Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

McLaren

Ricciardo érdeklődik a McLarennél?

Spanyol lapértesülés szerint Daniel Ricciardo távozna a Renault-tól 2021-re, méghozzá akkor is, ha nem jön össze szerződés egyik élcsapatnál sem - Fernando Alonso is képbe került...

részletek

Norris a közösségi médiáról: Túl korán kezdtem...

A McLaren fiatal F1-es pilótája beszélt arról, hogy miért ilyen nyílt a közösségi oldalain - ő szereti ezt csinálni és megmutatni az embereknek azt, amit más versenyzők nem szoktak.

részletek

Hivatalos: Véget ért az Alonso-McLaren kapcsolat

Az elmúlt hetek eseményei alapján sejteni lehetett, de immáron hivatalosan is megerősítésre került, hogy Fernando Alonso és a McLaren istálló útjai elválnak egymástól, de nem haraggal.

részletek

Elárulta a McLaren titkát a vezérigazgató

Két szezon alatt óriásit fordult a világ a wokingi F1-es alakulattal, ami egy hányatott sorsú istállóból a középmezőny legerősebb csapatává lépett elő. Zak Brown felfedte, mi a titka.

részletek

Norrisnak hamarabb jött Rossi, mint az F1

A McLaren F1-es pilótája előbb rajongott az olasz motoros világbajnokért, mint a Formula-1-ért, de aztán jött egy gokart, ami mindent megváltoztatott. Gyermekkoráról mesélt a fiatal brit pilóta.

részletek

Az F1-et néha már csak a rajongók nem érdeklik?

Akár a motorszabályokról, akár más változtatásokról van szó, a Formula-1 igen gyakran más irányba halad, mint amiért eredetileg megszületett. A McLaren-főnök szerint pedig a rajongók az elsők.

részletek

Brown: Nagy hülyeségeket csináltam az Indy 500-on

A McLaren vezérigazgatója fiaskónak nevezi a tavalyi futamon mutatott produkciót. Kiemelte, a tulajdonosok bakijai ellenére is szabad kezet adnak neki, hogy visszavezesse az istállót a győztes útra.

részletek

Norris önkritikus: Hosszú listám van...

Lando Norris nem gondolja, hogy az erős első szezon elég, tudja, hogy rengeteg mindenben kell még fejlődnie - próbál is ezeken dolgozni a holtszezonban, hogy 2020-at még jobban kezdhesse.

részletek

F1-Archív: Elítélték Eddie Irvine-t

Bemutatkoznak az első új autók, Verstappen visszatér, Kubicát 2009 világbajnokának tippelik, elhunyt az első női pilóta: ezek voltak január 9. Formula-1-es hírei.

részletek

Visszavonult a versenyzéstől Mark Blundell

Bár a legtöbben nem tudták, még tavaly is aktív volt a Formula-1 háromszoros dobogósa, aki még Ayrton Senna és Alain Prost ellen is csatázhatott. Igazi sikereit azonban az F1-en kívül érte el.

részletek

McLaren: Mindkét pilótánk bajnok alkat

Komoly elismerést kapott az istálló vezetőségétől a McLaren pilótapárosa, Carlos Sainz és Lando Norris. A csapatfőnök és a vezérigazgató szerint lenyűgöző párost alkotnak ők ketten.

részletek

McLaren: Mindenünk megvan, ami csak kell

Világos elképzelés, stabilitás, jövőkép, motor, pilóták, minden, amire csak szükség lehet - Andreas Seidl szerint jó irányba indultak el és innentől csak rajtuk múlik, hogy meddig jutnak el.

részletek
Olvastad már?