Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

McLaren

Sainz fél attól, hogy benne lappang a vírus

A koronavírus veszélye a mezőny pilótái felett lebeg: ha egészségesnek érzik magukat, de valójában tünetmentes fertőzöttek, vagy egyszerűen a környezetükben betegszik meg valaki, bukhatják futamukat.

részletek

Megkapja a 150 milliós mentőövet a McLaren

Az autógyártó a Bahreini Nemzeti Bankkal kötött megállapodásának köszönhetően elkerülte a közvetlen pénzügyi veszélyt, így ebben az évben az F1-es csapat finanszírozása is biztosított.

részletek

„A Red Bull a Mercedes sarkában fog loholni”

Zak Brown, a McLaren elnök-vezérigazgatója elemezte az esélyeket a jövő hétvégi szezonrajt előtt: szerinte továbbra is az Ezüst Nyilak a favoritok, míg a Ferrari ereje egyelőre megjósolhatatlan.

részletek

150 millió fontos kölcsönt kap a McLaren

Hatalmas összeg érkezik a wokingiakhoz, akik ezzel talán egyenesbe tudnak jönni és nem válnak fizetésképtelenné - nagyon közel jártak már ehhez, most egy bahreini bank mentheti meg őket.

részletek

McLaren: Ricciardo nem lesz vb jövőre

Bár Zak Brown elnök-vezérigazgató szerint a 2021-re leigazolt ausztrál bajnokalkat, úgy érzi, a wokingi csapat csak egy évvel később lesz képes vb-címre alkalmas autót biztosítani számára.

részletek

710 lóerős McLarennel száguld a 78 éves bácsi

Az évtizedekkel ezelőtt profi versenyző Henry Harrfeldt saját elmondása szerint azért szereti a McLaren 720S Spidert, „mert gyors”. Úgy tűnik, az életkor tényleg csak egy szám…

részletek

F1-Archív: Rosberg dühös Hamiltonra

Döntenek a DRS-ről, ellopták Schumacher adatait, Frentzen a Toyotához igazolhat, a Mercedes mai pilótái pedig már három éve sem értettek egyet. Hírek az előző évek június 23-áiról.

részletek

Ezért választotta a McLarent Ricciardo

Az ausztrál F1-es pilóta megindokolta, a jó fizetés ellenére miért hagyta maga mögött a Renault istállóját. Más okok vezérelték, mint amikor a Red Bulltól távozott.

részletek

A McLaren is a csapata eladásán gondolkodik

Az F1-es és az indycaros projektjeit tömörítő McLaren Racing egy részének eladását fontolgatja az anyacég. A befolyó összeget visszaforgatnák a Formula-1-es csapatba.

részletek

Webber: Hogy hagyhatta ki a Ferrari Ricciardót kétszer is?

Nem is érti az ausztrál ex-F1-es, Mark Webber, miért nem csapott le a maranellói istálló honfitársára. Ennek ellenére úgy véli, Daniel Ricciardo megtalálja számításait a McLarennél.

részletek

Ricciardo: Őrült év, nem volt könnyű dönteni

A McLarenhez való átigazolás hátteréről beszélt Daniel Ricciardo. Gondolkozni bőven volt ideje jövőjén – nem egyik napról a másikra határozott a Renault elhagyásáról –, de az a luxus nem adatott meg, hogy versenyek alapján mérlegeljen.

részletek

F1-Archív: Boszorkányüldözés Schumacher ellen

Riccardo Patrese 2006-ban Monaco után élt ezzel a hasonlattal. Jacques Villeneuve-ről többször is olvashattunk ezen a napon, de sosem túl hízelgő formában. Raikkönen tesztbalesete és a 43 éves Schumacher győzelmi reményei szintén szerepeltek az F1-es hírekben június 7-én.

részletek
Olvastad már?