DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Norris

„A kettő jobb, mint az egy” – Norris odaszúrt a Red Bullnak

A brit szerint a McLaren fő erőssége, hogy mindkét pilótájuk rendre ott van az élbolyban. Verstappen viszont úgy érzi, amíg nyer, nincs nagy gond.

részletek

Verstappen-siker és elszalasztott esélyek – vasárnapi F1-es hírek

Norris és Russell elszalasztott lehetősége, Hamilton „legrosszabb versenye”, a Ferrari K.O.-ja és Ocon kifakadása: egy helyen a kanadai versenynap hírei.

részletek

„Nem a safety car időzítésén múlt” – Norris

„Meg kellett volna nyernünk a futamot, de nem tettük” – fogalmazott a McLaren britje, aki szerint a kanadai eset más volt, mint az F1-es Miami Nagydíjon.

részletek

Norris: Miamiban segített rajtam a biztonsági autó, most nem – ez a versenyzés

A McLaren britje nem érez frusztrációt a biztonsági autó okozta helyzet miatt: a pódium második fokával is elégedett, és csapata fejlődését méltatta a Kanadai Nagydíjat követően.

részletek

F1-es Kanadai Nagydíj – a futam végeredménye

Verstappen-győzelem Norris és Russell előtt, dupla nulla a Ferrarinál a 2024-es szezon legőrültebb versenyén: itt a montreali végeredmény.

részletek

Verstappen nyerte a fordulatos esős-száraz Kanadai Nagydíjat

Vezetett ugyan Russell és Norris is, de két esős szakasz és két biztonsági autós fázis után a Red Bull világbajnoka nyerte az év eddigi legjobb futamát Montrealban.

részletek

Norris: Jól összeraktam a körömet, elégedett vagyok a harmadik hellyel

A McLaren britje annak ellenére is örül a harmadik helyének, hogy mindössze 21 ezreddel volt lassabb Russell és Verstappen köridejénél – azonban bízik benne, hogy a futamon képes lesz előrébb kerülni.

részletek

Norris szerint a Ferrari most jobb a McLarennél

Lando Norris szerint a McLaren keveset körözött száraz pályán, Oscar Piastri viszont magabiztos a pénteki napot követően.

részletek

Norris-elsőség a vizes-kurta első F1-es edzésen

Jégeső miatt késve indult az F1-es Kanadai Nagydíj nyitó tréningje, de a hajrában a slick gumik is előkerültek: az élen végül a McLaren britje zárt a Ferrarik előtt.

részletek

Norris: Kanadában a Ferrari az esélyes

A McLaren F1-es futamgyőztese szerint ez a pálya fekszik leginkább a Ferrarinak, de szoros küzdelmet vár az első helyeken.

részletek

„Sosem akartam, hogy bevásároljon az F1-be” – Norris az édesapjáról

Lando Norris azon szerencsések közé tartozik, akiket tehetős családjuk támogatott az F1-be vezető útjukon, a brit viszont büszke arra, hogy tehetsége miatt tart ott, ahol.

részletek

Pitwall Talk: Mi dönt az F1-es pilótapiacon?

Vannak-e még fizetős pilóták, miért nem csak a teljesítmény számít, miért nem jönnek a fiatalok, a versenyző maga dönt-e a sorsáról? Ilyen kérdésekre kerestük a választ mai kibeszélőműsorunkban.

részletek