DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Renault

F1-Archív: Vettelt (újra) szorongatja az FIA

A ferraris a bakui eset miatt került bajba, Toto Wolff szerint az F1 a Mercedes dominanciája ellenére is jó műsor, Alonso tagadja, hogy el akarja hagyni a McLarent, Raikkönen túlszárnyalja Hakkinent. Ezek voltak a sport hírei június 28-án 2000 óta.

részletek

Capito a Renault-motorról: Ez egy spekuláció

Egyes pletykák szerint a Williams a Renault motorjait használhatja majd 2026-tól, ám a brit istálló csapatfőnöke szerint korai lenne még erről beszélni. Jost Capito szerint ez nem téma házon belül.

részletek

Már a szükséges pénz bő 70%-át összedobta a közösség Tim Gábornak

Úgy tűnik, hogy a szurkolók és kisebb-nagyobb támogatók segítségével összejöhet a szükséges háttér és a népszerű pilóta ott lehet a Clio Cup Europe hungaroringi állomásán.

részletek

F1-Archív: Kubica újra F1-es autót tesztel

Balesete után először tesztelt F1-es autót Kubica, Hamiltonék nem foglalkoznak a Mercedes gumiteszt-botrányával, Briatore nem akarja, hogy győzelmeik miatt megutálják a Renault-t, éretlennek tartják a Williams versenyzőit – ezek voltak június 6. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Menetpróba - Renault Arkana TCe 140 EDC MHEV

Hogyan tegyünk szert új vevőkre és több bevételre, miközben a meglévő erőforrásainkat használjuk? Tesztautónk többek között erre a kérdésre is választ ad...

részletek

F1-Archív: A sérült Kubica vissza akar térni

A repülőszerencsétlenséget túlélő Coulthard versenyezni fog, a fellebbviteli tárgyalást várja a BAR, Lauda az újonc Hamiltont tippeli világbajnoknak: ezek voltak a nap F1-es hírei május 3-án.

részletek

Alonsónál máris motorcsere szükséges

Rossz hír a kétszeres világbajnok spanyol számára, hogy múlt vasárnapi kiesését okozó technikai hibája olyan mértékű, hogy ezt a Renault-motort már el is vesztette. Nem jó előjel.

részletek

„Teljesen átterveztük a Renault-motort és eddig pozitív az elmozdulás”

Az Alpine a barcelonai tesztnapokon nem teljesített valami kimagaslóan, az erőforrást például egy pillanatig sem tekerték fel igazán. De bőven akadtak biztató jelek Alonsóéknál.

részletek

A hírek szerint kiválóan sikerült a Ferrari motorfejlesztése

Sajtóértesülések szerint a Ferrari erőforrása immáron felért a Mercedes és a Honda egységeinek szintjére. Úgy tűnik, hogy a Renault változatlanul gyengélkedik, a vörösök viszont szárnyalhatnak.

részletek

Andretti: Két éve meg akarjuk venni a Haast

Michael Andretti saját elmondása szerint „milliószor“ tett már kísérletet a Haas Formula-1-es csapatának megvásárlására, s természetesen továbbra is nyitott a tárgyalásokra a tulajdonossal, Gene Haaaszal, de úgy érzi, honfitársa nem mutat ez iránt érdeklődést.

részletek

Ezt akarja elérni idén az Alpine

Laurent Rossi szerint azt akarják megalapozni, hogy később bajnokesélyesek lehessenek és úgy véli, hogy tökéletes pilótapárosuk van ehhez a célhoz. Ocon felkészült, Alonso a szoros csatákban bízik.

részletek

A Mercedes útjára lépett az új Renault-motor

Teljesen áttervezett motorral készül az Alpine az új szezonra. A Viry-Chatillon-i részleg kettéosztott turbót tervezett, a turbina és kompresszor elkülönítésével követve a Mercedes által kijelölt utat.

részletek