Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

Mercedes

McLaren: Tökéletes pillanatban váltunk Mercedesre

Bár még el sem kezdődött a 2020-as évad, a legtöbb csapat már lázasan készül a következőre. A McLaren is, amely újra összeáll a Mercedesszel. Zak Brown szerint ezt a lehető legjobbkor teszi meg.

részletek

Sörözés közben jött a Schumacher-ötlet a Mercedesnél

Nick Fry mondott el egy történetet arról, hogy hogyan is merült fel annak idején a csapatnál Michael Schumacher szerződtetésének ötlete. Amikor azt hinnénk, hogy az F1-ben minden alaposan eltervezett...

részletek

Sajtóhír: Többet kér a hűségért a Mercedestől Hamilton

Beszámolók szerint elakadt a hatszoros világbajnok és a csapat közti tárgyalás. Az istálló kétéves szerződésben gondolkodik, Hamilton hosszú távú kontraktusban nagyobb fizetséggel – cserébe a Mercedes lenne utolsó csapata.

részletek

F1-Archív: Schumacher Raikkönentől tart leginkább

Névhasználati vita a Lotus és a Lotus között, Schumacher szerint a Mercedes készen áll a vb-címre, súlyos balesetet úszott meg Hamilton – az elmúlt két évtized január 25-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Fry: Schumacher egyáltalán nem szívatta Rosberget

Nico Rosberg nemrég arról beszélt, hogy Michael Schumacher még vele szemben is pszichológiai trükköket vetett be. Egykori főnökük szerint azonban ez szinte kizárható, hogy valóban így volt.

részletek

Bottas: Nem egészséges, ha az ellenfeled a legjobb barátod

Sosem volt balhé Lewis Hamilton és Valtteri Bottas között, a finn úgy érzi, közelebb állnak egymáshoz, mint bármikor: de ha kell, keményen csapnak össze.

részletek

Verstappen kényszerből maradt a Red Bullnál?

Max Verstappen új, több évre szóló szerződést kötött jelenlegi csapatával. Az egykori F1-es pilóta szerint ment volna a holland a Mercedeshez, csak éppen ott zárt kapukat döngetett.

részletek

Wolff: Hamilton távozása lehetőségeket kínálna nekünk

Bár Lewis Hamilton megtartása még most is a legnagyobb prioritás a Mercedes számára, Toto Wolff mégis úgy gondolkodik, hogy ha a brit távozik, arra inkább lehetőségként tekint, mint kudarcként.

részletek

Renault: A mi motorunk jobb, mint a Mercedesé és a Hondáé

Azt ugyan a francia gyártó erőforrásaiért felelős szakember is elismeri, hogy erősen lecsökkentek a különbségek, de úgy véli, jobb motorral rendelkeznek, mint a Mercedes és még jobbal, mint a Honda.

részletek

Olasz sajtó: A Mercedes marad az F1-ben

Bár az utóbbi napokban az a hír röppent fel, hogy a Mercedes kiszáll az F1-ből, és Lawrence Stroll, valamint Toto Wolff felvásárolja az istállót, az olasz sajtó szerint ez az ötlet légből kapott.

részletek

Újoncokat megrémisztő autókat akar az ex-F1-es

Mikor kipróbálta a 2004-es Williamst, úgy érezte, az autó meg akarja ölni – ezt hiányolja a mai, „tökéletes” versenygépekből az egykori pilóta, ma tévés Karun Chandhok.

részletek

Briatore: A Mercedesnél Alonso is nyert volna

Az egykori csapatfőnök nem kívánja kisebbíteni Hamilton érdemeit, de meglátása szerint legalább öt pilóta van a mezőnyben, aki tavaly világbajnok lett volna a Mercedes autójával.

részletek
Olvastad már?