Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 17. vasárnap

Norris

Hakkinen: Együttérzek Norrisszal!

Mika Hakkinen együttérez Lando Norrisszal az Orosz Nagydíjon történtek miatt. Sajnálja, ugyanakkor egyetért a döntésével: a finn úgy véli, Norris helyesen tette, hogy kockáztatott.

részletek

Norris döntheti majd el a bajnokságot?

Ugyan matematikai esélye még van a vb-címre, Lando Norris számára elsősorban inkább a harmadik hely a reális. Ha továbbra is így teljesít, akkor viszont komoly befolyásoló tényező is lehet.

részletek

Norris: A csapat szólhatott volna, mennyi eső jön

Magára vállalja a hibás döntést a győzelem kapujában az eső miatt látványosan elbukó Lando Norris, ám sajnálja, hogy a McLarentől nem érkeztek egyértelmű információk arról, mekkora víz érkezik.

részletek

Podcast: Hamilton százados, elúszott Norris győzelme

Bár a hétvége összességében sokkal inkább szólt Lando Norrisról, mint róla, az Orosz Nagydíj győzelmét végül Hamilton szerezte meg, aki így 100. alkalommal nyert. Verstappen nagyot mentett Szocsiban.

részletek

Brawn: Lando erősebb versenyző lesz ettől

Együttérez a Szocsiban első győzelmét a hajrában megérkező eső miatt elbukó McLaren-pilótával az F1 sportigazgatójához, aki saját múltjából hozott példát arra, milyen nehéz ilyenkor döntést hozni.

részletek

Russell megérti Norrist: Ez a rémálmunk

Nem tudta megtartani újabb meseszerű rajthelyét George Russell, de nem is számított semmi ilyesmire. Barátja, Lando Norris fájdalmát viszont tökéletesen megérti.

részletek

Norris: Szomorú vagyok és összetörtem

Bár az Orosz Nagydíjat Lewis Hamilton nyerte, a rajongók szívét kérdés nélkül Lando Norris. A fiatal brit végig kiválóan vezetett, feltartóztatva a győztest, de végül az esőben rossz döntést hozott.

részletek

McLaren-főnök: Utólag mindenki okos már

A McLaren csapatfőnöke rendkívül csalódott, hogy az utolsó körökben elveszítette Lando Norris a győzelmet és a jó eredményt is. Ugyanakkor hozzátette, ha nagyon akarták volna, felülbírálják pilótájukat.

részletek

Esős hajrában Norris-dráma és Hamilton-siker Szocsiban

Az első győzelme felé tartó Lando Norris reményeit az utolsó öt körben megérkező eső zúzta szét. Az inter abroncsra váltó Lewis Hamilton győzött az utolsóként rajtoló Max Verstappen előtt.

részletek

F1-Archív: Lauda kiszállna Schumacher helyett

A háromszoros világbajnok osztrák unná, ha mindig győzne, Ron Dennis szerint a friss világbajnok Alonso még nem bizonyított, kiderült Rosberg bizarr kiesésének oka. Barrichello Kínában, Alonso Szingapúrban nyert szeptember 26-án.

részletek

Norris: Nem várom a holnapot!

Szocsi Mercedes-pálya, a McLaren Monza után azonban ismét óriási meglepetést okozott. A vizes körülményeket Lando Norris használta ki a legjobban, ez élete első pole-pozícióját érte.

részletek

Norrisnál motorhiba okozta a megforgást

Lando Norris szerint a McLaren nem annyira versenyképes, mint Monzában volt, de így sem elégedetlen, délutánra egészen jó lett az autó, harcolhatnak a Ferrarival.

részletek
Olvastad már?