Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 30. hétfő

Norris

Dominál Verstappen a valódi versenyzők szimulátorbajnokságán

Dupla győzelmet szerzett, így háromból négy sikernél tart a 40 fő feletti mezőnyben. Norris dühében lépett ki a szerverről, ezért nem tudott versenyezni a GT-futamon.

részletek

Ricciardo beszólt Norrisnak, majd beleugrott a medencébe

A Renault ausztrál F1-es pilótája ezúttal sem hazudtolta meg önmagát - ha humorról van szó, akkor rá mindig számíthatunk. Most Lando Norris kapott ebből egy adagot...

részletek

Verstappen „visszaadta a kölcsönt” Norrisnak

A múlt héten a McLaren F1-es pilótája forgatta ki egy szimulátorversenyen a Red Bull-ost, most a holland okozott balesetet, amelybe brit társa is belekeveredett.

részletek

Norris versenyenként új sisakfestéssel állna elő

A McLaren fiatal pilótája az egész 2020-as év legjobb újításának nevezte a vonatkozó szabályok lazítását, és az eddiginél változatosabb, extrémebb és színesebb dizájnokkal készül majd a futamokra.

részletek

Norris kilökte Verstappent egy szimulátorversenyen

Bár a valóságban még vélhetően hónapokig nem csaphatnak össze, a virtuális világban ismét megtették – és mint az látható, nem is úszta meg ütközés nélkül a minapi versenyt a két F1-es sztár…

részletek

Bereznay Dani szétszedte az igazi versenyzőket

A világszintű versenytörlésekre reagálva vasárnap két különböző virtuális futamot is rendeztek, amelyen szimulátorjátékosok mellett autóversenyzők is „rajthoz álltak”. Az egyiken magyar siker született, a másikon Verstappen esett-kelt.

részletek

Sztárok tömkelege csatlakozott a vasárnapi virtuális futamokhoz

A Formula-1 és az IndyCar hétvégi versenyét is lefújták az utolsó pillanatban, akár hónapokig eltarthat, mire újra autóversenyt lát a közönség. Ebben a sanyarú időszakban az e-sport lehet a gyógyír.

részletek

Norris: Mindannyiunk egészsége a legfontosabb

Az Ausztrál Nagydíjtól való visszalépését helyi idő szerint csütörtök este bejelentő McLaren pilótája, Lando Norris az első versenyző, aki a nyilvánossághoz szólt a történtek kapcsán.

részletek

Norris: Hamilton csak akkor igazán jó, amikor elöl mehet

Amennyiben a Red Bull-Honda is teljesen felnő a feladathoz, Max Verstappen és Lewis Hamilton párharcát várják a szakemberek a bajnoki címért. Lando Norris elmondta, miben jobb a fiatal holland.

részletek

Tavalyhoz és a Mercedeshez hasonlítja a McLarent Norris

Mennyire jó a papaja csapat idei versenygépe? Minden attól függ, mihez hasonlítjuk: az MCL34-hez képest vezethetőbb és stabilabb lett, a Mercedeshez képest minden területen le vannak maradva – válaszolta az istálló fiatal pilótája.

részletek

Norrisnak saját módszere van a vírus ellen

Ütések, könyöklés és pacsik a levegőben, így védekezik a McLaren pilótája a koronavírus ellen. Csapattársának nehéz dolga lesz, amikor legközelebb találkozik vele Ausztráliában.

részletek

Norris: Sokkal jobb vezetni az idei McLarent

Elégedett a tavalyhoz képesti fejlődéssel a wokingiak második F1-es idényére készülő brit pilótája, aki szerint ugyanakkor nincs olyan terület az új autón, amely versenyre tudna kelni a Mercedesszel.

részletek
Olvastad már?