DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

McLaren

Piastri az Aston Martin példáját állítja a McLaren elé

A McLaren F1-es újonca a nehéz kezdés ellenére sem esik kétségbe: szerinte az Aston Martin mindenkinek megmutatta, hogy lehetséges az élmezőnybe kerülni.

részletek

Elismerte a McLaren-vezér: nem fejlesztenek elég gyorsan

A wokingi F1-es alakulat vezérigazgatója belátta, hogy változtatásokra van szükség ahhoz, hogy a patinás istálló visszatérhessen az élmezőnybe.

részletek

Szaúdi csapat, változtató McLaren – a csütörtöki F1-es hírek

Nincs hely Hamilton számára a Red Bullnál, kulcsszereplőket cserél a McLaren, nőket hozna az F1-be egy szaúdi csapat – hírek március 23-ról.

részletek

Key távozik, Sanchez jön: felforgatja technikai csapatát a McLaren

Komoly átszervezést jelentett be a wokingi F1-es alakulat: egy helyett három technikai igazgató lesz az alakulatnál, a pozíciót eddig betöltő James Key távozott.

részletek

Házon belül sem várnak sokat a McLaren fejlesztéseitől

Bakuban egy új csomag debütálhat a wokingi alakulat autóin, ám a csapatfőnök, Andrea Stella igyekezett lenyugtatni a kedélyeket. Véleménye szerint az előjelek jók, de nem számít arra, hogy hirtelen előrébb lépnének.

részletek

Norris: Nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik

Elkeserítő versenyen vannak túl a McLaren pilótái, akik apró pozitívumokon kívül nem sok jót tudtak elmondani az újabb pont nélkül zárt futamról, a legfőbb gyengeségük viszont nem újdonság.

részletek

Piastri a Q3-ba vitte a McLarent

Míg csapattársa már az időmérő edzés első szakaszában búsúzni kényszerült egy hiba miatt, Oscar Piastri életében először a Q3-ba jutott.

részletek

„Ostoba hiba, cserbenhagytam a csapatot” – Norris

Roppant frusztrált a McLaren pilótája a Q1-ben elkövetett hibája miatt: szerinte a top 10-be is beférhetett volna – az viszont kérdés, vasárnap mire mehet.

részletek

Az előző motornak annyi – Norris

Szoros csatára számít a középmezőnyben a brit versenyző, akinél több erőforrás-alkatrész is cserére szorult a versenygépében. Lando Norris esetében összesen öt elemet kellett kicserélni, köztük a belső égésű motort, mivel az előző teljesen tönkre ment a pilóta elmondása szerint.

részletek

Tudjuk, hogy nem végzünk elég jó munkát – Norris

Az istálló brit pilótája szerint közel sincs akkora krízis a csapatnál, mint amilyennek az tűnik, a szezonnyitó pedig csak egy alkalmi kisiklás volt.

részletek

Stella: Tehetsége alapján Piastri a mezőny egyik legjobbja lesz

A McLaren újdonsült csapatfőnökét, Andrea Stellát lenyűgözték Oscar Piastri képességei: az olasz szakember fényes jövőt jósol az újoncnak az F1-ben.

részletek

Ő Verstappen legjobb barátja a mezőnyben

A kétszeres világbajnok saját bevallása szerint Lando Norris áll hozzá legközelebb vetélytársai közül. A brit is viszonozta a gesztust: hollandul tanul, hogy Verstappen anyanyelvén beszélgethessenek.

részletek