Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 26. szombat

McLaren

„2022-ben a mezőny fele bajnoki esélyes lesz”

Az új technikai szabályok bevezetésével és a költségplafon beérésével egy nagyszerű időszak vár a Formula-1-re, amiben öt-hat csapat esélyes lesz a bajnoki címre – jósolta a McLaren vezérigazgatója.

részletek

Sainz ugyan lelép, de a McLaren nem titkolózik előtte

Továbbra is minden folyamatba beavatja spanyol pilótáját a McLaren, dacára annak, hogy Carlos Sainz az év végeztével a Ferrarihoz távozik. Andreas Seidl szerint a csapat idei céljai mindenek felett állnak.

részletek

A McLaren már nem ígérget Ricciardónak

Zak Brown szerint amikor először beszéltek, még nem tudott mit mondani, csak ígérhetett, azóta viszont megváltoztak a dolgok, beváltotta ezeket az ígéreteket - Andreas Seidl személye is döntő volt.

részletek

A McLaren és az Alfa Romeo is vinné Perezt

A jövő évi F1-es ülését elvesztő Sergio Perez úgy érzi, jó ideig nem lesz még bejelentenivalója 2021-es terveit illetően, viszont már tudni néhány egészen konkrét kérőről az F1-ből és azon kívülről is.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek

Norris: Belülről ijesztőbb volt a baleset

A McLaren brit versenyzője annak dacára is örül neki, hogy kavicságy van a pálya sok szegletében, hogy emiatt még falnak is csapta autóját. Szerinte ilyennek kellene lennie a Formula-1-nek.

részletek

Sainz nem tud rájönni, hogyan nyerhetett volna Monzában

Már minden létező modellt lefuttatott a fejében Carlos Sainz az elmúlt hétvégi Olasz Nagydíj kapcsán, de nem talált olyan forgatókönyvet, amelyben legyőzhette volna Pierre Gaslyt. Arra jutott, hogy ennek csak egy oka lehet.

részletek

McLaren: Ezért kell Sainz a Ferrarinak

Andreas Seidl szerint őket nem érte meglepetésként Carlos Sainz parádés monzai hétvégéje és úgy véli, hogy a Ferrari is pont ezt látta a spanyol F1-es pilótában, ezért igazolta le.

részletek

Norris: Hülye szabály, Stroll nem érdemelte meg a dobogót

A McLaren pilótája azt hangoztatja, neki kellett volna harmadikként végeznie Monzában: Gasly mázlija a kerékcsere időzítésével rendben van, az, hogy Stroll megúszta a kiállást, nem korrekt vélekedése szerint.

részletek

Csak egymástól tart a két Mercedes-pilóta, Sainz a nevető harmadik

Carlos Sainz a legjobb ötbe kerüléssel is nagyon elégedett lett volna, Bottas hiányolta a szélárnyékot gyorsköre végén, Hamilton pedig nem tud betelni saját remeklő Mercedesével.

részletek

Jöhet az újabb időmérős káosz?

A McLaren fiatal brit F1-es pilótája szerint ugyanaz a játék történhet meg idén is a monzai időmérőn, mint ami egy évvel ezelőtt - mindenki a szélárnyékra hajt majd és ebből lehetnek problémák.

részletek

Elfogadná most Sainz a Ferrari ajánlatát?

Jövő évi csapata szenved, de Carlos Sainz szerint nincs olyan, hogy valaki rosszkor megy a Ferrarihoz. Nem akart arról beszélni, mit tud új csapatához vinni, ezért megkérdezték Lando Norrist.

részletek
Olvastad már?