Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Russell

Kubica: Egyelőre nem támadtunk fel

Amellett, hogy mindenki örült George Russell váratlanul erős időmérős teljesítményének a Magyar Nagydíjon, hurráoptimizmus nincs a csapatnál, és Kubica is egyelőre csak ott tart az örömmel, hogy ismétlést vár ebből a teljesítményből a nyári szünet után.

részletek

Sokat vár a Williams a szezon második felétől

Az első életjelet a 2019-es szezon során a Magyar Nagydíj hétvégéjén mutatta a Williams az újonc George Russell teljesítményének is köszönhetően. Claire Williams csapatfőnök szerint ez fejlesztéseknek is köszönhető, amiktől sokat vár.

részletek

Russell: A Williamsnek is dinamikusabban kell gondolkoznia

A Williams újonca szerint ahhoz, hogy meg tudják ismételni a magyar hétvégén általa elért jó időmérős eredményt, a csapatnak frissebben, dinamikusabban kell gondolkoznia a jövőben.

részletek

Kubica: Russell beállításaival még lassabb voltam

Bár a bajnokságban egyelőre kettejük közül csak Kubica szerzett pontot, összességében a brit újonc sokkal jobb teljesítményt nyújt. A Hungaroringen igazán kicsúcsosodott a kettejük közti különbség.

részletek

A Mercedes nem akadályozza Bottas távozását sem

A nyári szünet egyik fő témája Valtteri Bottas jövője. Egyre több szakértő gondolja úgy, hogy a finnek mennie kell év végén, a csapatfőnök pedig elismerte, ha így lesz, nem akadályozzák Bottast.

részletek

Wolff nem akarja égetni George Russellt

A Mercedes csapatfőnöke magyarázatot adott arra, egyelőre miért nem merült fel bennük, hogy 2020-ban George Russellt ültetnék Lewis Hamilton mellé. Úgy vélik, az újonc brit csúnyán kikapna.

részletek

Brundle szerint a Mercedes Ocont választja

Néhány héten belül eldől Valtteri Bottas sorsa, akinek van vészforgatókönyve arra az esetre, ha a Mercedes nem tart rá igényt. A korábbi F1-es pilóta szerint a címvédő istálló most már Ocon mellett dönt.

részletek

Russell felbátorodott a hungaroringi csatákon

A Williams F1-es újonca a Magyar Nagydíj után örömmel mesélt arról, mennyire jó érzés volt végre más autók ellen is csatázni. A rajt után két ellenfelét is megelőzte, amiről élvezettel mesélt.

részletek

Kubicának még csak nem is volt különösebb baja az autójával

Ameddig George Russell parádézott és kis híján továbbjutott a Q2-be az erősnek még mindig nem mondható Williamsszel, addig Robert Kubica jókora verést kapott az újonctól a Magyar Nagydíj időmérőjén.

részletek

Russell: Életre kelt az autóm!

Majdnem megcsinálta George Russell azt a Williamsszel, ami az eddigi versenyek alapján gyakorlatilag lehetetlennek tűnt: továbbjutni a Q2-be. Néhány ezreden múlt csak a bravúr, de az újonc ettől még nem volt csalódott.

részletek

Williams figyelmezteti a Mercedest: Russell nem megy sehova

A sereghajtó istálló csapatfőnöke egyértelművé tette, hogy hosszú távon számolnak újonc brit pilótájukkal és a Mercedes se vigye sehova. Zsákutcába kerülhet ezzel George Russell karrierje?

részletek

Russell: Sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna!

Annak ellenére, hogy a csapat Robert Kubica révén megszerezte első pontját a 2019-es szezonban, George Russell elégedetlen: szerinte jobb gumiválasztásokkal sokkal többet kihozhattak volna a hockenheimi futamból, és talán ő is közelebb fért volna a húsosfazékhoz.

részletek
Olvastad már?