Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Norris

A McLarennek eddig kiválóan alakul a hétvége

Belgiumban és Monzában nem sok babér termett a wokingi istállónak, Szingapúrban azonban Sainz és Norris is remekül szerepelt pénteken, komoly eséllyel ismét a negyedik erő lesz a McLaren.

részletek

Norris: Néhol puhák a versenybírák

Lando Norris egy újító ötlettel állt elő: szerinte a kisebb formulaautós sorozatokban keményebben kellene büntetni a versenyzőket, akik így az F1-be érve kellően éretté válnak, így ott lazább szabályokat alkalmazhatnak.

részletek

Norrisnak jó okai vannak a bizakodásra

Eleinte úgy tűnt, szenvedős lehet a McLaren számára a Belga Nagydíj, ám váratlanul jó versenytempót húzott elő Lando Norris. Bár végül nullázott, okkal bizakodhat Monza előtt, több okból is.

részletek

Két Renault-motor szállt el, a McLaren tudni akarja az okokat

Mindkét McLaren motorhiba miatt adta fel a Belga Nagydíjat, az istálló pedig szeretne hamar a végére járni, mi okozta a meghibásodásokat, miközben a gyári Renault-nál nem volt probléma.

részletek

Rosberg: Ez megint Verstappen régi énje volt

Véget ért Max Verstappen kiváló sorozata, zsinórban hússzor végzett a legjobb ötben. Ez tovább is tarthatott volna, de Nico Rosberg szerint a holland saját, túlzott agresszivitásának köszönheti a kiesést.

részletek

Norris: Ez lett volna életem legjobbja

Lando Norris óriási balszerencsének volt részese a Belga Nagydíjon, ugyanis élete legjobb eredményétől fosztotta őt meg egy műszaki hiba a legutolsó kör kezdetén. Az ötödik helyről állt ki a brit.

részletek

McLaren: Az FP2-re eltűnt a tempóelőnyünk

A wokingiak pénteki legjobb eredménye egy tizedik hely, így érthető, hogy nem voltak teljesen elégedettek az autóval a pilóták. A második szabadedzésen akadtak inkább gondok.

részletek

Norris: Hamilton egészen más helyzetben volt

A McLaren brit F1-es újonca szeretné elérni azt, amit rutinosabb honfitársa, de hangsúlyozta, hogy teljesen más helyzetben került ő a wokingiakhoz, mint anno Hamilton.

részletek

McLaren: Mindkét pilótánk kivételes

A McLaren csapatfőnöke, Zak Brown elégedetten nyilatkozott versenyzőiről, akikre semmi panasza nem is lehet 2019 első felét követően. Van egy vezérük és egy jó csapatjátékosuk.

részletek

Sikerével saját magát is meglepte Norris

A fiatal autóversenyző abban sem volt biztos, hogy az F1-ig eljut, ehhez képest debütáló évében kimagasló teljesítményt nyújt. Ezzel néha még saját magának is meglepetést okoz.

részletek

Verstappen: Nem csak Charles tehetséges a fiatalok közül

A Red Bull-Honda holland F1-ese szerint jó autóban ülve több ifjú pilóta is erős teljesítményt nyújthatja. A közéjük sorolt George Russell szerint egymást is hajtották előre korábbi karrierjük során.

részletek

McLaren: Nem is kívánhatnánk jobb pilótákat

Roppant elégedett Carlos Sainz és Lando Norris idei teljesítményével a wokingiak F1-es csapatfőnöke, Andreas Seidl, aki szerint pontosan ezért jelentették be korán, hogy jövőre is velük folytatják.

részletek
Olvastad már?