Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Renault

Megint a motorját dicséri a Renault

Az erő megvan, már csak annyi kell, hogy minden futamon ki is tudják ezt hozni a motorból - a motiváció adott, a háttérben pedig igyekeznek tovább fejleszteni a cégen.

részletek

Ricciardo: Nem elég, hogy miénk a legokosabb ember

Második szezonját kezdi meg a Renault kötelékében Daniel Ricciardo, aki immár jóval bölcsebbnek érzi magát egy évvel korábbi önmagánál, és mikroszinten igyekszik felépíteni egy szuper csapatot maga körül.

részletek

Nem készült el, de megmutatták a 2020-as Renault-t

Az R.S.20-at nem tudták elvinni az istálló párizsi évindító rendezvényére, a csapat néhány renderelt képet közölt a fekete színű versenygép részleteiről.

részletek

Prost: Hamilton ma a legjobb versenyző

Alain Prost elmondta, szerinte kik lesznek a legnagyobb ellenfelei idén Lewis Hamiltonnak. Válaszában nincs meglepetés, a Red Bull és a Ferrari ifjú titánjairól van szó.

részletek

Ricciardo akár el is áshatja magát 2020-ban?

Két éve még a Ferrarival és a Mercedesszel hozták hírbe, a Renault-nál azonban kissé kikerült a látókörből. Ha idén sem képes kiugróan jól teljesíteni, végképp elszállhatnak világbajnoki reményei.

részletek

Brawn: Jó döntés volt, hogy a McLaren kidobta a Hondát

A Formula-1 sportigazgatója egyáltalán nem érzi úgy, hogy a wokingi istálló hibát követett volna el akkor, amikor megvált a japán gyártótól. Ennek azonban nem az az oka, hogy a Honda gyenge lenne.

részletek

Hülkenbergnek nincsenek gondjai az alvással

Az F1-es mezőnyből tavaly kiszorult pilóta a távozásával kapcsolatban elárulta, megbékélt a sorsával. Szeretne tovább versenyezni, de azt sem bánja, ha az élete egyéb irányt vesz.

részletek

Jövő héten állhat munkába a Renault új műszaki főnöke

Veterán mérnök érkezik technikai igazgatónak Enstone-ba. Pat Fry már júniusban befejezte átmeneti munkáját a McLarennél, de szerződése értelmében csak februárban kezdhet új csapatánál.

részletek

McLaren: Tökéletes pillanatban váltunk Mercedesre

Bár még el sem kezdődött a 2020-as évad, a legtöbb csapat már lázasan készül a következőre. A McLaren is, amely újra összeáll a Mercedesszel. Zak Brown szerint ezt a lehető legjobbkor teszi meg.

részletek

Ricciardo érdeklődik a McLarennél?

Spanyol lapértesülés szerint Daniel Ricciardo távozna a Renault-tól 2021-re, méghozzá akkor is, ha nem jön össze szerződés egyik élcsapatnál sem - Fernando Alonso is képbe került...

részletek

A Renault nem jól használta fel a sok pénzét

Cyril Abiteboul szerint az enstone-i F1-es csapatnál sokan dolgoznak, sok pénzt tettek a projektbe, de nem tudták megfelelően felhasználni - Pat Fry érkezésétől ennek kijavítását várják.

részletek

Ocon: Megmondtam, hogy Charles legyőzi Sebet

A Renault F1-es pilótája beszélt arról, hogy milyen volt számára a kihagyott év, de azt is megemlítette, hogy ő már előre szólt a Mercedesnek is, hogy Leclerc bizony le fogja győzni Vettelt a Ferrarinál.

részletek
Olvastad már?