Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Norris

Norris: Egy kanyar még kellett volna…

A McLaren pilótája végigküzdötte az USA Nagydíjat Daniel Ricciardóval, akit saját bevallása szerint az utolsó métereken majdnem meg is előzött. Ez nem jött össze, de a 7. helynek is örül.

részletek

McLaren: Az utolsó ezredet is kifacsartuk magunkból

A McLaren zsinórban ötödik alkalommal jutott be a kvalifikáció harmadik szakaszába mindkét autójával. Carlos Sainz és Lando Norris a negyedik sorból indulhatnak majd az USA Nagydíjon.

részletek

Norris nem akar többé jófiú lenni

Az F1-es mezőny egyik legbarátságosabb figurája, Lando Norris felismerte, egy kiélezett sportágban a stílusa nem vezet kimagasló eredményekhez, ezért változtatásokra készül.

részletek

A McLaren katasztrofális futamot zárt

Az időmérő után minden szépnek tűnt a wokingiak háza táján, de a Mexikói Nagydíjat mégis egy csúnya nullázással zárták. Ami Hamiltonnak a győzelmet, Sainznak a vesztét hozta, a kemény keverék.

részletek

Norris saját magát idegesíti

A McLaren újonc F1-es pilótáját lassan az őrületbe kergetni, hogy folyton hibákat vét az időmérőkön, emiatt csapattársa az utóbbi időben rendre előle rajtol a futamokon.

részletek

Norris: Ebből baj lehetett volna

A McLaren pilótáját Albon egy bevetődéssel tessékelte ki a pályáról a Japán Nagydíjon. Norris szerint ebben benne volt egy csúnya baleset, ennek ellenére szépnek tartja a manővert.

részletek

Nagyszerű eredményt ért el a McLaren a csapatfőnök szerint

Mindkét versenyzőjük pontot szerzett, ráadásul nem is rossz helyen, Andreas Seidl csapatfőnök pedig így az elégedettnél is elégedettebb az Orosz Nagydíj végkimenetelével.

részletek

Még sosem volt ilyen erős párosa a Formula-1-nek

Bár az eredményeik sem rosszak, szórakoztatás és barátság terén mindenkit ver a már-már ikonikusnak számító Sainz-Norris duó. A pilóták kapcsolatának még a Sky Sports is külön videót szentelt, amiben egy ígéretes „románc” kezdetét vetítik előre a fiataloknak.

részletek

Norris: Ez minden volt, csak nem versenyzés

Tökéletesen sikerült Lando Norris futama Szingapúrban, de megdöbbentette a verseny első felében tapasztalt szándékos lassú tempó. A látványos gumikímélés miatt simán tartotta a lépést.

részletek

Norris: Egy idióta vagyok

Ritkán ostorozza magát ennyire egy középcsapat pilótája, aki a Q3-ban szerepelt: a mclarenes legfontosabb köre eleve rosszul kezdődött, majd egy „hülye hiba” miatt teljesen elúszott, pedig a Q2-ben még egy Red Bullt is megelőzött.

részletek

A McLarennek eddig kiválóan alakul a hétvége

Belgiumban és Monzában nem sok babér termett a wokingi istállónak, Szingapúrban azonban Sainz és Norris is remekül szerepelt pénteken, komoly eséllyel ismét a negyedik erő lesz a McLaren.

részletek

Norris: Néhol puhák a versenybírák

Lando Norris egy újító ötlettel állt elő: szerinte a kisebb formulaautós sorozatokban keményebben kellene büntetni a versenyzőket, akik így az F1-be érve kellően éretté válnak, így ott lazább szabályokat alkalmazhatnak.

részletek
Olvastad már?