Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Mercedes

Wolff: Örülök, hogy Lewis nem állt ki

Erős eredménnyel zárta a spanyol hétvégét a Mercedes, bár a versenyen azért akadtak problémáik. Különösen Lewis Hamiltont húzta az ág is, de a csapat biztatására versenyben maradt, ami jó döntés volt.

részletek

Russell: A túlélésre játszottunk

Rendkívül büszke a Mercedes ifjú britje arra, hogy a harmadik helyen sikerült meglátnia a kockás zászlót. Verstappennel is élvezetes csatát vívott, amíg lehetett.

részletek

Wolff: Egy határozott lépés a jó irányba

A Mercedes mondhatni, feltámadt hamvaiból Barcelonában. A csapat már a szabadedzéseken is jól ment, az időmérőn pedig a negyedik és a hatodik helyet szerezték meg. Vasárnap még többet vár Toto Wolff.

részletek

Russellék célkeresztbe vették a Ferrarit

Idei legbiztatóbb időmérőjét produkálta a Mercedes: a negyedik helyről rajtoló brit és honfitársa, Lewis Hamilton egyaránt abban bízik, hogy a versenytempójuk még jobb lesz az F1-es Spanyol Nagydíjon.

részletek

A Mercedes még mindig érez gyengeséget

Toto Wolff csapatfőnök kiemelte, mely területen éreznek még most is komoly lemaradást a fő riválisokhoz képest. Ennek ellenére bizakodnak, hogy már harcban lehetnek az élmezőnnyel.

részletek

Feljött a víz alól, újra harcolhat a Mercedes

Lewis Hamilton hálás a csapatnak a fejlesztésekért, ő és George Russell is úgy látja, hogy sokkal-sokkal jobb az autó - még nem tökéletes, de jó úton járnak, a delfinezést szinte megszüntették.

részletek

Leclerc az élen, jó a Mercedes Barcelonában

Charles Leclerc volt a leggyorsabb a Spanyol Nagydíj második edzésén, mögötte viszont a két Mercedes fért be a második-harmadik helyre, Max Verstappen csak ötödik.

részletek

Az érzékek autója: Mercedes-Benz EQE

Május 18-án egy sajtóeseményen mutatták be Magyarországon a Mercedes egyik legkülönlegesebb újdonságát, mely az EQE névre hallgat. A jármű a márka EQ portfóliójának egyik leglátványosabb darabja lett.

részletek

Így magyarázza rádiós kifakadásait Hamilton

Nem a Mercedes stratégiájával van baja: a hétszeres világbajnok szerint a verseny hevében egyszerűen máshogy reagál az ember, mint nyugalmi helyzetben.

részletek

A Mercedes is tesztelt egyet titokban

Russell-lel a volán mögött fejlesztéseket próbáltak ki a Paul Ricard pályán. Ezeket az újításokat hétvégén Barcelonában élesben bevetik, így várhatóan javul a W13 végsebessége.

részletek

Esteban Ocont megviselte a tartalékos szerep

Őszintén beszélt a karrierje korábbi szakaszáról az Alpine pilótája. A francia versenyző jól érzi magát jelenlegi csapatánál, de elmondása szerint megviselte amikor tartalékpilótaként alkalmazták.

részletek

Wolff szerint a játék még nem ért véget

Optimistán tekintett előre Toto Wolff. A Mercedes csapatfőnöke szerint a szezon még nagyon hosszú, ezért bőven lesz lehetőségük talpra állni, Barcelonában pedig arra számít, hogy előrébb léphetnek.

részletek