Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

McLaren

McLaren: A fejlesztések jók, az idők nem

Daniel Ricciardo és Lando Norris is bízik abban, hogy ott lesznek a mezőny első felében, de pénteken még nem tudtak jó eredményeket hozni az átalakított autóval.

részletek

Norris: Sokat dolgoztunk az autón

Izgatottan várja a Spanyol Nagydíjat Lando Norris. A McLaren pilótája szereti a barcelonai pályát, és reméli a versenygépük is javulni fog, mivel rengeteget dolgoznak a fejlesztésén.

részletek

Norris: Több kell a Mercedes és az Alfa ellen

Nagyjából ötödik-hatodik erőnek érzi a McLarent a fiatal brit pilóta az F1-es Miami Nagydíjat követően. Andreas Seidl csapatvezető szerint az istállók még mindig ismerkednek az új autókkal.

részletek

Norris: Herta extra a gyors kanyarokban

Lando Norris jól ismeri az IndyCar egyik sztárját, aki a McLaren F1-es ülésére pályázik - együtt versenyeztek korábban és egy területen még nála is jobbnak bizonyult az amerikai.

részletek

Norris: Az FIA nem figyel oda ránk

A McLaren brit F1-es pilótája szerint hiába tesznek javaslatot, nem történik semmi, legalábbis Miamiban ez volt a tapasztalat - ez így nem működik, mert ők vezetik az autókat, figyelni kellene rájuk.

részletek

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Ricciardo: Miami előhozta a gyengeségeinket

Az ausztrál pilóta szerint pályaspecifikus volt, hogy a hétvégén ismét kissé gyengébben muzsikált a McLaren. Barcelonában viszont ismét előrelépést vár – részben a fejlesztéseik miatt is.

részletek

Norris: Ez fájdalmas hiba volt

Lando Norris összességében elégedett időmérős teljesítményével, de rendkívül sajnálja, hogy gyorskörében elkövetett hibája egy sorral visszavetette, Hamilton elé kerülhetett volna.

részletek

Zak Brown: Nem eladó a McLaren!

A wokingiak vezérigazgatója határozottan elutasította annak lehetőségét, hogy az Audi felvásárolja a komplett csapatot – igaz, azt elismerte, hogy egyeztettek a beszállni készülő gyártóval.

részletek

Mit tervez Ricciardóval a McLaren?

Vannak jelöltek a wokingiak ülésére, de 2023-ra még él az ausztrál szerződése és Zak Brown szerint az idei év későbbi szakaszában leülnek beszélgetni Ricciardóval a folytatásról.

részletek

„Csak Lando van Max és Charles szintjén”

A Red Bull F1-es tanácsadója, Helmut Marko tette ezt a megkérdőjelezhető kijelentést – de nemcsak ő, hanem saját mclarenes főnöke is elismerően nyilatkozott a fiatal brit teljesítményéről.

részletek

Ricciardo: Már nagyon várom az új pályát

Kifejezetten izgatott a Miami Nagydíj miatt Daniel Ricciardo, aki második otthonaként tekint az Egyesült Államokra. A McLaren pilótája úgy érzi, csak erősebbé vált az Imolában történtektől.

részletek