Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

Norris

Norris Verstappentől kér tippeket Ricciardo ellen

A McLaren fiatal brit pilótája szerint csak előnyt jelenthet számára, ha már előre tudni fogja, mik jövő évi csapattársának fő erősségei és gyengeségei – és ezt szerinte a holland tudhatja leginkább.

részletek

Norris kihívásra és röhögésre számít Ricciardótól

A McLaren pilótája izgatottan várja, hogy a következő csapattársa 2021-ben megérkezzen az istállóhoz. Úgy érzi, egy szórakoztató riválist kap maga mellé, akitől sokat tanulhat.

részletek

Amerika után Ausztráliát is meghódította Norris

A sokak által legjobbnak tartott virtuális sorozat, a Supercars mezőnyében vendégszerepelt Lando Norris, ráadásul a lépés is kijött neki, és futamot nyert az austini pályán.

részletek

Norris: Nem old meg mindent a Mercedes-motor

Várja a jövő évi erőforrásváltást a McLaren brit pilótája, de azzal is tisztában van, hogy önmagában a Mercedes hajtásláncának beépítése nem fogja az élmezőnybe repíteni a wokingiakat.

részletek

Halálos fenyegetésig fajult a szimulátoros botrány

Két incidens is nagy port kavart a hétvégi iRacing-futam után, egy IndyCar-újságíró szerint azonban egyes rajongók odáig mentek, hogy fenyegető üzeneteket írtak a vétkes pilótá(k)nak.

részletek

Norris jól megszívatta az ellenfeleit, amikor szemből a bokszba hajtott

Törött autóval nem akart egy teljes kört menni, ezért az ellenkező irányból próbált meg ráfordulni Spa bokszbejáratára Lando Norris a Supercars All-Stars ESeries legutóbbi fordulóján. Nem sikerült neki.

részletek

Norris már az online futamra is úgy készül, mint a valósra

Az autósportos szimulációk világa bizonyos szempontokból már nagyon hasonlít a valós viszonyokhoz – Lando Norris elmondása szerint legutóbb már hasonló alapossággal tudott felkészülni egy versenyre, mintha egy igazi pályán járt volna.

részletek

Sokkoló visszatérésre számít Norris

Lehet egy pilóta akármilyen edzett, az F1-es autókban tapasztalt terhelésekre jelen pillanatban senki sincs felkészülve. A McLaren pilótája mindenkinek nehéz első versenyt jósol.

részletek

Norris Amerikába vágyik, bejelentkezett az Indy 500-ra

A McLaren fiatalja látókörében nem csak a Formula-1 szerepel. Virtuálisan már megmérette magát az IndyCarban, a jövőben valamikor a valóságban is megtenné.

részletek

Első nekifutásra elverte a teljes IndyCar-mezőnyt Lando Norris

Vendégként szerepelt a brit F1-es a tengerentúli bajnokság e-sport szériájában, amelynek különlegessége, hogy a valódi rajtrács minden versenyzője indul.

részletek

Norris néha vacsorázni is elfelejt játék közben

Elképzelhető, hogy az idejüket virtuális futamokkal elütő autóversenyzőknek nem is hiányzik igazán a valódi versenyzés? Két pilóta is arról számolt be, mennyire áthatják őket a megszokott érzések az otthoni szimulátorban ülve is.

részletek

Norris: A valóság is kell a szimulátor mellé

A McLaren F1-es pilótája szerint jó dolog a szimulátorozás, de a valós adatok, a valós videók is kellenek ahhoz, hogy igazán képben legyen - mint mondja, most a gazdag csapatok sincsenek előnyben.

részletek
Olvastad már?