DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

McLaren

Norrist nem érte meglepetésként a McLaren újabb gyenge szereplése

A McLaren versenyzői szerint az MCL60-as szombati teljesítményét nagyban befolyásolta a hőség, bár a legfőbb gondot az autó hiányzó tempójában látják…

részletek

Már most pontokban reménykedik a McLaren

A pénteki nap után a wokingi alakulatnál mindenki úgy érzi, sikerült előrébb lépniük, így bizakodnak a folytatást illetően, ugyanakkor igyekeztek óvatosan fogalmazni. A pilóták főként a tapadás hiányára panaszkodtak.

részletek

Norris: Bakuban nem jelentettek sokat a fejlesztéseink

Bár működnek a McLaren fejlesztései, Bakuban nem sokat profitáltak belőlük – véli Lando Norris, aki szerint Miamiban többet jelentenek majd az újítások.

részletek

Norrisnak nagyon hosszú volt a futam

A McLaren versenyzőjének nagyon lassan teltek a bakui körök, de elégedett a kilencedik hellyel. Bízik benne, hogy a fejlesztések még jobban működnek majd.

részletek

F1-Archív: Szigorú büntetés a McLarennek

Háromfutamos felfüggesztett eltiltás a hazugságbotrány szereplőjének, Rossi közel a Ferrari-szerződéshez, Villeneuve-öt frusztrálja a BAR sikere: ilyenek voltak április 29. F1-es hírei.

részletek

„A negyedik helyen kellett volna végeznünk” – Norris csalódott

Idei legjobb rajtpozíciójának örülhetett Bakuban Lando Norris, a brit azonban meglepő módon csalódott az eredménnyel. Működnek a McLaren fejlesztései.

részletek

Milyen fejlesztéseket hoztak Azerbajdzsánba a csapatok?

Baku-specifikus hátsó szárnyak viszik a prímet a legtöbb F1-es istállónál, de az Alpine, a McLaren és az AlphaTauri jelentősebb csomaggal rukkolt elő.

részletek

Norris: Ezzel az autóval kellett volna kezdenünk a szezont

Bakuban végre debütál a McLaren várva várt fejlesztési csomagja, amely jelentős csúszással kerül fel az autóra. Lando Norris optimistán várja a hétvégét.

részletek

Norris: Méltó kihívója lennék Verstappenéknek

Arra mindenki számított, hogy a Red Bull egy komolyabb előnnyel fogja indítani a 2023-as szezont, de arra Norris sem, hogy a McLaren ekkora lemaradással.

részletek

Ezúttal működni fog – Stella bízik a régi-új felállásban

A McLaren csapatfőnöke elárulta, miben különbözik az istálló új struktúrája attól a szisztémától, amely 2018-ban egyszer már csődöt mondott Wokingban.

részletek

Baku vagy Imola – melyik csapat hova viszi a nagy fejlesztési csomagot?

A legtöbb istálló az év negyedik vagy hatodik fordulójára időzíti első jelentős 2023-as újítását. Végigvettük, milyen fejlesztési tervvel készülnek a mezőny tagjai.

részletek

Alonso: Ekkor döntöttem el, hogy 2008-ban már nem leszek a McLaren pilótája

Fernando Alonso nem zárja ki annak lehetőségét, hogy újra csapattársak legyenek Lewis Hamiltonnal, bár kettejük kapcsolata viharosan kezdődött.

részletek