Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Leclerc

Ferrari: Elfelejtettünk szólni Leclerc-nek

Mattia Binotto bevallotta, hogy nem jelezték F1-es pilótájuknak Sebastian Vettel büntetését - igaz, Leclerc szerint az se változtatott volna semmin, ha szólnak neki.

részletek

Leclerc-nek nem szóltak Vettel büntetéséről

A futam után kiderült, hogy Charles Leclerc nem is tudott róla, hogy megbüntették csapattársát. A Ferrari nem szólt neki, de ő így is csak közelebb akart kerülni Lewis Hamiltonékhoz.

részletek

Hamilton: Nem így akartunk nyerni

Sebastian Vettel elsőként látta meg a célvonalat, de a büntetése miatt nem ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára, hanem Lewis Hamilton. Harmadikként Charles Leclerc-t intették le Kanadában.

részletek

Vettelnél hosszú idő után megtört a jég

Az elmúlt szűk egy évben szinte csak csalódások érték a négyszeres világbajnokot, most azonban megtört egy közel tizenegy hónapja tartó negatív sorozatot Montrealban. Megtör egy másikat is?

részletek

Vettel jobbnak érezte az autót, Hamilton nem csalódott

Elégedetten értékelt idei első pole-ja után a Ferrari F1-es pilótája, de a mögötte végző mercedeses kihívó sem panaszkodott: ők és Leclerc is egyaránt érdekes versenyt várnak vasárnap Kanadában.

részletek

Hakkinen: Leclerc még sehol nincs Vettelhez képest

A kétszeres világbajnok finn szerint a fiatal monacóinak még rengeteget le kell tennie az asztalra, hogy egyáltalán elérje Sebastian Vettel szintjét. Úgy véli, nem elég egyszerűen gyorsnak lenni.

részletek

Kanadából jelentjük: A vörösök hűtik a kedélyeket

Mindent elmond az F1 történéseiről a Kanadai Nagydíj pénteki nyitónapja: az első két helyen két Ferrari, Charles Leclerc és Sebastian Vettel zárt, amely alapján azt is gondolhatnánk, hogy a Gilles Vileneuve versenypálya valóban az a helyszín lehet, ahol feltámadnak a Ferrarik. Csakhogy a vörösök szekértábora jóelőre igyekezett lehűteni a kedélyeket…

részletek

Vettel: Nem mi vagyunk a leggyorsabbak

Annak ellenére, hogy a második edzésen az első két helyen végeztek a Ferrari pilótái, egyáltalán nem biztosak benne, hogy ez megmarad a már rajthelyek sorsáról döntő időmérőre is.

részletek

Hamilton csattant, a két Ferrari az élre pattant

A Kanadai Nagydíj második szabadedzésére változott az állás a tabella élén az elsőn látottakhoz képest. Ezúttal Charles Leclerc diktálta a tempót, míg Lewis Hamilton és Max Verstappen is találkozott a fallal.

részletek

Leclerc a kudarcok után máshogy áll hozzá

A Ferrari fiatal monacói pilótájának az elmúlt időszakban három időmérő edzése ment gallyra különböző okokból, ezért változtat hozzáállásán, ami a kvalifikációk első két szakaszát illeti.

részletek

Vettel és Leclerc is nagy dobásra számít Kanadában

Toto Wolff úgy fogalmazott, Montreal jellege az ellenfeleknek kedvez, és a Ferrarinál is nagy a bizakodás: a 2018-as nyertes Sebastian Vettel és a tavaly Sauberrel pontot szerző Charles Leclerc egyaránt erős eredményt vár.

részletek

Leclerc a MotoGP felé kacsintgat

Lewis Hamilton a tavalyi évben próbálta ki magát két keréken, az elmúlt hétvégén Mugellóban pedig Charles Leclerc-t is rabul ejtette a motorozás világa és alig várja, hogy ilyen géppel pályára gurulhasson.

részletek
Olvastad már?