Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Norris

Norris: Nem értük el a célunkat csapatként

Lando Norris nem elégedett a McLaren idén mutatott teljesítményével, a csapaton belül tapasztalt fejlődés ellenére többet vár el, ha a közeljövőben világbajnoki címekért szeretnének küzdeni.

részletek

Ricciardo hiányozni fog Norrisnak

Jó kapcsolatot ápolnak egymással, így Lando Norris sajnálja, hogy Daniel Ricciardo jövőre már nem lesz ott a mezőnyben. A fiatal pilóta szerint az ausztrál versenyzővel igazi barátok lettek a McLarennél.

részletek

Norris: Egyetlen dobogó nem elég számomra

A McLaren pilótája az imolai pódium ellenére sem elégedett csapata idei teljesítményével, hiszen a többi versenyhétvégén esélye sem volt a pezsgőzésre. A brit nagyobb reményeket táplál 2023-ra.

részletek

Seidl: Nem Ricciardón múlott a negyedik hely

A McLaren csapatfőnöke szerint a gyengén szereplő Daniel Ricciardo nem tehető egy személyben felelőssé a konstruktőri negyedik hely elvesztéséért, az ausztrálnak ugyanis a csapat sem tudott segíteni.

részletek

A szókimondásban követni fogja Vettelt Norris

A fiatal brit a négyszeres világbajnoktól tanulta meg, milyen témákban hallathatja a hangját versenyzőként. Abu Dhabiban nem sikerült a csoda, az Alpine megelőzése a tabellán, de Norris erős hatodik helyen ért célba, ráadásként a leggyorsabb körrel.

részletek

„Végre nem csak néztem az időmérőt” – Ricciardo a Q3-ban

Az ausztrál a 13. rajtkockából bízik egy szerencsés kimenetelű (talán) utolsó nagydíjban – bár Q3-ba került, rajtbüntetés sorolta hátrébb. Nem cigánykerekezik, de örül az eredménynek.

részletek

Norris: Nem ettem és ittam két napig, 3,5 kilót veszítettem

Betegség kínozta Brazíliában a McLaren pilótáját, aki saját bevallása szerint több mint három kilogrammot veszített a tömegéből a hétvége során. A verseny végére nagyon rosszul lett volna, ha célba ér.

részletek

Norris nem fog mindenkit elengedni

A brit pilóta a brazil futam első köreiben Charles Leclerc-rel harcolt a harmadik helyért, azonban összeértek és emiatt a monacói visszaesett a mezőny végére. Az esetért a McLaren-pilótát büntették.

részletek

Norris nem vár meglepetéseredményt vasárnap

Lando Norris az előkelő negyedik helyre kvalifikálta magát a péntek esti időmérő edzésen Brazíliában, noha csütörtökön még az sem volt biztos, hogy autóba ülhet rosszulléte miatt.

részletek

De Vries készenlétben, vége a bojkottnak – ez történt ma

Lando Norris rosszulléte, Pierre Gasly levegőben lógó eltiltása, feltámadni igyekvő Ferrari, reform előtt álló sprintek, problémahegyekbe ütköző Zengő: egy csokorba gyűjtöttük a csütörtök főbb híreit.

részletek

Lando Norris kiállt Max Verstappen mellett

Megvédte holland kollégájának véleményét a McLaren versenyzője a sprintfutamokat illetően. Korábban Verstappen elmondta, nem kedveli a formátumot, Norris pedig bizonyos értelemben egyetértett vele.

részletek

Norris szerint az Alpine gyorsabb volt náluk

A francia csapat autói jobban teljesítettek a tempó tekintetében, de Lando Norris szerint a McLaren jobb munkát végzett Mexikóban. A brit versenyző úgy érzi, a terveik szerint alakult a futam.

részletek