DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Vesti

Formula-2: Vesti parádézott a sprinten

Nagyszerű futamot teljesített a bajnoki címért küzdő Frederik Vesti az F2-esek sprintfutamán, aki győzelmével 16 pontra megközelítette Theo Pourchaire-t az összetettben.

részletek

Újoncözön: kik vezetnek az első edzésen az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon?

Tízből kilenc csapatnál is szokatlan nevet láthatunk majd a szezonzáró nyitó tréningjén, sőt a Red Bullnál mindkét autót fiatal pilóta fogja vezetni.

részletek

Baleset és elguruló kerekek: őrült csillaghullás Zandvoortban

Szombaton egy nagy baleset és az eső miatt gyakorlatilag elmaradt az F2-es sprintverseny, a vasárnapi főfutamon viszont az összes bajnokaspiráns betlizett.

részletek

Az újoncszabállyal gyűlik meg a csapatok baja szezon végén?

Eddig egyetlen fiatal pilótát sem dobtak be az F1-es csapatok szabadedzésen, márpedig két alkalom kötelező. Tíz verseny van hátra, de mindegyikben találni kivetnivalót.

részletek

A Mercedes következő nagy dobása: Frederik Vesti

Egy dán fiatal a Mercedes juniorprogramjának az egyik legmeggyőzőbb tagja: a mindössze 21 éves Frederik Vesti jó eséllyel pályázhat a jövőben egy F1-es ülésre.

részletek

F2: Doohan-győzelem és új bajnoki éllovas

Jack Doohan tíz helyet javítva nyerte meg az F2-es főfutamot Spában, Theo Pourchaire második helyével pedig átvette a vezetést a bajnokságban a kieső Frederik Vestitől.

részletek

Doohan idén először nyert, Vesti ellépett

Magabiztos rajt-cél győzelmet aratott az Alpine-akadémista ausztrál az F2-esek hungaroringi főfutamán, megelőzve a bajnoki előnyét visszaépítő dánt.

részletek

Norvég győzelem, egyetlen pont a tabella élén

Dennis Hauger nyerte az F2-esek hungaroringi sprintjét, miközben Vesti előnye egyetlen pontra olvadt Pourchaire előtt. Az F3-ban Gabriele Minié volt a szombat.

részletek

Formula-2: Őrült esős csata, Prema-diadal

Az esős körülmények elképesztő csatákat eredményeztek a Formula-2 silverstone-i sprintfutamán, melynek végén a bajnoki éllovas Frederik Vesti győzedelmeskedett.

részletek

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Letaglózó dominancia, törölt büntetés – vasárnapi F1-es hírek

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően a Red Bull előnye és Fernando Alonso időbüntetése volt a két meghatározó téma, igaz, a Ferrari szenvedéséről sem érdemes megfeledkezni. Ez történt március 19-én.

részletek

Forogtak az esélyesek, Vestié a főfutam - F2

A Mercedes protezsáltjának győzelmével ért véget a szaúd-arábiai F2-es hétvége, miután mindkét esélyes, Martins és Bearman is hibáztak a főfutamon.

részletek