Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 29. péntek

TotoWolff

Éjjel-nappal dolgozik a problémán a Mercedes

Lewis Hamilton MGU-H problémái után extra munkaórákat öl az F1-es istálló abba, hogy Barcelonára ezt megoldják és tiszta hétvégét futhassanak - Toto Wolff magabiztos az ügy tekintetében.

részletek

Fordítva sülhet el az új időmérős rendszer?

Erre figyelmeztetnek a címvédő Mercedes vezetői, Niki Lauda és Toto Wolff, akik szerint az F1-ben már a hétvégén bevezetendő újítás miatt épp a kvalifikáció utolsó perceiben lesz üres a pálya.

részletek

Toto Wolff végleg szakított a Williamsszel

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff végleg megszakította a kapcsolatot a Williams F1-es istállójával, miután az utolsó öt százalékos részesedését is eladta a csapatból.

részletek

Bottas hamarosan a Mercedeshez kerülhet?

Így véli a jelenleg a Williamsnél versenyző finn honfitársa, Mika Salo, aki szerint az egyelőre futamgyőzelem nélkül álló F1-es nagy esélye lehet, ha folytatódik Hamilton és Rosberg rivalizálása.

részletek

A Manor lehet később a Mercedes B-csapata?

Toto Wolff, a címvédő gárda csapatvezetője szerint jól járhat a Ferrari a Haas partnereként, s bár ellenzi az ilyesfajta együttműködéseket, nem zárta ki, hogy hasonló útra térhetnek a Manorral.

részletek

Wolff a leggazdagabbak közé került Svájcban

Ahogy minden évben, a svájci Bilanz magazin idén is elkészítette a Svájcban élő leggazdagabb emberek listáját és a lajstromban számos, az F1-gyel kapcsolatba hozható név is felbukkan.

részletek

Wolff szerint csökkentek Wehrlein esélyei

A Mercedes főnöke szerint az általuk kínált 4 millió euró sem biztos, hogy elég lesz arra, hogy a fiatal pilóta megkapja a Manor egyik F1-es ülését. A német gárda a kiscsapat döntésére vár.

részletek

Lauda: Lewis még többet fog nyerni

Természetesen a Mercedes vezérkara is elégedetten nyilatkozott azok után, hogy Lewis Hamilton bebiztosította harmadik F1-es világbajnoki címét. Toto Wolff szerint némi szerencse is kellett ma ehhez.

részletek

A középmezőnybe kerülhet a Manor?

Toto Wolff, a Mercedes motortsport-igazgatója úgy gondolja, a Manor idén megmutatta, milyen erős csapat valójában, jövőre pedig nagy előrelépésre lehetnek képesek a Mercedes F1-es motorjával.

részletek

Wolff: Rosberg jövőre visszavághat

Bár az utóbbi hetekben többször is balszerencse sújtotta Nico Rosberget, ezért gyakorlatilag letehet az idei F1-es vb-címről, főnöke úgy véli, 2016-ban jó esély lehet a német pilóta feltámadására.

részletek

Ki lehet Hamilton „történelmi” ellenfele?

Toto Wolff szerint sokat beszélhetnek egy pilótapárosról a jövőben, azonban nem Nico Rosberget nevezte Hamilton legnagyobb riválisának – a legendás társat csapaton kívül kell majd keresni.

részletek

Szocsiban újra legyőzhető lesz a Mercedes?

Habár a Japán Nagydíjon ismét uralták a mezőnyt, Niki Lauda tart attól, hogy Szocsiban megismétlődhet a Mercedes Szingapúrban látott gyengélkedése – a csapat egyelőre nem dőlhet hátra.

részletek
Olvastad már?