Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

Mercedes

Horner: Az FIA nem nézte meg a felvételt

Lewis Hamilton szombati büntetéséről van szó - Christian Horner szerint a közösségi médiában akadtak rá a felvételre, amelyről az FIA azt mondta, hogy nem látta az eredeti döntéshozáskor.

részletek

Hamilton: Én nem hoztam fel a térdelést

A Mercedes F1-es világbajnoka szerint ő csak annyit mondott, hogy ő térdelni fog, de soha senkitől nem kérte, nem követelte, hogy kövesse a példáját, az másnak az ötlete volt.

részletek

Élesedik a Mercedes-Red Bull harc

Toto Wolff szerint a Red Bull vasárnapi óvása már nem volt sportszerű, innentől lekerültek a kesztyűk és jöhet a kőkemény harc - a pénteki óvással még nem volt problémája.

részletek

Így akart Hamilton Bottas elé kerülni

Kieszelte a stratégiát, amellyel a legjobb esélye lett volna finn csapattársát megelőzni az F1-es Osztrák Nagydíjon, az első biztonsági autós fázis azonban tönkretette a hatszoros világbajnok terveit.

részletek

A kiesés is a pakliban volt a Mercedesnél

Többször rá kellett szólni Bottasra és Hamiltonra, hogy kerüljék a rázóköveket, mert gond van a váltóval. A probléma nagyon is valós volt: egy ponton úgy tűnt, nem fog mindkét autó célba érni.

részletek

Meglepetést okozhat a fekete festés a Mercedesnek?

Akár meglepetést is okozhat a Mercedesnek a vasárnapi Osztrák Nagydíjon a W11-esek különleges fekete köntöse – ismerte el a különítmény vezére, Toto Wolff.

részletek

Hamilton: Légyszi ne kavarjátok a szart

Rövid, nyomatékos hangvételű üzenettel teremtette le a szerződésével kapcsolatban valótlanságokat pletykálókat Lewis Hamilton a F1-es Osztrák Nagydíj szombat délelőttjén. Kikéri magának, hogy bármi miatt is követelőzne.

részletek

Meddig egyezkedik a pilótákkal a Mercedes?

Nem tudni, hogy a Mercedes mikor hoz döntést a 2021-es versenyzői összeállításával kapcsolatban. Toto Wolff csapatfőnök pénteken, a Red Bull Ringen csupán annyit árult el, hogy semmi nem sürgeti a csillagos különítményt.

részletek

„DAS ist gut” – ejtették a Red Bull óvását, szabályos a Mercedes

Nem szokványos, de szabályos – ezzel a konklúzióval utasította vissza az FIA a Red Bull által az Osztrák Nagydíj péntekén benyújtott óvást, amellyel a Mercedes által használt DAS legalitását kérdőjelezte meg.

részletek

Hamilton fenntartásokkal kezeli a fölényüket

Hiába húzták be mindkét osztrák szabadedzést meggyőző előnnyel a Mercedesek, a hatszoros F1-es világbajnok és finn csapattársa, Valtteri Bottas is óvatosak az esélyekkel kapcsolatban.

részletek

Balhé: A Red Bull hivatalosan megóvta a Mercedest

Német sajtóértesülés szerint Christian Hornerék eddig bírták ki, most már hivatalosan is bepanaszolták a nagy rivális Mercedest a nagy vitát kiváltó DAS-rendszer miatt.

részletek

Wolff: Teljesen nem vagyunk rosszak

Úgy tűnik, hogy az F1-es szezon újraindulásával a jól megszokott Wolff-nyilatkozatok is visszatérnek - nyerünk, méghozzá simán, de biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfelek nagyon jók.

részletek
Olvastad már?