Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Norris

Norris reméli, hogy a McLaren visszavág a „pokoli hétvége” után

A McLaren pilótája, Lando Norris erősebb szereplésben reménykedik a közelgő F1-es Brit Nagydíjon, miután Kanadában a hétvége maga volt a pokol.

részletek

Elnézést kért a pilótáktól a McLaren főnöke

„Nem adtunk olyan csomagot Landónak és Danielnek, amilyet megérdemelnek” – mondta el a pont nélkül záruló Kanadai Nagydíjat követően Andreas Seidl, a McLaren F1-es csapatvezetője.

részletek

Norris: Kanada megmutatta, hogy nem elég jó az autó

A McLaren számára pont nélkül záruló montreali hétvége a bizonyíték rá, hogy bár olykor szerencsével odaérhetnek a középmezőny elejébe, valójában az MCL36-ban ez nincs benne – véli a brit.

részletek

Büntetnék a versenyzők az időmérőn zászlót kiváltókat

Az F1-es pilóták jelentős része támogatná, hogy szankcionálják azokat, akik szándékosan vagy egy hibából kifolyólag tönkreteszik mások gyorsköreit a kvalifikációkon – persze lennének nehézségek.

részletek

„A Mercedes nem akar kompromisszumot kötni"

Lando Norris szerint a Mercedes nem akarja feláldozni a teljesítményt a pattogás megszüntetésének oltárán, saját autójával kapcsolatban pedig nem panaszkodik az ifjú brit.

részletek

Norris: Ricciardónak szerencséje volt

A McLaren brit versenyzőjét a futam hajrájában utasította csapata, hogy maradjon az Alonsóval nem bíró Ricciardo mögött, amit állítása szerint nehezen ugyan, de elfogadott.

részletek

Miért nem büntették Hamiltont az időmérőn?

A stewardok nemrég hadat üzentek a „szükségtelenül lassú” körözésnek az időmérőkön, Lewis Hamilton és Lando Norris Azerbajdzsánban mégis megúszta, hogy a Q2-ben majdnem megálltak a pályán.

részletek

Verstappen ellenzi a pilóták fizetéssapkáját

Ők viszik vásárra a bőrüket, miért pont az ő keresetüket korlátoznák? – tette fel a kérdést a regnáló F1-es világbajnok. A holland arra is rámutatott, hogy a fiatalok esélyeit is rontaná.

részletek

„Korai még Hamiltonhoz hasonlítani Landót”

Ez a McLaren F1-es csapatfőnökének a véleménye, de Andreas Seidl arra is rámutatott: nem véletlen, hogy hosszú távra aláírtak a fiatal brittel, akiben „van valami különleges”.

részletek

Seidl elmondta, miért ekkora Ricciardo hátránya

A McLaren F1-es csapatfőnöke szerint az ausztrál még mindig nem csiszolódott teljesen az autóval, de Lando Norris kiváló teljesítménye is szerepet játszik a sokszor óriási lemaradásban.

részletek

Norris: Ez volt az egyik legijesztőbb életemben

A McLaren pilótája szerint roppant nehéz volt esős körülmények között vezetni Monacóban, a végeredményként begyűjtött hatodik hellyel és leggyorsabb körrel azonban így is elégedett.

részletek

Norris még mindig nem 100%-os

Nagyszerű időmérőt produkálva szerezte meg az ötödik rajthelyet a Monacói Nagydíj vasárnapi versenyére Lando Norris, aki saját elmondása szerint még most sincs túl jól.

részletek