DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Pirelli

Mercedes-gondok és Bearman jövője – csütörtöki F1-es hírek

Leclerc lehetőségként tekint Hamilton érkezésére, Verstappent nem érdekli a politika, Albon szerint a dominancia ellenére sem unalmas az F1: egy helyen a nap hírei.

részletek

Milyen taktikai csata vár ránk az F1-es Bahreini Nagydíjon?

A Pirelli szerint nagyon változatos palettán válogathatnak a csapatok, többféle jó megoldás is létezhet. A két és a három kiállás is lehet győztes stratégia.

részletek

Nem Verstappen az év holland sportolója, az eltűnt Hill trófeája – pénteki F1-es hírek

Amerikából is fejlesztik majd az Aston Martin-Hondát, a magyar aszfalt volt a legforróbb idén, górcső alatt a Mercedes és a Dakar – december 22. hírei egy helyen.

részletek

A magyar aszfalt volt idén a legforróbb az F1-ben

A Pirelli számos statisztikai érdekességet közzétett, többek között az F1-es versenyzők leghosszabb etapjait, a kerékcseréket és a hőmérsékleteket illetően, az alábbiakban ezekből válogattunk.

részletek

Nem változtat a gumikon a Pirelli 2024-re

Bejelentette a Pirelli, hogy bár teszteltek néhány abroncsot a szezon folyamán, 2024-re mindössze egyetlen változás lép életbe a palettájukon.

részletek

F1-Archív: A McLaren nem fellebbezhet

Alonso első tesztje a Toyotával, pozitív hír Bianchiról, először próbálta ki a mezőny a Pirelli gumikat, a Brawn nem engedi el Buttont, a Honda betársul a BAR csapatba. November 19. F1-es hírei.

részletek

„Innovatív technológiát” ajánlott az F1-nek a Bridgestone

Először reagált publikusan a japán gumigyártó arra, hogy valóban pályáztak az F1-es visszatérésre, amely (egyelőre) nem történik meg a Pirelli maradásával.

részletek

Pirelli, 12 csapat, határok, Stroll dühe – keddi F1-es hírek

Bejelentették az F1 gumitenderének eredményét, továbbra is forrnak az indulatok Katar után, Verstappen a McLarennek hízelgett: kedd az F1-ben.

részletek

F1: Nincs terítéken a gumiháború visszahozatala

Stefano Domenicali elsősorban költséghatékonysági okokkal magyarázta mindezt – pedig a most hosszabbító Pirellinek nem lenne ellenére a versengés.

részletek

Hivatalos: A Pirelli marad az F1 gumiszállítója

Megtörtént a bejelentés, nem változik az F1 gumipartnerének kiléte: legalább 2027-ig a Pirelli marad a száguldó cirkusz beszállítója.

részletek

Hivatalos: 18 kört lehet menni ma egy szetten

Biztonsági okokból különleges szabályt hoztak az F1-es Katari Nagydíjra: a versenyzők legföljebb 18 kört tehetnek meg egy szett abroncson.

részletek

Gumiügy: A versenyzők is a hírekből tudták meg

Sainz és Russell a jobb kommunikációt sürgeti. Verstappen és Piastri bízik az FIA döntésében, a brit azonban úgy érzi: nem kellene kötelező három kiállást előírni az F1-es nagydíjra.

részletek