Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 23. csütörtök

Norris

A bulizásról-ivásról mondott le korábban az új F1-es generáció

George Russell szerint ők mindent annak rendeltek alá, hogy eljussanak az F1-be, nem buliztak, otthagyták az iskolát, de azt gondolták, hogy ez a normális. Örül, hogy barátaival együtt érte el a céljait.

részletek

Norris önkritikus: Hosszú listám van...

Lando Norris nem gondolja, hogy az erős első szezon elég, tudja, hogy rengeteg mindenben kell még fejlődnie - próbál is ezeken dolgozni a holtszezonban, hogy 2020-at még jobban kezdhesse.

részletek

Norris elmondta, hol kell javulnia a McLarennek

Lando Norris beszélt arról, hogy miben kell még fejlődnie a McLarennek - szerinte elégedettek lehetnek, de a három topcsapathoz képest még mindig nagy a lemaradásuk, úgyhogy sok a tennivalójuk.

részletek

Képzelt riport egy világbajnokságról

Kimi Raikkönen bajnokesélyesnek tűnt, a világbajnoki címvédő csak hatodik lett, Sainz zsinórban ötször szerzett pole-t… Hogy miféle bajnokság volt ez? A 2019-es F1-es szezon. Egyetlen apró módosítással.

részletek

Norris úgy döntött, visszavesz a poénkodásból

A McLaren pilótája nem szeretné, ha az emberek azt gondolnák róla, hogy nem veszi komolyan a dolgát, ezért a következő szezontól egy komolyabb arcát fogja mutatni a külvilágnak.

részletek

Norris: Sajnos azt kell mondjam, Sainz volt a mentorom

Bár nehezére esett beismerni, de Lando Norris elmondta, hogy mclarenes csapattársa, Carlos Sainz egyfajta mentorként szolgált számára, hiszen rengeteget tanult a hatodikként végző spanyoltól.

részletek

Vettel és Ricciardo a legközelebb az eltiltáshoz

A két egykori csapattárs volt az utóbbi egy év rosszfiúja a Formula-1-ben. A négyszeres bajnoknak ráadásul vigyáznia kell, júniusig ugyanis biztos nem csökken büntetőpontjainak száma.

részletek

McLaren: Halott zombiból hatalmas feltámadás

A 2019-es szezon egyik legváratlanabb és egyben legkellemesebb meglepetése a McLaren szereplése volt. A tavalyi év végéhez képest óriási lendületet vett a gárda, de meddig juthat előre?

részletek

Russell: Olyan jó vagyok, mint Leclerc

A Formula-2 tavalyi bajnoka nem fél attól, hogy a Williams eredménytelensége őt is a mélybe húzná. Életútját Charles Leclerc-éhez hasonlítja és tudja, hogy tavaly legyőzte a most remeklő újoncokat.

részletek

Norris attól félt, kevés lesz az F1-hez

A McLaren idei F1-es újonca őszintén beszélt az év elején őt hátráltató gondolatairól, amelyeken a szezon végére örömmel lépett át. Ahogy azt a legtöbben tennénk, ő is sokat kételkedett magában.

részletek

Norris: Béna voltam Perez ellen

A McLaren brit F1-es pilótája saját magát ekézte, miután az Abu Dhabi Nagydíj utolsó körében az a Perez vette el tőle a hetedik helyet, aki közvetlenül előtte végzett az egyéni tabellán.

részletek

Két századon múlt a McLaren házi időmérős csatája

11-10 arányban nyerte a kvalifikációkat idén Lando Norris Carlos Sainzcal szemben. Végső sorban azonban nem a spanyolt, hanem Lewis Hamiltont akarja legyőzni.

részletek
Olvastad már?