Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

2020

Prost: 2020-ra még nem tudunk sokat ígérni Ricciardónak

Még maga Alain Prost is úgy fogalmaz a Renault részéről, hogy olyan nagyon sokat nem tudnak ígérni Daniel Ricciardónak az idei szezonra, és ha az ausztrál marad náluk jövőre is, az a komoly bizalom jele.

részletek

Hivatalos: Kubica idén a DTM-ben versenyez

Ahogy azt már hónapok óta rebesgetik, és ahogy egy nappal ezelőtt megszellőztették a hivatalos bejelentés közeledtét, Robert Kubica megkötötte versenyzői szerződését a BMW-vel – egy privát autó volánjánál növeli a mezőny létszámát 15-re.

részletek

Verstappennek elsőre máris tetszett az új Red Bull

A nyolcszoros futamgyőztes holland pilóta már élesben is pályára vihette Silverstone-ban az idei Red Bull-rakétát és eddig rendkívül pozitív élmény számára. Komoly reményekkel várja a szezont.

részletek

Már nincs elsőszámú pilóta a Ferrarin belül

A tavalyi szezonnal ellentétben idén nem lesz sorrend Sebastian Vettel és Charles Leclerc között – jelentette ki Mattia Binotto, aki Lewis Hamilton esetleges leigazolásáról is nyilatkozott.

részletek

Nincs még beceneve Vettel új autójának

Eljön majd az az idő is, amikor Sebastian Vettel idei autójára, az SF1000-esre is becenevet aggat, egyelőre viszont csak a felkészüléssel törődik a Ferrari négyszeres világbajnoka.

részletek

Leclerc nem tűz ki konkrét célt 2020-ra

Sok szempontból másmilyen évre számít 2019-hez képest Charles Leclerc, ez viszont nem jelenti azt szerinte, hogy könnyebb is lesz az idei éve. Éppen ezért nem is konkrét eredményeket akar elérni, hanem a lehető legjobb munkát elvégezni.

részletek

Felfedték az első igazi 2020-as F1-es autót

Színházban, közel félórás felvezető műsort követően hullt le a lepel a Ferrari idei versenygépéről, az SF1000-ről. Ez a bemutatott autók közül az első, amelynek nem csak a festése 2020-as.

részletek

Button szerint idén jobb lesz Vettel és Leclerc kapcsolata

Tavaly a Ferrari egy talán még nekik is váratlanul erős Charles Leclerc-t kapott, aki fejére nőtt Sebastian Vettelnek. A feszült viszony idén jobbra fordul, és tudják majd ezt kezelni, véli a korábbi világbajnok Jenson Button.

részletek

10 trend, amit a technológia diktál a 20-as évekre

Miközben a világ elsősorban a forradalmi újításokra figyel, és azt találgatja, hogy a nagy találmányok mikor kerülnek polgári forgalomba, addig az SAP szakértői a vállalati, üzleti, társadalmi működés modelljeinek szintjén mutatkozó láthatatlan, de annál nagyobb horderejű változásokra fókuszálnak, amelyeket a technológia inspirál.

részletek

Visszafojtott lélegzettel figyel a tulajdonos

Kritikus szezon elé néz a Haas F1-es csapata, amelynek alapítójában korábban már felmerült a visszavonulás gondolata. Gene Haas reménykedő érdeklődéssel szemléli az istálló munkáját.

részletek

A Ferrari teljesen újragondolta az idei autót

Enzo Ferrari egyetlen ma is élő fia Piero Ferrari, aki azt állítja, a 2020-as autó, amely alighanem az SF1000 nevet kapja majd, teljesen újra lett tervezve, hogy kijavítsák a tavalyi hibáit.

részletek

Ricciardo akár el is áshatja magát 2020-ban?

Két éve még a Ferrarival és a Mercedesszel hozták hírbe, a Renault-nál azonban kissé kikerült a látókörből. Ha idén sem képes kiugróan jól teljesíteni, végképp elszállhatnak világbajnoki reményei.

részletek
Olvastad már?