Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Pirelli

Hamilton: Maradni tervezek jövőre, ezért teszteltem

Elszólta magát az FIA-sajtótájékoztatón Lewis Hamilton: nem szokott önként vállalkozni a Pirelli-tesztekre, de most jelentkezett, hogy így készülhessen a 2022-es szezonra.

részletek

Nem sikerült visszafogni az F1-es autókat

Hiába az idei évre bevezetett aerodinamikai korlátozások, az F1-es mezőny rövid időn belül ismét elérheti azt a sebességet, amire tavaly képes volt. De legalább a Pirelli most készen áll.

részletek

A Pirelli főnöke is a Ferrari javulását várja

Az F1 hivatalos gumibeszállítójának vezetője nem engedheti meg magának, hogy szurkolóként tekintsen a versenysorozat csapataira, de a Ferrari feltámadásában ennek ellenére bízik.

részletek

Hétfőn már 2022-re tesztel a Ferrari

Az olaszok kezdik a Pirelli 30 napos tesztprogramját a 18 colos abroncsokkal a jerezi pályán. A két évvel ezelőtti SF90 gurul pályára, de a szezonnyitó után idei modelleket is be lehet vetni.

részletek

Schumacher: Ez jól jöhet az újoncoknak

Mick Schumachernek rengeteg tanulnivalója lesz a száguldó cirkuszban, eddig ugyanis csak teszteken és néhány szabadedzésen szerepelt. De legalább egy szegmensben jól járnak az újoncok.

részletek

Kik a legjobb gumikezelők? Isola elmondta

Az F1 hivatalos gumiszállítójának, a Pirellinek a főnöke három versenyzőt emelt ki, amikor arról kérdezték, kik bánnak a legjobban az abroncsokkal – de közülük is főleg egy valaki nyűgözte le.

részletek

FIA: A 2021-es autókkal tesztelhetik a 18-as gumikat

Az előző szezonban minden csapat külön tesztlehetőséget kapott, hogy tesztelhessék a 2021-re tervezett szabályváltozásokkal együtt érkező 18 colos abroncsokat, azonban ez meghiúsult.

részletek

A Mercedes aggódik: Idén sok minden változik

Ne higgyük azt, hogy az új karosszéria építésének 2021-es tilalma alapértelmezetté teszi a Mercedes F1-es uralmának fennmaradását – erre int a csapat technikai igazgatója, James Allison.

részletek

Lassabb köridőket fogunk látni 2021-ben?

Bár csak minimális mértékben változik a technikai szabályzat, Toto Wolff Mercedes-főnök szerint a keményebb gumikkal együtt az éppen elég lesz ahhoz, hogy lassabbá váljanak az F1-es autók.

részletek

Pirelli: Állítsák be rendesen az autókat, akkor majd jó lesz a gumi

A Formula-1 gumiszállítója nem veszi magára a versenyzőktől érkező kritikákat a 2021-es kísérleti abroncsok bahreini kipróbálása után. Mario Isola szerint azok majd a jövő évi autókon fognak jól működni.

részletek

Hamilton a keresztvizet is lehúzta a Pirelliről az új gumik miatt

A versenyzőket általában véve nem nyűgözte le a Pirelli új, a 2021-es szezonra tervezett gumispecifikációja, amit kipróbálhattak a bahreini edzéseken – de a legcsípősebb megjegyzést Lewis Hamilton tette.

részletek

Szokatlan kihívások várnak a csapatokra a Nürburgringen

Hideg, eső és egy korábbról ismerős pálya vár az F1 mezőnyére, ami a Pirelli szerint azoknak fog kedvezni, akik a leggyorsabban alkalmazkodnak a rendkívüli körülményekhez.

részletek
Olvastad már?