Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

2020

Hamilton: Mindennek nagyobb lesz a jelentősége idén

A hatszoros világbajnok brit úgy véli, a koronavírus-járvány miatti zsúfolt menetrend okán minden egyes apró részlet felértékelődik a 2020-as szezon során a Formula-1-ben.

részletek

Előbb nálunk, majd hivatalosan is megjött az új Williams-festés

A Formula.hu a hivatalos bemutató előtt hozzájutott a kényszerszünet alatt főszponzorát vesztő, így új külsőre váltó Williams végleges 2020-as festését felfedő fotóhoz. A ROKiT távozásával a Nicholas Latifi családjához köthető cég került prominens helyre.

részletek

Monza, Mugello és Imola jöhet egymás után a naptárban

Újabb érdekes törekvés bukkant felszínre a 2020-as Formula-1-es naptár alakítása kapcsán: Olaszországban akár három futamot is rendezhetnek ősszel, és egészen üdítően hat, hogy ez három különböző pályán történhet!

részletek

A vírus eltörölheti a kontinensszabályt az F1-ben

A világjárvány eddig nem látott kihívás elé állította az autósportot is, hiszen nem elég, hogy egyes bajnokságoknak egy épkézláb versenynaptár összeállítása is komoly feladat, még a világbajnoki rang követelményeinek teljesítésével is meggyűlhet a bajuk.

részletek

Megjött a DTM (másodszor) módosított 2020-as naptára

Jó hír, hogy az előző verzióhoz képest a júliusi 12-i nyitány maradt, de sok egyéb egyezést nem találunk: duplák, új pálya, hét helyett csupán három ország alkotják a tíz fordulót.

részletek

Fordított rajtrácsos sprintfutam már az első 2020-as versenyeken?

A Formula-1 kísérleti jelleggel sprintfutamot rendezne időmérő helyett az egyik osztrák és brit hétvégén. Az FIA és a legtöbb csapat a formátum mellett áll, csak egyetlen istálló nem támogatta.

részletek

Több fejlesztési időt kaphatnak a gyengébb csapatok

Egy csokornyi, a Formula-1 jövőjét élhetőbbé tevő szabályváltozásról szavaznak a sport döntéshozói, köztük egy eddig nem tárgyalt újítási tervezettel, amely a gyengébb csapatoknak több lehetőséget adna az aerodinamikai fejlesztésekre.

részletek

Tűzijátékkal indulhat az F1-es szezon

Franz Tost szerint senki nem fog várni semmire az első szabadedzésen, mindenki a lehető legtöbb kört akarja majd megtenni - nagyon nehéz lesz mindent újraindítani a sportág minden szereplőjének.

részletek

A Formula-E kukázhatja a szezont, az új autókat és a városi pályákat is

Az igaz, hogy a versenypályákon ugyanúgy tétlenkedik a Formula-E is, mint az összes többi sorozat, ám a háttérben több vészforgatókönyvet dolgoztak ki, mint bárki más. Előfordulhat, hogy éppen az emberközeli szemlélet miatt kell stratégiát váltaniuk.

részletek

Szingapúr is helyet kér a naptárban, de csak nézőkkel

Bár a kiszivárgott előzetes versenynaptárban nem találkozhatunk vele, a Szingapúri Nagydíj szervezői továbbra is tárgyalnak a futam 2020-as megrendezéséről az F1-gyel. A pálya azonban elképzelhetetlennek tartja a közönség hiányát.

részletek

Újabb, most már teljes versenynaptár szivárgott ki

Három duplával 19 fordulóból áll a Formula-1 2020-as szezonja, ha hihetünk az Autosport szaklap információinak. A holland, kanadai és szingapúri futamok maradhatnak el idén. Íme a menetrend.

részletek

Kiszivárgott a részleges F1-es naptár, egy Magyar Nagydíjjal

A Formula-2-es csapatokhoz eljuttatott előzetes 2020-as versenynaptárból kiolvasható a tervezett F1-es menetrend több mint fele is. Eszerint csak Spielberg és Silverstone duplázna, a Magyar Nagydíj pedig augusztus 23-ra kerülne át.

részletek
Olvastad már?