DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Suzuki

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Kettős Ducati-siker, Martin a pole-ban

A Pramac Racing spanyolja a legfrissebb specifikációjú Ducatin ülve hódította el a katari rajtelsőséget, megelőzve Enea Bastianinit és Marc Marquezt. A Suzukik a top 10 végén, a Yamahák azon kívül.

részletek

Suzuki-vezetés az időmérő előtt, Quartararo Q1-es

Enea Bastianini pályaelhagyása miatt senki nem tudta megjavítani Alex Rins pénteki legjobbját, így a spanyol várhatja az első helyről a katari kvalifikációt. A regnáló világbajnok kiszorult a top 10-ből.

részletek

Rins a leggyorsabb, Honda–Suzuki harc az élen

A „kékek” spanyol versenyzője érte el a legjobb időt a Katari GP második edzésén, századokkal megelőzve a világbajnok Marc Marquezt és Joan Mirt. A gyári Ducatik és Yamahák is az első tízben.

részletek

Binder kezdett az élen, motort váltott a Ducati

KTM-elsőséggel vette kezdetét a MotoGP katari évadnyitó hétvégéje: a dél-afrikai motoros Takaaki Nakagamit és Alex Rinst utasította maga mögé. Eközben a gyári Ducatinál váratlan döntést hoztak.

részletek

Felköthetik a gatyájukat Marquez riválisai? – tesztértékelő

Még nem érzett rá teljesen az új Hondára, mégis aggódhatnak a nyolcszoros világbajnok miatt az ellenfelek. A Suzuki készen áll, a Yamaha felemás, a Ducati rejtőzködik – avagy mit szűrhettünk le Indonéziában?

részletek

Espargaro zárt az élen a Hondával Quartararo előtt

Az első után az utolsó napot is behúzta a mandalikai kollektív gyakorláson a Repsol spanyolja, megelőzve a Yamaha regnáló világbajnokát és az Apriliával továbbra is remeklő testvérét.

részletek

VR46-os versenyző a leggyorsabb Marquez előtt

Meglepő név végzett az élen a mandalikai teszt második napján Luca Marini személyében. Marc Marquez egyre erősebb az új Hondával, továbbra is remekel az Aprilia – ez történt szombaton.

részletek

Pol Espargaro nyitotta az élen az indonéz tesztet

A Repsol Honda spanyolja volt a leggyorsabb a MotoGP-mezőny számára ismeretlen mandalikai pályán zajló teszt első napján, megelőzve apriliás testvérét és a KTM-es Brad Bindert.

részletek

Bajban a Yamaha, titkos favorit a Suzuki és az Aprilia?

Quartararo szerint a riválisok többet léptek előre, mint ők; Mir késznek érzi a Suzukit; Marquez még nem igazodott ki az új Hondán – mit szűrhetünk le a kétnapos sepangi tesztből?

részletek

Bastianini rekordidővel az ultraszoros mezőny élén

A Gresini Ducati második idényére készülő motorosa nem hivatalos csúcsot állított fel Sepangban, mielőtt az eső megérkezett a pályára. Az első 18 helyezett egy másodpercen belül zárta a tesztet.

részletek

Kék maradt, mégis változott a Suzuki festése

Nem sokkal a Yamaha után a 2020-as világbajnok csapat is leleplezte idei dizájnját: Joan Mir és Alex Rins motorjának festésébe a szokott kék és ezüst mellé ezúttal némi fekete is vegyült.

részletek