Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

végsebesség

Már a Renault a csúcssebességi lista élén

Egyértelműen szorosabbá vált a versengés a motorgyártók között idén, szokatlan látvány egy Renault-erőforrást az élen látni. Az első ötbe befért a Honda és a Ferrari is, de kicsik a különbségek.

részletek

A Ferrari a végsebessége fölényét cáfolja

Bahreinben láthattuk, hogy hatalmas előnye van a Ferrarinak az egyenesekben, Mattia Binotto azonban felhívta rá a figyelmet, hogy Kínában már nem volt ilyen egyértelmű a helyzet.

részletek

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

Az egyenesben óriási a Ferrari fölénye

A sanghaji mérések alapján kijelenthető, hogy az egyenesek királya a Ferrari, de hiába gyűjtenek össze fél másodpercnél is nagyobb előnyt, a lassú kanyarokban mindent elveszítenek. Megéri?

részletek

Már minden motornak remek a végsebessége

A korábbi években megszoktuk, hogy a Renault és a Honda a végsebességi lista alján helyezkedik el. Idén más a helyzet, az első négy helyen négy különböző gyártó erőforrását látjuk.

részletek

Hamilton fél a Ferrari nagy előnyétől

Bahreinben ismét azt láthattuk eddig, mint a barcelonai tesztelések során, a Ferrari több tizedes előnnyel a riválisok előtt. Lewis Hamilton leginkább a vörösök egyenesbeli tempójától tart.

részletek

A Renault-motor nagyot javult a télen

A francia gyártó igen ambiciózus célokat fogalmazott meg az erőforrást illetően az idei évre, ezeket a célkitűzéseket el is érte. A Renault motorfejlesztési főnöke szerint az egység igazolja a várakozásokat.

részletek

Megint a Ferrari dominált motorerőben

Abu Dhabiban megint a Ferrari-erőforrások hozták a legjobb végsebességet, igaz, itt rengeteg múlott a beállításokon. A Red Bullok a sor végén, ahogy a győztes Lewis Hamilton is.

részletek

Mexikóban is kiemelkedett a Ferrari-motor

Austin után a magasan fekvő Mexikóvárosban is a Ferrari-motorok uralták a legjobb végsebességek listáját. A Honda és a Renault egy szinten, a McLarenek azonban komoly hátrányban.

részletek

Ismét a Ferrari pörgött a legjobban Austinban

A Ferrari pilótái érték el a legjobb végsebességet az Egyesült Államokban, a Honda pedig látványosan zárkózik fel, már a legjobb nyolcba is befért. A Renault-motoros autók abszolút sehol.

részletek

A Mercedesnél aggódnak a Ferrari tempója miatt

A német gyári istálló főnöke szerint egyáltalán nincs lejátszva a vasárnapi verseny, a Ferrari egyenesbeli végsebessége és versenytempója kiemelkedő, így a Mercedesnél tartanak a riválistól.

részletek

Red Bull: Japánt megrengeti, ha jönnek a sikerek

Az energiaitalos istálló vezetősége alig várja, hogy kihajítsa a Renault-erőforrást és a Honda gyári támogatásával guruljon pályára. Helmut Marko szerint a sikerek óriási hatással lesznek Japánra.

részletek
Olvastad már?