DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

FIA

Béketárgyalás? Leült Ben Sulayem és Domenicali

Enyhülhet az FIA és F1 közötti feszültség: sajtóértesülések szerint elsősorban a Concorde-egyezmény miatt tárgyalt a két vezér, de a konstruktív egyeztetés másra is kiterjedt.

részletek

Szavazás: Kapjon-e F1-es engedélyt Antonelli?

Kérelmet kapott az FIA arról, hogy engedjék a 18. születésnapja előtt debütálni Andrea Kimi Antonellit – kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is ennek kapcsán.

részletek

Az FIA új „sárvédőjét” teszteli Fioranóban a Ferrari – fotók

A kereket a korábbinál jobban befedő megoldással kísérletezik az FIA – ezúttal a Scuderia van a segítségükre a saját tesztpályájukon.

részletek

Miért nem Norris elé állt be a safety car?

Nem a versenyt vezető mclarenes, hanem Verstappen elé érkezett meg a bokszból a biztonsági autó az F1-es Miami Nagydíjon – az FIA elmagyarázta, mi történt.

részletek

Magnussent tisztázták, de szigorítást szorgalmaznak a stewardok

Sportszerűtlen viselkedés miatt még egyszer beidézték a dánt az F1-es Miami Nagydíj sprintje után. A pilótát felmentették, de a felügyelők szerint változtatni kell.

részletek

Cáfolja a Mercedes, hogy ők siettetnék Antonelli F1-es debütálását

Toto Wolff állítja: nem ők kértek engedményt az FIA-tól, a pletykák önálló életre keltek. Csak az F2-re és a Mercedes-tesztekre koncentrálnak a 17 éves olasszal.

részletek

Kérvény: Antonelli 17 évesen debütálna

Kérvényezték az FIA-nál, hogy Andrea Kimi Antonelli a szabályokat felülírva már 17 évesen bemutatkozhasson az F1-ben – megvizsgálják a kérelmet.

részletek

„Részmunkaidősként” érkezhetnének új csapatok az F1-be?

Sajtóhírek szerint egy forradalmian új ötlet került az F1 és az FIA asztalára: három új gárda is érkezhetne, de csak a negyedik évükben válhatnának teljes jogú konstruktőrré.

részletek

Az FIA-elnök gyávának tartja vádlóit

Nem volt merszük Mohammed ben Sulayem szemébe nézni az FIA-elnök vádlóinak – a dubaji sportvezető tudja, kik állnak az ügy mögött, de nem nevezheti meg őket.

részletek

Mitől kapott lángra a sanghaji fű?

Kétszer is szokatlan jelenség zavarta meg az F1-es Kínai Nagydíj pénteki eseményeit, és egyelőre csak részben lehet meg a magyarázat.

részletek

„Eljön a pont, amikor nem mondhatnak nemet” – Andretti

Az F1 elutasítása ellenére gőzerővel dolgozik az amerikai formáció: Michael Andretti csapattulajdonos hiszi, hogy meg fogják érteni, mit készülnek összerakni.

részletek

Halad az Andretti, cáfol az Alpine – szerdai F1-es hírek

Megnyitott az Andretti új silverstone-i bázisa, nem dől hátra 2026-ig sem a Mercedes, Sainz szerint az autó lett jobb, nem a stratégia: egy helyen a nap hírei.

részletek