Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Russell

Russell: Hamilton segített jobb versenyzővé válni

Elismerően beszélt hétszeres F1-es világbajnok honfitársa eredményeiről és munkájáról a Williams brit pilótája, aki elmondása szerint a Mercedesnél töltött időszak során rengeteg tanult tőle.

részletek

Russell szerint ez minden volt, csak nem F1

A Williams pilótája kiakadt az Isztambul Parkban rendezett vasárnapi futam miatt, ami miatt „idiótának” tűntek a pilóták. Ha a nézők káoszra vágynak, nézzenek valami mást.

részletek

Russell levélben kért bocsánatot csapatától

Esélye lett volna megszerezni saját karrierje és a Williams idei első F1-es pontjait Imolában, a biztonsági autó mögött azonban falnak ütközött: a fiatal brit bocsánatkérő levelet írt a kollégáinak.

részletek

„Egyszer mindenkinek falnak kell mennie a biztonsági autó mögött”

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint csak jobb versenyző válik majd George Russellből a vasárnapi imolai hibájának köszönhetően. Paddy Lowe Alain Prost bakijával állította párhuzamba.

részletek

Hamilton és Grosjean Twitteren vigasztalta Russellt

George Russell Imolában közel állt első F1-es pontjaihoz, azonban a biztonsági autó mögött falnak csapta a Williamst. Hamilton és Grosjean a közösségi médiában vigasztalta meg.

részletek

Russell olyan agresszív akart lenni, mint még soha

Eddig túl óvatosnak gondolta magát a versenyeken, most viszont saját bevallása szerint is átesett a ló túloldalára George Russell, aki első F1-es pontszerzésével a láthatáron, a biztonsági autó mögött csapta falhoz a Williamst.

részletek

Ocon igazságtalannak tartja Russell helyzetét

Megtörténhet jövőre a brittel, ami tavaly a franciával: Esteban Ocon tehetsége és eredményei ellenére egy évet kénytelen volt a mezőnyön kívül eltölteni. Kegyetlennek érezné, ha sorsa Russell-lel is megismétlődne.

részletek

A Williams újra bejelentette jövő évi párosát

Egy ideje hezitált a csapat, de az imolai hétvége sajtónapján határozott kijelentést tett a 2021-es pilótafelállásáról. Sergio Pereznek máshol kell helyet találnia.

részletek

Russell edzője beteg, a pilóta eredményre vár

Az olaszországi F1-es hétvége előtt enyhe tünetek jelentkeztek George Russell személyi edzőjén, aki múlt hétvégén még a pilótával közvetlen kapcsolatban dolgozott. A Williams készenlétben.

részletek

Russell: A Perez-tábor gerjeszti a pletykákat

Noha nem csitulnak a találgatások arról, hogy a mexikói kitúrhatja a Williams üléséből, a fiatal brit továbbra is magabiztos: szerinte ezek révén akarják kiharcolni a Red Bull-ülést Pereznek.

részletek

Russell Maldonadónak érezte magát a versenyen

Váratlan párhuzamot talált önmaga és Pastor Maldonado között a Williams versenyzője, George Russell a Portugál Nagydíj leintését követően, amelyen több meleg pillanatot is átélt.

részletek

Wolff: A Williams dönt Russell sorsáról

Hiába a Mercedes protezsáltja a fiatal brit, Toto Wolff szerint csakis a grove-i istálló új tulajdonosain múlik, hogy az érvényes szerződése értelmében 2021-ben is számítanak-e a pilótára.

részletek
Olvastad már?