Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Mercedes

Russell: A nyáron eldől a jövőm

George Russell szerint megszületik a döntés a jövőjét illetően még a nyári szünet alatt, azonban nem biztos, hogy azt be is jelentik még a Belga Nagydíj előtt. A brit közben Q3-as triplázásra készül.

részletek

Russell: Mercedes-motoros autót fogok vezetni

„Esélytelennek” nevezte a fiatal brit, hogy a Red Bullnál vezessen jövőre – az viszont, hogy marad-e a Williamsnél vagy fellép a gyári Mercedeshez, leghamarabb a Belga Nagydíjon derülhet ki.

részletek

Masi: Nem feszélyeznek a rádióüzenetek

Az FIA versenyigazgatója, Michael Masi fenntartja álláspontját, miszerint nem zavarja, hogy a csapatok lobbiztak nála saját versenyzőik mellett Max Verstappen és Lewis Hamilton összecsapása után.

részletek

Verstappen: Nekem nincs mondanivalóm

Úgy látszik, egyvalaki mégis akad a Red Bull háza tájáról, akinek már sikerült továbblépnie a Silverstone-ban történtek után. Max Verstappen köszöni szépen, nem kíváncsi a folytatásra.

részletek

Rosberg: A Mercedes már tudja az irányt

A 2016-os világbajnok úgy véli, nehéz helyzetben van a korábbi csapata, hiszen Bottas és Russell számára is járna egy hely a Mercedesnél. Nico Rosberg szerint a németek már valószínűleg döntöttek.

részletek

Bottas újra kivirulna a Williamsnél?

Mennyire tenne jót a Mercedesnél évek óta másodhegedűs szerepre kényszerülő Valtteri Bottasnak, ha újra vezérpilóta lehetne egy csapatnál? Jenson Button szerint a finn újraindíthatja karrierjét.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

Nem vár ismétlést a Ringen a Mercedes

Nem gondolják azt, hogy hasonlóan jók lesznek majd, mint Silverstone-ban, a Hungaroringet a Red Bull pályájának tartják - ettől függetlenül mindent megtesznek azért, hogy ők legyenek elöl.

részletek

Wolff: Összeütközhet még Lewis és Max

Azt hihetnénk, bő egy hét elteltével már lecsengett a Hamilton-Verstappen karambol okozta szenzáció és kommentháború, a Magyar Nagydíj hetén azonban Toto Wolff jövőt jósolva ismét feldobta a témát.

részletek

Horner: Kemény volt a harc Verstappenért

A Red Bull csapatfőnöke felidézte, hogyan tudták leszerződtetni annak idején Max Verstappent. A holland pilótát a Mercedes is szerette volna a megszerezni, végül ezt a csatát az osztrákok nyerték.

részletek

Bevált a szimulátorozás Hamiltonnak

Tekintve, hogy idén Max Verstappen és a Red Bull megerősödésével már nem csak magát kell legyőznie, Lewis Hamilton taktikát váltott, és olyan felkészülési módokat is kipróbál, amiktől eddig ódzkodott.

részletek

„Amíg Hamilton a Mercedesnél van, Russell nem érkezik”

A szakértő úgy véli, nem fogják Hamilton nyakára hozni a kiemelkedő tehetséggel megáldott fiatal riválist, amíg ő a Mercedesnél versenyez. A múlt hétvégi ünneplése pedig nem volt helyénvaló.

részletek
Olvastad már?