Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 24. csütörtök

Russell

Kritikák a fordított rajtrácsra: Big Brother, pankráció és műfeszültség

A világbajnok, a mezőny leglassabb autójában ülő, a csapatvezető és az FIA elnöke sem örülne, ha a változatos eredmények érdekében fordított erősorrendben állna fel az F1-es rajtrács.

részletek

Vettel sajnálja Russellt, amiért elvette tőle a pontot

A Williams-pilóta régóta várt első pontszerzése lehetett volna a Toszkán Nagydíj: a 10. helyen beérő német szerint megérdemelte volna az eredményt, mivel gyorsabb volt a Ferrarinál.

részletek

Többen is rommá verik a csapattársukat az időmérőkön

Egyértelműen kirajzolódik a csapattársak közötti erőviszony a kvalifikációs párharcokból. Az élcsapatoknál mindenhol egyértelmű a helyzet, csak három istállónál szoros a belső csata.

részletek

Russell új rendszert javasol a „komikus” időmérő után

Rendkívül frusztrált volt a Q1-es kiesés után a Williams brit pilótája, aki nem érti, miért egyszerre küldik ki a csapatok a versenyzőiket, ha pontosan tudják, mit fog ez eredményezni Monzában.

részletek

Russell: Franknek és Claire-nek köszönhetem, hogy itt vagyok

Szomorúnak tartja a Williams család mai bejelentését a grove-i alakulat brit F1-ese, de tudja, hogy nem adták volna el a csapatot, ha nem éreznék biztosítottnak így az istálló jövőjét.

részletek

Russell hálás, hogy volt halo az autóján

A brit szerint ijesztő volt látni a felé repülő kereket, de az F1 mai biztonsági felszereltségének köszönhetően nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilótákat. Giovinazzi sajnálja a történteket.

részletek

Hamilton a Belga Nagydíjat is behúzta

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a brit idei ötödik, összességében 89. győzelme. Bottas és Verstappen még a dobogón, a Ferrarik pontot sem szereztek. Giovinazzi és Russell balesetezett.

részletek

Russell: Harc a Ferrarival? Elviselnénk!

Az F1-es Belga Nagydíj pénteki eredményei alapján bizony arra is van esély, hogy a Scuderia versenyzőit is elkaphatja a Williams brit pilótája az időmérőn – ő persze nem rájuk koncentrál.

részletek

A felvásárolt Williams ismét előretörhet

Néhány évtizeddel ezelőtt a Williams hosszú időn át meghatározó, időnként domináló csapata volt a Formula-1-nek. George Russell úgy véli, a mostani felvásárlás ismét hatalmas lökést ad az istállónak.

részletek

Russell: Fordított rajtrács? Én lennék az idióta

A szezonkezdet előtt mérlegelt fordított rajtrácsos futamok kedveztek volna a Williamsnek, de George Russell hálás, hogy végül elvetették az ötletet. Már az F2-ben sem szerette a koncepciót.

részletek

Egy fürdőkádban indult Russell mercedeses karrierje

Érdekes történetet mesélt el a Williams pilótája, aki kis híján a BMW DTM-pilótája lett, csak aztán érkezett egy hívás, miközben épp a szülei házában feküdt a fürdőkádban…

részletek

Russell nem bízik a silverstone-i remeklésben

Bár a legutóbbi két nagydíjhétvégén remek időmérőt teljesített a Williams fiatal britje, rámutatott, hogy a futamokon viszont sokkal gyengébb a tempójuk, mint szombatonként.

részletek
Olvastad már?