DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Norris

Tervek, vágyak, sprint – csütörtöki hírek

Megérkezett csütörtöki hírösszefoglalónk, benne mindennel, ami a bakui hétvége sajtónapján történt és elhangzott – és hoztunk néhány egyéb érdekességet is.

részletek

Norris: Ezzel az autóval kellett volna kezdenünk a szezont

Bakuban végre debütál a McLaren várva várt fejlesztési csomagja, amely jelentős csúszással kerül fel az autóra. Lando Norris optimistán várja a hétvégét.

részletek

Izgalmasabb, megterhelőbb – tetszik az F1-eseknek az új sprintformátum

Gyakorlatilag a teljes F1-es mezőny egyetért abban, hogy jót tesz a sprinteknek a Bakuban bevezetendő újítás a külön időmérővel.

részletek

Norris: Méltó kihívója lennék Verstappenéknek

Arra mindenki számított, hogy a Red Bull egy komolyabb előnnyel fogja indítani a 2023-as szezont, de arra Norris sem, hogy a McLaren ekkora lemaradással.

részletek

A fiatalok hatodik érzéke, ami nincs Hamiltonnak

A korábbi F1-es pilóta, Johnny Herbert szerint az új generáció a szimulátoros felkészülés révén plusz képességekre tehet szert.

részletek

Norris: Piastri az eddigi leggyorsabb csapattársam

A McLarennél már ötödik szezonját kezdő Lando Norris harmadik csapattársát kapta meg az évek alatt. Úgy érzi, hogy Piastri még Ricciardónál is gyorsabb.

részletek

„Megdöbbentő, milyen rosszak vagyunk” – Norris

A melbourne-i pontszerzés ellenére továbbra sem elégedett Lando Norris a McLaren autójával, a brit pilóta a legnagyobb gyengeségükről beszélt.

részletek

Kemény kritika Norristól a Pirelli-guminak: „Nem a motorsport csúcsára való”

Szörnyű gumi, rossz tapadás – Lando Norris szerint nem a versenyzők hibájából, hanem a nem F1-es szintű abroncsok miatt történt annyi baleset az újraindításnál.

részletek

„Végre tudtam versenyezni” – Norris

A McLaren első számú pilótája úgy érzi, hatalmasat léptek előre Ausztráliában. Norris a futamot követően fülig érő szájjal nyilatkozott.

részletek

Norris 2025 végéig nem távozhat a McLarentől

Nem tartalmaz lelépési záradékot Norris szerződése, de a McLarennél tudják, hogy örökké nem marad velük a fiatal brit, ha nem kap győzelemre képes autót.

részletek

Miért kellett a piros zászló és az állórajt? – kérdezik az F1-esek

Nem értik Verstappenék, miért volt szükség a futam hajrájában megszakításra a safety car helyett. Norris unfairnek tartja az állórajtos újraindításokat.

részletek

Norris: Nem a tőlem elvárt szinten vezetek

A McLaren F1-es versenyzője úgy érzi, nemcsak az autó nem teljesít jól, hanem ő is túlerőlteti a dolgokat. Andrea Stella védelmébe vette a pilótáit.

részletek