Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

Leclerc

Turrini: Vettel most már kényszerpályára került

A Ferrarinak a kiszivárgott hírek szerint gondjai akadtak az új autó aerodinamikájával, ráadásul mindkét pilóta vezér akar lenni. A négyszeres világbajnok Vettelnek azonban nincs sok lehetősége.

részletek

Leclerc már idén világbajnok lenne, de azt sem bánja, ha csak jövőre

A Ferrari monacóijának célja egyértelmű, minél előbb megszerezni a bajnoki címet. A 2021-es szezonban látja a nagy lehetőséget a „legjobb csapat” Ferrari számára.

részletek

Verstappen kényszerből maradt a Red Bullnál?

Max Verstappen új, több évre szóló szerződést kötött jelenlegi csapatával. Az egykori F1-es pilóta szerint ment volna a holland a Mercedeshez, csak éppen ott zárt kapukat döngetett.

részletek

Mindegyik csapat épít egy átmeneti autót is

Az összes istálló átalakítja 2020-as versenygépét, hogy az év folyamán közreműködjön a Pirelli gumitesztjein a 18 colos kerekekkel – annak ellenére, hogy nincs kötelező érvénnyel előírva.

részletek

Ocon: Megmondtam, hogy Charles legyőzi Sebet

A Renault F1-es pilótája beszélt arról, hogy milyen volt számára a kihagyott év, de azt is megemlítette, hogy ő már előre szólt a Mercedesnek is, hogy Leclerc bizony le fogja győzni Vettelt a Ferrarinál.

részletek

Bottas: A Red Bull és a Ferrari is jól döntött

A 2021-es szabályok érkezésével jó ideig minden bizonytalannak tűnt az F1-ben, azonban a kirakós két nagyon fontos darabja máris a helyére került: Verstappen és Leclerc is marad jelenlegi csapatánál.

részletek

A Ferrari mégsem Vettelre tervezi az új autót

Korábban az a hír járta, hogy leginkább Sebastian Vettel véleményére adnak a vörösök új gépének tervezésekor, de Charles Leclerc örül, hogy a mérnökök az ő tapasztalatára is jócskán adnak.

részletek

Horner: Nagyszerű lesz Hamilton és az új generáció csatája

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner már alig várja, hogy láthassa, hogyan birkózik meg Lewis Hamilton a Charles Leclerc és Max Verstappen fémjelezte új generáció nyomásával.

részletek

Horner: Hamiltont a fiatalok elleni csata motiválja

Nemrég egy Instagram-posztban Lewis Hamilton minden eddiginél jobbnak érezte magát, és alig várta már a 2020-as szezont. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is tudni véli, miért van ez.

részletek

Berger: Vettel képes lesz visszavágni Leclerc-nek

A Ferrari korábbi versenyzője, Gerhard Berger nem gondolja, hogy Sebastian Vettel krízisben volna, ugyanakkor nehéz dolga lesz, ha Leclerc fölé akar nőni 2020-ban. Azonban képes lehet visszavágni.

részletek

Leclerc a motorozáshoz már engedélyt kérne

A Ferrari pilótája elárulta, mi volt az első gokartozásának története, és milyen szakágakat próbálna ki az F1 mellett. A motorozáshoz engedélyt kérne a csapatától, nem úgy, mint az ejtőernyőzéshez.

részletek

Berger szerint Leclerc jobb diplomata Verstappennél

Max Verstappenre és Charles Leclerc-re a jövő F1-ének potenciálisan legnagyobb neveiként tekintenek, most pedig Gerhard Berger hasonlította össze őket, aki szerint nem képességekben van köztük különbség.

részletek
Olvastad már?