Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Leclerc

Leclerc nem számított ekkora javulásra

A monacóit is meglepte, mekkorát lépett előre az előző napokhoz képest az F1-es Orosz Nagydíjon, ahol végül hatodik lett. Sebastian Vettel úgy érzi, őt is felhasználták csapattársa sikere érdekében.

részletek

Leclerc Szocsiról: Egyenes és hullámvasút

Ez a két dolog ugrik be a monacói Ferrari-pilótának az oroszországi helyszínről - a vidámpark és az, hogy milyen hosszú az a bizonyos egyenes. Ez utóbbit Sebastian Vettel is megemlítette.

részletek

Több sóderágyat szeretnének a pilóták, de…

A mugellói tapasztalatok alapján (is) előnyben részesítenék a hibákat jobban büntető kavicságyakat az F1-es versenyzők, Michael Masi szerint viszont ez nem mindenhol megvalósítható.

részletek

Webber: Leclerc ki fog ábrándulni a Ferrariból

A versenyzéshez visszatérő Mark Webber úgy gondolja, jelenleg a „mézes heteit” tölti a Ferrari-Charles Leclerc páros, azonban két év múlva a monacóinak lehet, hogy elege lesz az olaszokból.

részletek

Leclerc eleinte tartott Vetteltől

A monacói elismerte: először félt a némettől és kicsit magától a Ferraritól, azóta viszont a pályán történt konfliktusok ellenére is remek a kapcsolatuk a négyszeres F1-es világbajnokkal.

részletek

Leclerc: Egyszerűen lassúak voltunk, nincs ehhez mit hozzáfűzni

Bár egy ideig dobogós helyen haladt a Ferrari 1000. nagydíján, végül csak nyolcadik lett a monacói pilóta Mugellóban. Vettel eközben a piros zászló utáni újraindításra vonatkozó szabályt kritizálta.

részletek

Csodaszámba menő ötödik helyezés Leclerc-től

A Ferrari 1000. versenyhétvégéjén nem kellemes kimondani, hogy mekkora pozitívum egy ötödik hely a vörösöktől. Pedig ez történt, Charles Leclerc elégedett az autóval, de egy kis szerencse is kellett.

részletek

Ijesztő a Ferrari viselkedése Rosberg szerint

A 2016-os világbajnok szerint nem lehet kizárólag Charles Leclerc-t hibáztatni a monzai balesetért, ha az SF1000 ennyire nehezen vezethető. (Habár nem vezethetetlen.)

részletek

Leclerc: Nincs kifogás, ez az én hibám volt

Egy fékhiba és egy baleset miatt féltávnál kettős kieséssel ért véget a Ferrari Olasz Nagydíja. Charles Leclerc-nek kisebb fájdalmai vannak a nagy csattanás miatt, amelyért magára vállalja a felelősséget.

részletek

Óriásit ég a Ferrari hazai pályán is

Monzában sem sikerül jobban a vörösök hétvégéje eddig, megismétlődik a múlt héten, Belgiumban látott szenvedés. 36 éve nem élt át olyan szégyent a csapat, mint ma hazai pályán.

részletek

Vettel: Nem tapadnak a gumik. Egyik se

A Ferrarik 9. és a 12. helyen zárták az Olasz Nagydíj második edzését. Charles Leclerc egykörös tempóban ennél rosszabbra számított, míg Sebastian Vettelt bosszantja, hogy lufikon kell közlekednie.

részletek

Leclerc készen áll kivárni a Ferrari feltámadását

Mattia Binotto csapatfőnök szerint évekbe telhet, mire a maranellóiak újra rátalálnak a győztes útra – de vajon lesz-e ehhez elég türelme az istálló vezérpilótájának szánt ifjú monacóinak?

részletek
Olvastad már?