Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

AlphaTauri

Tsunoda rájött valamire Silverstone-ban

Az AlphaTauri újonc japán versenyzőjének több gyenge pontja is akadt bemutatkozása óta, de legutóbb, Silverstone-ban végre átkapcsolódott nála valami és ezt a következő futamokon is kamatoztathatja.

részletek

Gasly: Még semmi sem dőlt el

A Mercedes-George Russell bejelentésre várt az F1 világa a Brit Nagydíjon, amiből végül nem lett semmi (még). Ám nemcsak az az egyetlen kapós ülés, és a brit mellett más is vágyik az előrelépésre.

részletek

Marko: Gasly már teljesen megváltozott

A Red Bull osztrák szakembere úgy véli, az AlphaTauri francia pilótája nagyszerű formát mutat és erősebbé vált az elmúlt években, így már másképp teljesítene, mint tette azt 2019-ben.

részletek

Tost: Tsunodának három év kell

Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke úgy véli, hogy újonc pilótájának jó irányba halad a fejlődése. A japán első kilenc versenyhétvégje során hullámzó teljesítményt nyújtott, de még nem kell aggódni Tsunoda jövője miatt.

részletek

Gasly: Most tarthatna egy kanyarnál tovább

Erős időmérőt zárt az Osztrák Nagydíjon az AlphaTauri párosa, miután Pierre Gasly a 6., Yuki Tsunoda pedig a 7. helyet szerezte meg. Mindketten jó versenyre számítanak, Gasly különösen.

részletek

Gasly: Több ajánlatot is kaptam 2022-re

A jelenleg az AlphaTaurinál versenyző Pierre Gasly jövője a szezon egyik legforróbb szóbeszéde, hiszen a Red Bullnál annak idején nem tudott bizonyítani, így akár távozhat is a csapat kötelékéből.

részletek

Formába hozta Tsunodát a szigorú főnök

Volt oka az örömre az AlphaTauri japánjának Stájerországban, miután idén a harmadik alkalommal szerzett pontot tizedik helyével – a Formula.hu kérdésére elmondta, Franz Tost instrukcióinak is szerepe volt a sikerben.

részletek

Gaslyt nem akarja a Red Bull?

Ismét kiválóan versenyez az AlphaTauri volánjánál Pierre Gasly, ám úgy érzi, az anyacsapat egyáltalán nem gondolkodik benne e pillanatban. Szerencséjére, jelenlegi istállója viszont nagyon is.

részletek

Gasly: Jó volt, de lehetett volna jobb is

Az AlphaTauri francia versenyzője hazai pályán végzett a hetedik pozícióban. Összességében jó eredményt ért el Pierre Gasly, de sajnálja, hogy alulmaradt a McLarenekkel szemben.

részletek

Sárga rázókő, piros zászló: Tsunoda újra bocsánatot kért

Épphogy pályára gurultak az autók a Francia Nagydíj időmérőjének első szakaszában, amikor térhettek is vissza a bokszba, Yuki Tsunoda balesete miatt ugyanis félbe kellett szakítani az edzést. Az ifjú japán így mért idő nélkül, az utolsó helyen zárt, míg csapattársa hatodik lett.

részletek

Hogy ugat egy kutya franciául és japánul? Bemutatják az AlphaTauri pilótái

Rövid nyelvleckét adott egymásnak Pierre Gasly és Yuki Tsunoda az AlphaTauri legújabb videójában. Néhány kérdés azonban fejtörést – vagy épp Gasly esetében térdcsapkodós hahotázást – okozott.

részletek

Gasly győztesként tér haza Franciaországba

Az AlphaTauri francia pilótája a hazai futamára készül a hétvégén. Pierre Gasly szerint a tavalyi Olaszországban aratott győzelme után most egészen más érzés lesz a Paul Ricardon versenyeznie.

részletek
Olvastad már?