Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

McLaren

F1-Archív: Alonso nem bánta meg

A spanyol nem bosszús, amiért az erőtlennek tűnő Renault-hoz pártolt, Raikkönen első nagydíja előtt nyilatkozott, 100 kört megtett a McLaren-Honda: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 27-én az ezredforduló óta.

részletek

Mikor vált 2022-re a McLaren?

Andreas Seidl szerint ők idén is sikeresek akarnak lenni, de nézniük kell a nagyobb képet is - egyelőre párhuzamosan fejlesztenek, az első pár futam után döntenek arról, hogy minek van értelme.

részletek

Sainz ismét rosszul döntött?

A McLaren a Renault-erőforrással is simán legyőzte a vergődő Ferrarit, Carlos Sainz mégis Maranellóba szerződött, érdekes időzítéssel. Sokadik alkalommal is rosszul választott csapatot?

részletek

Végre nincs gondja az üléssel Ricciardónak

A McLarenhez átigazoló ausztrál pilóta elárulta, hogy széles csípője révén korábban alig fért bele az F1-es autókba, a wokingiaknál viszont ez nem jelent problémát – legalábbis most már.

részletek

Norris a Mercedesre figyel, nem a Ferrarira

A McLaren-Mercedes fiatal britje szerint nehezebb lesz ledolgozni a közvetlen élmezőnnyel szembeni lemaradásukat, mint maguk mögött tartani a maranellói gárdát a 2021-es szezonban.

részletek

Nem lesz Ricciardo első számú, amíg Seidl a főnök

Nem fér hozzá kétség, hogy az ausztrál húzónévként érkezik a csapathoz, de amíg Andreas Seidl a csapatfőnök, nem lesz favorizálás. A McLaren célja megismételni a harmadik helyet és közelebb kerülni a Mercedes–Red Bull kettőshöz.

részletek

A McLaren is visszaesésre számít 2021-ben

Az idei szabálymódosítások komoly kihívások elé állították a McLaren technikai részlegét. Az igazgatójuk szerint az idei autók eleinte kétségkívül lassabbak lesznek a tavalyiaknál.

részletek

F1-Archív: Kivonulással fenyeget a McLaren

Visszatérhet Villeneuve, Hakkinen nem sajnálkozik, a Virgin F1-es csapatot vehet, újra rendezhetnek versenyt Dél-Afrikában - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 18-án.

részletek

Norris: Ricciardo nincs sokkal Sainz fölött

Bár az ausztrál személyében egy többszörös nagydíjgyőztes lesz az új csapattársa, a McLaren brit F1-es pilótája szerint nem lesz emiatt több nyomás rajta – viszont szeretne az istálló vezére lenni.

részletek

Ricciardo: Leporoltam magamról a pókhálót

Megtette első köreit a McLaren színeiben az ausztrál pilóta – igaz, a körülmények sem neki, sem a még előtte lehetőséget kapó csapattársa, Lando Norris számára nem voltak ideálisak.

részletek

McLaren: Nem reális egyből a vb-cím

A Mercedes révén a jelenlegi legversenyképesebb erőforrás fog dübörögni az idei évtől kezdve a McLarenekben, Zak Brown vezérigazgató szerint viszont túl szoros a mezőny, hogy rögtön az élre ugorjanak.

részletek

A Mercedes miatt megváltozott a McLaren

James Key szerint az új erőforrás beépítése miatt több dolgot is át kellett alakítani a wokingiak idei autóján - nem lett tökéletes, mert a szabályok kötötték őket, de így is bizakodóak.

részletek
Olvastad már?