DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

McLaren

„Sokkal jobb helyzetből indulunk” – Norris

A McLaren F1-es versenyzője szerint az utóbbi néhány évben nem volt részük hasonló biztató szezonkezdetben, mint idén lehet.

részletek

Mi adhat reményt a Ferrarinak a Red Bull ellen? – elemzés

Minden jel arra utal a bahreini F1-teszt után, hogy a vörösök lehetnek a fő üldözői a világbajnok energiaitalosoknak – de vajon kihívók is lesznek-e?

részletek

Retro – Aki visszatért a McLarenhez, és nyert

Múltidéző rovatunkban ezúttal a Fernando Alonsón kívüli egyetlen F1-es pilóta a téma, aki versenyzőként két különálló időszakot is eltöltött a McLarennél: az 1955-ben ezen a napon született Alain Prost.

részletek

Nem bánja Norris, hogy nem várt a hosszabbítással

Tudta, hogy adódhatnak más lehetőségek, de boldognak érzi magát a McLaren F1-es csapatában. Viszont úgy véli, nagy a hátrányuk a Red Bull és a Ferrari mögött.

részletek

McLaren: Nyíltan kell kezelni a Horner-ügyet

Zak Brown szerint nagyon fontos, hogy meglegyen a kellő nyíltság ebben az ügyben, és reméli, hogy gyorsan le is zárul a Red Bull belső vizsgálata.

részletek

„Mindent megtettem” – javítana időmérőin Norris

Elsősorban egykörös teljesítményén szeretne javítani Lando Norris a 2024-es idényre, a McLaren pilótája azonban tudja, csak élesben fog kiderülni, sikerült-e fejlődnie ezen a téren.

részletek

Mit tudtunk meg az F1-es topcsapatok autóbemutatóiból?

A második héten a tavalyi konstruktőri világbajnokság első öt helyezettje rántotta le a leplet 2024-es autójáról, amelyek szolgáltattak érdekességeket.

részletek

Akcióban az új Mercedes és McLaren – szerdai F1-es hírek

Bemutatták az új F1-es McLarent és Mercedest, amelyek már pályára is gördültek Silverstone-ban, Ecclestone cáfolja Horner lemondatását: a nap hírei.

részletek

„Elkaphatjuk a Red Bullt, ha…” – bizakodik a McLaren

A tavaly látott fejlődési ütem fenntartásában bízik a wokingiak F1-es főnöke és két pilótája. Norris szerint azért nem mutattak meg mindent az autón, „mert megtehetik”.

részletek

„Nagyszerűen sikerült az első randi” – Norris az MCL38 első köreiről

Eső bonyolította a silverstone-i bejáratást, de kedvező a brit első benyomása az új F1-es McLarennel. Akárcsak egy éve, a csapat ismét nem készült el minden fejlesztéssel a bemutatóig.

részletek

Brown: Idén meglehet a győzelem a McLarennek

Sok dobogó és néhány győzelem is szerepel a McLaren kívánságlistáján a 2024-es szezonban: a csapat vezérigazgatója, Zak Brown rendkívül pozitív mentalitással vág neki az évnek.

részletek

Íme az új F1-es McLaren: az MCL38

Szerda délelőtt leplezte le 2024-es F1-es autóját a McLaren: Lando Norris és Oscar Piastri szeretne a mezőny legelején csatázni vele.

részletek