Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Tassi

Michelisz riválisát segíti a bajnokságban Tassi

A Vila Real-i hétvégén véglegesen eldőlt, hogy a Honda az összetettben vezető Guerrieri világkupa-hadjáratát fogja segíteni a WTCR-ben – éppen ezért többek között Tassi Attila feladata is Michelisz Norbert fő riválisának támogatása lesz a hátralévő futamokon.

részletek

Monteiro: Tassi Attilát később nagyon nehéz lesz legyőzni

Miután csapattársa kiesésével megörökölte a népszerű futamgyőzelmet Tiago Monteiro a WTCR Vila Real-i zárófutamán, a portugál elismerően szólt Tassi Attiláról, akit maximális kockázatvállalással sem tudott elkapni.

részletek

Meglett a WTCR 10. futamgyőztese is 2019-ben

Azok után, hogy tegnap Michelisz Norbert indulhatott az élről, a második időmérőn is magyar pole-nak örülhettünk Tassi Attila kiváló teljesítménye után. De előbb még hátravolt a fordított rajtrácsos második futam.

részletek

Remek pozícióból nulláztak Micheliszék

A harmadik németországi futamon a rajt után kiváló kilátás nyílt Michelisz Norbert és Tassi Attila előtt, ám egy koccanás és egy technikai hiba megakadályozta a magyarokat egy igazán jó eredményben.

részletek

WTCR: Először nyert a ralikrossz-világbajnok, Tassi a top 5-ben

Tassi és Michelisz is jó pozícióból rajtoltak a Nordschleifén, de mindketten pozíciókat veszítettek a hétvége második futamán. A harmadik helyért vívott harcban ütközött Huff és Tarquini.

részletek

Két újonc a dobogón, Tassit rögtön kilökték

Michelisz Norbert hetedik lett a futamon, amelynek izgalmait a másik magyar pilóta és Muller kicsúszása jelentette. Guerrieri szezonja második győzelmét szerezte Zandvoortban.

részletek

Girolami-siker és kettős magyar pontszerzés

Rajt-cél győzelmet aratott a Hondával Nestor Girolami a Hungaroringen, a magyar közönség pedig Michelisz Norbert és Tassi Attila kettős pontszerzésének örülhetett, mindketten remekül mentek.

részletek

Tassi: Csak ritkán kérek tanácsot Monteirótól

Tassi Attila az idei évre szintet lépett, és már a túraautózás csúcskategóriájában küzd a szakma legjobbjai ellen, egy igazi rutinos pilóta csapattársaként. A tinédzser a hungaroringi hétvége előtt mesélt eddigi tapasztalatairól.

részletek

Fékhibával ért véget Tassi felzárkózása

Megkezdődött a várva várt Túraautó-világbajnokság 2019-es szezonja. A magyar közönség idén Tassi Attilának is szurkolhat, aki a HELL ENERGY támogatásával, a KCMG Honda csapatával állhat rajthoz, mint a mezőny legfiatalabb versenyzője.

részletek

Honda-győzelem, Michelisz-pontszerzés a nyitányon

Két argentin és egy svéd a dobogón Marrakechben, Michelisz Norbertet kilökték, de így is sikerült a pontszerzés. Tassi Attilának kevésbé ment jól, de övé lett a leggyorsabb kör.

részletek

Monteiro: Tassi Attila óriási tehetség

Tassi Attila beszélt Tiago Monteiróról, a barcelonai teszt jelentőségéről, illetve arról, mit szeretne elérni az idei szezonban a WTCR-ben. Portugál csapattársa nagyra tartja a magyar pilótát.

részletek

Tassi Attila a Honda gyári versenyzőjeként a WTCR-ben

A TCR korábbi ezüstérmese tavalyi csapatával, a hongkongi KCMG-vel együtt lép fel a világkupába, csapattársa a túraautózás nagyágyúja, Tiago Monteiro lesz.

részletek
Olvastad már?