DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Leclerc

A gumikezelés jobb, a Ferrari rosszabb lett

„Nem jó eredmény” – összegezte tökéletesen a csapat szaúdi versenyét Vasseur. Leclerc és Sainz is kiemelte, nem volt meg a versenytempó, pedig azt hitték, az Aston Martin és Mercedes szintjén lesznek.

részletek

Leclerc: Boldog is vagyok, meg nem is

Másodikként végzett Charles Leclerc a Szaúd-arábiai Nagydíj szombati időmérőjén, nem lehet azonban felhőtlen az öröm a hétvégén eddig kissé küszködő Ferrarinál a monacói rajtbüntetése miatt.

részletek

„Most közelebb leszünk" – elégedettebbek a Ferrari-pilóták

Charles Leclerc és Carlos Sainz szerint is javult a versenytempójuk Dzsiddára, és úgy érzik, hogy közelebb lehetnek a Red Bullhoz: ma tartalékoltak a motorral.

részletek

Óriási fennforgás Dzsiddában – a csütörtöki hírek

Verstappen beteg, a Ferrari és a McLaren tagad, Hamilton nem örül, új szakember a Mercedesnél, Perez nyerni akar – és sok más érdekesség csütörtökről.

részletek

„A pletykák 90%-a teljesen alaptalan” – Leclerc tiszta vizet öntött a pohárba

A Ferrari körül keringő pletykák tartották lázban az F1 világát az elmúlt napokban, Charles Leclerc azonban nem kíván energiát pazarolni a híresztelésekre.

részletek

Fejlesztésekkel érkezik a Ferrari Szaúd-Arábiába

A csapatfőnök beszélt arról a Szaúd-arábiai Nagydíj előtt, hogy milyen elvárásokkal folytatják a szezont. A francia a bahreini meghibásodásra is kitért.

részletek

„Ez csak egy rossz verseny volt a 23-ból”

Leclerc három nappal bahreini kiesése után motivációs beszédet tartott a Ferrari-gyárban – a csapat vezetője nem aggódik amiatt, hogy versenyzője frusztrált lenne.

részletek

Leclerc kapta az első rajtbüntetést

Itt a szezon első rajtbüntetése: Leclerc 10 hellyel hátrébbról kezdi meg a futamot, miután az autójába már a harmadik vezérlő elektronikát kellett behelyezni.

részletek

Nem lesz akaratosabb a stratégiával Leclerc

A ferraris szerint nem vezetne sikerre az F1-ben, ha önállóan akarna döntéseket hozni az autóban – azon kívül viszont nagyon is szóvá teszi, mit szeretne.

részletek

Célzást ejtett el a motorhiba okáról a Ferrari nagykövete

Nem volt köze a cserélt alkatrészekhez a kiesésnek, a probléma a belső égésű egységből fakadt – mondja Marc Gené, aki nagyon erős Ferrarira számít Szaúd-Arábiában.

részletek

„Nincs szükség rá, semmi haszna” – Verstappen és Perez a kísérleti időmérő ellen

Imolában kipróbálja az F1 a kvalifikáción használható gumikra vonatkozó új szabályt. Az élmezőny pilótái azonban nem lelkesednek a kísérlet iránt: nem az időmérőhöz kellene hozzányúlni.

részletek

Leclerc most nem követhet el hibákat – Domenicali

A monacói pilótának túl kell lendülnie a frusztráltságon és a csapata élére kell állnia Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, a Ferrarinak még lesz esélye idén, mivel a Red Bull szezonjára később kihatással lehet a költségsapka miatt kapott büntetésük.

részletek