Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Russell

Ecclestone: Lewist nem izgatja a vereség

Az F1 korábbi első embere kemény kritikát fogalmazott meg a hétszeres világbajnok idei szereplése kapcsán: szerinte a Mercedes pilótája már nem fektet annyi energiát a munkába, mint korábban.

részletek

Wolff: Nem kívánhatnék jobb párost

Nagyon elégedett jelenlegi felállásával a Mercedes Toto Wolff szerint. A német istálló csapatfőnöke úgy érzi, minden a helyén van ebből a szempontból, ám a hosszabbításról még korai lenne beszélni.

részletek

„Russell végleg befut, ha megveri Hamiltont”

Jacques Villeneuve szerint a fiatal brit elsődleges célja az, hogy legyőzze a hétszeres világbajnokot, amellyel végérvényesen megszilárdítaná helyét a legjobbak között.

részletek

Rosberg elmondta véleményét a Hamilton–Russell párharcról

Nico Rosberg szerint George Russell eddig „fenomenális” volt a Mercedes embert próbáló F1-es szezonjában, de figyelmeztette, hogy Lewis Hamilton utál veszíteni csapattársaival szemben.

részletek

Russell: Ha valamit megoldunk, keletkezik egy másik probléma!

George Russell úgy érzi, hogy a Mercedes csapata egyik csapdából esik a másikba, miközben újabb és újabb beállítási irányokat próbálnak ki a W13-as versenyautón.

részletek

Hamilton nem szeretne kísérleti nyúl lenni

Noha rengeteget fejlődött a Mercedes a szezon kezdetéhez képest, Lewis Hamiltonnak elege van a folyamatos kísérletezésekből. A brit pilóta autóján sok dolgot kipróbáltak az utóbbi időben, de úgy véli, ideje, hogy a csapattársa is elvégezze ezt a munkát.

részletek

Russell: Közelebb voltunk a Red Bullhoz és a Ferrarihoz

Biztos volt a nyolcadik rajthelyről való felzárkózásban, de a vártnál is erősebb tempóra volt képes a Mercedesszel a fiatal brit – igaz, ez még nem a vágyott teljesítmény és a pattogás sem tűnt el.

részletek

Verstappen állta a sarat és nyert Montrealban

A hajrában egy SC-fázis után keményen üldözte őt Sainz, de végül a Red Bull világbajnoki éllovasa nyerte az F1-es Kanadai Nagydíjat. Hamilton még a dobogón, Leclerc az ötödik helyig zárkózott fel.

részletek

Russell a pole reményében váltott slickre

Ha marad az intermediate gumikon, talán a második sorba kvalifikálja magát a negyedik helyett, de így is örül a Mercedes fiatal F1-es pilótája, hogy megpróbálkozott a száraz pályás abroncsokkal.

részletek

Sebtapasz, biztató lépés – megoszlik a pilóták véleménye az FIA direktívájáról

Verstappen és Leclerc nem látja szükségét a közbelépésnek, Hamilton viszont nagyon is üdvözli azt: Montrealban az FIA csütörtöki, pattogással kapcsolatos bejelentése jelenti a slágertémát.

részletek

Russell: A Mercedes nem próbálta befolyásolni az FIA-t

Az FIA közzétette új irányelveit, elvárásait és mérési metódusait a versenyautók pattogásának kordába szorítása érdekében. Sokak szerint a leginkább delfinező Mercedes befolyásolhatta a testületet, George Russell szerint viszont ők sem lelkesednek a szezon közbeni szabálymódosításért.

részletek

Watson: Hamilton most már fejezze be a színházat

Lewis Hamilton látványosan megszenvedi a Mercedes pattogását, ám viselkedése megosztja a közvéleményt, hogy ez mennyire megjátszott. Még honfitársa, az egykori F1-es futamgyőztes sem áll az ő oldalára.

részletek