Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

McLaren

F1-Archív: Massa mesterséges kómában

A Honvéd Kórház 48 óra múlva ébreszti fel a brazilt, Vettel Bianchinak ajánlja győzelmét, Schumacher támogatja a Ferrari hockenheimi csapatutasítását, a McLaren első körben nem kapott büntetést a kémkedésért. Ezek voltak a hírek július 26-án.

részletek

F1-es generációk harca – Alonso örömmel nézi

A generációváltás kellős közepén tart az F1. A mezőnyben már egyre több fiatal küzd az álmáért, ugyanakkor ellenfeleik egy része még mindig a veteránok közül kerül ki. A tisztelet viszont kölcsönös.

részletek

Sainz: A McLarent nagyon nehéz megelőzni

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz úgy véli, korábbi csapata, a McLaren rendelkezik az egyik legnehezebben megelőzhető autóval a mezőnyben, miután a Brit Nagydíjon beragadt Daniel Ricciardo mögé.

részletek

McLaren: Meglehet a vb-bronz Landónak

Bár nem a világbajnoki címért küzdő csapatokat erősíti, Lando Norris így is a harmadik helyen áll a pontversenyben. 64 ponttal marad le ugyan, de befészkelte magát a két Red Bull és Mercedes közé.

részletek

McLaren: 2024-ben a vb-címért kell mennünk, nincs kifogás!

Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója elmondta, mik az elvárásai a közeljövőben csapatával szemben. Lawrence Stroll szerint egyvalami hiányzik a McLarennél a vb-címhez.

részletek

McLaren: Elégedettség a hibák ellenére

Talán egyik legerősebb hétvégéjét zárta vasárnap a McLaren, Lando Norris szokásos remek 4. helye mellett Daniel Ricciardo 5. pozíciója csak a hab volt a tortán. Bár voltak hibák, a főnök elégedett.

részletek

F1-Archív: Alonso rosszkor szólt be

Hamilton szerint a McLaren sosem csalna, Alguersuari lesz a legfiatalabb F1-es, Alonso aláírt a Renault-hoz, a 17-es rajtszámot visszavonultatják. Ezek szerepeltek a hírekben július 20-án.

részletek

Norris bánja az elvesztett dobogót

A reménytelennek hitt győzelmet visszahozó Hamilton mellett egy másik helyi kedvenc, Norris is remekelt a Brit Nagydíjon, a fiatal tehetség épp csak lemaradt a pódiumról. Ez a tény bántja is őt.

részletek

Norris: Nekünk a vasárnap számít

Jól szerepeltek a hazai hősök a Brit Nagydíj időmérőjén, Hamiltoné lett a leggyorsabb kör, Russell eddigi legjobb eredményét érte el a Williamsszel, míg Norris kis lemaradással a hatodik helyen zárt.

részletek

Nem csillapodik Ricciardo frusztráltsága

Daniel Ricciardo a szezonkezdet óta keményen dolgozik azon, hogy sikerüljön végre a McLaren és a saját valós teljesítményét hoznia. Most ez végre ismét Q3-at ért, de ő cseppet sem elégedettebb.

részletek

Vajon melyek a világ legszebb autói?

Sok gyönyörű jármű született már a történelemben, viszont elég szubjektív dolog, hogy mi is számít igazán szépnek. Ennek ellenére most jöjjön egy lista, amely szakmai szempontok alapján állt össze.

részletek

Ricciardót elvarázsolta Senna autója

Sűrű hetet tudhat maga mögött Daniel Ricciardo, aki amellett, hogy csütörtökön megcsodálhatta a 2022-es F1-esek prototípusát, előző hétvégén Ayrton Senna 1990-es világbajnok autóját is kipróbálhatta.

részletek
Olvastad már?