Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Leclerc

Belépő a versenyzés világába - 2. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Leclerc elmondta, miben fejlődött a legtöbbet

Két éve még az egyik fő gyengesége volt, de annyi munkát fektetett bele a monacói, hogy úgy érzi, 2021-ben már az egyik erősségének számított az, ahogy a versenyeket menedzselte.

részletek

Sainz bebizonyította, hogy Leclerc nem is olyan nagy szám?

Helmut Marko számba vette, kik lehetnek igazán esélyesek a szezonban. Charles Leclerc-ben és George Russellben azonban kételkedik, sokkal inkább hisz Lando Norris képességeiben.

részletek

Leclerc szerint nagyon más lesz vezetni az új autókat

Charles Leclerc úgy véli, a 2022-es autók nagyban eltérnek majd az eddigiektől. A monacói szerint nem csupán más lesz őket vezetni, de nagy kihívást is jelent majd az eddigiekhez képest.

részletek

Leclerc: Sokat fejlődtem Carlos révén

Elismerően beszélt ferraris kollégájáról a monacói F1-es pilóta: szerinte a spanyolnak épp az a fő erőssége, amely téren ő különösen gyengén muzsikált még néhány esztendeje.

részletek

Ferrari: 2022-ben nem szabad ütközni

Laurent Mekies szerint 2021-ben belefértek a hibák, de idén annyira fontos lesz a szezon közben kitalált fejlesztések megoldása, hogy nem törhetnek az autók - szóltak a Leclerc-Sainz párosnak...

részletek

A Ferrari már régóta csak 2022-re koncentrál

Jelentősen fejlődött az előző évhez képest a maranellói istálló, így idén a harmadikok lettek a konstruktőrök között. Bár nagy harcban voltak a pozícióért, már jó ideje csak a jövő évre fejlesztenek.

részletek

Nem veheti át a 7-es rajtszámot Leclerc

Az olasz sajtó arról számolt be, hogy Kimi Raikkönen visszavonulását követően Charles Leclerc felvenné a finn bajnok rajtszámát, lecserélve a 16-ost. Erre azonban a szabályok nem adnak lehetőséget.

részletek

Ferrari: A pilótapárosunk az erősségünk

A maranellói gárda valamennyi tagja csak szuperlatívuszokban tud nyilatkozni az idénre összeállt duóról, mely a konstruktőri bajnokság harmadik helyéig repítette őket, és ki tudja, hol van még a vége

részletek

Sainz és Leclerc még az őrült Belga Nagydíj alatt is sakkoztak

Sakk-őrület uralta a mezőny egy részét az idei szezon során. Különösen a Ferrari ifjú pilótáit szívta be a sport, de Mick Schumacher is sokat fejlődött egy év alatt. Elárulták, hogyan kezdődött…

részletek

Binotto: Varázsütésre nem marad sikeres a Ferrari

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, az idei teljesítményjavulás ellenére sem garantálja varázsütésszerűen semmi a 2022-es sikert a csapat számára. Binotto szerint a kulcs a kemény munka és a türelem.

részletek

Perez előtt is végezhetett volna Leclerc 2021-ben

Mattia Binotto számolgatása szerint a monacói 40 pontot elveszített önhibáján kívül a szezon folyamán. Ezek nélkül a negyedik helyezést is megszerezte volna a bajnokságban.

részletek