Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Suzuki

Aranyifjú kékben – interjú Joan Mirrel

Mindössze második királykategóriás idényében vb-címet nyert, idén viszont valamelyest haloványabban teljesít a Suzuki spanyolja. A tavalyi sikeréről és az idei problémákról, az F1-ről és a leendő magyar MotoGP-pályáról is beszélgettünk a címvédővel.

részletek

Bagnaia vezetésével zárult a péntek Mugellóban

A ducatis olasz bizonyult a leggyorsabbnak az Olasz GP második edzésén, de mögötte egy-egy Suzuki és Yamaha következett Rins és Morbidelli révén. Zarco, Mir és Marquez is tízen kívül egyelőre.

részletek

Vinales kezdett az élen, Rossi a jövőről beszélt

Yamaha-vezetéssel indult az Olasz Nagydíj hétvégéje a MotoGP-ben: a spanyol motoros Johann Zarcót és a Suzuki párosát előzte meg az élen. Rossi eközben saját és csapata jövőjéről is nyilatkozott.

részletek

Miller győzött az esős-száraz káoszfutamon

A szezon eddigi legőrültebb versenyét hozta a Francia GP, amelyen a Ducati ausztrálja nyert, megelőzve két hazai versenyzőt, Zarcót és Quartararót. A motorcserék után vezető Marquez kétszer bukott.

részletek

Kettős francia vezetés pénteken Le Mans-ban

Johann Zarco volt a leggyorsabb a Francia GP második edzésén, megelőzve honfitársát, Fabio Quartararót és annak yamahás kollégáját, Maverick Vinalest. A Suzukik és a vb-éllovas is tízen kívül.

részletek

Vinalesé a jerezi teszt a Suzukik előtt

A tesztek koronázatlan királya volt a leggyorsabb a Spanyol GP-t követő egynapos teszten, amelyet csapattársa a vasárnapi karproblémái után kihagyott, de Marquez is csak néhány kört tett meg.

részletek

Megoldotta-e vagy sem a gondjait a Yamaha?

Quartararo két győzelme után előrelépésről beszél, Vinales viszont aggódik. Bagnaia a szombati körtörlést hibáztatja, Mir örül a dobogónak, Marquez újra MotoGP-versenyzőnek érezte magát – így értékeltek a portimaói főszereplők.

részletek

Quartararo: Hiszek a Yamahában, de várjunk még

Karrierje legkülönlegesebb győzelmének nevezte a dohait a francia motoros, míg az új vb-éllovas azt a Martint dicsérte, aki Fausto Gresininek ajánlotta dobogóját. Így értékeltek a főszereplők.

részletek

Vinales: Visszatért a Yamaha!

Végre tudott előzni a YZR-M1-essel a katari győztes, márkatársainak küszködése viszont figyelmeztető jel lehet a hangvillásoknál. Mir az ambíciói miatt bukta a dobogót – a főszereplők értékelése.

részletek

Vinales levadászta a Ducatikat Katarban

Bár az elején a bolognaiak birtokolták a dobogós pozíciókat, végül a Yamaha spanyolja nyerte a MotoGP idénynyitóját. A dobogóra a nagyot hajrázó címvédő hibája után így is felfért két ducatis.

részletek

Túl veszélyes már a 360 km/h fölötti tempó a MotoGP-ben?

Zarco végsebességrekordja volt az egyik fő beszédtéma a Katari GP második napján, miközben az időmérőt követően egy Ducati–Yamaha párharc kezd el kirajzolódni. Így értékeltek a főszereplők szombaton.

részletek

Hazatér-e a macska vagy tovább cincognak az egerek? – MotoGP-előzetes

Ha hinni lehet a teszteknek, még a tavalyinál is kiélezettebb és változatosabb szezon várhat ránk a MotoGP-ben, amelyet Marc Marquez levegőben lógó visszatérése még inkább megfűszerezhet. Esélylatolgatás a 2021-es idény előtt.

részletek
Olvastad már?