DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Russell

„Még nem tartunk ott, ahol akarunk” – Hamilton

Viszont erős alapokra építkezhetnek, és jobb helyzetben vannak, mint 12 hónappal ezelőtt – véli a hétszeres F1-es világbajnok és George Russell.

részletek

A Ferrari és a Mercedes is leküzdötte fő tavalyi gondját?

Szűk működési tartomány, vezethetőségi gondok, kiszámíthatatlanság – mindkét csapatra jellemzők voltak ezek a problémák 2023-ban. Leclerc, Russell és Hamilton szerint is előrelépés történt e téren.

részletek

Még Russellt is hívogatják a Hamilton helyére pályázó F1-esek

George Russell szerint ő és Toto Wolff is sok megkeresést kap, de neki mindegy, hogy ki jön Hamilton helyére: ő a legjobb ellen versenyzik már két éve.

részletek

„Érzetben jobb, mint a tavalyi” – nincs gond a Mercedesnél Russell szerint

Kívülről problémásnak tűnt a Mercedes első tesztnapja a fő riválisokhoz képest, de a szerdán vezető George Russell hangsúlyozza: a kiindulási alap jó, a köridő pedig nem érdekli őket.

részletek

Legalább öt lehetséges Hamilton-utód van

Következik Hamilton és a Mercedes búcsúturnéja, az elválás azonban nem lesz olyan nehéz, mint állítják – erről beszélt a veterán F1-es Martin Brundle, aki szerint legalább öt lehetséges utóddal kell számolni.

részletek

Hamilton: Stabilabb autóval jobbak lehetünk

Lewis Hamilton és George Russell is arra számít, hogy ha tényleg stabilabbá válik az új F1-es Mercedes, akkor ők pilótaként is jobban teljesíthetnek idén.

részletek

„Még mindig Hamilton csapata” – Hakkinen szerint a Mercedes egy módon nyerhet újra

Nem lepte meg Russell házon belüli veresége a finn F1-es világbajnokot, arra számít, hogy idén is Hamilton viszi hátán a csapatot. A győztes mentalitást hiányolja a Mercedesnél.

részletek

Karácsony, kerékpár, kivárás – hétfői F1-es hírek

Alonso szerint most jön csak az igazán trükkös időszak, a McLarennél felkészültek a Norris és Piastri közötti feszültségekre: egy helyen a napi hírek.

részletek

Russell hiszi: el fog jönni az ideje az F1-ben

A Mercedes brit pilótája nem érez keserűséget a vb-esély hiánya miatt. Mint rámutatott: Verstappen is csak a hetedik szezonjában tudott harcba szállni.

részletek

Botladozás, elszürkülés, kirúgás – az év F1-es csalódása

Mely csapatok és/vagy versenyzők múlták alul előzetes várakozásainkat az idei szezonban? Nagy F1-es évértékelőnk mai felvonásában ezt jártuk körül.

részletek

Hamiltont akarja legyőzni 2024-ben Russell

Ez volt pályafutása legnehezebb idénye, de nagyon keményen hajtja magát azért, hogy ő legyen előrébb a Mercedesen belól.

részletek

Mercedes: Lewis már hétszer bizonyította, hogy világbajnok alapanyag

James Allison, a csapat F1-es technika igazgatója biztos benne, hogy mindkét pilótájuk győzhetne, ha megfelelő technikát adnának alájuk.

részletek