Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

AlphaTauri

Ricciardo megnevezte a legalulértékeltebb pilótát

A McLaren ausztrál versenyzője elárulta, szerinte Pierre Gasly nem kapja meg a teljesítményéhez és eredményeihez méltó elismerést, ő azonban nagyon tiszteli a francia pilótát.

részletek

Gasly még a versenyigazgatókat is megkereste az időmérő miatt

A Hungaroringen Pierre Gasly már az időmérő edzés első szakaszában búcsúzott, miután elvették legjobb köridejét egy pályaelhagyás miatt, amit azonban a francia nagyon vitathatónak tartott. A versenyigazgatókat is felkereste miatta.

részletek

Motorcsere Verstappennél és Pereznél

Szombati motorgondjai után új erőforrás-egységeket szereltek Max Verstappen autójába. Ennek ellenére megtarthatja 10. rajtpozícióját, Pierre Gasly viszont bokszutcából kezd.

részletek

Tsunoda: Nem vagyok idegbajos, csak ordibálok

A mezőny japánja igyekszik tompítani Helmut Marko kijelentéseit dühkitöréseiről. Yuki Tsunoda szerint a valóságban higgadtabb, mint egy külső szemlélő számára.

részletek

Gasly csalódottan távozott Franciaországból

Bár sokat várt a hazai futamától, végül nem Pierre Gasly tervei szerint alakult a Francia Nagydíj. Az AlphaTauri pilótája szerint nehéz megmagyarázni az autóval kapcsolatos gondokat.

részletek

Tsunoda Ocont hibáztatja a balesetért

Az AlphaTauri japán versenyzője feladni kényszerült a Francia Nagydíjat, miután az Esteban Oconnal történt ütközés során megsérült az autója. Tsunoda szerint a balesetért egyértelműen Ocon a felelős.

részletek

Gasly kétli, hogy boldogulna az idei Red Bull-lal

Az RB18 több hátsó leszorítóerővel rendelkezik az AlphaTaurinál, emelte ki a francia – de ennek ellenére sem gondolja, hogy közelebb lenne Verstappenhez, mint három éve.

részletek

Gasly jól teljesítene a hazai közönség előtt

Hazai versenyére készül az AlphaTauri francia pilótája, aki javítani szeretne a felejthetően sikerült osztrák hétvége után. Pierre Gasly úgy véli, egy különleges hétvége vár rá.

részletek

Csak Tsunodán múlik, hogy marad-e az F1-ben

Franz Tost szerint ha jól teljesít, akkor marad, ha nem, akkor nem, de az idei szezonja eddig rendben van, leszámítva persze az ütközéseket. Az irodájába hívta a pilótát elbeszélgetésre.

részletek

Ettől a fejlesztéstől várja az áttörést Gasly

Az AlphaTauri a szezon elején még élcsapatokat szorongatott, most már sokszor pontszerzésre sem esélyes. Nagy fejlesztési csomag érkezik a Francia Nagydíjon, ettől várják a felzárkózást.

részletek

Gasly szerint állva hagyták az AlphaTaurit a többiek

A francia pilóta úgy érzi, hogy a jelenlegi tempójukkal semmi esélyük semmire, az év eleji riválisokhoz képest fél másodperccel lassabbak körönként azért, mert ők nem fejlesztették az autót.

részletek

Gasly: Nagy újrakezdésre van szükségünk

Nem alakult jól Pierre Gasly hétvégéje Ausztriában. A francia pilóta szombaton már a rajtnál, vasárnap pedig a futam második felében keveredett balesetbe, így gyorsan túllépne a problémákon.

részletek