Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Mercedes

Steiner tisztességes harcot akar látni

Egyre jobban közeledünk a szezon végéhez, a Mercedes és a Red Bull között pedig növekszik a feszültség. A Haas csapatfőnökét ez nem zavarja, viszont nem szeretné, ha tisztességtelenül játszanának.

részletek

Hamilton: Ez az autó a dívák dívája

A címvédő szerint idei versenygépével még nehezebb dolga van, mint például a 2017-essel, pedig már az is kényes volt mindenféle beállításra és körülményre. Néhányszor azért jól működött…

részletek

Ettől lett gyorsabb a Mercedes - nem a motor miatt

Andrew Shovlin elmondta, hogy min sikerült javítaniuk - Katarban nem az egyenesekben, hanem a kanyarokban verték meg a Red Bullt, pedig az utóbbi futamokon ez nem így volt.

részletek

Megkezdődik az EQB értékesítése

Megkezdődik az EQB forgalmazása, a modell 23 470 000 forintos ártól rendelhető. A Mercedes-EQ második teljesen elektromos kompakt autója alaphelyzetben ötszemélyes kialakítású, de felár ellenében hét üléssel is rendelhető. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában készülő újdonság kezdetben kétféle hajtáslánccal lesz elérhető.

részletek

A rázókövekre gyanakszik a Mercedes

Négy pilótának is a bal első gumija lett defektes a Katari Nagydíjon, ez pedig többek között a Mercedesnek is keresztbe tett. Az istálló vezető pályamérnökének van egy elképzelése az okokról.

részletek

Hakkinen: Háborút látunk

A kétszeres F1-es világbajnok szerint ugyan a pontelőny Verstappennél van, de ő most inkább Hamiltont látja esélyesebbnek a nagyon megerősödött Mercedes miatt.

részletek

Wolff: Ha veszítünk, akkor ők érdemlik meg

Toto Wolff szerint végig hátrányban voltak és nem sokat gondolták pár futammal ezelőtt, hogy még most is ilyen éles lesz a vb-harc. Ha megnyerik, az hihetetlen siker lesz számukra.

részletek

Nem érti a Mercedes, mitől volt ilyen gyors Hamilton

Sejtették, hogy jók lehetnek Katarban is, de a címvédő istálló vezető pályamérnöke szerint egyetlen szimulációjuk alapján sem tudják megmagyarázni, miért volt ennyivel Verstappen előtt a brit.

részletek

Marko nem hiszi el a Mercedes magyarázatát

A Mercedes szerint most a régi motor volt bent Hamiltonnál, ezért nem volt olyan gyors az egyenesekben, de dr. Helmut Marko mást sejt a dolog hátterében - ennek pedig természetesen hangot is adott.

részletek

Hamilton erősebb motort kap Szaúd-Arábiára

A Mercedes nagyon úgy számol, hogy a következő helyszín kedvezhet az autónak és a címvédő meg is kapja a legerősebb motort arra a hétvégére - mert hogy kettő van neki.

részletek

Bottas: Az én autóm nem ugyanolyan, mint Hamiltoné

Miközben többen is kritizálták Valtteri Bottas utóbbi időben nyújtott teljesítményét, maga a finn elhintette, hogy talán az ő autója és Hamiltoné nem teljesen egyezik minden részletében…

részletek

Wolff: Interlagosban felébresztették az oroszlánt

A Mercedes F1-es csapatvezetője szerint a brazíliai büntetés felpiszkálta Lewis Hamiltont, ennek köszönhető az utolsó két futamon nyújtott domináns teljesítménye, amellyel felzárkózott a vb-tabellán.

részletek
Olvastad már?