DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Renault

Sírás a parkolóban: Ocon karrierje mélypontja

Esteban Ocon egy interjúban nemcsak azt mesélte el, miért mosolyog (szinte) mindig, de azt is felidézte, amikor elsírta magát egy versenypálya parkolójában.

részletek

Exkluzív: Miért jött a Renault-nagyvezér Dzsiddába?

Luca de Meo, a Renault vezérigazgatója megérkezett a Szaúd-arábiai Nagydíj helyszínére, de vajon a jelenléte mit üzen az Alpine-nak? A Formula.hu megkérdezte a vezért.

részletek

Retro – Egy borzalmas nap krónikája

2011. február 6-án szörnyű hír rázta fel az autósport téli álmából még csak ébredező világát: generációja egyik legjobb pilótája, Robert Kubica életveszélyes sérüléseket szenvedett egy helyi ralin.

részletek

F1-Archív: Sainz nincs Verstappen szintjén

Button újra a Williamsnél, betiltják a dupla diffúzort, nem megy át a Super Aguri gépe a törésteszten. Ezeket a híreket is olvashattuk az elmúlt két évtizedben január 22-én.

részletek

Retro – 10+1 emlékezetes Fisico-pillanat

Születésnapja alkalmából összeszedtük a sportág egyik legtöbbre hivatott, mégis kevés sikert elérő olasz pilótájának legemlékezetesebb F1-es momentumait.

részletek

Kicsoda Ayao Komatsu, a Haas új F1-es csapatfőnöke?

A BAR-nál kezdte karrierjét, a Lotusnál teljesedett ki, s a kezdetek óta a Haas csapatának tagja: bemutatjuk a Günther Steinert váltó Ayao Komatsut.

részletek

Az Alpine riválisai megszegték ígéretüket

Az Alpine előző F1-es csapatfőnöke, Otmar Szafnauer egy interjúban csalódottságának adott hangot azt illetően, hogy a riválisok nem tartották be, amiben évekkel korábban megállapodtak.

részletek

F1-Archív: Alonso jöhet Hamilton helyére

A Renault újra világbajnoki kihívó lenne, Hamilton a boldogság miatt szárnyal, a Mercedes dominanciája pedig felülmúlja a Schumacher-Ferrari párosét is. Újévi F1-es hírcsokor.

részletek

Retro – Egy elátkozott házasság kezdete

Arra minden F1-rajongó pontosan emlékszik, milyen csúnyán ért véget Alonso és a McLaren első közös története, a kapcsolat kezdetére viszont minden bizonnyal jóval kevesebben. Pedig az sem volt szép.

részletek

Horner elmesélte, miként távozott tőlük Ricciardo 2018-ban

Daniel Ricciardo 2018-ban visszautasított egy szerződést a Red Bullnál, amellyel Max Verstappenével azonos bért kapott volna.

részletek

„Önző döntés volt, hogy Ricciardo távozott”

Kemény kritikát fogalmazott meg a Renault korábbi F1-es főnöke az ausztrálról, aki 2020-ban alig egy idény után hagyta el őket.

részletek

„Daniel rossz tanácsokat kapott, de belátta, hogy hibázott”

A Red Bull F1-es főnöke, Christian Horner mesélt arról, hogyan távozott tőlük az ausztrál pilóta: el se akarta hinni, hogy tényleg a Renault-hoz igazol.

részletek