Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Renault

Ricciardo: Itt hátrányban vagyunk

A Renault a riválisoknál kevesebb leszorítóerő termelésére képes, ami ezen az alacsony tapadású pályán a szokásosnál nagyobb hátrányt jelent a csapat számára. Az új aszfalt nagy kihívást jelent.

részletek

Gasly: Marko dönt a jövőmről, nem én

Elégedett az Alpha Taurinál futott idényével, ugyanakkor nem cáfolta a renault-s pletykákat a monzai futamgyőztes: elmondása szerint ez nem az ő, hanem a Red Bull vezetőségének hatásköre.

részletek

Renault: Most már vegyenek minket komolyan

Cyril Abiteboul szerint az utóbbi időben minden céljukat elérték, az elkötelezettségük világos és további lépések következnek - ideje, hogy komolyan vegyék őket, amikor ezekről beszélnek.

részletek

Soha nem akar a Nordschleifén versenyezni Ricciardo

A Nürburgring ikonikus 21 kilométeres vonalvezetése számos versenyző bakancslistáján ott van. Daniel Ricciardóéról azonban végleg lekerült, mikor az Eifel Nagydíj előtt egy Renault Megane-nal kipróbálta a pályát, és alaposan megijesztette magát.

részletek

Renault-főnök: Oconnak nem kell szégyenkeznie

A néhány éve még egyik legnagyobb tehetségként kezelt francia Ricciardo árnyékában van a Renault-nál. Cyril Abiteboul szerint a műszaki hibák felnagyítják a különbséget, Oconnak nem kell szégyellnie idei teljesítményét.

részletek

Alonso otthonról is besegít a Renault-nak

Fernando Alonso csillogó szemmel beszélt a Renault-ról az első, Barcelonában tartott menetpróba után. A spanyol elárulta azt is, hogy a háttérben az otthona mélyéről, valós időben dolgozik együtt a francia csapattal.

részletek

Nyolc újabb eset az F1-ben, több renault-s elkapta a vírust

Megjött a legújabb Covid-jelentés az FIA-tól, ismét magas esetszámmal. Alonso barcelonai tesztjén két Renault-alkalmazottat is pozitív eredménnyel teszteltek.

részletek

Renault: Most már bárhol jók lehetünk

A Nürburgringen elért eredmény után a francia istálló a soron következő F1-es helyszínek közül immár egyiktől sem tart. Az RS20 most már bármilyen vonalvezetésen jó teljesítményre lehet képes.

részletek

Sainz: Alonso a legjobbkor érkezik a Renault-hoz

Carlos Sainz azon a véleményen van, hogy egykori mentora és honfitársa, Fernando Alonso a lehető legjobbkor tér vissza a Renault-hoz. A francia istálló felszálló ágban van, ez pedig mindenkinek jó.

részletek

Alonso: Mindenünk megvan a sikerhez

Ígéretes autó, tehetséges szakemberek, nagyszerű csapat – az F1-be visszatérő Fernando Alonso szerint a Renault egy sikeres projekt minden összetevőjével rendelkezik, így hamar jöhet az áttörés.

részletek

Alonso: Az autó egyelőre túlteljesít hozzám képest

Bizakodva értékelte a másfél év utáni első F1-es autóban töltött napját a jövőre a Renault-nál visszatérő kétszeres világbajnok, de tudja, hogy kemény munka vár rá, ha tényleg vissza akar rázódni.

részletek

Titokban tesztelget Alonso, a cápa?

Teljes az öröm a Renault-táborban Daniel Ricciardo 3. helyezése után, de mint Cyril Abiteboul csapatfőnök a formula.hu-nak elárulta: az eredmény tűzbe hozta Fernando Alonsót is. A spanyol állítólag túl van egy titkos bevetésen, de a szakvezető – természetesen – ködösít.

részletek
Olvastad már?