Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

2020

Ocon a Renault-nál inkább befogja a száját

Az egyéves kihagyás után visszatérő francia pontosan tudja, hogy a Mercedes és a Renault két merőben eltérő versenyautó, így abszolút rábízza magát a franciák szakembereire és nem okoskodik.

részletek

Stroll: 2020 egy óriási lehetőség

A Racing Point a tulajdonosváltás után másfél gyengébb szezont teljesített jogelődjéhez, a Force Indiához képest. Most a csapat aranyifjúja, Lance Stroll komoly fejlődést vár.

részletek

Marko: Idén már a világbajnoki címért kell harcolnunk!

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko annyira magabiztos 2020-szal kapcsolatban, hogy a felkészülés alapján úgy érzi, idén már semmi nem lehet kifogás, amivel megmagyarázhatják, miért nem a vb-címért harcolnak.

részletek

Hamilton szintet lépne 2020-ban

Soha nem érezte még magát ilyen boldognak, és saját elmondása szerint ez repítheti majd eddig nem tapasztalt magasságokba Lewis Hamiltont a 2020-as szezon során.

részletek

Nem kell pénzhiánytól félnie a Williamsnek idén

Az istálló számos szponzort veszített el, de Latifi mágnesként vonzza az új támogatókat, ami pedig ennél is fontosabb: a Williams Advanced Engineering eladásából befolyó bevétel a csapathoz vándorolt, így már most biztosított az éves költségvetés.

részletek

Magyar kötődésű pilótát igazolt a Williams

A kecskeméti gyökerekkel rendelkező Roy Nissany lett a Williams F1-es csapatának tesztpilótája a 2020-as szezonra. A versenyző elsősorban a szimulátorban fog dolgozni, de három szabadedzésen az autóba is beülhet.

részletek

Mikor tartják bemutatóikat a MotoGP csapatai?

Az első hivatalos teszt február 7-én kezdődik Malajziában, de néhány alakulat már előtte lerántja a leplet az idei versenygépéről és annak festéséről – mutatjuk az eddig ismert időpontokat!

részletek

Smedley: Még ennél is lehet lejjebb a Williamsnek

Bár a Williams saját maga általában úgy fogalmaz, hogy már látják a fényt az alagút végén, Rob Smedley, az istálló korábbi vezető mérnöke szerint ez egyáltalán nem biztos.

részletek

A Honda így akarja világbajnokká tenni Verstappent

A japán gyártó kinevetett sereghajtóból bajnoki esélyessé vált alig másfél év leforgása alatt. Egy komoly hiányosságukon igyekeznek idén a lehető legtöbbet javítani, hogy meglehessen az első hely.

részletek

A Ferrari idén végképp beállhat Leclerc mögé

A Scuderia úgy kezdi 2020-at, hogy nem hirdet elsőszámú pilótát csapaton belül. Ugyanakkor egyre több vélemény szerint a stabilan fejlődő Leclerc egyre inkább kiszorítja majd Sebastian Vettelt.

részletek

Sikeres törésteszten van túl a Ferrari

Nagyjából egy hónappal a hivatalos bemutató előtt a Ferrari 671-es kódnevű autója átment az FIA 15 pontból meghatározott töréstesztjén. Charles Leclerc pedig már idén harcba szállna a bajnoki címért.

részletek

Kiknek van leginkább félnivalója 2020-tól?

A legtöbb pilóta és szakember szerint az idei év átmenetinek számít majd a Formula-1-ben, ám több olyat is találunk, akinek alapvetően tartania kell az idei szezontól, ha túlságosan balul sülne el.

részletek
Olvastad már?