Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Pirelli

Jövőre egy bokszkiállásos futamok jönnek?

Mario Isola szerint a kevesebb leszorítóerő miatt a 18 colos új gumik jobban bírhatják majd a gyűrődést és kevésbé fognak kopni, mint az eddigiek - vagyis kevesebb bokszkiállást láthatunk majd.

részletek

Katar megismétlődésétől tart a Pirelli

Aggodalomra adnak okot a gumigyártó főnöke szerint az „agresszív” új rázókövek, amelyeket néhány kanyarban helyeztek el az idei évre Abu Dhabiban, bár Isola szerint más a helyzet, mint volt pár hete.

részletek

Kiderítette a katari defektek okát a Pirelli

Legalábbis az eddigi vizsgálatok során arra jutottak, hogy nem konstrukciós probléma, hanem a rázókövek által jelentett terhelés vezetett a többeknél jelentkező gumihibához két héttel ezelőtt.

részletek

Kivizsgálja a katari defekteket a Pirelli

Mario Isola, az olasz gumigyártó F1-es főnöke egyelőre nem tudott pontos választ adni, mi okozta a vasárnapi meghibásodásokat: elmondása szerint több tényezőt is figyelembe kell venniük.

részletek

Norris: Ez nagyon veszélyes volt sokunk számára

Lando Norris kijelentette, azoknak a váratlan gumiproblémáknak, amelyeket ő és több versenyző is elszenvedett Katarban, egyszerűen nem szabadna megtörténnie. A fiatal brit szerint ma többen is veszélybe kerültek az abroncsok miatt.

részletek

F1-Archív: A McLaren nem fellebbezhet

Alonso első tesztje a Toyotával, pozitív hír Bianchiról, először próbálta ki a mezőny a Pirelli gumikat, a Brawn nem engedi el Buttont, a Honda betársul a BAR csapatba. November 19. F1-es hírei.

részletek

Pirelli: Új a pálya, sok a kérdőjel

Az F1 utoljára 2019-ben járt az Egyesült Államokban, ennek eredményeként pedig Mario Isola úgy véli, a hétvégére vonatkozóan akad néhány kérdőjel az abroncsokkal kapcsolatban.

részletek

Pirelli: Nem bírta volna ki Hamilton gumija

Mario Isola úgy érzi, hogy nem tudott volna végigmenni azokon az abroncsokon Lewis Hamilton - ő mondta is az embereinek, hogy a csapatokat figyelmeztetni kell a veszélyre.

részletek

Zandvoort: Milyen gumikkal készülnek a csapatok?

A Pirelli bejelentette, mely keverékek állnak a csapatok rendelkezésére a 2021-ben visszatérő Holland Nagydíjon. A gyártó a három keményebb opcióra voksolt.

részletek

Isola: Meg kell várnunk az első futamot

A Pirelli motorsportért felelős vezetője szerint a következő évi első verseny mutathatja meg igazán, hogy mire is képesek a 2022-es abroncsok, melyeket folyamatosan tesztelnek az idei év során.

részletek

Vettel az új gumikról: Kitakarják a kerékvetőket!

Minden fejlesztés épp annyi hátránnyal is járhat, mint előnnyel. 2022-ben sok újdonság érkezik, ezek némelyikét pedig már ki is lehet próbálni. Vettel az egyik új elem hátulütőjét találta meg.

részletek

Végéhez közeledik a 18"-os gumik fejlesztése

Miután véget ért a kétnapos gumiteszt a Hungaroringen, a Pirelli jövő hónapra ígérte a 2022-es abroncsok végleges változatát. Isola szerint az új szabályok megkönnyítik majd a dolgukat.

részletek