Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Leclerc

Hamilton reménytelen küzdelemre számít a Ferrari ellen Mexikóban

Akár már most hétvégén is bebiztosíthatja hatodik világbajnoki címét Lewis Hamilton, az angol viszont nehéz versenyre, gyakorlatilag lehetetlen küldetésre számít a Ferrari ellen Mexikóban, a hosszú egyenesek miatt. És akkor még ott van a csapattárs is...

részletek

Vettel: Túl korai kimondani, hogy Leclerc lenne a leggyorsabb csapattársam

A négyszeres világbajnok németnek nehéz dolga van a Ferrarinál idén, az ifjú Charles Leclerc gyakran gyorsabbnak bizonyul nála. Vettel szerint viszont korábban is akadtak villámgyors társai.

részletek

Briatore Verstappent és Leclerc-t is a Mercedeshez vinné

Örök barátság fűzi az egykori csapatfőnököt Fernando Alonsóhoz, de álomcsapatában már nem kapna helyet a spanyol. A két fiatal titán között nem tudna dönteni, a Ferrari nyerő receptjét is elárulta.

részletek

Ratzenberger jutott Hakkinen eszébe Suzukában

Nagy bajhoz vezethetett volna a Ferrari mulasztása a kétszeres világbajnok szerint Japánban: Leclerc helyett a csapatot tartja felelősnek. A rajtot elrontó Vettellel rokonszenvez, Bottast dicséri, titkon pedig bízik a csodában Mika Hakkinen.

részletek

Irvine: Verstappen hülye hibákat vét

A Ferrari egykori F1-es pilótája szerint hiába Max Verstappen többévnyi tapasztalata a száguldó cirkuszban, mai napig túl sokszor hibázik. Charles Leclerc-t sokkal jobb pilótának tartja.

részletek

Ha Briatorén múlna, Vettel csak hátvéd lenne a Ferrarinál

Flavio Briatore mindig markánsan beszél az adott témáról, amiről kérdezik. Most éppen a Ferrari került szóba, amellyel kapcsolatban szintén nem fogta vissza magát: Vettel maradhatna, mert nem rossz versenyző, de az ő vezetése alatt csak vízhordóként.

részletek

Leclerc: Nagyon örülök, hogy Vettel a csapattársam

Bár a legtöbben már egyértelmű elsőszámú pilótának tekintik Charles Leclerc-t, ő nem így gondolja. Úgy véli, még mindig sokat tanulhat négyszeres világbajnok csapattársától, rangsor még nincs.

részletek

Palmer: Vicces, hogy pont Verstappen nyafog

Max Verstappen a csapatrádióban és a sajtón át is többször panaszkodott Charles Leclerc-re a suzukai koccanást követően. Jolyon Palmer szerint ez elég muris, hogy pont Mr. Agresszív nyafog.

részletek

Briatore: Leclerc gyorsabb, mint Vettel, aki másodiknak jó lesz

A botrányáról is elhíresült korábbi csapatfőnök úgy gondolja, Charles Leclerc-re kell építenie a Ferrarinak, készen áll a világbajnoki címre és egyértelműen gyorsabb, mint Sebastian Vettel.

részletek

Vettel rajtja rontotta el Leclerc-ét is

A Verstappen-esettel kapcsolatban a monacói ferraris elismerte, hogy ő a hibás, a rajtról viszont azt mondta, hogy Vettel bemozdulása őt is megzavarta, ez jelentette a problémát.

részletek

Villeneuve: Hamilton ott kapott ki, ahol a versenyző számít

Mindkét Ferrarit büntette volna az egyszeres világbajnok, Jacques Villeneuve. A szakértő szerint Leclerc és Verstappen ütközése nélkül Hamilton csak ötödik lett volna: ez nem a címvédő hétvégéje volt, hisz Bottasszal szemben időmérőn és futamon is alulmaradt.

részletek

Duplán büntették meg Leclerc-t

Bár eleinte nem is vizsgálták az esetet, végül két szankciót is kiosztottak a Ferrari-pilótájának: egyet az ütközésért, egyet azért, mert a Ferrari nem hívta bokszba sérült autóval.

részletek
Olvastad már?