DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

2020

Az Astonnak ismét óriási segítség lesz a Mercedes klónozása?

2020-ban egyszer már óriási előreugrást hozott az akkor még Racing Point néven szereplő istállónak a Mercedes lemásolása. 2022-ben ismét a siker záloga lesz a lépés? Úgy tűnik.

részletek

Vettel jóval boldogabb, amióta eljött a Ferraritól

A négyszeres világbajnok óriási reményekkel érkezett a vörös istállóhoz és az első évek még igen biztatóan is alakultak. 2020-ra viszont annyira lenullázták morálisan, hogy örül, hogy az Astonhoz szegődhetett.

részletek

Retro – 27 másodperc a pokolban

November 29-én rendezték a 2020-as Bahreini Nagydíjat, ahol bár a világbajnoki címért már nem folyt verseny, mégis az F1 történetének egyik legemlékezetesebbjeként él tovább emlékeinkben.

részletek

Alonso csak Verstappen miatt nézte az F1-et

Fernando Alonso tisztában volt azzal, hogy a Mercedesen belül Bottas úgysem fogja piszkálni Hamiltont, csak segíteni, úgyhogy amikor leült a tévé elé tavaly, csak Max Verstappen versenyzése érdekelte.

részletek

Wolff kevés híján hátat fordított az F1-nek

A Mercedes csapatfőnöke a sok nehézséggel járó 2020-as szezon során többször elgondolkodott azon, hogy az autóversenyzést maga mögött hagyva visszatér a pénzügyi világba.

részletek

Leclerc: Kinevettek minket? Bele sem gondoltam

Így reagált a Ferrari versenyzője, amikor megkérdezték tőle, a csapatot komolyan veszik-e már 2021-ben. Az előrelépésről tanúskodik, hogy az idei konstrukciónak az elődtél eltérően nagy gyengesége nincsen.

részletek

Óriási bukások az F1 2020-ból

Egy összeállítást hoztunk nektek, melyben néhány hatalmas bukás található a Codemasters F1-es játékának 2020-as kiadásából. Szerintetek melyik volt a legnagyobb perec?

részletek

Andretti: Hamilton nem egységesít, hanem megoszt

Az egykori F1-es világbajnok úgy véli, bár elismeri Lewis Hamilton teljesítményét, teljesen összemosta a sportot a politikával, ami egyáltalán nem odavaló, emiatt pedig inkább megosztó lett.

részletek

Honda: A motorunk már jobb, mint a tavalyi Mercedes

Általában óvatos optimizmust érezhetünk a japán gyártó nyilatkozataiban, ám a Honda technikai igazgatója nyíltan kimondta, erőforrásuk már meghaladja a tavalyi Mercedes-motor teljesítményét.

részletek

Karanténban sem néz több F1-et a magyar

Hiába töltöttek otthonuk falai között 2020-ban a megszokottnál több időt az emberek, a magyarországi Formula-1-es nézettségi adatokon ez nem látszik meg. Világszinten eközben a Magyar Nagydíjat nézték a legtöbben.

részletek

Albon: Vissza akarom szerezni azt az ülést

A Red Bull kispadra ültetett pilótája minden erejével azon dolgozik, hogy ismét lehetőséget kapjon az F1-ben állandó pilótaként. Nem ez az első alkalom, hogy dobták őt, ezért jól viseli a helyzetet.

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek