Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Russell

Russell korábban visszautasította a Mercedest

Érdekes történetet osztott meg Mercedes újdonsült versenyzője. A brit pilóta nemrégiben elárulta, a múltban egyszer már visszautasította a csapat ajánlatát, ám úgy véli, az élet végül őt igazolta.

részletek

Belépő a versenyzés világába - 1. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Norris: Jó jel lesz, ha Russell-lel harcolunk

Eddig a McLaren-pilóta szerzett jobb eredményeket az F1-ben, de ha a honfitárs Mercedeshez igazolása után is harcban lesznek egymással, akkor a fiatal brit már nem lesz elégedetlen.

részletek

Sainz bebizonyította, hogy Leclerc nem is olyan nagy szám?

Helmut Marko számba vette, kik lehetnek igazán esélyesek a szezonban. Charles Leclerc-ben és George Russellben azonban kételkedik, sokkal inkább hisz Lando Norris képességeiben.

részletek

Russell: Négy érzelmileg brutális pillanat tett erősebbé

A Mercedeshez készülő fiatal F1-es pilóta úgy érzi, eddigi karrierjének legnehezebb momentumai csak még jobbá tették őt versenyzőként: már a bahreini győzelem elszalasztása sem frusztrálja.

részletek

Russell: Ez lesz a legintenzívebb évem

Készen áll a Mercedesnél való szereplés jelentette kihívásokra a fiatal brit, de tudja, hogy nemcsak a pályán, hanem azon kívül is több feladat vár rá. Több okból is izgatottan várja a 2022-es F1-es idényt.

részletek

Russell: Idén a fejlesztés lesz a kulcs

A Mercedes új pilótája szerint akár öt csapat is képes lehet nagy dolgokra 2022-ben, köztük a Ferrari és a McLaren - az év közben hozott fejlesztések lehetnek majd a döntőek a végkimenetelt illetően.

részletek

Capito: Russell igazi csapatjátékos

Nagy lehetőség előtt áll idén George Russell, miután a Mercedes csapatával kezdi meg a 2022-es szezont. Korábbi csapatfőnöke szerint a fiatal brit pilótának a csapat az első.

részletek

Russell: Nagy a tisztelet köztünk Lewisszal

A Mercedes új F1-es igazolása úgy véli, a hétszeres világbajnokkal együtt dolgozva kell majd segíteniük a csapatot az új autókat hozó 2022-es szezon során. A brit beszélt a williamses kötődéséről is.

részletek

A Mercedesnek inkább Norrist kellett volna választania?

Az idei évben George Russell rengeteg pontot szerzett a végre fejlődő pályára álló Williamsszel, ám több szakértőt még így sem győzött meg eléggé. Ők inkább Lando Norrist vitték volna a Mercedeshez.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Év végi visszatekintő sorozatunk legújabb részében azokat a bejelentéseket vagy eseményeket idézzük fel, amelyek a leginkább nyomot hagytak bennünk a 2021-es F1-es esztendő során.

részletek

Hill: Fordítva sülhet el, ha Russell nekiugrik Hamiltonnak

Az 1996-os világbajnok örül, hogy a tehetséges fiatal brit végre lehetőséget kap a Mercedestől, ám óva inti attól, hogy azonnal rutinos csapattársa torkának ugorjon, akire az egész istálló épül.

részletek