Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

Leclerc

Leclerc: Ez életem egyik legjobb F1-es futama

A Ferrari monacói F1-es pilótája szerint ez most olyan érzés számára, mintha nyert volna - tudja, hogy nagyon messze vannak a jótól, de ez is azt mutatja, hogy bármi megtörténhet.

részletek

Leclerc és Norris sem számított erre

Három boldog embert hallhattunk a futam utáni interjúkban, Valtteri Bottas mellett Charles Leclerc és Lando Norris főleg elégedett volt - egyikük sem számított erre...

részletek

Leclerc: Nehéz bármi pozitívumot találni

A tavaly berobbanó Charles Leclerc idén aligha ismétli meg korábbi sikereit a Ferrari jelenlegi formáját látva, de szerinte most van a legfőbb ideje annak, hogy leszegett fejjel menjenek előre.

részletek

Leclerc: 99 %, hogy szenvedni fogunk

A Ferrari versenyzői is gyengélkedésre számítanak az osztrák futamokon. Leclerc arról beszélt, a csapat már majdnem teljesen elengedte Spielberget, Vettel szerint a szezon egészét nézve még van remény.

részletek

Vettelt meglepte, hogy ajánlatot sem kapott a Ferraritól

A négyszeres világbajnok Spielbergben elárulta: nem is tárgyalt vele a Ferrari a folytatásról, csupán közölték vele, hogy nem akarnak tovább együtt dolgozni vele. A német beszélt a jövőjéről is.

részletek

Leclerc nem beszél győzelmi esélyekről

A lehető legjobb eredményt akarja elérni és minden adódó lehetőségre lecsapni - mivel az autók nem nagyon változhattak Barcelona óta, így nagyjából ez lehet a célja idén a Ferrari F1-es pilótájának.

részletek

Vettel: Mugello megérdemli, hogy F1-es nagydíjat rendezzen

Nyolc év után vezetett ismét autót az olasz pályán a német, aki nem győzte dicsérni a helyszínt. Fiatal ferraris csapattársa, Charles Leclerc ugyancsak el volt ragadtatva a mugellói aszfaltcsíktól.

részletek

Vettel és Leclerc visszatértek a versenypályára

Legújabban a Ferrari csatlakozott azon Formula-1-es csapatok sorába, amelyek a jövő hétvégén startoló szezonkezdet apropóján tesztet bonyolítottak le. Charles Leclerc és Sebastian Vettel Mugellóban körözött.

részletek

Leclerc a naivitása révén győzte le Vettelt

Legalábbis Mark Webber szerint ez előnyt jelentett tavaly a Ferrari ifjú monacói tehetségének, akit a visszavonult ausztrál ex-F1-es több szempontból világklasszisnak tekint.

részletek

Öt F1-essel, de Leclerc nélkül zárul a virtuális bajnokság

Vasárnap rendezik meg az F1 szimulátoros sorozatának utolsó állomását: a helyszín Kanada lesz, az előző három fordulót megnyerő George Russell pedig már a zsebében érezheti a nem hivatalos címet.

részletek

Russell ismét nem talált virtuális legyőzőre

A Williams brit F1-es pilótája zsinórban harmadik sikerét aratta Barcelona és Monaco után, ezzel pedig át is vette a vezetést a nem hivatalos virtuális bajnoki tabellán Leclerc-től.

részletek

„Leclerc Raikkönen és Schumacher keveréke”

Egy sauberes szakember szerint a két világbajnok képességeit ötvözi a Ferrari új reménysége, aki szerinte biztosan világbajnok lesz, ha az autója képes rá. Csak ezen múlik.

részletek
Olvastad már?