Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Russell

Privát teszten rázódhatnak vissza a pilóták a szezonkezdet előtt?

Erről beszélt a Williams versenyzője, George Russell. Legalább kétéves versenygéppel lehetőség van szabad tesztre, de elképzelhető az is, hogy a brit F2-es vagy F3-as autóval készül fel a visszatérésre.

részletek

Russell hengerelt Monacóban, őrület mögötte

A rajtnál az élre állva könnyedén húzta be zsinórban második virtuális sikerét a Williams pilótája, az üldözőbolyban viszont remek csatákat és látványos ütközéseket is láthattunk.

részletek

Russell reméli, Hamilton megbánja a tanácsát

Még az F2-ben versenyzett a fiatal brit, amikor honfitársa tanáccsal el látta el őt, amelynek köszönhetően javulni tudott, de reméli, egyszer ezzel a hatszoros vb-első orra alá is borsot törhet.

részletek

Mercedes: Jó lenne Vettel, de nálunk a teljesítmény a fontos

Tett némi célzást Toto Wolff a Mercedes pilótaválasztási stratégiájára, 2021-es cseréről viszont egy darabig még biztosan nem fognak dönteni. Szerinte hibát követtel el, akik ennyire korán bejelentést tettek.

részletek

Russell: A haverok már mind élcsapatban vannak

Irigykedik a Williams pilótája, hiszen korosztályából olyanokat is felkaroltak már nagycsapatok, akik sikertelenebbek voltak nála alacsonyabb kategóriákban. Azonban biztos benne, eljön majd az ő ideje is – egy vagy tíz év múlva.

részletek

Russell majdnem bepisilt örömében

A Williamsnél eltöltött szenvedős újoncéve során annyira elszokott a győzelmektől, hogy a minapi virtuális sikerének is ennyire tudott örülni. A brit kötelességének érzi a szurkolók szórakoztatását.

részletek

Leclerc-t megbüntették, Russellé a győzelem

Izgalmas hajrát hozott a virtuális Spanyol Nagydíj, George Russell már-már drámai győzelmet aratott, miután a virtuálisan eddig domináló Charles Leclerc-t megbüntették.

részletek

Szokatlan hibák jöhetnek a szünet után?

George Russell szerint ennyi idő alatt mindenki berozsdásodik és nem csak a pilóták, de a mérnökök és a szerelők is - szokatlan hibákra számít, ezeket kell majd kihasználni.

részletek

Esélyt adhat a sereghajtóknak a kései rajt?

Ha az élmenők még rozsdásak lesznek az első futamokon és esetleg elkövetnek néhány hibát, az megnyithatja a lehetőséget az erősorrendben hátul állók előtt – vélekedik a williamses George Russell.

részletek

Leclerc-ék a feje tetejére állították Spát

Három különböző F1-es csapat pilótája, Charles Leclerc, Alex Albon és George Russell egy társaságként állt fel a Belga Nagydíj helyszínének rajtrácsára, ahol egy hátraarcot követően kezdtek őrültködésbe.

részletek

Véreres szemmel szállt ki Russell első tesztje után

A testnek idő kell, hogy hozzászokjon egy Formula-1-es autó sebességéhez: George Russell ma is emlékszik, hogy az első alkalommal agya nem bírta követni a sebességet.

részletek

Leclerc jött, látott és győzött

A Ferrari monacói F1-es pilótája a pole-ból indulva simán megnyerte a melbourne-i Virtuális Vietnámi Nagydíjat, így egyből elsőséggel debütált a Formula-1 által szervezett szériában.

részletek
Olvastad már?