Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Leclerc

Leclerc: Ricciardo sikere rossz hír számunkra

A Ferrari kettős pontszerzést ünnepelhetett Monzában, így nem lehettek elégedetlenek, ugyanakkor aggódnak a McLaren feltámadása miatt. Charles Leclerc szerint jobbnak kell lenniük a folytatásban.

részletek

Ocon: Teljesen következetlenül büntetnek

A Magyar Nagydíj győztese egyáltalán nem elégedett a bíráskodással a Formula-1-ben. A fiatal francia pipa amiatt, hogy büntetést kapott egy pontosan olyan esetért, amit Charles Leclerc megúszott.

részletek

Leclerc előzékeny volt, Perez nem élt vele

Az Olasz Nagydíj egész hétvégéjén küzdött valamivel (vagy valakivel) Charles Leclerc, és ez alól a futam sem volt kivétel. Végül a negyedik helyen zárt, és megtalálta a pozitívumokat.

részletek

Leclerc: Fordítsuk meg a rajtrácsot!

Nagy vesztese, de nagy nyertese sem volt a sprintkvalifikációnak a Ferrari, amit Leclerc ráadásul úgy csinált végig, hogy a nap folyamán nem is érezte jól magát. Szerinte így is sikerült a maximum.

részletek

Még mindig nem elégedett hazai pályán a Ferrari

Nagyon szeretnék már megörvendeztetni a tifosit, de egyelőre csak azzal sikerül, hogy előreléptek a korábbi formájukhoz képest. Sainznak és Leclerc-nek sem tetszik eddig a hazai hétvége.

részletek

Leclerc: Russell hasonló helyzetben lesz, mint én, amikor megérkeztem a Ferrarihoz

A Ferrari hazai versenyére készülő Charles Leclerc úgy látja, nagyon hasonló lesz a helyzet a Mercedesnél jövőre George Russell érkezése után, mint mikor őt szerződtette a Scuderia.

részletek

Rajongótenger fogadta Sainzékat Monzában

Ahogy arra számítani lehetett, az Olaszországba érkező Ferrari-pilótákat egy hadseregnyi rajongó fogadta, akik sem vásárolni, sem közlekedni nem hagyták kedvenceiket. De vajon őrültebbek-e az olasz szurkolók, mint a hollandok? Lássuk.

részletek

Leclerc reméli, értük is megőrülnek Monzában

Hazai terepre érkezik a Ferrari, ráadásul a monzai versenyhétvége abból a szempontból is különleges lesz, hogy itt rendezik az újabb sprintversenyt. Leclerc reméli, ez és a támogatás a javukra válik.

részletek

Leclerc szerint megvolt a tempó, Sainz szerint nem

A Ferrari párosa biztató teljesítményt mutatott egész hétvégén, de a futamon végül nem tudtak előrébb lépni; Sainz még hátrébb is esett. Ennek megfelelően vegyes érzésekkel értékeltek.

részletek

Sainz: Megérdemeltem a balesetet, ilyennek kell lennie egy pályának!

Bár az időmérőjét is veszélybe sodorta vele, a Ferrari spanyolja mégis lelkes volt, amiért Zandvoortban komoly árat fizetnek az F1-esek a hibákért. Csapattársa az elúszott negyedik rajthelyet bánja.

részletek

Leclerc szerint nem lehetetlen a pole-pozíció megszerzése

Magabiztosan és reménykedve nyilatkozott a Holland Nagydíj pénteki napjának leggyorsabb versenyzője, Charles Leclerc. Még a pole-pozíció megszerzését sem tartja elképzelhetetlennek.

részletek

Ferrari-siker és Hamilton-motorhiba délután

Első és második helyet hozott Leclerc és Sainz Zandvoortban, a második tréningen. Az edzés ismét csonka volt, Hamilton motorhibája és Mazepin kicsúszása miatt kétszer is piros zászlót lengettek.

részletek
Olvastad már?