Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 20. kedd

Pirelli

F1-Archív: Hatodik gumikeveréket tervez a Pirelli

Ricciardo a Renault-hoz igazol, bővítené kínálatát a Pirelli, Senna biztos jövőjében a Williamsnél, Schumacher csapatutasításra gyanakszik, Valentino Rossi Ferrarit tesztel, a Peugeot soha többet nem akar az F1-ben versenyezni. Hírek augusztus 3-ról.

részletek

Így mennek a pilóták agyára a Pirelli gumijai

„Mennyi időd van?” – kérdezte egy gonosz vigyorral az arcán Romain Grosjean, majd belement az F1-es pilótákat bosszantó gumihelyzet olyan részletes kifejtésében, ami egyszer s mindenkorra érthetővé teszi a problémát a nyilvánosság számára.

részletek

Pirelli: Murván is az élen

Mezey Tamást kérdeztük arról, hogy mit érdemes tudni a magyar ralibajnokságokban murván használt Pirelli gumikról és mire számíthatnak azok, akik az olasz márka mellett teszik le a voksukat.

részletek

Az F1 a Pirelli érkezésekor léphetett tévútra

Az elmúlt hónapok nyilatkozataiból úgy tűnik, a Formula-1 vezetői felismerték, milyen szabályváltozásokkal lehetne izgalmasabbá tenni a versenyeket. Pat Symonds szerint elképzelhető, hogy elvesztegették az elmúlt 9 évet…

részletek

Pirelli: Nem csak a gumikkal van gond

Az F1 hivatalos beszállítója szerint tévúton jár a sorozat, ha kizárólag az abroncsokat hibáztatja az unalmas versenyekért, miközben számos egyéb faktor is közrejátszik a végeredményben.

részletek

Buemi miatt ért véget a Pirelli F1-es tesztje

Kedden és szerdán két csapat részvételével tesztelte a 2020-ra tervezett F1-es gumikat a Pirelli - sok adatot sikerült begyűjteni, de a gyakorlásnak idő előtt kellett véget vetni.

részletek

Brawn: A gumikezelés a Ferrari legnagyobb baja

Az F1 vezető triumvirátusának egyike, Ross Brawn elmondta, mi szerinte korábbi csapatánál a legnagyobb baj. Úgy véli, a gumikezelési problémákat tökéletesen megmutatta az olaszoknál a hétvégi futam.

részletek

A Ferrari nem a Pirellit, hanem a szabályt hibáztatja

Nincs remény arra, hogy a Scuderia számára kedvezőbb abroncsok érkezzenek idén. Mattia Binotto nem okolja a gumigyártót a 2019-es specifikáció miatt, a szabályokkal viszont, melyek alapján csak a többségnek van szava, nincs kibékülve.

részletek

Sajtó: Illegális bevándorlók a Ferrari kamionjában

A Brit Nagydíjra érkező kamionok egyikében a hírek szerint potyautasokra bukkant a Ferrari. Óriási valószínűséggel ismét Calais-ben jutottak a járműre a bevándorlók, néhány éve a Pirelli járt így.

részletek

A Pirelli 2013-ban simán lecserélte a gumikat

Néhány hete a Pirelli úgy nyilatkozott, nagyon nem kellene szezon közben változtatni az abroncsokon, ez végül így is lett. A BBC azonban előbányászott egy hat évvel ezelőtti, ezzel ellentétes döntést.

részletek

Binotto: Óriási lehetőséget szalasztott el az F1

Amíg Mattia Binotto úgy érzi, Ausztriában egy jó hétvégét zárt az F1, addig abbéli sajnálatát fejezte ki, hogy leszavazták a tavalyi gumik visszahozatalát, ami szerinte összerázta volna a mezőnyt.

részletek

Nem térnek vissza a 2018-as Pirellik

Péntek délelőtt eldőlt, hogy nem változtatnak az idei abroncsokon, ugyanis 50-50%-ban szavaztak a tavalyi gumikhoz való visszatérés mellett, illetve ellen. Két táborra szakadt a mezőny.

részletek
Olvastad már?