Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 23. csütörtök

Russell

A Mercedes csak akkor szól, ha valami rossz

George Russell szerint a sikereivel ugyan elégedett az őt felfuttató csapat, de nem dicsérgetik folyamatosan, hogy milyen ügyes - az a dolga, hogy magas szinten teljesítsen, ez ennyire egyszerű.

részletek

Russell: Ha a többiek nem fejlődnek, ott leszünk a középmezőnyben

A Williams 2020-ban már a középmezőnyben zajló csaták aktív részesévé szeretne válni, azonban ehhez temérdek munkát kell elvégezniük, amely az aerodinamika újragondolásával már meg is kezdődött.

részletek

Williams: Russell kicsit olyan, mint Mansell

Csak szuperlatívuszokban tudott beszélni fiatal pilótájáról Claire Williams helyettes csapatfőnök, aki szerint a brit újonc az autóban és azon kívül is példaértékűen teljesített első F1-es szezonjában.

részletek

Russellt máris legyőzné új csapattársa

Újoncként mutatkozik be jövőre Nicholas Latifi, de máris ambiciózus célokat tűz ki maga elé. Tudja, hogy csapattársa előnnyel indul, de mégis csapaton belül szeretné túlszárnyalni George Russellt.

részletek

Russell: Olyan jó vagyok, mint Leclerc

A Formula-2 tavalyi bajnoka nem fél attól, hogy a Williams eredménytelensége őt is a mélybe húzná. Életútját Charles Leclerc-éhez hasonlítja és tudja, hogy tavaly legyőzte a most remeklő újoncokat.

részletek

Russell: Jövőre nagyot lép előre a Williams

Két évnyi szenvedés és az idei látványos mélyrepülés után jövőre sokkal többet vár a Williamstől George Russell. Igaz, ha egy csapat másodpercekkel marad el mindenkitől, van is hova javulnia.

részletek

A csapatfőnökök szerint is Hamilton volt a legjobb

Az F1-es mezőny jelenlegi tíz csapatának vezetője is szavazott arról, kik voltak 2019 legjobb pilótái. Vettel jókorát zuhant, Russell remekül szerepelt, Raikkönen pedig sehol nincs a listán.

részletek

Russell elismeri, van, amiben jobb volt Kubica

A Williamsnél 2019-ben látványosan felborult az erőegyensúly az újonc George Russell javára, leginkább az időmérőkön. Egyetlen területen azonban jelentősen jobbnak mutatkozott a lengyel csapattárs.

részletek

A Williams már inkább Formula-2-es csapat?

Kétségtelen, hogy az utóbbi évek leglátványosabb zuhanását a Williams-Mercedes mutatta be a Formula-1-ben. Vitalij Petrov egykori menedzsere szerint az istálló már másodvonalbelinek sem nevezhető.

részletek

Wolff: Russell Mercedes-pilóta lesz

A zsinórban hat bajnoki címet nyerő Ezüst Nyilak csapatfőnöke teljesen biztos abban, hogy George Russell a közeljövőben állandó ülést kap a gyári istállónál, mivel tisztában vannak remek vezetésével.

részletek

Jövőre húz hasznot a Mercedes-tesztből Russell

Bár 2020-ban is a Williamsnél versenyez George Russell, a bajnokistálló kölcsönvette őt a holtszezonra: Abu Dhabiban volán mögé ült és további gumiteszteken számítanak rá.

részletek

Russell az élen, Leclerc ütközött a teszten

Charles Leclerc ütközése miatt a piros zászló is előkerült az Abu Dhabiban rendezett F1-es teszt második napján, az élen viszont megint a Mercedes zárt, ezúttal George Russellel a kormány mögött.

részletek
Olvastad már?