Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

TotoWolff

Mi a helyzet jelenleg Hamiltonnal?

Nagy a csend Lewis Hamilton körül: mióta kiderült, hogy vírusfertőzés miatt kihagyja a hétvégi Szahíri Nagydíjat, azóta csupán információmorzsák érkeztek a hétszeres vb-elsőről. Mik a legfrissebbek?

részletek

Grosjean Mercedesszel búcsúzhat az F1-től?

Akár az is előfordulhat, hogy Romain Grosjean egy Mercedes volánja mögött búcsúzik el az F1-től! Hogyan? A bajnokcsapat nagylelkűségének köszönhetően!

részletek

Wolff: Schumi jelentőségén semmi sem változtat

Lewis Hamilton Szocsiban beállíthatja Michael Schumacher futamgyőzelmi rekordját, ám Toto Wolff Mercedes-csapatfőnök szerint a német legenda jelentősége a csúcsok megdöntése után sem csökken majd.

részletek

Sajtó: Wolff részesedést vásárolt az Aston Martinban

Úgy hírlik, igaznak bizonyultak a hosszú hetek óta terjengő pletykák: az osztrák 1 %-hoz közeli értékben vásárolta be magát a cégbe – mindez azonban nem érinti a mercedeses szerepkörét.

részletek

Sajtó: Stroll és Wolff megveszik a Mercedest

Különös hír kezdett terjedni a német sajtóban: miután a Mercedes még nem írta alá a Concorde-egyezményt 2021-re, Toto Wolff és Lawrence Stroll felvásárolnák a csapatot és Aston Martinná változtatnák.

részletek

Túl jól sikerült volna Bottas elévágása, ezért kellett a csapatutasítás

Olyannyira sokáig hagyta kint Lewis Hamiltont a Mercedes és olyannyira elhúzták a kerékcseréjét, hogy félő volt, még Valtteri Bottas is megelőzi. A Mercedesnek fixálnia kellett a sorrendet, mert túl jól sikerült Bottas kiállása.

részletek

Aggódik motorja megbízhatósága miatt a Mercedes

Toto Wolffot, a Mercedes csapatfőnökét aggasztja az, hogy az előző versenyen, Belgiumban több általuk kiszolgált csapatnál eldurrant a motor. Az erőforrásokat Monza is igénybe fogja venni.

részletek

Mercedes: Utólag már okosak vagyunk

Toto Wolff szerint ez egy kármentő hétvége volt számukra az egyenesekben tapasztalt hátrányuk miatt, úgyhogy nagyon elégedettnek kell lenniük a második-harmadik hellyel.

részletek

Főnökének tetszik, hogy Hamilton megosztó figura

Toto Wolff szerint jobb, hogy ilyen személyiség vb-címvédő versenyzője, Lewis Hamilton annál, mintha unalmas lenne - szerinte minden igazán nagy sportcsillag ilyen valamennyire.

részletek

Helyszíni: a Mercedes sem vitatja Hamilton büntetését

Nem vitatja Lewis Hamilton három rajthelyes büntetését a Mercedes vezére, Toto Wolff, mivel a szakvezető szerint a szabályok egyértelműen fogalmaznak. A csillagosok szakvezetője a Ferrari-rajtelsőséggel kapcsolatban kijelentette: a bajnokcsapat a Red Bull Ringen nem végzett elég jó munkát.

részletek

Mercedes: Akár a Williams is megverhet jövőre minket!

Elég, ha a megint kicsit átalakuló szabályok sűrűjében megtlalál egy kiskaput, és beletalál egy olyan dologba, amire a többiek nem is gondoltak. A Mercedes a holtszezoni felkészülés során egyelőre minden csapattól tart.

részletek

A Mercedes látja, hogy mitől ment ekkorát a Ferrari

Simán kikapott a második bahreini szabadedzésen a Mercedes a Ferraritól, de Toto Wolff nem aggódik, szerinte egyértelműen látszik, hogy miért voltak előnyben a maranellóiak.

részletek
Olvastad már?