DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Leclerc

F1Stat: Leclerc-nek nem megy a pole-ból

Verstappen rekordot döntött és állított be, Norris közelíti Heidfeldet, Leclerc 21 pole-ból csak négyszer nyert, Alonso legrosszabb hétvégéje volt – austini F1-es statisztikák.

részletek

Leclerc és a pole-átok: bravúr vagy betli?

A pole-király, aki nem tud nyerni: az ő extrája hozza a pole-t, vagy miatta nem jönnek a győzelmek?

részletek

Hibázó Ferrari és Mercedes – hétfői F1-es hírek

Verstappen szerint Hamilton nyerhetett volna, Vasseur beismerte a rossz döntést, Stroll kínos bakit követett el, nagyot ugrik a Mercedes juniorja: a napi hírek.

részletek

Elismerte a Ferrari: hibáztak Leclerc taktikájával

Frederic Vasseur szerint a gondot az okozta, hogy nem voltak biztosak a dolgukban, mivel a számok azt mutatják, az egy kiállás is gyors lehet.

részletek

„A kizárás nem vesz el a fejlődésből” – Hamilton

Az F1-es USA Nagydíj második helyét utólag elveszítő brit és főnöke, Toto Wolff is inkább a Mercedes fejlesztéseivel kapcsolatos bizakodást tartja szem előtt.

részletek

Kizárták Hamiltont és Leclerc-t az F1-es USA Nagydíjról!

Az utólagos technikai ellenőrzésen túl vékonynak találták a két autó padlóján a kopólemezt, így bukták a második és hatodik helyüket.

részletek

Leclerc: Lassú autóval egy stratégia sem tűnik jónak

A pole-ból kezdte, de csak a hatodik helyen zárta az USA Nagydíjat Charles Leclerc. A monacói az egyetlen volt, aki csak egyszer járt a bokszban.

részletek

Ki lesz Verstappen kihívója az USA Nagydíjon?

A pole-ban a Ferrari, de a versenytempó gyengébbnek tűnik, a sprinten a Mercedes volt a fő üldöző, a McLarentől pedig nem láttuk még mindent. Van esély a hatodik helyről induló F1-es világbajnok ellen?

részletek

„Elveszi a varázst” – Verstappen a sprintről

Továbbra sincs jó véleménnyel a sprintről a háromszoros F1-es világbajnok, aki szerint így előre tudni, mi történik vasárnap. Hamilton nem ért egyet.

részletek

Leclerc előnyt kovácsolna a Ferrari taktikájából

A szombati sprinten a rajttól függetlenül gyorsabb volt a Mercedes, de a monacói reméli, a begyűjtött adatok győzelemhez segíthetik őket az F1-es USA Nagydíjon.

részletek

Az 1-esben előzne Leclerc, Hamilton is támadna, Norris bizonytalan

A trió egy tizeden belül végzett Verstappenhez képest az USA Nagydíj sprintszétlövésén – a ferraris a második rajtkocka múltjában bízik, a McLarennek azonban kevésbé kedvez a texasi F1-es pálya.

részletek

Verstappen forgás után a sprintpole-ban

Az SQ2-ben megpördült, de ezúttal már nem tudták legyőzni a hollandot, aki Leclerc-t és Hamiltont megelőzve zsebelte be a rajtelsőséget az austini sprintre.

részletek