Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

AlphaTauri

Még két csapat tesztel a szezonnyitó előtt

A Renault a Mercedeshez hasonlóan kétéves autóját veti be, az Egyesült Királyság vagy Franciaország helyett Ausztriában, a Red Bull Ringen tartott kétnapos tesztelésen.

részletek

Kétmillió eurót veszít egy elmaradt futammal egy középcsapat

A legrosszabb eshetőséggel is számol az Alpha Tauri csapatfőnöke, Franz Tost: ha idén nem lesz egyáltalán verseny a Formula-1-ben, gazdasági katasztrófa vár rájuk.

részletek

Kvjat nem zárja ki, hogy a Ferrarinál versenyezzen

Két éve fejlesztőpilóta volt a Scuderiánál az orosz, aki úgy érzi, hogy ha jól teljesít jelenlegi alakulatánál, arra is lehet, hogy versenyzőként térjen vissza a maranellói F1-es istállóhoz.

részletek

Az Alpha Tauri csapatfőnökén is elvégezték a vírustesztet

Olaszország kísérteties, egy lélek sincs az utcán – mondta a faenzai székhelyű istálló vezetője, Franz Tost. A csapattagok kalandos úton tértek vissza Olaszországba, ő maga az egyik utolsó római gépet érte el. Ha a munkatársak között tüneteket észlelnek, máris hívják az orvost.

részletek

Marko: Mások is versenyeztek volna rajtunk kívül, de meg volt kötve a kezük

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint nem ők lettek volna az egyetlenek, akik versenyeztek volna Ausztráliában, csak olyan nyomást gyakorolt a Ferrari és a Mercedes a klienscsapataira, hogy azok nem kaptak volna motort, ha igennel szavaznak.

részletek

Új közös tartalékpilóta a Red Bullnál és Alpha Taurinál

A McLarent cserélte a Red Bullra és testvércsapatára a fiatal brazil, Sette Camara: már Ausztráliában jelen lesz, készen a beugrásra, ha úgy hozza a szükség.

részletek

Kvjat: Jó lenne Max csapattársának lenni

Az Alpha Tauri orosz F1-ese úgy érzi, korábban már bizonyított több erős csapattárs mellett, így kipróbálná magát a Red Bull vezérpilótájának oldalán is az energiaitalosok első számú csapatában.

részletek

Limitált kiadású, Honda-logós karórát hoz a CASIO Edifice

Csúcsminőségű karórával jelentkezik a CASIO Edifice: az Alpha Taurival és a Hondával közösen dolgozó cég limitált kiadású terméke a Honda Racing logóját hordozza.

részletek

Nagy F1-es szponzorszótár (2020-as kiadás)

Szponzorszótárunk frissített kiadása ától cettig segít kiigazodni azon, hogy a csapatok versenygépein sorakozó feliratok és logók milyen cégeket és márkákat takarnak.

részletek

Az Alpha Tauri olaszokat tiltott ki, a Williams az anyagi terhekről beszél

A koronavírus átszervezésre kényszeríti a csapatokat: új útvonalakon kell eljutniuk az első nagydíjakra, és kérdéses, kit fognak beengedni a rendező országok. A Ferrari mérnököket hagyott otthon, a Red Bullnál a japán munkatársak miatt nyugtalanak.

részletek

Régi-új csapatot támogat a Casio az F1-ben

A Casio bejelentette, hogy két évvel meghosszabbította hivatalos támogatói szerződését a Forma 1-ben szereplő Scuderia Alpha Tauri csapattal, korábbi nevén a Scudeira Toro Rosso-val. A japán óragyártó és a versenycsapat közötti együttműködésnek köszönhetően tovább folytatódhat a Casio Edifice órák nemzetközi ismertségének növelése. A szponzori támogatás a „Sebesség és intelligencia” koncepció keretében valósul meg.

részletek

Eddig minden tökéletes a Hondánál

A Red Bull és az Alpha Tauri is hibátlan tesztnapot teljesített Barcelonában, az autók megbízhatóan és jól működnek. Ezzel a Honda és Danyiil Kvjat is elégedett, jöhet a finomhangolás.

részletek
Olvastad már?