DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök

2020

Ferrari: Alázatosan kell újrakezdenünk mindent

A maranellóiak elnöke, John Elkann szerint a borzalmas 2020-as F1-es teljesítményük megmutatta, hogy még a Scuderia esetében sem garantál a nagyszerű múlt eredményes jelent és jövőt.

részletek

Az Alpha csalódott, mert nem tudta legyőzni a Ferrarit

2020-ban fennállása legjobb F1-es szezonját teljesítette, mégsem elégedett maradéktalanul a Toro Rossóból lett Alpha Tauri. Úgy érzik, le kellett volna győznniük a Ferrarit.

részletek

Sainz unta, hogy a Ferrari miatt nyaggatják

A 2020-as F1-es szezon során számtalanszor szembesítették a Ferrari gyenge teljesítményével a csapathoz készülő spanyol pilótát, aki próbált nem begurulni a feltételezésekre.

részletek

Stroll: Ahány siker, annyi kudarc

Bár a 2020-as szezon során ért el kiemelkedő eredményeket, Lance Stroll számára keserédes volt a legutóbbi F1-es idény. Érzése szerint akár ötször dobogóra állhatott volna.

részletek

Ezt olvastátok 2020-ban a Formulán

Ahogy szoktuk, az év utolsó napján megosztjuk olvasóinkkal, mik voltak számukra legérdekesebb cikkeink és anyagaink – nem csupán F1-es témakörben. A 2020-as évben minden eddiginél többen olvasták a Formula.hu-t, különösen a következő tíz címet.

részletek

Podcast: 2020, köszönjük, viszlát!

Aligha vagyunk egyedül azzal az érzéssel, hogy épp ideje volt, hogy véget érjen ez az év – természetesen egy podcasttel búcsúztatjuk 2020-at, mely szilveszter napjához illően rendhagyóra sikeredett.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Min szórakoztunk a legjobbat a 2020-as F1-es szezonban? A sport már minden csatornáján szállítja a poénokat, legyen az akár megtervezett, akár rögtönzött. Lássuk, szerkesztőségünkben mi talált be legjobban!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

A megszokottnál is többet morfondíroztunk az év legszebb megmozdulásain, ami végül egy kifejezetten színes listát eredményezett.

részletek

Mekies: Van mit magunkkal vinnünk 2020-ból

Az olaszok sportigazgatója értékelte a Scuderia 2020-as évét, mely bár a legrosszabbak egyikeként vonul be a történelembe, de a csapat dolgozóinak küzdeni akarása példaértékű a szemében.

részletek

Perez év elején azt hitte, minden elveszett

Koronavírus, kirúgás, elúszott eredmények: Sergio Perez mélységekből jutott magasságokba, az első futamgyőzelemig és a Red Bull-szerződésig. A mexikói 12 pontban értékelte szezonját.

részletek

Leclerc: Ebben a szezonban sokat kockáztattam

Nem ez volt Charles Leclerc legeredményesebb szezonja, de még így is a jobbak közé sorolná a 2020-as évet a monacói. Nagyon agresszívan versenyzett, ez pedig többször is kifizetődőnek bizonyult.

részletek

Hamilton megnevezte idei legjobb versenyét

A rekordbeállítást jelentő hetedik vb-címét domináns teljesítménnyel bezsebelő mercedeses úgy véli, az esőben és csúszós aszfalton rendezett isztambuli futamon nyújtotta idén a legkiemelkedőbbet.

részletek