DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Suzuki

Bagnaia: Fabio még mindig teljesebb versenyző

Csak egy órára veszítette el a hitét a vb-címben idén a Ducati motorosa, akinek fel kellett ismernie, hogy volt egy komoly hibája a szezon elején. Quartararo összetört, Rins sírt a rajtrácson – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Vezetés közben mindenre figyelünk, csak a vezetésre nem

Megkérdőjelezzük a közlekedési szabályokat, magunkat az átlagnál jobb sofőrnek tartjuk, másokat és a környezetet okoljuk a balesetek miatt, miközben stresszhelyzetben még a legnyugodtabb vezető is meggondolatlan lesz.

részletek

Végre hivatalos: Mir a Repsol Hondánál

Hónapok óta biztosra lehetett venni, de most végre bejelentették, hogy a kiszálló Suzuki 2020-as világbajnoka Marc Marquezzel fog egy csapatot alkotni 2023-tól a MotoGP-ben.

részletek

Hivatalos: Év végén kiszáll a Suzuki a MotoGP-ből

A japán gyártó bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk a Dornával, így már biztos, hogy a 2022-es szezon végén távoznak a királykategóriából – ahogy egyébként az Endurance-vb-ből is.

részletek

Elképesztő koncepciót mutatott be a Suzuki

Sajnos csak virtuálisan létezik az a tanulmány, melyet a Suzuki leplezett le nemrégiben. Az őrületes gépezet több mint 400 lóerősre sikerült, de csak a Gran Turismo játékon belül próbálhatjuk ki hihetetlen teljesítményét.

részletek

Így bolydulhat fel a MotoGP-s pilótapiac a Suzuki kiszállásával

A vártnál izgalmasabban alakulhat a versenyzőkeringő a 2023-as szezon előtt a „kékek” távozása miatt: eddig biztosnak gondolt hosszabbítások is kútba eshetnek a piacra került két motoros révén.

részletek

Rins: Mutassuk meg, hogy rosszul döntöttek!

A spanyol versenyző zokogott, amikor meghallotta a Suzuki távozását, Joan Mir dühös a döntés miatt – de mindkét motoros elsősorban nem is magát, hanem a csapattagokat sajnálta.

részletek

Hivatalos: A kiszállásról tárgyal a Suzuki

Másfél héttel a sajtóhírek kiszivárgása után végre közleményt adott ki a japán gyártó, amelyben megerősítette, hogy a 2022-es idény végén távozni terveznek a MotoGP-ből.

részletek

Formula Motocast: Kiszáll a Suzuki – mi lesz most?

Miért érthetetlen, de mégsem teljesen meglepő a japánok döntése? Mit hoz ez magával a csapatokat és a pilótapiacot illetően? És mit szűrhetünk le az első két európai versenyből? Ezekről beszélgettünk legfrissebb adásunkban.

részletek

Sokk: kiszállhat év végén a MotoGP-ből a Suzuki

Sajtóértesülések szerint a japán gyártó úgy határozott, hogy a 2022-es szezon végén távozik a királykategóriából – mindössze két évvel Joan Mir világbajnoki címe után.

részletek

Mir: Kezdünk úgy menni, mint 2020-ban

Bár egyelőre még a dobogóra sem állt fel idén, a két évvel ezelőtti MotoGP-világbajnok mégis bizakodva értékelte a Suzuki formáját: hasonlóan konstansan teljesítenek, mint a címszerzésükkor.

részletek

Zarcóé a péntek, tízen kívül a vb-éllovas

A Pramac Ducati franciája az FP2 legvégén tört az élre, megelőzve Jack Millert és Fabio Quartararót. Jól muzsikált a Suzuki az Amerikai GP első napján, a visszatérő Marc Marquez a hatodik, a vb-éllovas Aleix Espargaro tízen kívül.

részletek