Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Suzuki

Kettős francia vezetés pénteken Le Mans-ban

Johann Zarco volt a leggyorsabb a Francia GP második edzésén, megelőzve honfitársát, Fabio Quartararót és annak yamahás kollégáját, Maverick Vinalest. A Suzukik és a vb-éllovas is tízen kívül.

részletek

Vinalesé a jerezi teszt a Suzukik előtt

A tesztek koronázatlan királya volt a leggyorsabb a Spanyol GP-t követő egynapos teszten, amelyet csapattársa a vasárnapi karproblémái után kihagyott, de Marquez is csak néhány kört tett meg.

részletek

Megoldotta-e vagy sem a gondjait a Yamaha?

Quartararo két győzelme után előrelépésről beszél, Vinales viszont aggódik. Bagnaia a szombati körtörlést hibáztatja, Mir örül a dobogónak, Marquez újra MotoGP-versenyzőnek érezte magát – így értékeltek a portimaói főszereplők.

részletek

Quartararo: Hiszek a Yamahában, de várjunk még

Karrierje legkülönlegesebb győzelmének nevezte a dohait a francia motoros, míg az új vb-éllovas azt a Martint dicsérte, aki Fausto Gresininek ajánlotta dobogóját. Így értékeltek a főszereplők.

részletek

Vinales: Visszatért a Yamaha!

Végre tudott előzni a YZR-M1-essel a katari győztes, márkatársainak küszködése viszont figyelmeztető jel lehet a hangvillásoknál. Mir az ambíciói miatt bukta a dobogót – a főszereplők értékelése.

részletek

Vinales levadászta a Ducatikat Katarban

Bár az elején a bolognaiak birtokolták a dobogós pozíciókat, végül a Yamaha spanyolja nyerte a MotoGP idénynyitóját. A dobogóra a nagyot hajrázó címvédő hibája után így is felfért két ducatis.

részletek

Túl veszélyes már a 360 km/h fölötti tempó a MotoGP-ben?

Zarco végsebességrekordja volt az egyik fő beszédtéma a Katari GP második napján, miközben az időmérőt követően egy Ducati–Yamaha párharc kezd el kirajzolódni. Így értékeltek a főszereplők szombaton.

részletek

Hazatér-e a macska vagy tovább cincognak az egerek? – MotoGP-előzetes

Ha hinni lehet a teszteknek, még a tavalyinál is kiélezettebb és változatosabb szezon várhat ránk a MotoGP-ben, amelyet Marc Marquez levegőben lógó visszatérése még inkább megfűszerezhet. Esélylatolgatás a 2021-es idény előtt.

részletek

Miller: A Yamaha és a Suzuki a fő fenyegetés

A leggyorsabbként záró ducatis elégedett az eddig látottakkal, az általa említett kihívók közül Mir viszont úgy érzi, még nem teljesen állnak készen. Így értékeltek a MotoGP-sek a teszt végén.

részletek

Rossi: Az új váz nagyon hasonlít a tavalyira

Márpedig ez nem jó hír, hiszen inkább a 2019-es verzió irányába szeretne elmenni a Yamaha a fejlesztésekkel. Millernek bejön a Ducati aero-újítása, Espargaro még stresszel a Hondán – nyilatkozatok.

részletek

Quartararo élre állította a Yamahát

Egyedüliként fért 1:54 alá a francia, de így is csak századokkal előzte meg a ducatis Jack Millert és az Apriliával ismét remeklő Aleix Espargarót. Négy gyártó az első ötben, a címvédő a nyolcadik.

részletek

Espargaro: Össze sem lehet hasonlítani a KTM-et és a Hondát

Bár mindkettő motor eléggé fizikális, ebben ki is merül a kettő közötti hasonlóság a Repsol új igazolása szerint. Testvére is teljesen megújult gépről beszélt, Rossinak erőt ad az új kaland.

részletek
Olvastad már?