Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Szakítás

Hivatalos: Véget ért az Alonso-McLaren kapcsolat

Az elmúlt hetek eseményei alapján sejteni lehetett, de immáron hivatalosan is megerősítésre került, hogy Fernando Alonso és a McLaren istálló útjai elválnak egymástól, de nem haraggal.

részletek

Kubica: Meglepne, ha jövőre nem versenyeznék

A Williams idei egyetlen pontját Robert Kubica szerezte Németországban, de összességében jóval lassabb, mint csapattársa. Kubica kiemelte, nem rúgták ki, ő döntött a távozás mellett.

részletek

A Honda odaszúrt a McLarennek

Éveken keresztül a wokingi istálló kritizálta folyamatosan a japán gyártót, általában nem alaptalanul. Most a Twitteren a Honda tett nehezen félreérthető, negatív megjegyzést egykori partnerére.

részletek

Visszaesett, de nem bánja a szakítást a McLaren

Hiába ebrudalta ki Woking a Hondát tavaly év végén, nemhogy javulás következett volna be, még lejjebb csúszott az istálló a ranglistán. A McLaren azonban egyáltalán nem bánja, hogy így döntött.

részletek

Szétváltak a civakodó felek

Az első évek szinte csak a sikerekről, az utolsó öt viszont szinte csak a kudarcokról szólt a Renault és a Red Bull kapcsolatában. Tizenkét esztendő közös munka után külön utakon folytatják.

részletek

A Renault nem bánja a Red Bull távozását

Főtanácsadója szerint a francia gyártó egyáltalán nem bánja, hogy az őket sokat kritizáló energiaitalos istállótól végleg búcsút vehetnek, bár a kimagasló eredményeket a Red Bull szállította.

részletek

Sokba került a McLarennek a szakítás

Minden követ megmozgatott a wokingi istálló, hogy megszabadulhasson a Honda-erőforrástól, de egy hosszútávú szerződést megszüntetni komoly anyagi következményekkel jár.

részletek

McLaren: Dennis is szakított volna a Hondával

Zak Brown úgy gondolja, hogyha még mindig Ron Dennis irányítaná a wokingiakat, akkor is megtörtént volna a két fél szakítása. A McLaren főnöke elmondta, milyen maradt a kapcsolatuk a japánokkal.

részletek

Renault: A Red Bull döntse el, mit akar

Mind a Red Bull, mind a Renault részéről egyszerű spekulációnak tartják a hírt, miszerint 2019-től szakít egymással a két fél. A franciák szerint a bikák döntsék végre el, mit szeretnének.

részletek

A Red Bull is reagált a Renault-szakításra

Az elmúlt napokban felgyorsultak a híresztelések a McLaren-Toro Rosso-Red Bull hármasról motorszállító ügyben. Christian Horner sem hagyta szó nélkül a Renault-val való szakítás hírét.

részletek

Miért ragaszkodik a McLaren a problémás Renault-hoz?

A McLaren-Honda házasság úgy tűnik, látványosan félresiklott. A hírek szerint küszöbön a megegyezés a Renault-val, de miért ragaszkodnak ennyire a szintén gondokkal küzdő francia erőforráshoz?

részletek

A Honda pénze már nem ellensúlyozza a veszteségeket

Úgy tűnik, elhárult az utolsó akadály is a McLaren és a Honda különválása elől. Az utóbbi években annyit veszítettek a wokingiak, hogy ezt már a japánok pénze sem pótolhatja.

részletek
Olvastad már?