Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

Leclerc

Falban végezte Leclerc, mégis örül

„Nehéz elhinni, hogy ennyire közel vagyunk az élcsapatokhoz” – fogalmazott a ferraris, akit felcsigázott, mennyit fejlődött az autó az előző évi imolai hétvégéhez képest, mind a tapadás, mind az egyensúly terén.

részletek

Leclerc: Reális cél idén a harmadik hely

A monacói pilóta szerint ugyan a Red Bull és a Mercedes elérhetetlen távolságban van tőlük, a konstruktőri bronzérem viszont nagyon is megszerezhető az „összességében javuló” Ferrarival.

részletek

Mit tenne Leclerc, ha Vettel megelőzné őt?

Tavaly elég ritkán voltak egy súlycsoportban a Ferrarinál. De vajon mi villanna át Charles Leclerc agyán, ha Sebastian Vettel az Aston Martinnal egyszer csak elé kerülne a pályán?

részletek

Leclerc elmondta, mit tanult Vetteltől

A fiatal monacói pilóta elárulta, hogy több téren is sokat tanult négyszeres világbajnok volt csapattársától. Ha összetalálkoznak a pályán, nem a tavalyi vele szembeni fölénye fog az eszében járni.

részletek

Leclerc: Óvatosabban kell vezetni az idei autókat

Egy vezetéstechnikai finomságra mutatott rá Charles Leclerc, amely az aerodinamikai változásokkal áll kapcsolatban: a kanyarok bemenetén nehezebb az autó hátulját irányítás alatt tartani.

részletek

„Leclerc legnagyobb ellenfele Sainz”

A monacói F1-es pilótának nem lesz könnyű dolga a spanyollal, aki hozzászokott már a gyors csapattársakhoz és több istállónál is komoly tapasztalatot gyűjtött - véli Jacques Villeneuve.

részletek

Leclerc boldogan lenne örökre Ferrari-pilóta

Már most meghosszabbítaná a 2024 végéig szóló szerződését a maranellóiakkal a fiatal monacói pilóta, aki küldetésének érzi, hogy visszasegítse az F1 csúcsára a Scuderiát.

részletek

Leclerc: Sebbel mindig elkerültük egymást

Charles Leclerc szerint most sokkal több időt tölt a csapattársával, mint korábban, mert Sebastian Vettellel valahogy mindig elkerülték egymást, míg Carlos Sainzcal nem.

részletek

Button figyelmeztette Leclerc-t: Sainz egy mérnök

A 2009-es Formula-1-es világbajnok úgy érzi, Charles Leclerc jobban teszi, ha annak ellenére sem dől hátra, hogy ő a tapasztaltabb a Ferrarin belül, mert Sainz gyakorlatilag egy autóban ülő mérnök.

részletek

Leclerc: Régebben az érzelmeim irányítottak

A Ferrari monacói tehetsége úgy érzi, sokat fejlődött az F1-ben eddig eltöltött három éve alatt, azonban annak ellenére, hogy már nem az érzelmei dominálják, sosem lesz kiszámítható pilóta.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

Leclerc: Fejlődtünk, de nem vagyunk ott, ahol szeretnénk

A Ferrarinak valamivel jobban áll a szénája, mint tavaly, de egyelőre sem az első helyhez, sem a dobogós helyekért való csatákhoz nincs semmi köze. Charles Leclerc is csak részben elégedett.

részletek
Olvastad már?