DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

TotoWolff

Főnökének tetszik, hogy Hamilton megosztó figura

Toto Wolff szerint jobb, hogy ilyen személyiség vb-címvédő versenyzője, Lewis Hamilton annál, mintha unalmas lenne - szerinte minden igazán nagy sportcsillag ilyen valamennyire.

részletek

Helyszíni: a Mercedes sem vitatja Hamilton büntetését

Nem vitatja Lewis Hamilton három rajthelyes büntetését a Mercedes vezére, Toto Wolff, mivel a szakvezető szerint a szabályok egyértelműen fogalmaznak. A csillagosok szakvezetője a Ferrari-rajtelsőséggel kapcsolatban kijelentette: a bajnokcsapat a Red Bull Ringen nem végzett elég jó munkát.

részletek

Mercedes: Akár a Williams is megverhet jövőre minket!

Elég, ha a megint kicsit átalakuló szabályok sűrűjében megtlalál egy kiskaput, és beletalál egy olyan dologba, amire a többiek nem is gondoltak. A Mercedes a holtszezoni felkészülés során egyelőre minden csapattól tart.

részletek

A Mercedes látja, hogy mitől ment ekkorát a Ferrari

Simán kikapott a második bahreini szabadedzésen a Mercedes a Ferraritól, de Toto Wolff nem aggódik, szerinte egyértelműen látszik, hogy miért voltak előnyben a maranellóiak.

részletek

Jövőre is szoros csatát vár a Mercedes

Nem reprezentatív az utóbbi néhány futam eredménye, nyilatkozta a csapat ügyvezető igazgatója. Toto Wolff szerint az Abu Dhabi Nagydíjon már szinte mindenki 2018-ra készült.

részletek

Új baba érkezik az F1 nagy családjába!

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

részletek

Exkluzív: Wehrlein lenyűgözte a Mercedes vezérét

Robbantott az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén Pascal Wehrlein, a Mercedes patronáltja, aki a Manor istállónál tölti bemutatkozó Forma-1-es idényét. A tavalyi DTM-bajnok az előkelő 12. helyen zárta a spielbergi kvalifikációt: a fiatal reménység egyelőre csak reménykedik abban, hogy sikerült ismét bizonyítania a Mercedesnek, Toto Wolff viszont nyilvánosan is dicséretben részesítette.

részletek

A Mercedest meglepték a műszaki problémák

Hiába bizonyult eddig ismét az F1-es mezőny leggyorsabbjának a világbajnoki címvédő alakulat autója, a megbízhatóságával adódtak gondok. Toto Wolff elismerte: ez még őket is váratlanul érte.

részletek

Mercedes: A Ferrari mellényúlt

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elmondta, külső szemmel is egyértelműen látszott, hogy a Ferrari problémákkal küszködik az F1-es Spanyol Nagydíj időmérője során.

részletek

Éjjel-nappal dolgozik a problémán a Mercedes

Lewis Hamilton MGU-H problémái után extra munkaórákat öl az F1-es istálló abba, hogy Barcelonára ezt megoldják és tiszta hétvégét futhassanak - Toto Wolff magabiztos az ügy tekintetében.

részletek

Fordítva sülhet el az új időmérős rendszer?

Erre figyelmeztetnek a címvédő Mercedes vezetői, Niki Lauda és Toto Wolff, akik szerint az F1-ben már a hétvégén bevezetendő újítás miatt épp a kvalifikáció utolsó perceiben lesz üres a pálya.

részletek

Toto Wolff végleg szakított a Williamsszel

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff végleg megszakította a kapcsolatot a Williams F1-es istállójával, miután az utolsó öt százalékos részesedését is eladta a csapatból.

részletek