DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Mercedes

Wolff és Vasseur jó kapcsolatban vannak

Frederic Vasseur elmondása szerint több kollégájával is kifejezetten jó kapcsolatot tart fent. Így van ez Toto Wolff esetében is, akivel baráti viszonyban vannak, ami még hasznos lehet a Ferrari nemrégiben kinevezett csapatfőnöke szerint.

részletek

Hamilton nem tudta, mit kezdjen a sikerrel

Hiába került az F1 csúcsára a Mercedes színeiben, Lewis Hamilton elárulta, nem mindig tudta helyén kezelni a sikereit, mivel sokáig nem érezte azt, hogy megtalálta volna az igazi célját. A hétszeres világbajnok elárulta, már tudja, mi hiányzott az életéből.

részletek

Nem engedem elfajulni a rivalizálást – Wolff

A Mercedes F1-es főnöke úgy látja, remek a viszony a pilótái között, de kialakulhat feszültség. Hamiltont Schumacherrel együtt a legjobbnak tartja.

részletek

Leclerc a Mercedesnél, Norris a Ferrarinál köthet ki – véli a veterán F1-es újságíró

Peter Windsor szerint Lewis Hamilton közelgő visszavonulása lavinát indíthat el a pilótapiacon, amiben Charles Leclerc és Lando Norris is érintett lehet.

részletek

„Jobb csapat vagyunk, mint ezelőtt bármikor” – erősödött a Mercedes csapategysége

A Mercedes 2022-es nehéz évkezdete mégis tartogatott némi pozitívumot, hiszen a csapaton belüli őszinteség és nyíltság erősebb kapcsolatot alakított ki a dolgozók között Lewis Hamilton szerint.

részletek

F1-Archív: Schumacher Raikkönentől tart leginkább

Névhasználati vita a Lotus és a Lotus között, Schumacher szerint a Mercedes készen áll a vb-címre, súlyos balesetet úszott meg Hamilton – az elmúlt két évtized január 25-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Russell újoncnak érezte magát a Mercedesnél

A csapat és az élmezőnyben való szereplés miatt is úgy érezte a fiatal brit, mintha egy teljesen más F1-be csöppent volna bele 2022-ben.

részletek

Wolff üzent: „Ne írjanak le minket!”

A tavalyi küszködés ellenére hiszi a Mercedes F1-es főnöke, hogy idén újra számolni kell velük. Elismerte: 2022-ben félreértelmezték a szabályokat.

részletek

Hamilton: Mi bajom lenne Verstappennel?

Csak mese, hogy rosszban lenne a fiatalabb világbajnokkal, aki csak azt tette 2021-ben, amit tennie kellett. Lewis Hamilton abban már nem biztos, hogy fordítva is ez a helyzet.

részletek

Megtartaná jó kapcsolatát Russell és Hamilton

Nem lesz jelentős hatással a Mercedes pilótáinak jó kapcsolatára az istálló tervezett javulása a következő szezonban, véli George Russell, aki a csapaton belüli dinamika fontosságáról beszélt.

részletek

Verstappen és Wolff egyetért: A Red Bull előnyből kezdi majd 2023-at

Max Verstappen és a Mercedes két fontos vezető személyisége is egyetért abban, hogy a Red Bull előnyből fog nekivágni a 2023-as szezonnak.

részletek

Hamilton sokszínűsége fontos dologra hívta fel Russell figyelmét

George Russell testközelből figyelhette Lewis Hamilton egyedi módszereit, az F1 hétszeres világbajnoka pedig érdekes tanulsággal szolgált számára.

részletek