Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

daCosta

Amikor a WSR gyorsabb volt az F1-nél

Idén kihunyt a Formula V8 pislákoló lángja: a korábbi Formula Renault 3.5 végleg befejeződik. Fénykorában a széria autói a leggyorsabb kanyarokban az F1-es gépeket verték, több leszorítóerőt generáltak náluk.

részletek

Piquet Jr. elküldte a fenébe a halo pártolóit

A Formula-E pilótái és nézői szerencsésnek mondhatják magukat amiatt, hogy e sorozatban még nem jelent közvetlen fenyegetést az ellentmondásos fejvédőelem bevezetése, ám amikor bedobtuk a témát az unatkozó versenyzők közé, azonnal ráugrottak.

részletek

A széria, ahol fizetős versenyzőnek nincs helye

A Formula-E-ben olyan nevek is szerepelnek, mint Nick Heidfeld vagy Jose Maria Lopez: vetélytársuk szerint fizetős pilótáknak esélyük sincs, ellentétben például a GP2-vel.

részletek

Kvjat miatt nem lett F1-es, nehezen viseli

Antonio Felix da Costa azért nem lett F1-es pilóta, mert a Red Bull Danyiil Kvjatot választotta ki helyette - az azóta a Formula-E-t és a DTM-et is megjárt versenyző szerint még mindig nehéz ezt elfogadnia.

részletek

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Danyiil Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

részletek

Csavar: Elvették a pole-t Long Beach hősétől

Nem sokáig ámulhatott a világ Antonio Felix da Costa varázslatos időmérős körén, amivel első rajthelyet szerzett a Formula-E futamára. Kiderült ugyanis, hogy szabálytalan autóval tette ezt.

részletek

Da Costa csodát tett, a Renault csak a középmezőnyben

Meglepetésekkel teli időmérőt szolgáltatott a Formula-E Long Beach-ben. Antonio Felix da Costa az első szezon technológiáját használó Agurival győzte le esélyesebb riválisait.

részletek

Da Costa: A veszély teszi exkluzívvá az F1-et

Két részre oszlik az autós társadalom azt illetően, hogy szükség van-e a pilótafülkék fokozottabb védelmére az F1-ben - a Red Bull korábbi tartalékpilótája az ellenzők táborát erősíti.

részletek

Da Costa elhagyja a Red Bullt

A jelenleg a DTM-ben és a Formula-E-ben szereplő portugál versenyző négy esztendő után szakít az energiaitalosokkal. A fiatal pilóta hálás a csapatnak, amellyel soha nem mutatkozhatott be az F1-ben.

részletek

Még egy évig a Formula-E-ben a Red Bull patronáltja

Jövő hétvégén rajtol a Formula-E történetének második szezonja, a buenos airesi ePrix győztese pedig annál a csapatnál folytatja, ahol tavaly abbahagyta: a Team Agurinál.

részletek

DTM: Glock győzött, Wehrlein vezet a bajnokságban

Timo Glock végig kezében tartotta a vezetést az első oscherslebeni futamon, Pascal Wehrlein, a Mercedes F1-es tehetsége pedig ötödik helyének köszönhetően átvette a vezetést a bajnokságban.

részletek

Da Costa újabb sorozatot hódított meg

Antonio Felix da Costa az F3, a GP3, a WSR 3.5, és a Formula-E után immár a DTM-ben is futamgyőztesnek mondhatja magát, miután sikerült megőriznie első helyét a második zandvoorti versenyen.

részletek
Olvastad már?