DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

McLaren

„Kétszer is majdnem óriási baleset lett a vége” – Norris szerint egyesek jobban figyelhetnének

Ütközéseket kellett elkerülnie az újraindításnál a McLaren F1-esének. A csapatfőnök Norris egyik legjobb versenyének tartja a mexikói felzárkózást.

részletek

Norrisnak sikerült összezavarni a riválisokat

A tempó jó volt, a taktika működött, a safety carral szerencséje volt, az előzési manőverek bejöttek: egy peches időmérő és egy gyenge rajt is belefért Norrisnak ahhoz, hogy ötödik legyen.

részletek

„Az első hely is meglehetett volna…” – Norris

Csalódott a Q1-es búcsúzását követően Norris, aki elárulta: háromszor is nekifutott, azonban valami mindig szabotálta gyorsköreit – pedig, ha továbbjut, a pole-pozícióra is esélyes lett volna.

részletek

„Túl hamar voltam gyors” – Norris nem bízza el magát

A pénteki F1-es edzésnap második helyezettje rámutatott, mennyi versenyző van egy másodpercen belül – a McLarenben pedig kisebb fejlődési potenciál maradt. A Red Bull-lal való harcot kétli Mexikóban.

részletek

F1-Archív: Nem Alonso miatt távozott a Honda

A McLaren szerint nem a kétszeres világbajnok miatt szakítottak a japán gyártóval, Verstappen Hamiltont dicséri, Magnussen pedig késznek érzi magát a Formula-1-re. Ezek voltak október 26-a hírei.

részletek

Norris: Elpuskáztuk a legjobb esélyeinket

Lando Norris attól tart, elpuskázták a legnagyobb lehetőségüket arra, hogy 2023-ban versenyt nyerhessenek.

részletek

Norris: Nem számítottunk dobogóra a hétvége előtt

Sokáig vezette a futamot Lando Norris, ám a McLaren versenyzője végül annak is örült, hogy a pódiumon zárt. Az időjárás nem volt kegyes hozzájuk.

részletek

Ki lesz Verstappen kihívója az USA Nagydíjon?

A pole-ban a Ferrari, de a versenytempó gyengébbnek tűnik, a sprinten a Mercedes volt a fő üldöző, a McLarentől pedig nem láttuk még mindent. Van esély a hatodik helyről induló F1-es világbajnok ellen?

részletek

Verstappen forgás után a sprintpole-ban

Az SQ2-ben megpördült, de ezúttal már nem tudták legyőzni a hollandot, aki Leclerc-t és Hamiltont megelőzve zsebelte be a rajtelsőséget az austini sprintre.

részletek

Piastri: Néhol van tapadás, máshol semmi

A McLaren jó tempója és csapattársa második helye ellenére Oscar Piastri csak a tizedik rajtpozíciót szerezte meg. Az aszfaltra panaszkodik az ausztrál.

részletek

Norris úgy érzi, bennük volt a pole

Előzetesen nem számítottak ilyen eredményre, mégis újabb elszalasztott lehetőségről beszélt a McLaren pilótája az F1-es USA Nagydíj második rajthelye után.

részletek

A csapaton belüli folytonosság a kulcs a McLarennél

A Ferrarinál tanultakat is alkalmazza a McLarennél Andrea Stella csapatfőnök, aki jövőre a topcsapatokkal való küzdelmet tűzte ki az istálló céljául.

részletek