Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

2020

Wolff kevés híján hátat fordított az F1-nek

A Mercedes csapatfőnöke a sok nehézséggel járó 2020-as szezon során többször elgondolkodott azon, hogy az autóversenyzést maga mögött hagyva visszatér a pénzügyi világba.

részletek

Leclerc: Kinevettek minket? Bele sem gondoltam

Így reagált a Ferrari versenyzője, amikor megkérdezték tőle, a csapatot komolyan veszik-e már 2021-ben. Az előrelépésről tanúskodik, hogy az idei konstrukciónak az elődtél eltérően nagy gyengesége nincsen.

részletek

Óriási bukások az F1 2020-ból

Egy összeállítást hoztunk nektek, melyben néhány hatalmas bukás található a Codemasters F1-es játékának 2020-as kiadásából. Szerintetek melyik volt a legnagyobb perec?

részletek

Andretti: Hamilton nem egységesít, hanem megoszt

Az egykori F1-es világbajnok úgy véli, bár elismeri Lewis Hamilton teljesítményét, teljesen összemosta a sportot a politikával, ami egyáltalán nem odavaló, emiatt pedig inkább megosztó lett.

részletek

Honda: A motorunk már jobb, mint a tavalyi Mercedes

Általában óvatos optimizmust érezhetünk a japán gyártó nyilatkozataiban, ám a Honda technikai igazgatója nyíltan kimondta, erőforrásuk már meghaladja a tavalyi Mercedes-motor teljesítményét.

részletek

Karanténban sem néz több F1-et a magyar

Hiába töltöttek otthonuk falai között 2020-ban a megszokottnál több időt az emberek, a magyarországi Formula-1-es nézettségi adatokon ez nem látszik meg. Világszinten eközben a Magyar Nagydíjat nézték a legtöbben.

részletek

Albon: Vissza akarom szerezni azt az ülést

A Red Bull kispadra ültetett pilótája minden erejével azon dolgozik, hogy ismét lehetőséget kapjon az F1-ben állandó pilótaként. Nem ez az első alkalom, hogy dobták őt, ezért jól viseli a helyzetet.

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Ferrari: Alázatosan kell újrakezdenünk mindent

A maranellóiak elnöke, John Elkann szerint a borzalmas 2020-as F1-es teljesítményük megmutatta, hogy még a Scuderia esetében sem garantál a nagyszerű múlt eredményes jelent és jövőt.

részletek

Az Alpha csalódott, mert nem tudta legyőzni a Ferrarit

2020-ban fennállása legjobb F1-es szezonját teljesítette, mégsem elégedett maradéktalanul a Toro Rossóból lett Alpha Tauri. Úgy érzik, le kellett volna győznniük a Ferrarit.

részletek

Sainz unta, hogy a Ferrari miatt nyaggatják

A 2020-as F1-es szezon során számtalanszor szembesítették a Ferrari gyenge teljesítményével a csapathoz készülő spanyol pilótát, aki próbált nem begurulni a feltételezésekre.

részletek
Olvastad már?