Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

McLaren

Norris: Azért vagyok itt, hogy versenyezzek Max ellen!

A Holland Nagydíj csalódása után újra jól megszokott helyén van Lando Norris és a McLaren: közvetlenül a Mercedes és a Red Bull mögött, a negyedik helyen. A brit már el is szánta magát.

részletek

Ricciardo idegből ment az utolsó szektorban

Aztán pedig az időmérő leintése után újfent elfutotta a düh a McLaren ausztrálját, aki szerette volna megkaparintani a harmadik rajthelyet az F1-es Olasz Nagydíj szombati sprintjére.

részletek

Egy pont volt a maximum a McLarennek

A szezon eddigi legcsapnivalóbb hétvégéjét zárta a McLaren, az utolsó pontszerző helyet sikerült elcsípniük, és nem is nagyon éreztek ebben a versenyben többet. Ricciardo szerint semmi nem működött.

részletek

Norris: A Williams is megvert volna minket

A szezon során először nem került Q3-ba Lando Norris. Úgy véli, a bejutás akkor sem sikerült volna, ha nincsenek piros zászlók: akkor a balesetező Williamsek vehették volna el a helyét.

részletek

Norrisra nem volt hatással a baleset

Hatalmas balesetet szenvedett el a Belga Nagydíj szombati napján a McLaren brit pilótája. Lando Norris szerint a múlt héten történtek nem változtatták meg a hozzáállását, főleg a rutin miatt.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

Seidl: Csak a beltéri versenyzés akadályozhatná meg az esőmosta futamokat

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke úgy véli, hogy a Formula-1-es autók átalakítása esetén sem lett volna kedvezőbb a helyzet a vasárnapi Belga Nagydíjon.

részletek

Norris: Nem kellett volna pontokat osztani!

Lando Norris azon sokak közé tartozott, akinek egyáltalán nem nyerték el a ma látottak a tetszését. Balesete után várta a versenyzést, de ami lett belőle, annak semmi értelme nem volt.

részletek

Ricciardo: Nem volt értelme versenyezni

A McLaren ausztrál pilótája egy ünnepi futamra készült, ám helyette csak a várakozás és a kötelező két kör maradt. Daniel Ricciardo szerint lehetetlen volt ilyen körülmények között vezetni.

részletek

Norris: Pole-ért mehettem volna, helyette a mentőből szurkoltam George-nak

Minden tökéletesen alakult a Q3-ig a McLaren fiatalja számára Spában. Ő is úgy érzi, meg kellett volna állítani az időmérőt, ám saját hibájának tartja a balesetet, mellyel rengeteg plusz munkát adott csapatának.

részletek

Ricciardo: Jöhet eső, jöhet napsütés!

A McLarenek közül Lando Norris kapta a nagyobb figyelmet ijesztő balesete után, pedig ezúttal végre Daniel Ricciardónak is értékelhető időmérője volt. Az ausztrál innentől mindennel megbékél.

részletek

Vettel: Ebből tanulnunk kell!

Óriási baleset szakította félbe a Belga Nagydíj időmérőjét, kísérteties módon percekkel azután, hogy több pilóta is vezetésre alkalmatlannak ítélte a pályát. Legjobban Sebastian Vettel fakadt ki.

részletek
Olvastad már?