Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 25. vasárnap

Leclerc

Leclerc olyan agresszív lesz, mint Monacóban

Mindkét Ferrari elromlott a Német Nagydíj időmérő edzésén, így gyenge rajtpozícióból kénytelenek indulni vasárnap. Charles Leclerc ígéri, a verseny első felében hihetetlenül agresszív lesz.

részletek

Leclerc: Nagy kár, hogy így lett vége

A szabadedzések és az időmérő első része után a pole-pozíció egyik fő esélyesének számító Charles Leclerc Ferrarija technikai hiba miatt a kvalifikáció döntő szakaszában nem tudott elindulni.

részletek

Hamilton nem érti ezt az eredményt, Verstappen örül az első sornak

A két Ferrari technikai hibáját maximálisan kihasználta Lewis Hamilton, aki maga sem tudja, hogy gyorsult ennyit. Verstappen és Bottas bízik a vasárnapban, ahol bármi megtörténhet.

részletek

A Ferrari a lehűlés után is a leggyorsabb

Szombatra megvalósult az a forgatókönyv, amitől a Ferrari tartott és amit a Mercedes remélt, ám a harmadik szabadedzésen ennek dacára is Charles Leclerc futotta a legjobb időt. Lewis Hamilton leggyorsabb idejét elvették.

részletek

Akkor ki is az első számú pilóta a Ferrarinál?

Ha Sebastian Vettel hazai futamán, a Német Nagydíjon szerezné meg az első F1-es győzelmét, sokak szerint Charles Leclerc végérvényesen megválaszolná a kérdést. A monacói szokás szerint szerénykedik, védi a németet, és saját bevallása szerint annak ellenére sem szabad nagyratörő terveket szövögetnie, hogy jól kezdett Hockenheimben…

részletek

Vettel és Leclerc fél, hogy jön a rossz idő

Bár mindkét másfél órás tréninget az első két helyen zárták a Német Nagydíj péntekjén, Sebastian Vettel és Charles Leclerc is óvatos a hétvégi esélyeket illetően, hiszen sejtésük szerint az időjárás könnyen újraoszthatja a lapokat.

részletek

Leclerc az élen tartotta a Ferrarit a 2. edzésen

A Ferrari megőrizte a vezetést és tovább faragta az etalont a Német Nagydíj péntek délutáni gyakorlásán. A vörös autóknak csak Lewis Hamilton férkőzött a közelébe, Valtteri Bottas többet hibázott, Pierre Gasly pedig piros zászlót is okozott.

részletek

Nem fél már az autójától Leclerc

A Ferrari monacói ígérete, Charles Leclerc saját elmondása szerint most, nyáron már sokkal bátrabban formálja saját szája íze szerint autója beállításait - a szezon elején kicsit félt az autótól.

részletek

Horner: Jók a fiatalok, csak legyen autójuk is

Christian Horner szerint az egész F1 izgatott lehet az új generációban lévő potenciál miatt, csak reméli, hogy mindegyikük kap egy megfelelő technikát is maga alá.

részletek

Miért lehet Leclerc a Ferrari következő bajnoka?

Charles Leclerc szinte még mindig újoncnak számít a Formula-1-ben, de a nevét máris mindenki ismeri. A fiatal monacói méltón mutatkozott be tavaly az autósportok királykategóriájában a Sauber Alfa Romeo színeiben, idén pedig a megrémülésnek jelét sem adta, amikor a sport legsikeresebb csapatához, a Ferrarihoz lépett fel.

részletek

Korábbi Ferrari-mérnök: Vettel túlértékelt

A Scuderia négyszeres világbajnoka több, mint egy éve gyenge és megbízhatatlan teljesítményt nyújt, az istálló egykori, nagy tapasztalattal bíró mérnöke szerint nem is léphet Schumacher örökébe.

részletek

Vettelnek két komoly problémája lehet

Korábban Michael Schumacherrel dolgozott együtt hosszú időn át a Ferrarinál Luigi Mazzola, most elképedve nézi Sebastian Vettel szenvedését. De nem érzi úgy, hogy a német az út végéhez ért volna.

részletek
Olvastad már?