DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

AlphaTauri

Nem elégedett az AlphaTauri pilótáival Marko

Felejthető szezonkezdeten vannak túl az AlphaTauri versenyzői, a Red Bull főtanácsadója szerint pedig össze kell kapniuk magukat, ha ki akarják túrni Sergio Perezt a nagycsapatból.

részletek

Javulásra van szükség az AlphaTauritól

A Red Bull tanácsadója úgy véli, ha a „főcsapat” az élen van, akkor a kisebb gárdának is mutatnia kell valamit. Az osztrák beszélt a szaúdi esélyekről is.

részletek

„Már nem bízom a mérnökeimben” – Tost

Előrelépést ígértek tavalyhoz képest, Bahreinben mégsem voltak „sehol”: szokatlanul élesen kritizálta saját embereit az AlphaTauri F1-es csapatfőnöke.

részletek

Marko kiadta az ukázt: javulnia kell az AlphaTaurinak!

Méghozzá teljesítményben, valamint anyagi hatékonyságban is, ugyanis sem az eredmények, sem a költségek nem felelnek meg a Red Bull elvárásainak az F1-ben.

részletek

„Jobb teljesítményre lesz szüksége” – Marko többet vár De Vriestől

Nyck de Vries beleszürkült a mezőnybe az F1-es szezonnyitón, Dr. Helmut Marko pedig azonnal jelezte: jobb teljesítményt vár az AlphaTauri újoncától.

részletek

„Az Aston a Red Bulltól vitte át a fél csapatát” – jobban hasonlít az RB19-re, mint az AlphaTauri

Franz Tost szerint az AlphaTauri teljesen külön dolgozik, már a szélcsatornát is külön kell használnia a Red Bulltól, a szabályok erősen megkötik a kezüket.

részletek

Újoncnéző: Meglepő, csonka és szürke első futam

Éppen az az elsőéves teljesítette a legerősebb szezonnyitót, akitől a legkevésbé vártuk. Sargeant, Piastri és De Vries bahreini produkciójára tekintettünk vissza.

részletek

Tsunoda: Hatalmas a különbség a Williamshez képest

Nem elégedett a csapata hétvégi teljesítményével Yuki Tsunoda, aki beismerte: óriási szükségük van a már úton lévő fejlesztési csomagra, hiszen komoly lemaradásban vannak a Williamshez képest.

részletek

De Vries sem tudja, mennyi tartalék lehet még az autóban

Hiába lehettek bizakodók a tesztek után, az AlphaTauri elég rosszul kezdett a szezonnyitó hétvége első napján. A holland pilóta szerint a pálya nem igazán fekszik a csapat idei konstrukciójának.

részletek

De Vries: Nem lehet megmondani a sorrendet

Az idei szezon legidősebb (újra)bemutatkozója is nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy milyen érzés lesz majd a hőn áhított debütáló szezont megkezdeni.

részletek

Az AlphaTauri közleménye, a Formula-1 új rekordja – a szerdai nap F1-es hírei

A Red Bull nem szándékozik eladni a faenzai alakulatot, a sportág megdöntött egy rekordot, Ecclestone pedig nem hiszi, hogy Vettel még visszatér. Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Közlemény: Nem eladó az AlphaTauri

A faenzai F1-es csapat főnöke rövid közleményben tudatta, hogy a napokban felröppent pletykák alaptalanok, a Red Bull a jövőben is támogatni fogja az alakulatot.

részletek