Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 17. szerda

Leclerc

Brawn: Verstappen és Leclerc biztosítja, ami az F1-nek kell

Az elmúlt időszakban többször is komoly kritikát kapott a Formula-1 az izgalmak hiánya miatt. A sorozat sportigazgatója szerint azonban Max Verstappen és Charles Leclerc csatározása az igazi jövőkép.

részletek

Nincs ínyére az óriási felhajtás Leclerc-nek

Ahogy szerinte az élsportolók általában, úgy Charles Leclerc is szeret a lehető legmagányosabban készülni egy-egy versenyre, de még az edzésekre is. De ezt saját elmondása szerint könnyen meg tudja valósítani.

részletek

Hakkinen Verstappen mellett áll, lenyűgözte a holland

A kétszeres F1-es világbajnok finn szerint keményen, de sportszerűen előzött a Red Bull pilótája és úgy véli, hogy Verstappen felzárkózása az utóbbi évek egyik legszebbike volt.

részletek

Verstappen: Nem vagyunk haragban Charles-lal

A hétvégi Osztrák Nagydíjat megnyerő Max Verstappen magabiztos azt illetően, hogy nem lesz semmiféle maradandó harag közte és a ferraris Charles Leclerc között a Red Bull Ringen történteket követően.

részletek

Hamarosan jön a Leclerc-győzelem, ígéri Binotto

A Ferrari csapatfőnöke biztos benne, hogy monacói pilótáját nem töri meg a kudarc Ausztriában. Charles Leclerc már a következő versenyekre összpontosít, és talán egészen keveset kell várni, hogy eljöjjön az ő ideje.

részletek

Vettel: Végre jó úton járunk

Az időmérős technikai hiba, az elrontott kerékcsere és a túlzott gumihasználat ellenére is csak hajszálon múlott, hogy Sebastian Vettel a kilencedik kockából nem jutott fel a dobogóra Ausztriában.

részletek

Ezért húzták ilyen sokáig a döntést Verstappenékről

A leintés után három órával vált csak hivatalossá, hogy Max Verstappen megtarthatja az Osztrák Nagydíjon aratott győzelmét. De miért kellett ilyen hosszan várni erre a versenybírói döntésre?

részletek

Horner szerint Leclerc volt az agresszív

Ünnepli első Honda-motoros győzelmét a Red Bull, de kérdés, meddig tart az öröm. Christian Horner csapatfőnök úgy véli, az utólagos büntetés a sportot lopná meg.

részletek

Ferrari: A kanadai büntetés után ez tök egyértelmű

Mattia Binotto, a Scuderia csapatfőnöke szerint a Kanadai Nagydíj után nem is kérdés, hogy jár-e büntetés Max Verstappen szabálytalan manőveréért, így Charles Leclerc-t tekinti a futam győztesének.

részletek

Vettel: Nem az óvodás kupáért versenyzünk

A dobogóról éppen csak lemaradó Sebastian Vettelnek elege van, hogy a versenybírók döntik el egy-egy verseny sorsát és nem a pilóták, ahogy Ausztriában is a leintés után még nem tudni, ki nyert.

részletek

Verstappen: Ha ezért büntetnek, nincs értelme itt lenni

Max Verstappen egyszerű, kemény versenyzésként értékeli a Leclerc-rel történt koccanást, a monacói teljesen másképp látja az esetet. Bottas örül, hogy értékes pontokkal gazdagodott.

részletek

Verstappen törte meg a Mercedes egyeduralmát

Max Verstappen 2019-ben első győzelmét aratta a Formula-1-ben, egy pocsék rajt után oktatta a mezőnyt. Leclerc második, Hamilton szenvedett, Bottasé lett a harmadik hely végül.

részletek
Olvastad már?