Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

McLaren

Ricciardo: A pohár félig tele

Az Olasz Nagydíj győztesének nem alakult a legjobban a péntekje. Számos dolog akadályozta, ennek ellenére várja a hétvége további részét – ami szerinte igencsak esővizes lesz.

részletek

Norrisnál motorhiba okozta a megforgást

Lando Norris szerint a McLaren nem annyira versenyképes, mint Monzában volt, de így sem elégedetlen, délutánra egészen jó lett az autó, harcolhatnak a Ferrarival.

részletek

Ricciardo: Ez a győzelem megérte a csapatváltást!

Majdnem két hét elteltével is mámorosan boldog az Olasz Nagydíj győztese, akit külön elégedettséggel tölt el az, hogy a Red Bull után egy másik csapattal is a dobogó tetejére állhatott.

részletek

Norris: Nem szálltunk el, a harmadik helyért csatázunk

Bár Monzában kettős győzelmet ünnepelhetett a McLaren-Mercedes, Lando Norris pontosan tudja, hogy egyelőre egyszeri kiugrás volt a siker, a valós helyük a harmadik helyért való küzdelem.

részletek

Brown: A legbüszkébb napom volt

Bár már az Orosz Nagydíj hetére fordultunk, a McLaren még mindig örömmámorban úszik a monzai kettős győzelem után. A vezérigazgató, Zak Brown is csak keresi a szavakat.

részletek

Az Astonnál tér vissza a volt McLaren-főnök

Martin Whitmarsh hosszú éveken át dolgozott a wokingiak F1-es csapatánál, most pedig az Aston Martin Performance Technologies élére nevezte ki őt vezérigazgatónak Lawrence Stroll.

részletek

„Kőkemény munka kellett a szétesett McLarent így összerakni”

Mika Hakkinen 1998-ban és 1999-ben is világbajnoki címet szerzett a wokingiakkal, de közelről látta, micsoda szenvedést élt át az istálló néhány évvel ezelőtt, a mezőny végéről pedig újra feljöttek.

részletek

Norris: Ezt soha ne próbáljátok ki!

Az már megszokott, hogy ha Daniel Ricciardo valamilyen kiemelkedő eredményt ér el, akkor a cipőjéből itatja az embereket. Lando Norris ezt most tapasztalta meg először, de nem szeretné többet.

részletek

Brown: Folytatódni fog a harc

Kiváló hétvégét teljesített Olaszországban a McLaren csapata, amely hosszú idő után ünnepelhetett futamgyőzelmet. Zak Brown is örül ennek, de tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk a Ferrari ellen.

részletek

Ricciardo: Égető érzés, küldetésem volt!

A McLarennek csaknem kilenc esztendő után győzelmet szállító ausztrál részletesen is beszélt arról a dühről, ami az időmérő után keletkezett benne és ami sikerre vezette az F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

Miért volt ilyen jó Monzában a McLaren?

Az egyenesben volt utolérhetetlen Daniel Ricciardóék autója, amellyel győzelemre váltottak egy-két nekik kedvező eseményt - a Red Bull viszont ugyanebbe nem talált bele Olaszországban.

részletek

Leclerc: Ricciardo sikere rossz hír számunkra

A Ferrari kettős pontszerzést ünnepelhetett Monzában, így nem lehettek elégedetlenek, ugyanakkor aggódnak a McLaren feltámadása miatt. Charles Leclerc szerint jobbnak kell lenniük a folytatásban.

részletek
Olvastad már?