Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 17. szerda

Norris

„Katasztrófába” torkollott Sainz szombatja

A McLaren spanyolján is kifogtak a trükkös silverstone-i körülmények, de a Q2-es kiesés ellenére is bízik a vasárnapi felzárkózásban, ahogy F1-es csapattársa, Lando Norris is jó szereplést remél.

részletek

McLaren: Nem gátolnánk Alonsót, hogy más csapattal térjen vissza

A McLaren a héten bejelentette, hogy a Sainz-Norris párossal folytatja a jövő évben is. Fernando Alonsóval sem szakítottak, de ha a spanyol más csapattal kíván visszatérni, nyugodtan megteheti.

részletek

A McLaren Silverstone-ban is kiváló

Rendkívül stabil a McLaren-Renault az utóbbi hetekben. Monaco óta minden pályán a középmezőny elején a wokingiak, Lando Norris pedig különösen szárnyalt pénteken, hazai pályán.

részletek

Norris apja is dúsgazdag, de nem szívesen beszél róla

A jövőre is biztosan McLarennél maradó újoncot, Lando Norrist egyértelműen abba a csoportba sorolják, amelynek tagjai tehetségük miatt jutottak el az F1-be: pedig az ő családjának is van mit a tejbe aprítani…

részletek

A McLaren ki akar maradni a pletykákból

Elsőként jelentette be 2020-as pilótapárosát Woking. A jövő évi rajtrács kapcsán rengeteg a kérdőjel, Zak Brown pedig nem akart a találgatások tárgyává válni. Lando Norris elmondta, a bejelentés számára nem sok mindenen változtat.

részletek

Bejelentette 2020-as versenyzőit a McLaren

Néhány nappal a silverstone-i hazai versenyük előtt a wokingiak hivatalosan is megerősítették, hogy jövőre is a Carlos Sainz, Lando Norris párossal állnak rajthoz az F1-ben.

részletek

Norris már előre lejátszotta a Brit Nagydíjat

A McLaren pilótája az F1 2019-cel játszott és erről meg is tekinthető egy közel egyórás videó - remélhetőleg a valóságban nem hibázik olyat, mint a videó második körében...

részletek

Norris a McLarennel győzné le a Red Bullt

Hetek óta kiemelkedően jó formát mutat a McLaren istálló, Lando Norrisnak pedig merész tervei vannak, hamarosan a Red Bullok elé szeretne kerülni. Bár érzi, versenytempóban még nincs esély.

részletek

McLaren: Köszönettel tartozunk Alonsónak és Vandoorne-nak is

Bár már nincsenek a csapatnál, a McLaren újdonsült csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint az istálló hálával tartozik Sainz és Norris elődjeinek, Fernando Alonsónak és Stoffel Vandoorne-nak is, hogy most itt tartanak.

részletek

Norris tudta, hogy keménykedhet Hamiltonnal

A rajtnál harmadik helyre felugró Lando Norris volt az első kör egyik hőse a Red Bull Ringen. A brit különösen büszke arra, hogy külső íven megelőzte a világbajnokot az 1-es kanyarban.

részletek

A McLaren kezd elhúzni a Renault-tól

Ismét kettős pontszerzéssel jelentkezett a McLaren Ausztriában, miközben a két Renault-pilóta üres kézzel távozott. A wokingi istálló megszilárdította negyedik helyét a tabellán és remekül teljesít.

részletek

Csak Norrisnak tudott ma segíteni Sainz

Ahogy Monacóban Lando Norris tett meg mindent azért, hogy Carlos Sainz a lehető legjobb eredményt érhesse el, most Sainz fogalmaz úgy, hogy a célja az volt, hogy ő is ugyanígy tudjon ma tenni, bejuttatva a Q3-ba csapattársát.

részletek
Olvastad már?