Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Russell

Massa: Russell sokat tanulhat Hamiltontól

2022-től megkapja a nagy lehetőséget George Russell és Lewis Hamilton csapattársaként a Mercedes pilótája lesz. A korábbi F1-es versenyző szerint a fiatal brit fejlődhet a hétszeres bajnok mellett.

részletek

Mi történik majd Hamilton és Russell között?

Vajon a fiatal helyezi nyomás alá a veterán klasszist, vagy előbbi remeg meg kicsit a feladattól? És Toto Wolff vajon engedi őket csatázni egymás ellen?

részletek

Négy verseny, három Russell-pontszerzés: „Ez szürreális”

Négyből háromszor hozott pontokat az elmúlt hetekben a nagydíjhétvége George Russellnek. Ami kezdetben oly nehezen akart összejönni, az hamarosan már nem is lesz meglepetés.

részletek

Albon: Jövök pár sörrel George-nak

A Formula-1-be jövőre a Williams színeiben visszatérő Alexander Albon elárulta, hogy barátja, George Russell szólt egy-két jó szót az érdekében a williamseseknek. Úgy érzi, tartozik neki.

részletek

Miért nem megy Russellnek Monzában?

Időmérős remeklései után a Mercedes választottja kis híján Q1-ben kiesett a Williamsszel. Nem érzett rá a pályára, a csapat küszködik a speciális hátsó szárny beállításával.

részletek

Rosberg: Hamilton csak veszíthet ezzel

A 2016-os világbajnok szerint egykori mercedeses kollégája nem igazán jöhet jól ki abból, hogy jövőre George Russell lesz a csapattársa – a fiatal britnek ellenben nem lesz mit veszítenie.

részletek

Russell hálás, hogy a Mercedes karolta fel, nem a „kegyetlen” Red Bull

A 23 éves pilóta úgy véli, egy-két éve még nem lett volna felkészült a nagycsapat ülésére. Utódjáról, Alex Albonról is beszélt: az egyik legjobbnak tartja, aki számára a Williams a megfelelő hely.

részletek

Russell fejezi be a teljes korszakváltást és legyőzi Hamiltont?

Sokan úgy gondolják, hogy Lewis Hamilton mögé továbbra is második számú versenyzőt keresett a Mercedes. George Russell vezetési tudását ugyanakkor senki nem vonja kétségbe.

részletek

Button Russellnek: Ne foglalkozz Lewisszal

A Mercedes ezen a héten jelentette be, hogy Valtteri Bottast a következő szezontól a Williams pilótája, George Russell váltja a csapatnál. Jenson Button saját tapasztalata alapján adott tanácsot.

részletek

Hamilton: Felkészültünk a konfliktusokra

Az új csapattárs érkezésével sem számít problémákra Lewis Hamilton. A brit pilóta szerint a Mercedes tudja, hogyan kell kezelni a házon belüli gondokat és reméli, egyenlőek lesznek majd az esélyek.

részletek

Russell: Nem második számú pilóta leszek

Egyenlő bánásmódot ígért a Mercedes Russellnek, ezáltal egyértelművé tették számára, nem második számú versenyzőnek érkezik a csapathoz. Mindenki abban bízik, hogy a csoportdinamikával nem lesz gond.

részletek

Leclerc: Russell hasonló helyzetben lesz, mint én, amikor megérkeztem a Ferrarihoz

A Ferrari hazai versenyére készülő Charles Leclerc úgy látja, nagyon hasonló lesz a helyzet a Mercedesnél jövőre George Russell érkezése után, mint mikor őt szerződtette a Scuderia.

részletek
Olvastad már?