Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

McLaren

Norris saját magát idegesíti

A McLaren újonc F1-es pilótáját lassan az őrületbe kergetni, hogy folyton hibákat vét az időmérőkön, emiatt csapattársa az utóbbi időben rendre előle rajtol a futamokon.

részletek

A McLaren jövőre betörhet a legjobbak közé

A Renault évek óta dolgozik azon, hogy megszorítsa a három topcsapatot. A McLaren egykori pilótája úgy gondolja, nem a francia gyári istálló lesz az elsőszámú esélyes, hogy felzárkózzon.

részletek

Renault: Ez az eddigi legnehezebb év

Megtorpant a francia gyári istálló elmúlt években látott fejlődése, a csapatfőnök szerint viszont túlzóak voltak az elvárások is. A Renault nem akar új szövetségest, úgyse lenne rá komoly esélye.

részletek

Újabb juniort menesztett a Red Bull

Tovább fogyatkozik a juniorprogram létszáma. Tickum után a szokatlan módon IndyCarból hozott O’Ward is lapátra került. Csavar, hogy ő lehet a McLaren pilótája Amerikában.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

Villeneuve: A McLaren már most a Red Bull szintjén lenne Mercedes-motorral

A középmezőnyben a fejlesztési verseny győztese kétségkívül a McLaren, amely a tavalyi mélyrepülés után szárnyalni kezdett. A ’97-es világbajnok szerint Mercedesszel már az élmezőnyben lenne.

részletek

Sajtó: 2021-es ülésre gyúr Kubica

Nem szánja véglegesnek idei távozását a rajtrácsról Robert Kubica: a pilóta lengyel szponzora állítólag három csapatot is megkörnyékezett. A befutó a Haas lehet.

részletek

Norris: Ebből baj lehetett volna

A McLaren pilótáját Albon egy bevetődéssel tessékelte ki a pályáról a Japán Nagydíjon. Norris szerint ebben benne volt egy csúnya baleset, ennek ellenére szépnek tartja a manővert.

részletek

Sainz: Életem formájában vagyok

A formula.hu-nak az elsők között nyilatkozott az 5. helyen célba érő Carlos Sainz a Japán Nagydíjat követően. A McLaren spanyolját rendkívül boldoggá teszi, hogy Charles Leclerc Ferrariját is maga mögött tudta tartani.

részletek

Sainz: A legjobb csatákat nem is látják a tévénézők

A McLaren spanyol pilótáját felbosszantja, hogy a tévés közvetítésekben szinte mindig csak az élcsapatok láthatók. Ezzel a szponzorok mellett a nézők veszítenek sokat, mert a legjobb csatákról lemaradnak.

részletek

Wolff: Veszélyes lehet ránk a McLaren

A Mercedes csapatfőnöke szerint sok pozitív hozadéka van annak, hogy 2021-től a legendás brit istállónak is motort fognak szállítani, de az ezzel járó kockázat sem elhanyagolható.

részletek

McLaren: A Mercedes-motorral nem lehet több kifogásunk

Az elmúlt esztendőkben a wokingiak többször is a riválisoknál gyengébb erőforrás miatt maradtak le. 2021-től nem lesz mire fogni, mivel az évek óta etalonnak számító Mercedesszel versenyezhetnek.

részletek
Olvastad már?