DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Leclerc

Verstappen-dupla, Aston-óvás – szombati F1-es hírek

Verstappen mindenki előtt jár, Alonsót Sainz miatt büntették, aztán Sainz eredményét óvta meg az Aston, Hamilton a mennyből a pokolba jutott – ez történt a kínai sprint- és időmérőnapon.

részletek

Beáldozta a Ferrari az időmérőt a futamért

Már a holnapi futamra koncentrált a Ferrari Charles Leclerc autójának beállításakor, ezért sikerült mindössze a hatodik helyen végeznie a monacóinak a sanghaji időmérőn.

részletek

„Kicsit átlépte a határt” – Leclerc Sainzról

A monacói úgy érzi, ferraris csapattársa kissé keményen védekezett ellene az F1-es Kínai Nagydíj sprintjén. A spanyol elnézést kér, ha így történt, de az Alonso-csata is közrejátszott ebben.

részletek

Verstappen levadászta Hamiltont a kínai F1-es sprinten

Csak a negyedik helyről indult, de így is fölényesen nyerte a sanghaji sprintet a világbajnok. Norris rontott a rajt után, Hamilton és Perez a dobogón.

részletek

Elmosta az eső Leclerc egykörös javulását

Hiába érzi úgy a monacói, hogy szárazon előrelépett a gumik előkészítése terén, ezt a kínai F1-es sprintidőmérőn nem tudta megmutatni – aztán egy baleset is hátráltatta.

részletek

„Közelebb leszünk a Red Bullhoz” – Leclerc

A Ferrari pilótája úgy érzi, kedvezőbb pálya számukra a sanghaji, mint a suzukai volt. A monacói szerint Sainz eddig jobb munkát végzett, de nem aggódik a formája miatt.

részletek

„Lewis segíteni fog Charles-nak” – Vasseur

A Ferrari F1-es csapatfőnöke úgy érzi, jól kijön majd egymással jövő évi két versenyzőjük. Jacques Villeneuve szerint döntő fontosságú év lesz ez Leclerc-nek.

részletek

„Soha nem volt ilyen jó a Ferrari gumikezelése” – Leclerc

Épp az eddigi egyik fő gyengeségének számító területen javult jelentőset a monacói pilóta szerint a 2024-es F1-es szezonra a Scuderia.

részletek

„Az én időmérős teljesítményem a probléma” – Leclerc

Leclerc elárulta, miért teljesített az elmúlt két versenyhétvégén gyenge időmérőt. A monacói elégedett a Ferrari tempójával – ha a kvalifikációkat is összerakja, visszatérhet az élmezőnybe.

részletek

Leclerc nem érti, hova tűnt a tempója

Az érzet rendben volt a Ferrari volánjánál az F1-es Japán Nagydíj időmérőjén, a köridők mégsem jöttek. A versenytempót viszont erősnek érzi a monacói.

részletek

„Közelebb vagyunk a Red Bullhoz, mint vártam” – Sainz

Egy lépéssel még mindig a címvédő gárda van elöl, de az a lépés kisebb, mint amire számított – véli a Ferrari spanyolja. Leclerc szerint még több kell a pole-hoz.

részletek

Vissza a régi kerékvágásba? Red Bull-előnyt vár Suzukában a Ferrari

Ausztráliában erősek voltak ugyan, de Sainz és Leclerc is egyetért abban, hogy az F1-es Japán Nagydíj helyszíne nem domborítja ki a fő erősségüket.

részletek