Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Norris

Brawn is megemelte a kalapját a McLaren előtt

Ross Brawn szerint csodálatos volt látni azt, hogy Daniel Ricciardo futamot nyert, de Lando Norris és az egész csapat megérdemli a dicséretet - hamarosan egy Norris-győzelmet is el tud képzelni.

részletek

Brown és Seidl szerint is hosszú út áll még a McLaren előtt

„Még rengeteg dolgunk van” – vélekedett a monzai hétvégét követően Seidl és Brown. A McLaren vezetői ragaszkodnak hozzá, hogy senki ne ragadtassa el magát, hiszen bőven akad még tennivaló.

részletek

Norris: A jövőben majd nekem is lesz esélyem

Nemcsak egy örökvidám fiatal tehetséget, hanem egy igazi csapatjátékost is tudhat soraiban a McLaren Lando Norris személyében. A fiatal brit a második helyen is leírhatatlanul boldog.

részletek

Verstappen és Hamilton ütközött, Ricciardo vezetésével kettős McLaren-győzelem!

Silverstone után az F1-es Olasz Nagydíjon is balesetbe keveredett a két vb-aspiráns, aminek ezúttal páros kiesés lett a vége. A versenyt a szinte végig vezető ausztrál nyerte, 2012 után szállítva győzelmet a wokingiaknak.

részletek

Norris: Azért vagyok itt, hogy versenyezzek Max ellen!

A Holland Nagydíj csalódása után újra jól megszokott helyén van Lando Norris és a McLaren: közvetlenül a Mercedes és a Red Bull mögött, a negyedik helyen. A brit már el is szánta magát.

részletek

Norris: Lewisék életét sem könnyíteném meg

Bár Sergio Perez dühös volt rá az F1-es Holland Nagydíjon történt csörtéjüket követően, a McLaren fiatal brit pilótája szerint semmi kifogásolni való nem volt a manőverében.

részletek

Norris: A Williams is megvert volna minket

A szezon során először nem került Q3-ba Lando Norris. Úgy véli, a bejutás akkor sem sikerült volna, ha nincsenek piros zászlók: akkor a balesetező Williamsek vehették volna el a helyét.

részletek

Norrisra nem volt hatással a baleset

Hatalmas balesetet szenvedett el a Belga Nagydíj szombati napján a McLaren brit pilótája. Lando Norris szerint a múlt héten történtek nem változtatták meg a hozzáállását, főleg a rutin miatt.

részletek

Norris: Nem kellett volna pontokat osztani!

Lando Norris azon sokak közé tartozott, akinek egyáltalán nem nyerték el a ma látottak a tetszését. Balesete után várta a versenyzést, de ami lett belőle, annak semmi értelme nem volt.

részletek

Horner: Nehéz helyzetben voltunk

Többen is kritizálták tegnap Michael Masit azért, amiért a rossz körülmények ellenére elindították az időmérő utolsó szakaszát, ám a Red Bull csapatfőnöke igyekezett a védelmére kelni.

részletek

Norris: Pole-ért mehettem volna, helyette a mentőből szurkoltam George-nak

Minden tökéletesen alakult a Q3-ig a McLaren fiatalja számára Spában. Ő is úgy érzi, meg kellett volna állítani az időmérőt, ám saját hibájának tartja a balesetet, mellyel rengeteg plusz munkát adott csapatának.

részletek

Ricciardo: Jöhet eső, jöhet napsütés!

A McLarenek közül Lando Norris kapta a nagyobb figyelmet ijesztő balesete után, pedig ezúttal végre Daniel Ricciardónak is értékelhető időmérője volt. Az ausztrál innentől mindennel megbékél.

részletek
Olvastad már?