DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Vége a románcnak: szakítottak Leclerc-ék

Rövid Instagram-sztoriban tudatta a Ferrari monacói F1-es pilótája és Charlotte Siné, hogy három év után véget ért a kapcsolatuk. A döntésük és a magánéletük tiszteletben tartását kérik.

Charles Leclerc 2019-ben jött össze Charlotte Sinével, aki Monaco legrégebben fennálló cége, a Société des Bains de Mer menedzserének lánya, aki modellként és influenszerként óriási követőtáborral bír a közösségi médiában. A pár rengeteg versenyen mutatkozott együtt, s a nyári és téli szünidőket is értelemszerűen jórészt együtt töltötték. Kapcsolatuk egyik legemlékezetesebb és legaranyosabb pillanata volt, amikor a koronavírus-járvány első hulláma során a lány csak úgy tudott bejutni a lakásukba, hogy feliratkozott az éppen streamelő versenyző Twitch-csatornájára.

Most azonban úgy fest, véget ért a románc: a Ferrari versenyzője és Charlotte egyaránt Instagram-sztorit tett közzé arról, hogy úgy döntöttek, a jövőben már csak barátokként tekintenek egymásra.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

+Ша+ (@charlottesiine) által megosztott bejegyzés

 

„Üdv mindenkinek! Charlotte és én úgy döntöttünk, hogy befejezzük a kapcsolatunkat, de továbbra is jó barátok maradunk. Rengeteg nagyszerű pillanatot éltünk át együtt, és mindig is egy különleges személy marad számomra. Lenyűgöző és a legjobbat érdemli. Kérlek, tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletét ezekben az időkben. Köszönöm!” – írta Leclerc, akihez hasonlót posztolt az immáron exbarátnője, kiemelve a három év csodálatos emlékeit.

A lépés kissé váratlan, hiszen Charlotte még a néhány héttel ezelőtti évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon is együtt örült a monacói pilótával, miután Leclerc bebiztosította az összetettben a második helyezést – sőt, az Instagramon is közös képet posztolt vele „Büszke vagyok rád” szöveggel.

Úgy tűnik tehát, hogy Leclerc számára nemcsak szakmai, hanem magánéleti téren is változást hoz majd a 2023-as esztendő: előbbi tekintetében újdonság lesz számára, hogy ferraris karrierje során először nem a távozását egy hete bejelentő Mattia Binotto lesz a csapatfőnöke.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: