Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Russell

Villeneuve: Kubica egyértelműen lassabb

Továbbra sem tud megbarátkozni Robert Kubica visszatérésével az 1997-es világbajnok. Szerinte versenyről versenyre bebizonyosodik, hogy a lengyel nem képes megfelelően gyors lenni.

részletek

Russell: Csak Verstappen miatt kell Zandvoort

A Williams F1-es pilótája szerint előzni egyáltalán nem lehet majd a Holland Nagydíjon és bár szereti a pályát, igazából csak Verstappen és a holland szurkolók miatt mennek oda versenyezni.

részletek

Russell: Az F1 legyen olyan, mint a MotoGP

Utópisztikus vágyát fogalmazta meg a Williams újonc pilótája, aki számára az F1-es mezőny idén igencsak ingerszegény a korábbi sorozataihoz képest. Az új szabályoktól vár érdemi javulást.

részletek

A Williams nagy javulást vár az új alkatrészektől

A Williams 2019-ben eddig reménytelenül az utolsó helyen szerénykedett. Ezen szeretne változtatni az év közepére, hogy Kubicáéknak legalább a pontszerzésre legyen esélye.

részletek

Erős Norris, áldozat Russell - így alakul az F1 újoncainak szezonja

Bár 2017-ben beugróként teljesített már két versenyt a sérült Pascal Wehrlein helyén, Antonio Giovinazzi csak most, két évvel később kezdhette meg első teljes szezonját a Formula-1-ben. Rajta kívül még három olyan versenyző van, akik hasonló cipőben járnak, nézzük, hogy alakult ennek a négy versenyzőnek az újoncéve az eddig eltelt hat futam alapján!

részletek

Kubica: Lehet, hogy pontot sem szerzünk

Robert Kubica nagyjából arra készül, hogy az egész évad egy tömény szenvedés lesz. Úgy gondolja, fejlődni fog az istálló, de a lemaradás olyan hatalmas, hogy lehetséges, hogy 0 ponttal zárnak.

részletek

Russell azt hitte, pontokért harcolhat

Bár George Russell csak a mezőny végéről indulhatott, és csak tizenötödikként értékelték, a Williams újonca úgy véli, kevésen múlt a pontszerzés és csak apróságok hiányoztak ehhez.

részletek

Kubica úgy érzi, Russell részesült előnyben

A nyolc év után visszatérő lengyel pilóta Monacóban előrébb autózott, mint csapattársa, mégis George Russellt hívta ki előbb a csapat, pedig elvileg fordítva kellett volna lennie. Kubica nem érti a dolgot.

részletek

Kubica egyáltalán nem adta fel

Nem áll jól Robert Kubica és a Williams szénája, az istálló rettentően gyenge konstrukcióval jelentkezett idén, a lengyel viszont rendre kikap újonc csapattársától is. De így is szívesen van itt.

részletek

Sajtó: Kubica elveszítheti ülését a Williamsnél

Könnyen elképzelhető, hogy Robert Kubica csodálatos visszatérése a Formula-1-be elég rövid történet lesz. A csapattársához képest is alulteljesítő lengyelt kanadai értesülések szerint lecserélhetik.

részletek

Edzésről edzésre tűnt el Kubica önbizalma

Sokkal jobban indult a hétvége Robert Kubica számára, mint az eddigiek, de az időmérőn ismét visszajött a rossz érzete. A lengyel ismét kikapott csapattársától, és nem számíthat könnyű futamra.

részletek

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek
Olvastad már?