Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Renault

Hakkinen figyelmeztet: Nem bíznék Oconban

Csapattársként nem Esteban Ocon lenne Mika Hakkinen kívánságlistájának első helyén. A finn úgy véli, Ocon még Sergio Perez oldalán megmutatta, milyen csapattárs, Alonso jobb, ha vigyáz.

részletek

A Williams semmiképpen nem akar fiókcsapat lenni

Bár a grove-i istálló hosszú évek óta a mezőny végén található, a jobb sorsra érdemes Williams csapatfőnöke kijelentette, sem a Renault, sem más gyártó mögé nem áll be, független marad.

részletek

A Haas tagadja, hogy a Renault felé kacsintgat

A csapatfőnök valóban ejtett néhány szót a Renault csapatfőnökével egy lehetséges együttműködésről, de Günther Steiner szerint szó nincs megállapodásról, a Haas a Ferrari partnere marad.

részletek

Alonso nem fél, tudja, miért tért vissza

Bár idén már a negyvenet tölti, a spanyol ász úgy érzi, csúcsformában tér vissza és a körülötte levők is így látják. 2021-ben még nem lesz esélye, de jövőre már talán, a tudása nem kopott meg.

részletek

Ezért kellett átnevezni a Renault-t

A szezonra több új csapatnevet meg kell jegyezni a Formula-1-ben: az identitást váltó formációk egyik a sárga Renault-ból lett kék Alpine, amely immár a Renault Csoport tulajdonában álló francia sportmárkát népszerűsíti.

részletek

Menetpróba - Renault Captur E-Tech Plug in Hybrid 160 Itens

A franciák a kétszeres világbajnokukkal hirdetik a hibrid rendszerüket, de a tölthető Captur nem a versenypályán érzi a legjobban magát.

részletek

Alonso előre tudhatta: Óriásit dobhat 2022-ben az Alpine

Nemrég megtudhattuk, hogy az idei évre semmit nem fejlesztett a Renault az erőforrásán, ez pedig komoly hátrányt jelenthet. De előregondolkodnak, 2022-ben jöhet a szupererős motor.

részletek

A Renault elismerte, semmit nem fejlesztett a motoron

Az idén már Alpine F1 néven induló istálló hátrányban lehet az erőforrás tekintetében, ugyanis a fejlesztési főnök nem tagadta, hogy hozzá sem nyúltak a motorhoz, előnyben a Ferrari és a Honda.

részletek

Az Alpine megmagyarázza, ügyfélcsapat nélkül még jobb is az élet

A McLaren távozásával a Renault egy csapatra maradt a 2021-es Formula-1-es szezonra, de az Alpine vezetője szerint igazából előny számukra, hogy csak önmagukra kell koncentrálniuk.

részletek

Garantált a Renault sikeres F1-es szereplése?

Flavio Briatore szerint a cég elkötelezett a sportág iránt, hosszú időn keresztül szeretnének rengeteg pénzt elkölteni erre a projektre, aminek ki kell jönnie az autó teljesítményén.

részletek

Sajtó: Jöhet a Williams-Renault szövetség

A francia gyári istálló Alpine néven folytatja Formula-1-es részvételét, de 2021-ben csak saját csapatát látja el Renault-erőforrásokkal. Információk szerint a Williams lehet az új stratégiai partner.

részletek

Így változott a McLaren festése a hibrid érában

Az F1 manapság a sokszínűséget népszerűsíti, és keresve sem találhatnánk sokszínűbb csapatot a McLarennél, akik a turbó hibrid korszak 2014-es kezdete óta több fényezéssel is próbálkoztak már.

részletek
Olvastad már?