Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 23. péntek

2020

Újoncot szinte biztosan nem igazol a Haas

Amennyi problémája idén van a Haasnak, amellé Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, hogy túl nagy kockázat lenne, ha jövőre még egy újoncot is szerződtetnének. Már amennyiben átalakul a csapat pilótafelállása...

részletek

A Mercedes újra évekre bebetonozhatja magát az élen

2014 óta hozzászokhattunk, hogy az Ezüst Nyilak ünnepelnek a futamokat követően és év végén is. Sajtóinformációk szerint a 2020-as motor óriási dobás lesz és máris tesztelési fázisban van.

részletek

A McLaren már a topcsapatokra kapaszkodna

A wokingi F1-es csapat jövő évi célja az, hogy teljesen kiszakadjon a középmezőnyből, és 0,7-0,8 tizedre megközelítse az élmezőny tempóját. Mindezt drasztikus változtatások nélkül.

részletek

Villeneuve: Ocon még semmit nem bizonyított, Bottas maradjon

Az 1997-es világbajnok úgy érzi, a Mercedesnek nem szabadna változtatnia jelenlegi nyerő párosán. A fiatal franciát kockázatosnak gondolja, Bottas viszont idén sokkal jobb, mint tavaly.

részletek

Hamiltont már idegesítheti Verstappen

Jos Verstappen úgy véli, fia drasztikus előretörése az erősorrendben azt is magával hozta, hogy Lewis Hamilton kissé ideges miatta. Ezt az utóbbi időkben látott reakcióiból és nyilatkozataiból látja.

részletek

Teljesen ki is nyírhatják Gaslyt

Két olyan pilóta vezet innentől a Toro Rossónál, akiket Red Bull-versenyzőként fokoztak le. A jövő évi felállásról szinte biztosan a következő bő három hónap dönt, győzelem, vagy halál.

részletek

Hol lesz helye Alonsónak a McLaren IndyCar-csapatában?

A McLaren bejelentésével kapcsolatban, miszerint jövőre az SPM-mel társulva teljes szezonos csapatot indítanak az IndyCarban, kézenfekvő lenne, hogy Fernando Alonso legyen az egyik versenyző. Viszont nem feltétlenül ennyire egyszerű a helyzet.

részletek

A Mercedes nem akadályozza Bottas távozását sem

A nyári szünet egyik fő témája Valtteri Bottas jövője. Egyre több szakértő gondolja úgy, hogy a finnek mennie kell év végén, a csapatfőnök pedig elismerte, ha így lesz, nem akadályozzák Bottast.

részletek

Salo: Mindenki annyira jó, mint az utolsó versenye

A korábbi Formula-1-es versenyző úgy érzi, Valtteri Bottasnak nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy éppen a nyári szünet előtt betlizett. Többségében ugyanis, ami korábban történt, elillan a fejekből.

részletek

Wolff nem akarja égetni George Russellt

A Mercedes csapatfőnöke magyarázatot adott arra, egyelőre miért nem merült fel bennük, hogy 2020-ban George Russellt ültetnék Lewis Hamilton mellé. Úgy vélik, az újonc brit csúnyán kikapna.

részletek

Most már nem léphet ki szerződéséből Verstappen

Hatályát veszítette Max Verstappen kontraktusának záradéka a Magyar Nagydíj leintése után, így a hollandnak már nincs lehetősége kilépni abból. Igaz, már korábban megállapodtak a folytatásról.

részletek

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek
Olvastad már?