Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

AlphaTauri

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

Gasly érzelmes búcsúra számít Abu Dhabiban

Az eltiltás rémétől fenyegetett francia a lehető legjobb eredménnyel szeretne búcsúzni az AlphaTauritól utolsó versenyén, amelyen különleges érzelmekre számít az ötéves együttműködést követően.

részletek

Tsunoda sem értette, az FIA megmagyarázta a biztonsági autós esetet

A pálya sajátosságai vezettek ahhoz a szokatlan jelenethez, amikor a Sao Pauló-i Nagydíj utolsó biztonsági autós fázisának végénél a lekörözött Yuki Tsunoda az élmezőnyből várhatta az újraindítást.

részletek

Az AlphaTauri kevesebb alkatrészt vásárol a Red Bulltól a jövőben

Az olasz istálló a jövőben növeli a házon belül tervezett alkatrészek számát, ennek eredményeképp csökkenni fog a testvéristállótól beszerzett komponensek száma. A döntésnek egészen különös oka van.

részletek

Megdöbbentette és feldühítette Tsunodát Ricciardo manővere

A leintés előtt 20 körrel történt ütközés kárvallottja elfogadhatatlannak tartja, hogy egy ennyire tapasztalt versenyző lehetetlen helyzetben próbálkozzon előzéssel. Az ausztrál máshogyan látja a Mexikóban történteket.

részletek

Gasly: Nem szóltak, hogy vissza kell adnom a pozíciót

A francia pilóta elmondása szerint az ötmásodperces büntetést megelőzően a versenyirányítás nem jelezte csapata felé, hogy vissza kell adnia a pozíciót Lance Stroll számára.

részletek

Gasly: Ez elfogadhatatlan ezen a szinten

A francia versenyzőt újra utolérte a balszerencse, hiszen a legutóbbi Japán GP-t követően ismét fékhiba hátráltatta őt a kvalifikáción. Gasly meglehetősen csalódott a visszatérő jelenség miatt.

részletek

Gasly: Austin mindenkinek nagy kihívás lesz

A pilótáknak normál esetben sincsen könnyű dolguk az USA Nagydíj helyszínén, az idei autókkal azonban még nehezebb lesz Pierre Gasly szerint. A francia pilóta úgy látja, bonyolult hétvége vár rájuk.

részletek

Marko: De Vries képes lesz vezetni a csapatot

Dr. Helmut Marko szerint az AlphaTauri új szerzeménye, Nyck de Vries tapasztalatlansága ellenére képes lesz arra, hogy Pierre Gasly helyébe lépve az olasz istálló új vezére legyen a jövőben.

részletek

Schumachernek a Williamshez kellene mennie Fittipaldi szerint

A fiatal németnek a fejlődése szempontjából jobb helye lenne a Williamsnél Emerson Fittipaldi szerint, aki bővebben kifejtette véleményét a jövő évi felállásokkal kapcsolatban.

részletek

Így került az AlphaTaurihoz De Vries

„Folyamatosan csörgött a telefonom” – árulta el a holland, aki meg akarta lovagolni a monzai beugrása keltette hullámokat. Ez sikerült is neki: elmondta, hogyan zajlottak az egyeztetések Markóval.

részletek

Tsunoda készen áll a vezérszerepre

Késznek érzi magát arra Yuki Tsunoda, hogy jövőre vezető szerepet töltsön be az AlphaTauri csapatánál, ám tisztában van azzal, hogy ehhez még sokat kell javulnia.

részletek