Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 18. péntek

Norris

Perezt meglepte, hogy nem büntették Norrist

A McLaren fiatal britje egyértelműen feltartotta a bokszbejáratnál, és ezzel siklott félre a Racing Point mexikóijának addig ígéretesen alakuló versenye a vasárnapi F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

Norris: Hülye szabály, Stroll nem érdemelte meg a dobogót

A McLaren pilótája azt hangoztatja, neki kellett volna harmadikként végeznie Monzában: Gasly mázlija a kerékcsere időzítésével rendben van, az, hogy Stroll megúszta a kiállást, nem korrekt vélekedése szerint.

részletek

Jöhet az újabb időmérős káosz?

A McLaren fiatal brit F1-es pilótája szerint ugyanaz a játék történhet meg idén is a monzai időmérőn, mint ami egy évvel ezelőtt - mindenki a szélárnyékra hajt majd és ebből lehetnek problémák.

részletek

Elfogadná most Sainz a Ferrari ajánlatát?

Jövő évi csapata szenved, de Carlos Sainz szerint nincs olyan, hogy valaki rosszkor megy a Ferrarihoz. Nem akart arról beszélni, mit tud új csapatához vinni, ezért megkérdezték Lando Norrist.

részletek

Norris: Ha még egy kör lett volna…

Az idén nem először remek hajrát bemutató McLaren-pilótát frusztrálja, hogy pont letelt a versenytáv, mire elkaphatta volna Alexander Albont – de így is úgy érzi, kihozták a legtöbbet a spái futamból.

részletek

A Renault most visszavághat a McLarennek

Az idei szezonban eddig a McLaren jóval erősebb produkcióval rukkolt elő, mint a Renault gyári istállója, ám Lando Norris attól tart, Belgiumban túl nagy falat lesz a francia gyári csapat.

részletek

Sainz: Elpártolt mellőlem a szerencse

A két McLaren-pilóta erősen kontrasztos eredményt ért el Silverstone-ban, hiszen míg Norris végigment a kemény keverékeken, addig Sainz defektet kapott és pontot sem szerzett.

részletek

Norris és a McLaren drasztikus lépésre szánta el magát

Látványosat javult Lando Norris és a McLaren teljesítménye az időmérő edzésre. A kiváló rajthelyet egy utolsó pillanatos döntésnek köszönhetik, az autó pedig épphogy elkészült.

részletek

Ha ezt látná az FIA, Norrist eltiltanák a versenyzéstől

A McLaren pilótája amennyire éretten versenyez az F1-ben, annyira őrülten áll a sorozat hivatalos játékához. Egy minden szabálytól mentes futamon autóroncsokat kerülgetve, sikánokat levágva állt az élre az F1 2020-ban, és mindezt a neten közvetítette.

részletek

Norris nem bírta megállni, Sainzt ugratta a ferraris átigazolás miatt

A Scuderia gyenge szereplése óriási lehetőség volt Norris számára, hogy jelenlegi mclarenes csapattársával csipkelődjön, de tudja, hogy a karma miatt ezt nem viheti túlzásba.

részletek

Ezért fejlődött ennyit Lando Norris

A McLaren fiatal brit F1-es pilótája elmondta, hogy minek köszönhető a szintlépés - nem csak annyi van a háttérben, hogy már nem újonc, változtatott is egy-két dolgon az idei szezonra.

részletek

Lelkesednek a pilóták a visszatérő-új pályák iránt

Lando Norris alig várja, hogy a Nürburgringen, Imolában és Mugellóban vezessen – igaz, utóbbi esetén neki az előzésekkel, míg Vettelnek hazája versenye esetén az időjárás okán vannak kétségei.

részletek
Olvastad már?