Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Norris

Sainz: Egy dolgot kellett volna elkerülni, ezt

Az isztambuli után Bahreinben újabb gyenge időmérőt tudhat maga mögött a McLaren: Carlos Sainz attól tart, a rejtélyes műszaki hiba már a futamát is megpecsételte, Lando Norris pedig önmagát okolja.

részletek

Norris szorongással küzdött első F1-es évében

Meglepő őszinteséggel beszélt saját problémáiról és a mentális egészség fontosságáról a McLaren F1-es brit pilótája, aki bevallotta: egyfajta álca számára a róla kialakult kép.

részletek

Sainz: Sohasem voltam ilyen rossz esőben

A McLarennek nem sikerült profitálnia a Török Nagydíj időmérőjének mostoha viszonyaiból: Lando Norris és Carlos Sainz csak a 11. és a 13. helyre kvalifikált, miután alaposan meggyűlt a bajuk a gumimelegítéssel.

részletek

Norris születésnapi ajándéka volt a driftsuli

A születésnapos Lando Norris úgy érezte magát a pályán a Török Nagydíj első napján, mintha beíratták volna egy driftsuliba. Egy hetedik és egy tizedik hely jött össze a mclarenesnek pénteken.

részletek

Verstappen és Norris is elnézést kért a szavaiért

Mindkét pilóta vitás nyilatkozatot vagy rádióüzenetet eresztett el Portimaóban, de elmondásuk szerint senkit nem akartak megbántani. A brit szerint eleve mindent kiragadhatnak a kontextusából.

részletek

Norris is megkapta a Twitteren, hogy rasszista

A Portugál Nagydíjon Lewis Hamilton lehagyta Schumacher győzelmi rekordját, ami Norrist nem nagyon izgatta, mondhatni leszólta honfitársát. Most megkapta egy színésznőtől, hogy rasszista.

részletek

Norrist nem hatja meg Hamilton rekordja

Csak egy vagy két versenyzőt kell legyőznie, az autójának pedig minden versenyt meg kellene nyernie: Lando Norrist jobban lenyűgözte a McLaren nagyszerű első pár köre Portimaóban.

részletek

Norris kifakadt: Stroll semmiből nem tanul

A futam közben használt szavakért elnézést kért, jóval szofisztikáltabb módon azonban ismét kiosztotta a Portugál Nagydíjon vele ütköző Lance Strollt a pontszerzéstől elesett Lando Norris.

részletek

Visszatérő műszaki hiba okozta Norris vesztét

A csapat kiderítette, pontosan ugyanazon motorgond miatt esett ki Lando Norris Németországban, amely miatt Carlos Sainz el sem tudott rajtolni Belgiumban. Jó hír legalább, hogy akkor meg lehetett javítani az erőforrást.

részletek

A McLarennél az szenved, akinél a fejlesztések vannak

Carlos Sainzban felmerült a gyanú, hogy a McLarennél félrement valami az új fejlesztések kalibrálásával, hiszen ez már zsinórban a második hétvége, amikor a régi autót vezető pilóta számol be jobb tapasztalatokról.

részletek

Sainz: Nem szabadna léteznie a 2-es kanyarnak

Noha elismeri, hogy ő mérte fel rosszul a szöget és a tempót a start utáni baleseténél, a McLaren F1-es spanyolja szerint eleve borzalmas a kialakítása Szocsi második kanyarjának.

részletek

Norris: Belülről ijesztőbb volt a baleset

A McLaren brit versenyzője annak dacára is örül neki, hogy kavicságy van a pálya sok szegletében, hogy emiatt még falnak is csapta autóját. Szerinte ilyennek kellene lennie a Formula-1-nek.

részletek
Olvastad már?