Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 12. csütörtök

Russell

A Williams már inkább Formula-2-es csapat?

Kétségtelen, hogy az utóbbi évek leglátványosabb zuhanását a Williams-Mercedes mutatta be a Formula-1-ben. Vitalij Petrov egykori menedzsere szerint az istálló már másodvonalbelinek sem nevezhető.

részletek

Wolff: Russell Mercedes-pilóta lesz

A zsinórban hat bajnoki címet nyerő Ezüst Nyilak csapatfőnöke teljesen biztos abban, hogy George Russell a közeljövőben állandó ülést kap a gyári istállónál, mivel tisztában vannak remek vezetésével.

részletek

Jövőre húz hasznot a Mercedes-tesztből Russell

Bár 2020-ban is a Williamsnél versenyez George Russell, a bajnokistálló kölcsönvette őt a holtszezonra: Abu Dhabiban volán mögé ült és további gumiteszteken számítanak rá.

részletek

Russell az élen, Leclerc ütközött a teszten

Charles Leclerc ütközése miatt a piros zászló is előkerült az Abu Dhabiban rendezett F1-es teszt második napján, az élen viszont megint a Mercedes zárt, ezúttal George Russellel a kormány mögött.

részletek

Russell miatt sérült Kubica autója

Megköszönte a Williams Robert Kubicának, aki utolsó helyen búcsúzott el a Formula-1-től. Az Abu Dhabi Nagydíjon egy darabig úgy tűnt, George Russell előtt végezhet. Az év pozitívuma a lengyel számára, hogy nem adta fel.

részletek

Russell idén lenullázta Kubicát

Az újonc brit tökéletes mérleggel zárt a Williamsnél az időmérő edzések tekintetében. Russell Fernando Alonso után a második, akinek sikerült ez a bravúr, ezúttal a távozó Robert Kubica kárára.

részletek

Williams: Brutális szezon volt, de nem a legrosszabb

Sosem látott mélységekben jár a kilencvenes évek első felében még domináló istálló. Claire Williams is tudja, hogy idén borzalmas szezonjuk volt, ám 2019 közel sem a legrosszabb éve volt.

részletek

Kubica utolsó futamára készül

Bő egy éve óriási várakozással tekintett 2019 elé Robert Kubica, hogy nyolc év után visszatérhet a Formula-1-be. Nem alakultak azonban jól a dolgai, így könnyen lehet, hogy élete utolsó versenye jön.

részletek

Russellnek hiányozni fog Kubica

Csapattársa technikai tudását és humorérzékét is magasztalta George Russell. A mezőny két sereghajtójának útjai elválnak, Robert Kubica versenyzőként biztosan távozik az F1-ből.

részletek

Albon folyamatosan cikizi Russellt

A Formula-2-ben győzelmekért csatáztak, idén azonban egészen más célokért küzdenek a száguldó cirkuszban. Albon piszkálja is riválisát, de egyben elismeri, fantasztikus munkát végez a brit.

részletek

Már Russell is odaszólt a Williamsnek

Úgy tűnik, nem kizárólag Robert Kubicának vannak problémái a Williamsszel, hanem ifjú csapattársának is. George Russell ki akart állni a versenyből Japánban, olyan veszélyesnek ítélte fékjeit.

részletek

Russell a szülei házát tenné a Williamsre

A pilóta nagyobb tétben merne arra fogadni, hogy a csapat jövőre versenyképesebbé válik. Azt is megtudtuk, milyen előnye vannak annak, hogy idén a mezőny leglassabb autóját vezeti.

részletek
Olvastad már?