Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

daCosta

Exkluzív - Da Costa: Elég jó vagyok az F1-hez

A Formula.hu-nak sikerült elkapni a Red Bull fiatal patronáltját, és a BMW DTM-versenyzőjét a Hungaroringen, ahol a portugál azt is megosztotta velünk, bánja-e még az F1-es lehetőség elmulasztását.

részletek

Da Costa: Trulli idióta volt

Nem kímélte gyerekkori példaképét a portugál pilóta, akit a Formula-E moszkvai versenyén dühített fel az eset miatt büntetést is kapó egykori F1-es győztes magatartása.

részletek

Ezzel viccelődött az autósport április 1-jén

Robin Raikkönent leigazolta a Red Bull? Átalakítják Spát? Ecclestone a Vénuszra vinné az F1-et? Idősebb Carlos Sainz és Jos Verstappen a Toro Rossóban? Hírek, amiknek nem volt szabad bedőlni tegnap.

részletek

A Lotus pilótáin köszörüli a nyelvét a világ

Ismét nem múlt el visszhang nélkül, hogy a Lotus a hongkongi Adderly Fong személyében egy olyan pilótát szerződtetett, aki elsősorban nem tehetsége, hanem anyagi háttere miatt léphetett fel az F1-be.

részletek

Da Costa több versenyt kihagy, de így is a tabella elején zárná az FE szezont

A Formula-E első szezonjának egyharmadát kihagyja a legutóbbi verseny győztese, Antonio Felix da Costa, de a portugál ennek ellenére is nagyratörő terveket szövöget idei bajnoki helyezését illetően.

részletek

Da Costa áthámozta magát a káoszon és megnyerte a versenyt Buenos Airesben

Hihetetlen fordulatok és kavarodás után Antonio Felix da Costa nyerte a Formula-E argentin futamát. Prost a második, Piquet a semmiből a harmadik, míg Buemi, di Grassi és Heidfeld is az élről tűnt el.

részletek
Olvastad már?