DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Leclerc

Leclerc elégedett Vasseurrel, szerinte pozitív változások történnek

Bízik a csapatfőnökben Charles Leclerc, szerinte kezd látszani a munkája eredménye, de idő kell ahhoz, hogy ez a pályán is megmutatkozzon.

részletek

Leclerc-nek gondolkodnia kell, a Red Bull elképesztő: a szerdai F1-es hírek

A Formula.hu szokásos esti hírösszefoglalójában benne van minden, amit a nap F1-es eseményeiről tudni érdemes.

részletek

„Charles mostanra elfogadta a helyzetet” – Vasseur az impulzív Leclerc-ről

A Ferrari-főnök szerint Leclerc túlhajtotta az autót a szezon elején, Sainz viszont végig konzisztens volt. A monacói F1-es eközben arról beszélt, nincs csapattársi feszültség.

részletek

„Sokan nem tudják megmagyarázni Checo hátrányát” – Leclerc

Charles Leclerc szerint nehéz kívülről véleményt mondani arról, hogy mi történik a Red Bullnál, de Verstappen előnye valóban nagyobb a vártnál.

részletek

Leclerc kijelentette: a Ferrarival akar vb-t nyerni

Mint minden F1-es versenyző, ő is megfontolja az opcióit, de a célja és az álma továbbra is az, hogy vörösben érjen fel a csúcsra.

részletek

A Ferrari célja: elcsípni a második helyet

Bár a Mercedes, az Aston és a McLaren is erősnek tűnik, Charles Leclerc bízik benne, hogy a későbbi fejlesztések révén megszerezhetik az ezüstöt az F1-ben.

részletek

„Veszíthet a Ferrari, de legyen főszereplő”

A Scuderia egykori elnöke, Luca di Montezemolo szerint kikaphatnak a vörösök, de legyenek harcban az F1-es vb-címért az utolsó versenyig.

részletek

Csökkenő és álomfizetés – szombati F1-es hírek

Perez fizetése csökkenhet, Leclerc álomszerződéssel maradhat a Ferrarinál, Marko igazi „rémálom” – ezek voltak a szombat F1-es hírei.

részletek

185 milliót ajánlott Leclerc-nek a Ferrari?

A Ferrari sosem ajánlott ilyen hosszú és ilyen összegű szerződést senkinek, mint saját nevelésű monacói versenyzőjének – ha igazak a legfrissebb értesülések.

részletek

Elemzés: Verstappen két megsemmisítő versenyetapja az F1-es Belga Nagydíjon

A futam első szakaszában még nem sietett a világbajnok, aztán a második-harmadikban állva hagyta Perezt, aki Leclerc-rel és Hamiltonnal tudott vívni.

részletek

„Világbajnokok akartunk lenni idén” – Leclerc értékeli az első félévet

Nagyon messze a Ferrari az év eleji céltól, viszont a csapat példásan reagált a kihívásokra: volt fejlesztés, amely másfél hónappal korábban elkészült.

részletek

F1Stat: Verstappen újabb csúcs közelében

Leclerc-nek nem megy a pole-ból, Sainz továbbra sem szereti Spát, Ocon viszont kimondottan élvezi, a McLaren újabb rekordja dőlt meg, Verstappen sorozatban nyolcadszor nyert – spái F1-es statisztikák.

részletek