Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Mercedes

Russell nem veszi garantáltnak a Mercedes-ülést

Hiába a két éve folyamatosan és beugróként is produkált erős teljesítmény, tisztában van vele, hogy gyorsan változhat a megítélése. A szahíri lehetőséget a Williams új tulajdonosainak is köszönheti.

részletek

Elhunyt Jürgen Hubbert, aki visszahozta a Mercedest az F1-be

A Daimler pénteken jelentette be, hogy néhány nappal korábban elhunyt a Mercedes igazgatótanácsának korábbi tagja, aki többek között a márka F1-es visszatérésben is főszerepet játszott.

részletek

Red Bull: Verhető volt a Mercedes

A Red Bull vezető mérnöke szerint a Mercedes messze volt a tökéletestől 2020-ban, úgyhogy verhető lett volna számukra, de sajnos nem bírtak a saját autójukkal.

részletek

Bottas nem fog rosbergi eszközökhöz nyúlni Hamilton ellen

A Mercedes finn pilótája úgy érzi, visszaütne, ha olyan mentális trükkökhöz folyamodna a hétszeres F1-es világbajnok ellen, mint tette azt a brit korábbi német csapattársa.

részletek

Sajtó: A Mercedes csak egyéves szerződést kínál Hamiltonnak

Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája továbbra is zajlik, hiszen a nemrégiben lovaggá ütött hétszeres világbajnok és csapata továbbra sem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítást illetően.

részletek

Wolff: A jövő év felér egy földrengéssel

A Mercedes csapatvezetője az F1 küszöbön álló szabálymódosításairól, saját istállójáról és az utódja kinevezéséről is szót ejtett. Nehéz időszakot jósol a Mercedes számára.

részletek

A Ferrari felbosszantotta a Mercedest

Az olaszoknak sikerült kihozniuk a sodrukból a legnagyobb rivális Mercedes mérnökeit 2019-ben, amikor mindenkinél erősebb motorral álltak rajthoz a mezőnyben.

részletek

Wolff: Nem kell olyan pilóta, aki azt hiszi, körülötte forog a világ

A Mercedesnél felkészültek arra az eshetőségre is, ha Lewis Hamilton esetleg úgy döntene, hogy visszavonul. Egyelőre nem született egyezség a felek között a hétszeres világbajnok szerződése ügyében.

részletek

Mercedes: Nagy szerencsénk volt 2020-ban

A Mercedes komoly problémákkal nézett szembe a tavalyi téli teszteken, mivel valami alapvető tervezési hiba csúszott be az erőforrás kialakításakor. A legjobbkor jött számukra a Covid.

részletek

Hamilton: Bottas és én hasonlítunk

A hétszeres világbajnok szerint a számok nem ezt mutatják, de Valtteri Bottas borzasztóan erős pilóta. Különösen a mentális képességeit dicsérte, amihez kevesen érnek fel.

részletek

Wolff megint megvédte Bottas teljesítményét

A Mercedes csapatvezetője szerint nem kéne ennyire csapongani a pilóták megítélésénél, hanem az átlagot kell nézni, Valtteri Bottas pedig nagyon magas szinten teljesít. De figyelni kell a versenyők önbizalmára.

részletek

A Mercedes nem aggódik Hamilton szerződése miatt

Az egyik legégetőbb téma Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája, mely a brit pilóta szerződéshosszabbítását illetően alakult ki. A csapat nem aggódik Hamilton aláírása ügyében.

részletek
Olvastad már?