Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

McLaren

Felfedték a McLaren hiányosságait az év eleji problémák

A 2022-es F1-es szezon elején tapasztalt fékproblémák hatása egész évben végigkísérte a wokingi istállót: Andreas Seidl csapatvezető szerint ez rávilágított arra, milyen téren vannak hátrányban.

részletek

Bejelentette Alex Palou F1-es szerződését a McLaren

Az IndyCar-bajnok versenyző 2023-ban a wokingiak F1-es alakulatának tartalékja lesz majd, a tesztprogram során meggyőzte az illetékeseket arról, hogy érdemes szerződést adni neki.

részletek

Norris: Nem értük el a célunkat csapatként

Lando Norris nem elégedett a McLaren idén mutatott teljesítményével, a csapaton belül tapasztalt fejlődés ellenére többet vár el, ha a közeljövőben világbajnoki címekért szeretnének küzdeni.

részletek

Ricciardo a nehézségek ellenére is nagy segítség volt a McLarennek

A McLaren F1-es szakemberei szerint a szezon végén távozó Daniel Ricciardo tapasztalata és pozitív hozzáállása a nehéz időszakokban is a brit istálló hasznára váltak.

részletek

Ricciardo még támogatja is Piastrit

A Red Bull-lal és a McLarennel is futamgyőztes Daniel Ricciardo jövőre hiányozni fog a rajtrácsról. Helyét honfitársa, Oscar Piastri veszi át a wokingiaknál, de Ricciardo egyáltalán nem neheztel.

részletek

Ricciardo hiányozni fog Norrisnak

Jó kapcsolatot ápolnak egymással, így Lando Norris sajnálja, hogy Daniel Ricciardo jövőre már nem lesz ott a mezőnyben. A fiatal pilóta szerint az ausztrál versenyzővel igazi barátok lettek a McLarennél.

részletek

Piastri: Próbálok fejlődni a jövő évre

Először vezethette hivatalosan jövő évi csapatának autóját a McLarenben debütáló Oscar Piastri, aki a szezon utáni Abu Dhabi teszten tapasztaltakról beszélt bővebben.

részletek

Norris: Egyetlen dobogó nem elég számomra

A McLaren pilótája az imolai pódium ellenére sem elégedett csapata idei teljesítményével, hiszen a többi versenyhétvégén esélye sem volt a pezsgőzésre. A brit nagyobb reményeket táplál 2023-ra.

részletek

Verstappen: Ricciardónak el sem kellett volna mennie tőlünk

Kapós pilótaként hagyta el az energiaitalos gárdát négy évvel ezelőtt a népszerű ausztrál, most pedig örülhet annak is, hogy harmadik számú versenyzőként állást kapott az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Barrichellóért szorít Schumacher

Három megtett körig jutott az első tesztnapon a Honda-motor, Vettel élete legkeményebb versenyén lett háromszoros világbajnok, Schumacher Barrichello jövőjéért szurkol, a McLarennél sosem számított Hamilton bőrszíne. Ezek voltak az F1-es hírek november 25-én 2000 óta.

részletek

Ricciardo: Kicsit vissza kellett lépnem

Jövőre a Red Bull harmadik pilótájaként folytatja Daniel Ricciardo, aki szerint azért kellett távoznia a Formula-1-ből, hogy újra megtalálhassa a sport iránti szeretetét.

részletek

Rosberg: Érthetetlen Ricciardo hanyatlása

Nico Rosberg értetlenül áll az ausztrál versenyző karrierjének alakulása előtt, hiszen néhány éve még a bajnoki címre is esélyesnek tartották, 2023-ban azonban csupán harmadik számú pilóta lesz.

részletek