Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek
F1

Podcast: Perez nyerte Russell versenyét

Minden adott volt, hogy Russell megismételje Verstappen 2016-os barcelonai csodáját, de a Mercedes döbbenetes bakija a 18. helyről előretörő Perez kezére játszotta a győzelmet. Értékelünk, méltatunk, szidalmazunk!

Már az újonc Jack Aitken balesete előtt is úgy tűnt, hogy bőven lesz mit mondanunk az elsőkörös baleset után a 18. helyről a dobogóig előretörő Sergio Perezről, sőt egyenesen követelni fogjuk neki a 2021-es szerződést, aztán az ifjú brit szárnyszegése beindította a láncreakciót, melynek eredményeként George Russell drámai módon bukta el karrierje első futamgyőzelmének lehetőségét, Sergio Perez pedig magának először, a csapatának 17, Mexikónak pedig 50 év után szerzett futamgyőzelmet.

Persze nem feledkezünk meg a szintén karrierje legjobbját villantó Esteban Oconról sem, hosszan beszélünk a szombaton remeklésével, vasárnap vaddisznóskodásával kitűnő Charles Leclerc-ről, hangosan gondolkodunk arról, hogy ki jelenthet veszélyt Perez Red Bull-szerződésére, és az is kiderül, hogy trollkodott Günther Steiner Mészáros Sándorral.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E62_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?