Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Norris

Ricciardo még mindig nem bízik teljesen az autójában

A Spanyol Nagydíj pénteki napját a 15. helyen zárta az ausztrál, ezek után beszélt arról, miért nem találja a tempót egyelőre a McLarennel. Barcelonában viszont egyelőre Lando Norris sem remekel.

részletek

Mercedest és Red Bullt fogna Norrisszal a McLaren

Három futam után az egyéni tabella harmadik helyén tanyázik a McLarennel Lando Norris, főnöke szerint pedig az sem elképzelhetetlen, hogy a fiatal brit a szezon legvégéig ráncigálja a két élcsapat bajszát.

részletek

Norris ennyire még sosem volt magabiztos

Kiválóan kezdődik az idei F1-es szezon Lando Norris számára, aki a Portugál Nagydíj alapján ki meri jelenteni, hogy a középmezőnyből a McLaren nyújtja a legstabilabb teljesítményt.

részletek

Rádióügy: Mire kérte a McLaren Norrist Verstappen ellen?

Elhangzott egy üzenet a Q3-ben, melyben a csapat arra utasította pilótáját, ne tegyen szívességet a hollandnak. Helmut Marko arra gyanakszik, ezzel a Mercedes érdekeit szolgálták, a McLaren viszont cáfol. Norris személy szerint azt sem érti, mit csinált rosszul.

részletek

Mini Portimaóban száguld Norris miniautója

Vajon mire menne Lando Norris virtális mása egy apró formulaautóval? Erre volt kíváncsi az alábbi szimulátoros, aki Assetto Corsában Portimao kicsinyített másán hajtott pályára.

részletek

Az Alpine borsot törhet a McLaren orra alá

Lando Norris meglepte az Alpine Portugáliában mutatott eddigi formája. Péntek délután a franciák a McLaren előtt zártak, ami váratlanul jó teljesítmény tőlük, és kihívás Norrisék számára.

részletek

Vizelésről tartottak kiselőadást Ricciardóék

Egy fiatal rajongó volt kíváncsi rá, mi történik, ha verseny közben jön rá a pilótákra a szükség. A McLaren párosa felfedte a titkot: az ausztrál nem képes rá, Norris inkább nem is iszik futam közben.

részletek

Nyerhet akár már idén futamot a McLaren?

Lando Norris imolai dobogója meglepetésként érte a McLarent, a csapatnál immár bizakodóan nyilatkoznak a szezonbeli esélyeik kapcsán, hiszen már a Mercedest és a Red Bullt sem gondolják elérhetetlennek.

részletek

Ricciardo: Max jobb, mint Lando

Bár Lando Norris egyelőre magabiztosan tartja maga mögött Daniel Ricciardót, az ausztrál szerint nem jelenlegi csapattársa a legerősebb, akinek az oldalán valaha versenyzett. A McLarenre sem neheztel.

részletek

Ricciardo elismeri, Norris jobb nála

Meglepően nagy különbség alakult ki a két McLaren-pilóta között az eddigi két versenyhétvégén, a jóval tapasztaltabb ausztrál pedig elismeri, jelenleg Lando Norris jobb nála.

részletek

Norris szándékosan nem támadta Verstappent

A McLaren britje úgy érzi, az újraindításkor a lágy gumikon esélye lett volna megelőznie a Red Bull-ost, de az a dobogójába kerülhetett volna. Az időmérős köre még mindig bosszantja.

részletek

Sainz: Más pályán a McLaren elé kerülhetünk

A Ferrari új igazolása úgy érzi, Bahreinben és Imolában is egykori csapata volt összességében a jobb, de izgalmas csatára számít. A spanyol nem ment el szó nélkül Norris teljesítménye mellett sem.

részletek
Olvastad már?