Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Norris

Norris a Mercedesre figyel, nem a Ferrarira

A McLaren-Mercedes fiatal britje szerint nehezebb lesz ledolgozni a közvetlen élmezőnnyel szembeni lemaradásukat, mint maguk mögött tartani a maranellói gárdát a 2021-es szezonban.

részletek

Norris: Az F1 igazságtalan, Albon kivételes versenyző

A két fiatal pilóta jó barát, akik két éve egyszerre mutatkoztak be a Formula-1-ben: mostanra viszont már csak Norris tagja a mezőnynek. Sajnálja Albont, de úgy véli, van még számára visszaút.

részletek

Norris: Ricciardo nincs sokkal Sainz fölött

Bár az ausztrál személyében egy többszörös nagydíjgyőztes lesz az új csapattársa, a McLaren brit F1-es pilótája szerint nem lesz emiatt több nyomás rajta – viszont szeretne az istálló vezére lenni.

részletek

Norris: Nincs több kifogás és pizza

Nem volt teljesen elégedett tavalyi formájával Lando Norris, ezért idén keményebben edz és olyan áldozatokat hoz, mint a kevesebb pizza. Enyhe tünetekkel járó koronavírus-fertőzéséről is beszélt.

részletek

Az első fecske: Bemutatkozott az új McLaren

A wokingi F1-es istálló leleplezte Daniel Ricciardo és Lando Norris 2021-es versenyautóját - megvolt az idei szezon első bemutatója.

részletek

F1-Archív: Tesztek tesztek hátán

Az elmúlt húsz év többségében már javában zajlott az F1-es tesztelés február 14-én. De más hírekről is olvashattunk ezen a napon: Bottas debütálására, Raikkönen a Mexikó Ralira készült, Zanardi pedig Rossit várta az F1-be.

részletek

Norris: Szeretném már megismerni Ricciardót, de nem a mókázás miatt

Lando Norris és Daniel Ricciardo párosát talán még Lewis Hamilton szerződésének bejelentésétől is jobban várják az F1 rajongói. Nincs ezzel máshogy Norris sem, de ő nem a poénkodás miatt türelmetlen.

részletek

Norris: Ricciardo tudja, hogyan kell nyerni

Lando Norris szerint egy nagy előnye van Daniel Ricciardónak Carlos Sainzcal szemben: nyert futamot és dolgozott arra érdemes csapatnál, így tudja, hogy mi kell a sikerekhez.

részletek

Norris: Ha Kimi mondta volna ugyanazt…

Egy Hamilton eredményeit lekicsinylő megjegyzése miatt kapott hideget-meleget Lando Norris az előző szezonban. A mclarenes jófiúnak tartja magát, akinek sosem volt szándékában rosszat mondani másra.

részletek

Ricciardo Norrisról: Nem leszünk mémpár

Sokan azt várják, hogy az ausztrál átigazolásával az F1 legviccesebb párosa fog idén összeállni a McLarennél, ám a többszörös futamgyőztes leszögezte: ő dolgozni és autót fejleszteni érkezik Wokingba.

részletek

Norrist sokan a viccei miatt kritizálják

A kacagásra mindig vevő Lando Norris első F1-es évében számtalan kritikát kapott a könnyed hozzáállása miatt. Sokak szerint nem veszi elég komolyan a dolgát, de ő nem akar megváltozni más kedvéért.

részletek

Norris: Volt, hogy ki nem állhattuk egymást Sainzcal

A legtöbben sajnálattal vették tudomásul, hogy véget ért a barátinak tűnő kapcsolat a McLarennél csapattársakként versenyző Carlos Sainz és Lando Norris közt, de a brit szerint volt köztük feszültség.

részletek
Olvastad már?