Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 6. hétfő

Mercedes

Wolff tagadja, hogy köze lenne az Astonhoz

A Mercedes csapatvezetője elutasította azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a jövőben az Aston Martin F1-es csapatához igazolna. Elmondta, mi tartja őt jelenlegi csapatánál.

részletek

Ecclestone eladná a csapatot a Mercedes helyében

Az F1 korábbi ura szerint zsinórban hat vb-cím után már nincs mit bizonyítaniuk a sportban, ráadásul a jövő világbajnokaiban ott maradna a kétely, hogy csak azért nyertek, mert a németek kiszálltak.

részletek

Az FIA döntést hozott a DAS-ról

A 2021-es szabálycsomag már betiltotta a Mercedes trükkjét, de az egész szabályrendszert eltolták 2022-re. Most akkor használhatják jövőre, érdemes a többieknek is kifejleszteni a magukét?

részletek

Koronavírus: Nagy segítséget nyújt a Mercedes

Napokon belül megindulhat napi ezer olyan eszköz gyártása Brixworth-ben, amelyek jelentősen segíthetnek a betegek ellátásban és sokat könnyíthetnek az egészségügy dolgán a koronavírus elleni harcban.

részletek

Wolff reagált az Aston Martin-pletykákra

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy a Mercedes F1-es csapatfőnöke Lawrence Stroll hívására átigazolhat a jövőre gyári csapattal érkező britekhez, a szakember azonban tagadja ezt.

részletek

Csapatot és márkát is vált idén Kiss Norbert

Négy évig igyekezett visszahódítani az Európa-bajnoki címet a Tankpool24 csapattal és a Mercedesszel a kontinensszéria kétszeres győztese. Magyar csapattal és a korábbi sikereket hozó márkával próbálkozik újra.

részletek

Toto Wolff tényleg az Aston Martinhoz tart?

Bernie Ecclestone szerint szinte biztos, hogy a Mercedes vezére Lawrence Stroll-lal és az Aston Martinnal folytatja majd a jövőben. Ecclestone azt mondja, hogy Wolff elég okos ehhez.

részletek

„Csak Nico módszerével lehet legyőzni Lewist”

Damon Hill szerint Hamilton közel tökéletes elegyét adja az F1-ben szükséges készségeknek, de ha valaki úgy ki tudja billenteni az egyensúlyából, ahogy azt Rosberg tette anno, akkor sebezhetőbb lenne.

részletek

Csak a McLaren módosíthat a karosszériáján jövőre

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Formula-1 csapatainak 2021-ben ugyanazzal az autóval kell versenyezniük, amit az idei szezonra építettek, ám egy másik rendkívüli helyzetre való tekintettel a McLaren kivételt kap ez alól.

részletek

Ocon: A Mercedes nagyon okos volt, vagy...

A francia F1-es pilóta a Mercedes által nemrég bemutatott DAS-rendszerről beszélt - szerinte egy idő után őt kizárták a gyárból, valószínűleg akkor találták ki az eszközt.

részletek

Egy videó a Mercedesről, amelyik otthon maradt

A rendkívüli helyzet az autógyártókat is rendkívüli reklámokra sarkallja. Persze ez itt legalább annyira biztonsági felhívás is, mint reklám. Ez a Mercedes sem hagyja el az otthonát, a márka pedig köszönetet mond mindenkinek, aki hivatása miatt ezt megteszi.

részletek

Rosszkor vált a McLaren Mercedesre

A McLaren új motorja is téma volt a csapatfőnökök megbeszélésén. A többieknél érzékenyebben érintheti őket, hogy több alkatrészt tilos lesz módosítani 2020-ról 2021-re.

részletek
Olvastad már?