DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

TotoWolff

Wolff: Szingapúr lehet az esélyünk

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint a szingapúri pálya feküdhet a W13-asnak, így akár össze is jöhet az a győzelem, amit idén még mindenképpen el szeretne érni az istálló.

részletek

A Mercedes minden elköltött fillérre figyel

A csapat fejlesztéseit pénzügyi szakemberek is felügyelik annak érdekében, hogy biztosítani tudják az adott befektetés melletti maximális értéket úgy, hogy közben a költségplafon alá is beférjenek.

részletek

Hamilton: Még nem értünk fel az élmenők közé

Lewis Hamilton cáfolta a feltételezéseket, miszerint a Mercedes megtalálta volna a megoldást a tempó hiányára és immáron az élen harcolhatna. Még mindig sokkal lassabb az autó szerinte.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

„A pole-köreiből egy kétórás videó lenne!”

Ugyan rajongók nem lehettek jelen, Lewis Hamilton elképesztő rekordjától, a századik pole-pozíciótól volt hangos szombaton a Circuit de Barcelona-Catalunya. A helyszínről jelentjük.

részletek

Mi a helyzet jelenleg Hamiltonnal?

Nagy a csend Lewis Hamilton körül: mióta kiderült, hogy vírusfertőzés miatt kihagyja a hétvégi Szahíri Nagydíjat, azóta csupán információmorzsák érkeztek a hétszeres vb-elsőről. Mik a legfrissebbek?

részletek

Grosjean Mercedesszel búcsúzhat az F1-től?

Akár az is előfordulhat, hogy Romain Grosjean egy Mercedes volánja mögött búcsúzik el az F1-től! Hogyan? A bajnokcsapat nagylelkűségének köszönhetően!

részletek

Wolff: Schumi jelentőségén semmi sem változtat

Lewis Hamilton Szocsiban beállíthatja Michael Schumacher futamgyőzelmi rekordját, ám Toto Wolff Mercedes-csapatfőnök szerint a német legenda jelentősége a csúcsok megdöntése után sem csökken majd.

részletek

Sajtó: Wolff részesedést vásárolt az Aston Martinban

Úgy hírlik, igaznak bizonyultak a hosszú hetek óta terjengő pletykák: az osztrák 1 %-hoz közeli értékben vásárolta be magát a cégbe – mindez azonban nem érinti a mercedeses szerepkörét.

részletek

Sajtó: Stroll és Wolff megveszik a Mercedest

Különös hír kezdett terjedni a német sajtóban: miután a Mercedes még nem írta alá a Concorde-egyezményt 2021-re, Toto Wolff és Lawrence Stroll felvásárolnák a csapatot és Aston Martinná változtatnák.

részletek

Túl jól sikerült volna Bottas elévágása, ezért kellett a csapatutasítás

Olyannyira sokáig hagyta kint Lewis Hamiltont a Mercedes és olyannyira elhúzták a kerékcseréjét, hogy félő volt, még Valtteri Bottas is megelőzi. A Mercedesnek fixálnia kellett a sorrendet, mert túl jól sikerült Bottas kiállása.

részletek

Aggódik motorja megbízhatósága miatt a Mercedes

Toto Wolffot, a Mercedes csapatfőnökét aggasztja az, hogy az előző versenyen, Belgiumban több általuk kiszolgált csapatnál eldurrant a motor. Az erőforrásokat Monza is igénybe fogja venni.

részletek