Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

TotoWolff

Túl jól sikerült volna Bottas elévágása, ezért kellett a csapatutasítás

Olyannyira sokáig hagyta kint Lewis Hamiltont a Mercedes és olyannyira elhúzták a kerékcseréjét, hogy félő volt, még Valtteri Bottas is megelőzi. A Mercedesnek fixálnia kellett a sorrendet, mert túl jól sikerült Bottas kiállása.

részletek

Aggódik motorja megbízhatósága miatt a Mercedes

Toto Wolffot, a Mercedes csapatfőnökét aggasztja az, hogy az előző versenyen, Belgiumban több általuk kiszolgált csapatnál eldurrant a motor. Az erőforrásokat Monza is igénybe fogja venni.

részletek

Mercedes: Utólag már okosak vagyunk

Toto Wolff szerint ez egy kármentő hétvége volt számukra az egyenesekben tapasztalt hátrányuk miatt, úgyhogy nagyon elégedettnek kell lenniük a második-harmadik hellyel.

részletek

Főnökének tetszik, hogy Hamilton megosztó figura

Toto Wolff szerint jobb, hogy ilyen személyiség vb-címvédő versenyzője, Lewis Hamilton annál, mintha unalmas lenne - szerinte minden igazán nagy sportcsillag ilyen valamennyire.

részletek

Helyszíni: a Mercedes sem vitatja Hamilton büntetését

Nem vitatja Lewis Hamilton három rajthelyes büntetését a Mercedes vezére, Toto Wolff, mivel a szakvezető szerint a szabályok egyértelműen fogalmaznak. A csillagosok szakvezetője a Ferrari-rajtelsőséggel kapcsolatban kijelentette: a bajnokcsapat a Red Bull Ringen nem végzett elég jó munkát.

részletek

Mercedes: Akár a Williams is megverhet jövőre minket!

Elég, ha a megint kicsit átalakuló szabályok sűrűjében megtlalál egy kiskaput, és beletalál egy olyan dologba, amire a többiek nem is gondoltak. A Mercedes a holtszezoni felkészülés során egyelőre minden csapattól tart.

részletek

A Mercedes látja, hogy mitől ment ekkorát a Ferrari

Simán kikapott a második bahreini szabadedzésen a Mercedes a Ferraritól, de Toto Wolff nem aggódik, szerinte egyértelműen látszik, hogy miért voltak előnyben a maranellóiak.

részletek

Jövőre is szoros csatát vár a Mercedes

Nem reprezentatív az utóbbi néhány futam eredménye, nyilatkozta a csapat ügyvezető igazgatója. Toto Wolff szerint az Abu Dhabi Nagydíjon már szinte mindenki 2018-ra készült.

részletek

Új baba érkezik az F1 nagy családjába!

A tavalyi év végén Susie Wolff egy határozott indokot hozott fel arra, hogy miért nem folytatja versenyzői karrierjét: mostanra bebizonyosodott, hogy nem a levegőbe beszélt...

részletek

Exkluzív: Wehrlein lenyűgözte a Mercedes vezérét

Robbantott az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén Pascal Wehrlein, a Mercedes patronáltja, aki a Manor istállónál tölti bemutatkozó Forma-1-es idényét. A tavalyi DTM-bajnok az előkelő 12. helyen zárta a spielbergi kvalifikációt: a fiatal reménység egyelőre csak reménykedik abban, hogy sikerült ismét bizonyítania a Mercedesnek, Toto Wolff viszont nyilvánosan is dicséretben részesítette.

részletek

A Mercedest meglepték a műszaki problémák

Hiába bizonyult eddig ismét az F1-es mezőny leggyorsabbjának a világbajnoki címvédő alakulat autója, a megbízhatóságával adódtak gondok. Toto Wolff elismerte: ez még őket is váratlanul érte.

részletek

Mercedes: A Ferrari mellényúlt

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elmondta, külső szemmel is egyértelműen látszott, hogy a Ferrari problémákkal küszködik az F1-es Spanyol Nagydíj időmérője során.

részletek
Olvastad már?