DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

McLaren

Piastri: Egyszer meg kellett történnie…

Az első komolyabb balesetét szenvedte el az F1-ben az ausztrál újonc, aki elismerte a hibáját. A McLaren tempója viszont bizakodással tölti el.

részletek

Norris harcba szállna a pole-ért

Bár a brit szerint a Red Bull azért előttük van, roppant szoros időmérőre számít az F1-es Holland Nagydíjon. Nehéz döntést is kell meghozniuk a McLarennel.

részletek

McLaren: Tartanunk kell a formánkat

A wokingiak két pilótája megegyezik abban, hogy hozniuk kell a szezon első felének végén mutatott formájukat – Piastri reméli, ezzel hamarosan a Red Bull kihívói lehetnek.

részletek

Piastrinak nem elég, hogy közel van Norrishoz

Az újonc ausztrál F1-es versenyző kijelentette: nem elégszik meg annyival, hogy közel van mclarenes kollégájához, le is akarja győzni őt.

részletek

Alonso minden átigazolása jó ötletnek tűnt

Sorra vette karrierdöntéseit Fernando Alonso, s bár úgy tűnhetett, hogy rosszabbnál rosszabb átigazolásai voltak, a spanyol úgy érzi, hogy minden egyes lépése jól indokolható.

részletek

A pilótapáros a kulcsa a McLaren fejlődésének?

Andrea Stella elárulta: Lando Norris és Oscar Piastri egymással összhangban levő visszajelzései nagyban hozzájárultak a helyes fejlesztési irányok megtalálásában.

részletek

Beperelte Alex Palout a McLaren

Bíróságra mennek Zak Brownék a szerződéséből kilépő IndyCar-bajnok miatt – fizetése előlegeit követelik vissza, Palou szolgálataira azonban már nem tartanak igényt.

részletek

A Red Bull mögött zárná az évet a McLaren

A konstruktőri második hely idénre szinte biztosan elúszott, így a McLaren nem is ezt vette célba, hanem az erősorrend második helyét.

részletek

A Red Bull titka, Massa jogi lépése, készül a Herendi – csütörtöki hírek

Hollandiában a McLaren szponzora ellen tiltakoznak, Vettel is örül Alonso sikerének, a MotoGP Osztrák Nagydíján a Formula.hu – ezek augusztus 17. friss hírei.

részletek

Tiltakoznak a McLaren szponzora ellen Hollandiában

Jogi kiskaput kihasználva olyan terméket népszerűsít az F1-es csapat a Holland Nagydíjon, amely be van tiltva az országban – egészségügyi szervezetek nyújtottak be panaszt.

részletek

Ricciardo: Soha többet olyat, mint a McLarennél

„Talán más pilótáknál működik, de nálam nem” – az ausztrál F1-es szerint túlságosan is belementek a részletekbe a vezetési stílusát illetően.

részletek

Nem kedvez Norris stílusának a McLaren

Hiába javult fel az MCL60-as, a brit F1-es pilóta elárulta: nem szereti úgy vezetni az autót, ahogy azt az idei versenygép igényli.

részletek