Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

AlphaTauri

Az első vizsgán jól szerepelt Kvjat várható utódja

Túlesett első F1-es tesztjén Imolában Yuki Tsunoda. A japán teljesítette a szuperlicenszhez szüksége 300 kilométert és jó benyomást tett Franz Tost csapatfőnökre. Előny, hogy a Honda-mérnökökkel anyanyelvén tud beszélgetni.

részletek

Tsunoda egyre közelebb az F1-es debütáláshoz

Az Alpha Tauri privát és kollektív teszten is pályára küldi a japánok fiatal reménységét. Minden jel arra mutat, hogy 2021-re készítik fel a pilótát, akit a Honda hátszele nélkül is ideálisnak tartanak.

részletek

Rizikós manővert vállalt be Kvjat a negyedik helyért

Három autót – kettőt egyszerre – előzött meg Danyiil Kvjat egy kör alatt az újraindítást követően. Csak azt sajnálja, hogy Ricciardót nem tudta átlépni a dobogós helyért. Az orosz majdnem annyi pontot szerzett Imolában, mint addig egész szezonban.

részletek

Gasly autójából elfolyt a hűtővíz

Pierre Gasly óriási formában van, az elmúlt versenyeken kiemelkedően teljesít, ma azonban egy műszaki probléma miatt hamar feladni kényszerült az Emilia Romagna-i Nagydíjat.

részletek

Marko elszólta magát az új pilótájukról

Dr. Helmut Marko szavai után teljesen egyértelműnek tűnik, hogy mi lesz a felállás 2021-ben - Pierre Gasly sorsa mellett mást is tisztázott a Red Bull tanácsadója.

részletek

Gasly reméli, vasárnap is erősek lesznek

Karrierje legjobbját beállítva a negyedik helyre kvalifikált az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíjon, s reméli, a futamon is erős teljesítménnyel jutalmazhatja meg a hazai versenyét futó Alpha Taurit.

részletek

Horner: Gaslyval rég tisztáztuk, hogy nem megy vissza a Red Bullhoz

Bár Pierre Gasly azt mondta, meglepődött, hogy fel sem vetődött a neve a Red Bullnál, Christian Horner nem érti a francia szavait, aki végig tisztában volt vele, neki az Alpha Taurinál van jövője.

részletek

Gaslyt meglepte, hogy fel sem merült a neve a Red Bullnál

Nem csalódott amiatt, hogy marad az Alpha Taurinál, de furcsállja, hogy a győzelme és a dobogói után még csak fontolóra sem vették az előléptetését. A csapatvezető beszélt a másik ülés sorsáról is.

részletek

Barretto: Gasly ideje a Red Bullnál lejárt

A Formula-1 hivatalos oldalának újságírója taglalta a Red Bullnál és az Alpha Taurinál kialakult helyzetet. Szerinte Kvjat jövője nem kérdéses, csak Alboné, Gasly pedig előbb-utóbb lépni fog.

részletek

Kvjatot nem nagyon izgatja, mi lesz vele

Félvállról veszi F1-es jövőjét az Alpha Tauri orosza: „Ha a Formula-1-ben leszek jövőre, az jó. Ha nem, akkor legyen úgy.” A hátralevő öt nagydíjon a maximumot akarja nyújtani.

részletek

Hivatalos: Eldőlt, hol versenyez Gasly 2021-ben

Véget vetve a francia futamgyőztest Red Bullhoz kapcsoló pletykáknak, az Alpha Tauri és a versenyző bejelentést tett: 2021-ben is együtt folytatják.

részletek

Gasly: Nem csak a teljesítmény számít...

Ismét parádézott az Alpha Tauri franciája, aki szerint ő ennél többet nem tehet - reméli, hogy ennek egyszer meglesz a jutalma, de tudja, hogy nem csak a teljesítmény számít az F1-ben.

részletek
Olvastad már?