DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: 10 pusztító közhely az F1-ről

Ugye nektek is égnek áll a hajatok, ha valami éktelen ökörséget hallotok az F1-ről? Ez nem sport, csak aludni lehet rajta, és így tovább… Összeszedtük és ízekre téptük azt a 10 mondatot, amitől felforr az agyvizünk!

Az internet és úgy egyáltalán az élet minden területén bele lehet futni elképesztő állításokba és kijelentésekbe az F1-gyel kapcsolatban, melyeket megkérdőjelezhetetlen igazságként szajkóznak a sportágat kedvelő és gyűlölő személyek, szakértők és önjelölt véleményvezérek egyaránt. Nehéz volt ezek közül a tíz legbosszantóbbat összeszedni, de megpróbáltuk a lehetetlent: sorra venni a 10 legpusztítóbb mantrát, amit a száguldó cirkuszról ismételgetnek, és persze azt is elmondjuk, miért nem tudjuk elfogadni ezeket a mondatokat.

A szokásosnál is fontosabb elmondani: nem kívánunk az egyetemes igazság kardja és a bölcsek köve birtokosaként tetszelegni, ami elhangzik, csupán a mi véleményünk, és ha egyik-másik gondolatunkkal nem értetek egyet, szeretettel várunk titeket a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy beszélgessünk ezekről a témákról!

 

A Formula Podcast Facebook-csoportot ide kattintva érhetitek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E36_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: