Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Norris

Verstappen: Nem voltunk az élmenők szintjén

Max Verstappen rajta kívülálló okok miatt nem az élmezőnyből rajtolt a Kanadai Nagydíjon, mégis az ötödik helyet tartja a legreálisabb eredménynek. A Ferrarik és a Mercedesek gyorsabbak voltak náluk.

részletek

Egyre jobb a McLaren-Renault

Egész hétvégén biztató produkcióval rukkolt elő a wokingi istálló, mindkét versenyzője bejutott az időmérő döntő szakaszába, igaz, egy utólagos büntetés miatt Sainz tízen kívülről indul.

részletek

Túl könnyű lenne manapság az F1?

Nézeteltérés alakult ki a világbajnok Lewis Hamilton és az újonc Lando Norris között. Hamilton szerint napjainkban túl könnyű az F1-ben vezetni, Norris viszont azt állítja, tíz éve még ettől is könnyebb volt.

részletek

Erős Norris, áldozat Russell - így alakul az F1 újoncainak szezonja

Bár 2017-ben beugróként teljesített már két versenyt a sérült Pascal Wehrlein helyén, Antonio Giovinazzi csak most, két évvel később kezdhette meg első teljes szezonját a Formula-1-ben. Rajta kívül még három olyan versenyző van, akik hasonló cipőben járnak, nézzük, hogy alakult ennek a négy versenyzőnek az újoncéve az eddig eltelt hat futam alapján!

részletek

Norrist útakadálynak használta a McLaren

Carlos Sainz a McLaren idei holtversenyes legjobb eredményét érte el Monacóban a hatodik helyével - ehhez az kellett, hogy Lando Norrist beáldozza a csapat. Az útakadálynak használt angolnak nem volt ezzel semmilyen problémája.

részletek

Norris: Félek a sérüléstől és a haláltól

Még húszéves sincs, de a brit újonc máris többször lenyűgözően jó teljesítményt nyújtott az idei szezonban. Nem szégyelli bevallani, hogy fél a nagy balesetektől és a haláltól, de igyekszik kikapcsolni.

részletek

Norris nem érti, mégis mit gondolt Stroll

Nyilatkozott a Spanyol Nagydíj egyetlen balesetének két résztvevője: Egyikük nem érti a másik gondolatmenetét, a másikuk pedig nem tudja, jól döntött-e, amikor bevállalta a kanyart.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Norris megúszta, pedig a falnak csapta

Remek teljesítménnyel, kettős pontszerzést könyvelhetett el a McLaren-Renault Bakuban. Lando Norris többször is nekikoccant a falnak a versenyen, egyszer igen erősen odavágta, de szerencséje volt.

részletek

McLaren-pilóták: Kevesebb előzést hozhat az új safety car-szabály

Kevésbé izgalmas újrarajtokra számít a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon Lando Norris és Carlos Sainz, melyért az idei szezonra módosított, biztonsági autós fázisokat érintő reguláját okolják.

részletek

Norris ismét erőn felül teljesített a McLarennel

Egyre inkább kijelenthető, hogy Lando Norris személyében igazi kincsre lelt a McLaren idén. Négyből harmadszor került az időmérő döntő szakaszába és ott is rendkívül versenyképesnek bizonyult.

részletek

A McLarent a kínai versenytempó élteti

Pont nélkül maradt a wokingi alakulat Sanghajban, de ez nem csak rajtuk múlt: Danyiil Kvjattal baleseteztek és kerültek a mezőny végére a pilótáik, de a csapatfőnök így is látja a pozitívumokat.

részletek
Olvastad már?