DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Leclerc

„A biztonsági autó nélkül nyertünk volna” – Leclerc

A Ferrari versenyzője már a Bellagio előtt készült interjúk alatt is elismerte, hogy kissé csalódott a második hely miatt.

részletek

„Nem számítottam Charles-ra” – Perez

A mexikói pilóta élvezte a számára is változatos szombat éjszakai versenyt, de a beállításokban szerinte rossz irányba mentek. Pereznek bevált Las Vegas.

részletek

Bocsánatot kért a második helyért Leclerc

Erős tempót diktált a Ferrari, de balszerencsés volt a biztonsági autóval. A monacói bocsánatot kért a rajongóktól, hogy csak második lett: de beleadott mindent az F1-es Las Vegas-i Nagydíjon.

részletek

Ferrari-pole, dühöngő Sainz és Verstappen, idióta Ocon – szombati F1-es hírek

A spanyol büntetésére akadt ki, a holland a showelemekre, nézőkre és a franciára is. Összegyűjtöttük a nap beszédtémát szolgáltató fontosabb történéseit.

részletek

Beáldozta a Red Bull az időmérőt a futamért? – ez várható vasárnap Vegasban

A Ferrarié vagy a Red Bullé az erősebb versenytempó? Mire számít Leclerc és Verstappen a rajtnál és utána? Sötét ló a Williams? Kérdések és válaszok az F1-es vasárnapra.

részletek

F1-es Las Vegas-i Nagydíj: A rajtrács

Egy Ferrari az első sorban, a másik csak a rajtrács közepén a vitatott büntetés miatt – williamses harmadik sorral indul a szezon nagy durranása, a Las Vegas-i Nagydíj.

részletek

„Csalódott vagyok, de nem panaszkodhatom” – Leclerc

Nem elégedett a Q3-as köreivel, de persze örül a Las Vegas-i pole-nak a Ferrari monacói pilótája, aki reméli, hogy vasárnap is felvehetik a versenyt a Red Bull-lal.

részletek

Charles Leclerc az F1-es Las Vegas-i Nagydíj pole-jában

A Ferrari F1-es pilótája uralta az időmérőt a vegasi éjszakában, Perez és Hamilton a Q2-ben, a két McLaren a Q1-ben esett ki.

részletek

Russell-vezetés az időmérő előtt Vegasban

Egy-egy Mercedes, McLaren és Williams végzett az első háromban az F1-es Las Vegas-i Nagydíj piros zászlóval véget érő harmadik edzésén.

részletek

Botrányos és ferraris nyitány Vegasban – pénteki F1-es hírek

Problémás csatornafedelek, hajnalba nyúló szabadedzés, Charles Leclerc-elsőség és kifakadás Vasseurtől és Wolfftól: egy helyen a legfontosabb pénteki hírek.

részletek

Leclerc: Az időmérőn közel leszünk, de a futam…

Bizakodó az első edzésnapot követően az F1-es Las Vegas-i Nagydíj helyszínén a Ferrari pilótája, de Verstappenék versenytempóját most is túl erősnek tartja.

részletek

„Senkivel sem cserélnék helyet” – Leclerc-nek a Ferrari már a családja

Charles Leclerc szerint jó irányba fejleszt a Ferrari, és mindig arról álmodott, hogy világbajnok lesz a csapattal az F1-ben: kitart emellett..

részletek