Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Tankolás

Williams: A tankolás 10 lépés lenne vissza

Claire Williams nem tartozik a tankolás újbóli engedélyezésének hívei közé: szerinte teljesen ellenkezik a sportág környezetbarát képével. A szintén napirenden levő súlycsökkentés kapcsán is aggályai vannak.

részletek

A pilóták többsége tankoláspárti

Abban mindenki egyetért, hogy az F1-nek komoly változásokra lenne szükség a show javítása érdekében, s a pilóták közül jó néhányan úgy érzik, a tankolás visszahozása nagy lépés lenne ebbe az irányba.

részletek

Négy pontban összegezték a versenyzők, mit akarnak

A legutóbbi genfi ülésen Grosjean és Vettel négy pontban prezentálta a szabályalkotóknak, milyen irányt akarnak a pilóták 2021-ben. Visszahoznák a tankolást, de nem az izgalom, hanem a könnyebb autók érdekében.

részletek

Verstappen: Jöjjön a tankolás, ha így végig nyomhatjuk neki

2021-től visszatérhet a futam közbeni tankolás a hírek szerint. Ezt Max Verstappen és Valtteri Bottas is jónak tartaná, nem csak az eltérő stratégiák, hanem a keményebb csaták miatt is.

részletek

Az F1-es pilóták is támogatják a tankolás visszatérését

Nem csak Jean Todt harcol azért, hogy visszatérjen a tankolás a sportágba, hanem a Forma-1-es mezőny is - legalábbis a képviseletükben megszólaló Haas-pilóta, Romain Grosjean szerint.

részletek

Todt visszahozná a tankolást az F1-be

Az FIA első embere arra buzdítja az F1 vezetését, hogy fontolják meg a 2009 végén betiltott tankolás visszahozását a sportágba az izgalmak fokozása érdekében.

részletek

Grosjean tankolással hozna újra izgalmakat

Romain Grosjean úgy véli, a verseny közbeni tankolás újbóli bevezetésével ismét izgalmasabbá válna a Formula-1. A nézők jobban szórakoznának a kiismerhetetlen stratégiákkal. Ez lenne a megoldás?

részletek

Drasztikus változások a halo előtt

Kötelező lesz a fejvédelem 2018-tól a Formula-1-ben. Időnként a száguldó cirkuszban történtek drámai változások, ezek közül idézünk most fel néhányat a teljesség igénye nélkül.

részletek

Egy pilóta visszahozná a tankolást

Az F1 szabályalkotói a 2009-es szezon végén szüntették be a verseny közbeni tankolást, melynek visszatérése az idei év elején is felmerült, végül azonban elvetették azt.

részletek

Most igazán érdemes Shell töltőállmáson tankolni!

Most időben gondoskodhat a karácsonyi ajándékokról, vagy meglepheti magát és családtagjait egy-egy stílusos Philips háztartási eszközzel, ha Shell töltőállomáson tankol.

részletek

Láttál már bárkit is lovas Ladát tankolni?

Adott egy félbefűrészelt Lada, az ezt vontató ló és a kérdés: vajon ennek ellenére miért kellett megtankolni a gépkocsit? Erre nem tudunk mást mondani: Oroszországban tényleg bármi megtörténhet…

részletek

Retro - A Brabham meghiúsult csodataktikája

Valami volt a levegőben, amikor az F1-es mezőny megérkezett Brands Hatch-be 1982-ben ezen a napon: méghozzá benzingőz, miután a Brabham különös töltőberendezést kezdett tologatni a paddockban, és nem is félt volna használni azt.

részletek
Olvastad már?