök ellenére is kockázatos lenne máris a 2021-es szezonra fókuszálni a fejlesztésekkel, mivel még túlságosan messze van.

részletek

Ricciardo: Ha az autó is úgy akarja, elöl leszek

A Renault-val először indul Daniel Ricciardo Monacóban, az ausztrál pedig optimista azt illetően, hogy akár még a mezőny elejébe is kvalifikálhatja magát. Kubica renault-s dobogójából merít erőt.

részletek

Ricciardo számított arra, hogy szenvedni fog

Daniel Ricciardo pontosan tudta, amikor tavaly aláírta Renault-s szerződését, hogy eleinte jócskán vissza fog esni és a dobogó is csak távoli álom lesz. Ugyanakkor látja a fejlődési irányt.

részletek

Renault: Nem ígértük, hogy a legjobb hárommal versenyzünk

2019-ben eddig óriási betli, amit a Renault gyári istállója produkál, pedig a téli szünetben úgy vélték, idén már a három topcsapatra is veszélyesek lesznek. A csapatfőnök szerint ilyet nem mondtak.

részletek

Riválisaik szerint a Ferrarié a legjobb motor

Carlos Sainz és Pierre Gasly is örülhet, hiszen elmondásuk szerint a Renault és a Honda erőforrása is hatalmasat fejlődött 2018 óta. Mindkettőjük szerint az olaszok motorja lehet a mérce a többieknek.

részletek

Renault: Nem fogalmaztunk meg túlzó célokat!

Ahogy haladunk előre a 2019-es szezonba, a Renault még mindig nem érzi úgy, hogy túl optimista célokat tűzött volna ki magának az idényre, és továbbra is az eredetileg felállított lécet szeretné átugrani.

részletek

Ricciardo érezte, hogy Verstappen legyőzhetetlen?

A Toro Rosso csapatfőnöke szerint Daniel Ricciardo előre látta, hogy Max Verstappen olyan szintet képvisel, ami miatt azt érezhette, képtelen lesz legyőzni a hollandot. Idén eddig igazolja is ezt.

részletek

Honda: Jobb a formánk a Renault-énál

A Honda újabb dobogót szerzett Max Verstappen révén Barcelonában. Yamamoto elmondta, hogy jobb időszakuk van, mint a Renault-nak, de abban nem biztos, hogy előrébb tartanak az erősorrendben.

részletek

A Renault-főnök elismerte, hogy gyengék

2019-ben eddig maradéktalanul csak a Mercedes lehet elégedett. A Red Bull-Honda ugyan egészen jól teljesít, a Ferrari és a Renault azonban eddig óriási betli. A franciák elismerik, sehol nincsenek.

részletek
Olvastad már?