Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

Pirelli

A 18 colos gumiktól nem léphetnek vissza a csapatok

Egyéves fejlesztőmunka ment a kukába, mikor a csapatok úgy döntöttek, idén is a 2019-es Pirelliket akarják használni. A 2021-es kerekek bevezetését nem akadályozhatják meg így.

részletek

Lemondott az „éles” tesztekről a Pirelli

Az F1-es gumigyártó tavaly ugyan próbálkozott azzal, hogy versenyhétvégén tesztelje a következő szezonra szánt abroncsokat, de túl sok volt a negatív visszajelzés - ezt nem erőltetik többet.

részletek

Mindegyik csapat épít egy átmeneti autót is

Az összes istálló átalakítja 2020-as versenygépét, hogy az év folyamán közreműködjön a Pirelli gumitesztjein a 18 colos kerekekkel – annak ellenére, hogy nincs kötelező érvénnyel előírva.

részletek

Pirelli: Idén komoly gond lehet a gumikkal

A csapatok úgy döntöttek, hogy 2020-ban is a tavaly használt abroncsokat akarják használni. A Pirelli azonban erősen tart egy negatív hatástól, amiért a gumik viselkedése nagyban megváltozhat.

részletek

Ezzel magyarázza a Mercedes-előnyt a technikai igazgató

A német márka fölénye már rég nem kiemelkedő, mégis folyamatosan megnyerik a bajnoki címeket. Idén egy olyan gyengeség is eltűnt, amely 2017-ben még sokszor hátráltatta őket.

részletek

Két különböző autót tesztel a Ferrari februárban

A csapat a Pirelli 2021-es fejlesztőmunkájában vállal szerepet, azonban 2020-as modelljét nem használhatja a szezonkezdet előtt erre a célra, így egy átalakított versenygéppel is elő kell állnia.

részletek

Hivatalos: A csapatok leszavazták a 2020-as Pirelliket

Annyira nem tetszett az F1-es istállóknak az, amit a Pirelli hozott a 2020-as gumik révén, hogy úgy döntöttek, inkább jövőre is maradjanak csak az idei abroncsok, jobbak, mint az újak.

részletek

Pirelli: Nem sokat változtatna a Ferrarin Hamilton érkezése

A Pirelli vezérigazgatója, Marco Tronchetti Provera szerint Lewis Hamilton a Ferrarinál is megállná a helyét, ugyanakkor szerinte a maranellóiaknak nincs szüksége a jelenleginél jobb pilótákra.

részletek

Nem tetszenek a Pirelli új F1-es gumijai, lehet, hogy a csapatok jövőre is az ideit kérik

Ezen a héten hoznak végleges döntést, de jelenleg elképzelhető, hogy a csapatoknak nem kell a Pirelli 2020-as F1-es abroncsa, inkább az ideit választják. A gyártó szerint az is jó.

részletek

Magnussen: Mindenkit önös érdekek vezérelnek

A Pirelli az USA Nagydíj pénteki napján mutatta be új gumijait, azonban többeknek nem nyerte el tetszését az olaszok 2020-ra tervezett készlete. Felmerült, hogy maradnak az idei abroncsok jövőre is.

részletek

Kukába mehetnek a 2020-ra fejlesztett gumik

Az austini szabadedzéseken elégtelenre vizsgáztak a jövő évi abroncsok. A Racing Point csapatfőnöke tényként kezeli, hogy az új konstrukciót elvetik, és jövőre marad a 2019-es gumi.

részletek

A pilótákat sokkolták a Pirelli esőgumijai

Németország után Monzában is szükség volt az esőgumikra, viszont a mezőnyből többen is igen kritikusan nyilatkoztak a felmelegíthetetlen, semmilyen tapadást nem nyújtó Pirelli-abroncsokról.

részletek
Olvastad már?