Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 15. vasárnap

Leclerc

A csapatfőnökök szerint is Hamilton volt a legjobb

Az F1-es mezőny jelenlegi tíz csapatának vezetője is szavazott arról, kik voltak 2019 legjobb pilótái. Vettel jókorát zuhant, Russell remekül szerepelt, Raikkönen pedig sehol nincs a listán.

részletek

Maga Leclerc sem számított ilyen sikeres bemutatkozásra

Ahogyan csapatfőnöke, Mattia Binotto elvárásait túlteljesítette Charles Leclerc, úgy a sajátjait is, hiszen még ő sem számított rá, hogy tízszer fog a dobogón állni, vagy hétszer a pole-ban.

részletek

Binotto nem időzített bombaként tekint pilótáira

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto ismételten megvédte versenyzőit, akik szerinte nem egy robbanékony, hanem egy nagyszerű páros. Bár a brazíliai ütközés a mai napig érezteti hatását.

részletek

Berger: Vettelnek végre támadnia kell

Feltűnően gyengén sikerült Sebastian Vettel 2019-es éve, Charles Leclerc érkezésével már vezérpilóta szerepkörét is elvesztette. Bár sokan úgy gondolják, hamarosan visszavonul, még lehet egy dobása.

részletek

Camilleri: Leclerc-hez hasonló tehetség csak tízévente bukkan fel

A Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri azt mondja, Charles Leclerc olyan tehetség, amilyenből évtizedenként csak egyet termel ki az F1, ugyanakkor kiemelte, Sebastian Vetteltől sokat tanult idén.

részletek

2021-re minden felbolydulhat... vagy mégsem?

Alig fejeződött még be a 2019-es esztendő, de máris rengeteg szakértő számolgat, mi történik 2021-ben. A szabályváltozások komoly pilótamozgást hozhatnak magukkal, de lehet, hogy minden marad.

részletek

Binotto sem számított arra, hogy Leclerc ilyen jó lesz

Év elején egy fiatal és egy tapasztalt pilótával indult a Ferrari, a szereposztás egyértelműnek tűnt: a csapatfőnök sem gondolta, hogy az új fiú végez előrébb a világbajnokságban.

részletek

Coronel: Vettel karrierjének vége

A korábbi WTCC-pilóta, Tom Coronel és Robert Doornbos egy kisebb vitába keveredtek Vettel teljesítményét illetően egy interjúban, ugyanis előbbi szerint Vettel karrierjének leáldozott.

részletek

Webber: Jövőre is Hamilton fog győzni

A kilencszeres futamgyőztes ausztrál szerint Lewis Hamilton jövőre is be fogja söpörni az egyéni világbajnoki címet a Formula-1-ben, a konstruktőröknél azonban a Ferrari legyőzheti a Mercedest.

részletek

Jos Verstappen burkoltan csalással vádolja a Ferrarit

Nem csitul a vörös istálló körüli balhé az üzemanyagrendszert illetően, Max Verstappen édesapja szerint az Abu Dhabi ügynél sincs szó számítási hibáról, mint ahogy azt a Scuderia kommunikálja.

részletek

Balesettel végződött a Ferrari 2019-es szezonja

Szerdán Abu Dhabiban Charles Leclerc második időt teljesített, napja azonban kicsúszással ért véget – az incidens miatt a Ferrari idő előtt le is húzhatta a rolót az idei évre.

részletek

Russell az élen, Leclerc ütközött a teszten

Charles Leclerc ütközése miatt a piros zászló is előkerült az Abu Dhabiban rendezett F1-es teszt második napján, az élen viszont megint a Mercedes zárt, ezúttal George Russellel a kormány mögött.

részletek
Olvastad már?