Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Norris

Ezért fejlődött ennyit Lando Norris

A McLaren fiatal brit F1-es pilótája elmondta, hogy minek köszönhető a szintlépés - nem csak annyi van a háttérben, hogy már nem újonc, változtatott is egy-két dolgon az idei szezonra.

részletek

Lelkesednek a pilóták a visszatérő-új pályák iránt

Lando Norris alig várja, hogy a Nürburgringen, Imolában és Mugellóban vezessen – igaz, utóbbi esetén neki az előzésekkel, míg Vettelnek hazája versenye esetén az időjárás okán vannak kétségei.

részletek

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

részletek

Ausztriában szárnyalt, Magyarországon szenved a McLaren

Számítottak rá a McLarennél, hogy a Hungaroring nem fog kedvezni nekik, de Lando Norris elmondása szerint így is kisebb sokként érte a csapatot, mennyire küszködtek a Magyar Nagydíj edzésnapján. Pedig az ellenfelek ott állnak, ahova várták őket.

részletek

Kiderült, mi okozta Norris hátfájását

Szerencsére nincs komoly baja a McLaren pilótájának, akinek a szezonnyitó után rejtélyes hátfájása támadt. A második futamot emiatt begyógyszerezve teljesítette.

részletek

Podcast: Mészárlás és dupla nulla

Kibeszéltük a Stájer Nagydíjat és megválasztottuk a hétvége legjeit: A KÖR Hamiltontól, totális csőd a Ferrarinál, éledező Renault, Perez tündöklése és bukása, lesipuskás Norris, balszerencsés Mick Schumacher, és a kavaró brit újságírók.

részletek

Norris: Harmadik vagyok? Visszavonulok

A McLaren fiatal brit F1-es pilótája maga sem gondolta volna, hogy két futam után a tabella harmadik helyén fog állni a 2020-as bajnokságban - a gumikímélés volt a Stájer Nagydíjának egyik kulcsa.

részletek

Stájer Nagydíj – A rajtrács

Akárcsak egy hete, ezúttal is egy Mercedes, egy Red Bull és egy McLaren indul az első három helyről Spielbergben, a Ferrarik pedig ismét a mezőny közepén – íme, a második 2020-as futam rajtfelállása.

részletek

Norris begyógyszerezve lett a hatodik

A McLaren pilótája rejtélyes hát- és mellkasi fájdalmakkal küzdve teljesítette élete talán legnehezebb F1-es időmérő edzését. A hatodik helyezésével holnap a kilencedik rajtkockát foglalhatja el.

részletek

Sainz: Minden ugyanaz maradt, a Racing Point mégis gyorsabb

Az elmúlt hétvégi forma alapján a McLaren spanyol pilótája furcsállja, honnan talált közvetlen riválisuk ennyi tempót hozzájuk képest. Carlos Sainzt a nehezen vezethető autó, Lando Norris rajtbüntetése hátráltatta a Stájer Nagydíj edzésnapján.

részletek

Nem gondolnak még a Ferrari legyőzésére a McLarennél

Lando Norris és Carlos Sainz szerint korai még megállapítani, hogy valóban a maranellóiak előtt végezhetnek-e idén. A spanyolt az sem foglalkoztatja, hogy jövőre már a vörösöknél fog szerepelni.

részletek

Norris a legfiatalabb dobogósok között is dobogós

A közvetlenül az Osztrák Nagydíj leintése után készült képen Lando Norris három ujját felmutatva a helyezésére utalt, akkor talán még nem is sejtve, hogy egy fiatalsági ranglistán is ebbe a pozícióba ugrott fel.

részletek
Olvastad már?