Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

2020

Stroll: Ahány siker, annyi kudarc

Bár a 2020-as szezon során ért el kiemelkedő eredményeket, Lance Stroll számára keserédes volt a legutóbbi F1-es idény. Érzése szerint akár ötször dobogóra állhatott volna.

részletek

Ezt olvastátok 2020-ban a Formulán

Ahogy szoktuk, az év utolsó napján megosztjuk olvasóinkkal, mik voltak számukra legérdekesebb cikkeink és anyagaink – nem csupán F1-es témakörben. A 2020-as évben minden eddiginél többen olvasták a Formula.hu-t, különösen a következő tíz címet.

részletek

Podcast: 2020, köszönjük, viszlát!

Aligha vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy épp ideje volt, hogy véget érjen ez az év – természetesen egy podcasttel búcsúztatjuk 2020-at, mely szilveszter napjához illően rendhagyóra sikeredett.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Min szórakoztunk a legjobbat a 2020-as F1-es szezonban? A sport már minden csatornáján szállítja a poénokat, legyen az akár megtervezett, akár rögtönzött. Lássuk, szerkesztőségünkben mi talált be legjobban!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

A megszokottnál is többet morfondíroztunk az év legszebb megmozdulásain, ami végül egy kifejezetten színes listát eredményezett.

részletek

Mekies: Van mit magunkkal vinnünk 2020-ból

Az olaszok sportigazgatója értékelte a Scuderia 2020-as évét, mely bár a legrosszabbak egyikeként vonul be a történelembe, de a csapat dolgozóinak küzdeni akarása példaértékű a szemében.

részletek

Perez év elején azt hitte, minden elveszett

Koronavírus, kirúgás, elúszott eredmények: Sergio Perez mélységekből jutott magasságokba, az első futamgyőzelemig és a Red Bull-szerződésig. A mexikói 12 pontban értékelte szezonját.

részletek

Leclerc: Ebben a szezonban sokat kockáztattam

Nem ez volt Charles Leclerc legeredményesebb szezonja, de még így is a jobbak közé sorolná a 2020-as évet a monacói. Nagyon agresszívan versenyzett, ez pedig többször is kifizetődőnek bizonyult.

részletek

Hamilton megnevezte idei legjobb versenyét

A rekordbeállítást jelentő hetedik vb-címét domináns teljesítménnyel bezsebelő mercedeses úgy véli, az esőben és csúszós aszfalton rendezett isztambuli futamon nyújtotta idén a legkiemelkedőbbet.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A pillanatok felidézése az egyik "legfontosabb" kategória abból a szempontból, hogy nagyjából körvonalazza, mely eseményekre fogunk visszaemlékezni a jövőben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Mi magunk is hírek ezreit szállítottuk olvasóinknak 2020 során, de mint minden évben, idén is csak néhány olyannal szolgált a sport, ami igazán megdöbbentette a közvéleményt vagy nagy horderejű hatást gyakorolt.

részletek

Brawn: Egyértelműen Lewis az idei év legjobbja

Noha az F1 sportigazgatója szerint Max Verstappen sokat érett korábbi önmagához képest, az nem lehet kérdés, hogy a hetedik vb-címét szerző mercedeses volt a 2020-as szezon legjobb pilótája.

részletek
Olvastad már?