Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Norris

Ricciardo: Pályafutásom legnagyobb győzelme a monzai

Daniel Ricciardo a nehéz kezdés ellenére nagyot ment tavaly Olaszországban. Monzai győzelmét nem csupán a 2021-es szezon legjobb momentumának tekinti, hanem pályafutása legnagyobb pillanatának is.

részletek

Norris: Nincs senki, akit jobban le akarnék győzni Carlosnál

Lando Norris kapcsolata látszólag eddigi mindkét csapattársával makulátlan, szinte már baráti volt. De vajon inkább a pályán, vagy a pályán kívül foglalkoztatja őt Carlos Sainz és Daniel Ricciardo?

részletek

Belépő a versenyzés világába - 2. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Norris: Jó jel lesz, ha Russell-lel harcolunk

Eddig a McLaren-pilóta szerzett jobb eredményeket az F1-ben, de ha a honfitárs Mercedeshez igazolása után is harcban lesznek egymással, akkor a fiatal brit már nem lesz elégedetlen.

részletek

Fél évig Budapesten tanult Norris barátnője

Néhány napja vált hivatalossá, hogy Luisinha Oliveira a McLaren F1-es pilótájának párja – a fiatal portugál divatmodell azonban a közösségi médiás posztjai alapján fővárosunkba is szerelmes.

részletek

Norris: Senki sem tudta, milyen jó Sainz

Az első ferraris év után ismerték fel az emberek, mennyire jó versenyző Carlos Sainz: véli korábbi csapattársa, Lando Norris. Ő maga épp a spanyol miatt nem tűnt erősnek 2020-ban a McLarennél.

részletek

Norris végre megmutatta barátnőjét

Hosszú ideje ment a találgatás a rajongók részéről, hogy van-e párja a McLaren F1-es pilótájának, aki most egy Instagram-posztban tette hivatalossá, hogy egy portugál divatmodellel jár.

részletek

McLaren: Norris egyszerűen gyorsabb lett

A versenyzői készségén, a tempó pontokra váltásán is dolgoztak, de alapvetően az történt, hogy gyorsabb lett, mint eddig - folyamatosan fejlődött három szezonja során, ezt várják tőle idén is.

részletek

Norris: A harcok az élmezőnyben önbizalmat adnak

Lando Norris négy dobogós helyezést ért el a 2021-es szezonban, és nagyon élvezte, hogy az éllovasokkal is megküzdhetett. A brit állítja, a Hamiltonnal és Verstappennel vívott csaták növelték az önbizalmát.

részletek

A Mercedesnek inkább Norrist kellett volna választania?

Az idei évben George Russell rengeteg pontot szerzett a végre fejlődő pályára álló Williamsszel, ám több szakértőt még így sem győzött meg eléggé. Ők inkább Lando Norrist vitték volna a Mercedeshez.

részletek

A pilóták szerint is Verstappen volt a legjobb

A csapatfőnökök után a versenyzők is megválasztották a mögöttünk hagyott F1-es szezon legjobbjait: a rangsort náluk is a friss világbajnok zárta az élen, megelőzve Hamiltont és Norrist.

részletek

Norris: Mindenkinek alkalmazkodnia kell

Jelentős változáson mennek keresztül jövőre az F1-es autók, ez pedig a pilótáknak is nagy kihívást jelent. A McLaren brit pilótája, Lando Norris kissé bizonytalan az új helyzet előtt.

részletek