Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Taffin

Renault: A mi motorunk jobb, mint a Mercedesé és a Hondáé

Azt ugyan a francia gyártó erőforrásaiért felelős szakember is elismeri, hogy erősen lecsökkentek a különbségek, de úgy véli, jobb motorral rendelkeznek, mint a Mercedes és még jobbal, mint a Honda.

részletek

A Renault már eléri az 1000 lóerőt

A francia gyártó főmérnöke szerint a Renault-erőforrás az időmérőkön már megcsípi az 1000 lóerős teljesítményt. A Mercedesnél nem így gondolják, a Honda pedig szintén csattanós választ ad erre.

részletek

A Renault-motor nagyot javult a télen

A francia gyártó igen ambiciózus célokat fogalmazott meg az erőforrást illetően az idei évre, ezeket a célkitűzéseket el is érte. A Renault motorfejlesztési főnöke szerint az egység igazolja a várakozásokat.

részletek

Kanadában érkezik a Renault új motorja

A Kanadai Nagydíjon biztosan beveti a francia motorgyártó továbbfejlesztett erőforrását. Remi Taffin azt is elárulta, miért nem vezetik be már a következő versenyhétvégén az új motort.

részletek

Rengeteget javított a Renault a megbízhatóságon

A téli szünetben a francia gyártó a motor tartósságára helyezte a hangsúlyt, úgy tűnik, sikerült is komoly haladást elérnie. A tesztpadon az eddigi leghosszabb nyüstölésnek tették ki az erőforrást.

részletek

A Renault elismerte, továbbra is gond a megbízhatóság

Austin is rámutatott a Renault-motorokat használó istállóknak, hogy a francia vállalat erőforrásai továbbra is gondokkal küszködnek, ami a megbízhatóságot illeti. Rögtön két versenyzőt érintett.

részletek

A Renault Spára is, Monzára is fejleszt

A francia gárda mérnöke, Remi Taffin beszélt arról, mivel készül csapata a következő két versenyhétvégére. A Renault szakembere a Belga Nagydíjjal kapcsolatos elvárásait is elárulta.

részletek

Radikális lépésre szánta el magát a Renault

Mióta konstruktőrként visszatért az F1-be, a francia istálló rengeteg erőfeszítést tett azért, hogy ismét odakerüljön a sportág elitjébe - talán túl sokat is, mint azt technikai igazgatójuk elmondta.

részletek

Renault: Nagy fejlesztések jöhetnek

A francia gárdánál pozitív a hangulat a bakui teljesítményt látva, de úgy gondolják, hogy még mindig van min javítani, és a szezon második felében ez fog lebegni a szemük előtt.

részletek

Még mindig 2015-öt nyögi a Renault

„Az ideinek kellett volna lennie a tavalyinak” – fogalmazta meg a Renault szakembere azt, hogy egy szezont veszítettek a riválisokhoz képest. Előző évben egy ponton teljesen tanácstalanok voltak.

részletek

Nagy dobásra készül 2017-ben a Renault

Már idén is komoly előrelépést ért el az erőforrás terén a francia motorgyártó az F1-ben, ám a motorrészleg vezetője az igazán nagy fejlesztéseket majd a következő szezon elején vetik be.

részletek

Fél másodpercet gyorsul a Red Bull és Renault

Eldőlt: Már Monacóban érkezik a Renault új erőforrása, alkatrészhiány miatt azonban a városi pályán csupán a két F1-es csapat egy-egy versenyzője kaphatja meg.

részletek
Olvastad már?