Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Leclerc

Vettel: A riválisok gyorsabbak nálunk

A négyszeres világbajnok elismerte, hogy a Mercedes és a Red Bull Szingapúrban jobbak, mint a Ferrari, ugyanakkor biztató, hogy minden új alkatrész működik és hozott némi fejlődést a csapatnak.

részletek

Leclerc: Nincs változás köztünk, nem vagyok vezér

A kvalifikációs incidens Monzában lezárt ügy, nem változtatta meg a két Ferrari-pilóta kapcsolatát. A friss futamgyőztes nem érzi magát első számúnak, sokkal inkább csapatjátékosnak tartja magát.

részletek

Berger: Verstappen egyelőre jobb, mint Leclerc

Egyre többet foglalkoznak a két fiatal titán jelenlegi és leendő vetélkedésével, de a tízszeres futamgyőztes szerint a holland jelen pillanatban kevéssel azért jobb, mint a dinamikusan fejlődő monacói.

részletek

A riválisoknak gyanús a Ferrari motorfölénye

Hiába a tavalyi rendszeres és mélyreható vizsgálat a Scuderia motorjaival kapcsolatban, a legfőbb riválisok továbbra sincsenek meggyőződve arról, hogy a Ferrari nem trükközik valamivel.

részletek

Vettel: Összedolgozunk, nem egymás ellen

A négyszeres világbajnok pontosan tudta, amikor Charles Leclerc a Ferrarihoz került, hogy pokoli gyors csapattársat kap. Úgy véli, jól dolgoznak együtt, de még közel sem rendelkeznek győztes autóval.

részletek

Ferrari: Mégsem zárják ki Vettel távozását

A Scuderia csapatfőnöke nem szeretné leigazolni Max Verstappent, mert Charles Leclerc-rel nehezen kezelhető párost alkotnának. Ugyanakkor már nem betonbiztos Vettel maradása sem.

részletek

Leclerc: Szingapúrban sehol sem leszünk

A legutóbbi két versenyt zsinórban megnyerte Charles Leclerc, de tökéletesen tisztában van vele, hogy a következő pályák nem fekszenek az idei Ferrarinak, a hétvégén is szenvedésre számít.

részletek

Montoya: Vettel problémája nem mentális, hanem technikai

Juan Pablo Montoya egyáltalán nem gondolja, hogy Sebastian Vettelnek lelki problémái lennének és ezért esett vissza. Nem szeret valamit az autójában és ez minden másra kihat.

részletek

Lehto: Leclerc a Ferrari első számú versenyzője

Az F1-ben egy dobogóig eljutó J. J. Lehto beállt azon korábbi F1-es pilóták sorába, akik szerint Sebastian Vettel ideje lejárt a Ferrarinál, s innentől át kell adnia a stafétát a fiatal Leclerc-nek.

részletek

Van der Garde: Vettel mégis mit csinál?

A korábbi Formula-1-es pilótának, Giedo van der Gardénak fogalma sincs, mit csinál Sebastian Vettel a Ferrarinál az utóbbi időben, emiatt pedig el is veszítette eddigi státuszát csapaton belül.

részletek

Berger: A győzelem kapujában már nemigen számít a becsület

Pályafutása kezdetén Gerhard Berger is egyengette a szupertehetségesnek tartott Sebastian Vettel karrierjét. Most azonban jó ideje nem találja önmagát a német, Leclerc pedig nem fogja támogatni.

részletek

Lehto: Schumacher sosem volt zsarnok

Ha egy istálló nyerni akar, a győztes recept mindig egy első és egy második számú pilóta igazolása. J.J. Lehto maga is átélte ezt, ám megvédte Michael Schumachert, mivel a német nem nyomta el.

részletek
Olvastad már?