Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

AlphaTauri

Meg akarja tartani pilótáit az AlphaTauri

Franz Tost elmondása alapján a faenzai istálló nem szeretne változtatni a jelenlegi felállásán és jövőre is Gasly és Tsunoda kettősét akarják megtartani. A csapatfőnök elégedett a versenyzőikkel.

részletek

AlphaTauri: Megvan a potenciál az ötödik helyhez

Tízes skálán ötösre értékelné csapata első félévét Franz Tost, aki szerint kemény csata vár rájuk az Alpine és az Aston Martin ellen, de az autójuk egyértelműen képes rá, hogy legyőzzék őket.

részletek

Sato: Hatalmas potenciál van Tsunodában

A kétszeres Indy500 győztes szerint a fiatal honfitársa elég tehetséges ahhoz, hogy sikeres legyen a Formula-1-ben. Takuma Sato úgy gondolja, ezt az AlphaTauri is tudja, de időre lesz szüksége.

részletek

Gasly: Lesz még dobogós esélyem!

Egyszer már végzett az első háromban az AlphaTaurival Pierre Gasly, aki csalódott, hogy a Magyar Nagydíjon nem sikerült hasonló eredményt elérnie: ha kicsit szerencsésebb az első kanyarban…

részletek

Eddig hoz döntést Gaslyról a Red Bull

Mehet Verstappen mellé a Red Bullba, vagy elengedik más csapathoz? Dr. Helmut Marko beszélt erről a fontos kérdésről.

részletek

Káromkodott, majd magyarázkodott Tsunoda

Értékes pontokkal gazdagodott az AlphaTauri a Magyar Nagydíjon, autóik rajt káosza után a 6. és a 7. helyen értek célba. A sorrend tervezett volt, ami a hátrébb végző Tsunoda tetszését nem nyerte el.

részletek

Gasly meglepődött az autó teljesítményén

Az AlphaTauri pilótája nagyszerű napot zárt, miután a Magyar Nagydíj kvalifikációján az ötödik helyet szerezte meg, ám egyelőre nem túl optimista. A francia szerint egy jó rajt is kelleni fog holnap.

részletek

Tsunoda: Ebből tanulnom kell

Több pályán is a saját bőrén tapasztalta meg Yuki Tsunoda, mennyire más az F1, mint az F2. Most a Hungaroring nem kímélte, az ifjú japán a magyar pályától is házi feladatot kapott.

részletek

Gaslynak elege van a pechszériából

Ausztriában Leclerc-rel ütközött, Silverstone-ban pedig egy defekt fosztotta meg a pontoktól az AlphaTauri franciáját, aki viszont már nagyon várja, hogy vezethessen az „élvezetes” Hungaroringen.

részletek

Tsunoda rájött valamire Silverstone-ban

Az AlphaTauri újonc japán versenyzőjének több gyenge pontja is akadt bemutatkozása óta, de legutóbb, Silverstone-ban végre átkapcsolódott nála valami és ezt a következő futamokon is kamatoztathatja.

részletek

Gasly: Még semmi sem dőlt el

A Mercedes-George Russell bejelentésre várt az F1 világa a Brit Nagydíjon, amiből végül nem lett semmi (még). Ám nemcsak az az egyetlen kapós ülés, és a brit mellett más is vágyik az előrelépésre.

részletek

Marko: Gasly már teljesen megváltozott

A Red Bull osztrák szakembere úgy véli, az AlphaTauri francia pilótája nagyszerű formát mutat és erősebbé vált az elmúlt években, így már másképp teljesítene, mint tette azt 2019-ben.

részletek
Olvastad már?