Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 21. kedd

Leclerc

Ocon: Megmondtam, hogy Leclerc legyőzi Vettelt

Esteban Ocont egyáltalán nem lepte meg, hogy Charles Leclerc már az első szezonjában legyőzte Sebastian Vettelt, miközben arról is beszélt, milyen hatással van rá Michael Schumacher.

részletek

Ferrari: Jót tett a brazíliai krízis

A maranellói gyártó elnöke szerint Sebastian Vettel és Charles Leclerc is belátta, mekkora kárt okoztak az F1-es csapatnak interlagosi ütközésükkel, így könnyebben kezelhetővé váltak.

részletek

Leclerc álma? Vettel ellen a vb-címért

A Ferrari F1-es pilótája arra vágyik, hogy jövőre a világbajnoki címért harcolhasson, ellenfele pedig nem Lewis Hamilton vagy Max Verstappen, hanem csapattársa, Sebastian Vettel legyen.

részletek

Leclerc meg fogja karcolni Vettel autóját

Legalábbis ezzel a viccel próbálta elütni a kettejük kapcsolatát firtató kérdést. Azt elmondta, hogy nem fordulhat elő még egyszer az, ami Brazíliában, ez teljesen világos számukra.

részletek

Vettel: Hamilton három évvel idősebb nálam, nem a kor számít

Az évtized elejét Sebastian Vettel uralta, 2014 óta azonban nem túl sok sikerélmény érte a domináló Mercedes-Hamilton páros mellett. Tizenkét év után értékel, de nem tartja magát túl öregnek.

részletek

Russell: Olyan jó vagyok, mint Leclerc

A Formula-2 tavalyi bajnoka nem fél attól, hogy a Williams eredménytelensége őt is a mélybe húzná. Életútját Charles Leclerc-éhez hasonlítja és tudja, hogy tavaly legyőzte a most remeklő újoncokat.

részletek

Verstappen: Nem megyek Leclerc mellé a Ferrarihoz

Elégedett a Red Bull idei fejlődésével, de egyébként sem jelent számára opciót, hogy nagy riválisa, Charles Leclerc mellé igazoljon a Ferrarihoz a közeljövőben. Két dudás egy csárdában lenne.

részletek

Vettelnek öt futama maradt, hogy megmentse karrierjét?

A Ferrarinál idén türelmesek voltak Sebastian Vettellel, de úgy tűnik, ez a türelem véges. A négyszeres bajnoknak a jelek szerint öt futama maradt arra, hogy jövőre bizonyítson, különben…

részletek

A csapatfőnökök szerint is Hamilton volt a legjobb

Az F1-es mezőny jelenlegi tíz csapatának vezetője is szavazott arról, kik voltak 2019 legjobb pilótái. Vettel jókorát zuhant, Russell remekül szerepelt, Raikkönen pedig sehol nincs a listán.

részletek

Maga Leclerc sem számított ilyen sikeres bemutatkozásra

Ahogyan csapatfőnöke, Mattia Binotto elvárásait túlteljesítette Charles Leclerc, úgy a sajátjait is, hiszen még ő sem számított rá, hogy tízszer fog a dobogón állni, vagy hétszer a pole-ban.

részletek

Binotto nem időzített bombaként tekint pilótáira

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto ismételten megvédte versenyzőit, akik szerinte nem egy robbanékony, hanem egy nagyszerű páros. Bár a brazíliai ütközés a mai napig érezteti hatását.

részletek

Berger: Vettelnek végre támadnia kell

Feltűnően gyengén sikerült Sebastian Vettel 2019-es éve, Charles Leclerc érkezésével már vezérpilóta szerepkörét is elvesztette. Bár sokan úgy gondolják, hamarosan visszavonul, még lehet egy dobása.

részletek
Olvastad már?