Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

SzahíriNagydíj

A Mercedes még egyszer nem követi el a rádiós bakit

Nem véletlenül szerzett sorozatban hét konstruktőri vb-címet a csapat: a múlt hétvégi kommunikációs fiaskóból tanultak, kiküszöbölték azt, és még tartalékmegoldással is készültek.

részletek

Minden hírforrást letiltott Bottas Szahír után

A maga módján birkózott meg a Mercedes pilótája a kritikával: egy hírt sem olvasott el. Az utóbbi versenyeken botladozó finn már nem is emlékszik rá, mikor állt utoljára dobogón.

részletek

Brawn eleinte aggódott a szahíri pálya miatt

Az F1 sportszakmai vezetője sokáig tartott a minden korábbinál rövidebb, ám annál rázósabb bahreini "külső" körtől, ami végül nagyszerű versenynek szolgáltatott helyszínt.

részletek

Brawn: Russell világbajnok alapanyag

Az F1 motorsport-igazgatója is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a fiatal brit mercedeses beugrásáról: a szakember szerint a végeredmény ellenére nem kell csalódottnak lennie a pilótának.

részletek

Kvjat: Egy jó autóval a vb-címért küzdenék

Danyiil Kvjat úgy érzi, többre lenne hivatott a Formula-1-ben, ehhez pedig csak egy jobb autóra lenne szüksége. Megadta magának az esélyt a visszatérésre jó teljesítményével.

részletek

Podcast: Perez nyerte Russell versenyét

Minden adott volt, hogy Russell megismételje Verstappen 2016-os barcelonai csodáját, de a Mercedes döbbenetes bakija a 18. helyről előretörő Perez kezére játszotta a győzelmet. Értékelünk, méltatunk, szidalmazunk!

részletek

Már sejti a Mercedes, mi történt a bokszban

Ritkán látható malőrt produkált az F1-es Szahíri Nagydíjon a világbajnok istálló: most úgy tűnik, a rádiós rendszerük olyan hibájáról van szó, ami már korábban is kifoghatott volna rajtuk.

részletek

Bottas: Igazi balf*sznak tűnhettem

Valtteri Bottas úgy érzi, totális bal****nak tűnt a hétvégi Szahíri Nagydíjon azok szemében, akik nem követik a Formula-1-et, és csak erre a versenyre kapcsolódtak be.

részletek

Albon: Ennél nem tudtunk volna sokkal jobbat

Miközben az ülésére pályázó Sergio Perez megnyerte az F1-es Szahíri Nagydíjat, a Red Bull pilótája csak hatodik lett: elmondása szerint a beállítások miatt küszködött a versenyen.

részletek

Vettel: Irreleváns volt az én versenyem

A Ferrari négyszeres világbajnoka az F1-es Szahíri Nagydíjon is csak küszködött, így végül pontot sem szerzett. Viszont örül Sergio Perez és jövő évi csapata, a Racing Point sikerének.

részletek

Wolff: Egy új sztár született

Bár a szívük szakadt meg, hogy kétszer is elbukta a győzelmet önhibáján kívül, a Mercedes csapatvezetője szerint nem ez volt az utolsó alkalom, hogy George Russell az első helyért küzdhetett.

részletek

Mégis nyit a Ferrari az IndyCar felé?

Nemrégiben az olasz szaksajtó arról cikkezett, hogy a Ferrari lemondott az IndyCar-projekt indításáról, azonban Szahírban Mattia Binotto megerősítette: a terv nagyon is él, de nem a közeli jövőre vonatkozóan.

részletek