Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Leclerc

Verstappen: Nem csak Charles tehetséges a fiatalok közül

A Red Bull-Honda holland F1-ese szerint jó autóban ülve több ifjú pilóta is erős teljesítményt nyújthatja. A közéjük sorolt George Russell szerint egymást is hajtották előre korábbi karrierjük során.

részletek

Hamilton többet csatázna Verstappennel és Leclerc-rel

A Red Bull és a Ferrari ifjú tehetségéről is elismerően beszélt a Mercedes ötszörös F1-es világbajnoka, aki készen áll rá, hogy a szezon második felében keményebb harcokat vívjon velük.

részletek

Marko: Minket másolt a Ferrari és a Mercedes

Amennyiben az autósportban egy ötlet sikeres, biztosra vehetjük, hogy a többi csapat rövid időn belül lemásolja. A Red Bull főtanácsadója szerint a juniorpilóták miattuk sikeresek a riválisoknál is.

részletek

Leclerc: Nem keresek kifogásokat, ha hibázom

A Ferrari monacói F1-es pilótája úgy véli, csakis kemény önkritikával lehet fejlődést elérni – pedig elmondása szerint még mindig vannak olyanok a száguldó cirkuszban, akik kimagyarázzák a hibáikat.

részletek

Verstappen büntetése kiölte volna a versenyzés alapjait

Így látja az F1-es Osztrák Nagydíj hajrájában történt incidenst a holland csapatfőnöke, Christian Horner, aki szerint a rajongók veszítettek volna a legtöbbet, ha utólag módosítják a győztes kilétét.

részletek

Leclerc és Verstappen régebben nem is köszönt egymásnak

Kevésbé ismert, hogy a Ferrari és Red Bull fiataljai már gokartos gyerekként is ádáz ellenfelek voltak: a monacói elismerte, volt idő, amikor nem is köszöntek egymásnak. „Éretlenek voltunk még.”

részletek

Ezt csodálja Leclerc Lewis Hamiltonban

A Formula-1 jelenlegi legeredményesebb pilótája Lewis Hamilton, akire néha még a rivális is felnéz. Van egy olyan képessége, amit Charles Leclerc is igyekszik minél hamarabb elsajátítani.

részletek

Ezt tanulta eddig Vetteltől Leclerc

A fiatal ferraris úgy érzi, hogy az időmérőkön volt nagyobb gondja, de sokat dolgozott rajta és most már jobb a helyzet - összességében elégedett a szezonja első felével.

részletek

Ricciardo: Vettelt megzavarja egy fiatal csapattárs nyomása

Daniel Ricciardo szerint Vettelt könnyen kibillenti az egyensúlyából, ha egy ifjú csapattárs jobban teljesít nála. Másodszor szembesül ilyen szituációval, igaz, az ausztrál is átélhette ezt Verstappennel.

részletek

Ferrari: Minek cserélnénk le a pilótákat?

Bár a Ferrari idei pilótapárosa még egyetlen futamon sem aratott ez idáig győzelmet 2019-ben, a csapatfőnök Mattia Binotto nem lát rá okot, hogy változtassanak a felállásukon jövőre.

részletek

Ők voltak Leclerc eddigi legkeményebb ellenfelei

Már egy ideje zajlik a generációváltás a Formula-1-ben, a fiatalok egyre nagyobb fenyegetést jelentenek a világbajnokok számára. Korábban pedig más sorozatokban már megmérkőzhettek.

részletek

Leclerc: Egy kicsit túl agresszív lehetek

Charles Leclerc gyakran veszít pozíciót a versenyek végén, ez pedig szerinte annak lehet a következménye, hogy túlzottan agresszív a vezetési stílusa és így hamarabb elkoptatja a gumikat, mint Vettel.

részletek
Olvastad már?