DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Szakított Norris és a barátnője

A McLaren F1-es versenyzője Instagram-sztoriban jelentette be, hogy közösen úgy döntöttek portugál szerelmével, Luisinhával, hogy mostantól csak barátok lesznek.

Lando Norrisról párkapcsolati státuszáról sokáig semmit nem lehetett tudni, az idei év elején azonban a közösségi oldalain tette egyértelművé, hogy a portugál divatmodell Luisinha Oliveirával jár. Az néhány hete az egyik posztjukból derült ki, hogy már tavaly augusztusban összejöhettek, hiszen nemrég ünnepelték az első évfordulójukat.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés

 

Úgy tűnik azonban, bármennyire tűnt boldognak a pár, nem tartott sokáig a viszony, a McLaren Formula-1-es pilótája ugyanis ma Instagram-sztoriban közölte a hírt, miszerint szakítottak kedvesével.

„Üdv mindenkinek. Hosszú idő és megfontolás után Luisa és én közösen úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a romantikus kapcsolatunkat és megmaradunk jó barátoknak. A legjobbakat kívánom neki és elképesztően tisztelem őt és mindazt, amit csinál, mivel egy hihetetlenül erős nő, akiben nincs más, mint kedvesség. Kérlek, tartsátok tiszteletben a döntésünket és a mi, de ami még fontosabb, különösen az ő magánéletét a következőkben. Köszönet a végtelen támogatásotokért!” – írta Norris, aki korábban arról beszélt, hogy párja halálos fenyegetéseket is kapott a hirtelen jött ismertség hatására.

A döntés némileg váratlan, hiszen a 22 éves versenyző még a nyári szünet nagy részét is Luisinhával töltötte a közösségi médiás posztjaik alapján. A portugál szépség egyébként néhány évvel ezelőtt egy ideig Budapesten tanult erasmusosként, így például a bejegyzései alapján örömmel tért vissza egy hónapja a fővárosunkba a Magyar Nagydíj idején.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: