Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

Supersport

Újonnan alakult magyar csapatban indul Sebestyén Péter a Supersport-vb-n

Idén is szoríthatunk egy honfitársunként a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában, Sebestyén Peti ráadásul egy újonnan alakult, száz százalékban magyar istállót erősít majd.

részletek

Sebestyén Peti: Törött ujj a drámai szezon végén

Egy hatalmas bukás és ennek következtében egy törött ujj volt a mérlege az Oxxo Hungary Yamaha-Team Toth versenyzőjének a Supersport-világbajnokság estorili idényzáróján.

részletek

Sebestyén: Ami Aragóniában működött, itt nem

Kaotikus hétvégén van túl az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team és Sebestyén Péter a Supersport-vb barcelonai fordulóján: szombaton az esőben nem szerzett pontot, vasárnap viszont 11. lett.

részletek

Sebestyén Peti élete legjobb eredményével a top 6-ban

Fantasztikus hétvégét zárt Spanyolországban, a terueli fordulón a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar pilótája, és a 100%-ban magyar OXXO Hungary Yamaha-Toth Team. A 10. helyről indulva a szombati futamon a 7., vasárnap pedig a 6. helyen végzett Sebestyén Peti.

részletek

Sebestyén Peti egyre közelebb az élmezőnyhöz Supersport-világbajnokságon

Aragóniában folytatódott a Supersport-világbajnokság, ahol remekül szerepelt a mezőny egyetlen magyar indulója és a most már teljes egészében magyar alakulat, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team.

részletek

Sebestyén Peti: kórházból a top 10 közelébe

Heroikus küzdelemben a 12. és 11. helyeken zárt az Oxxo Hungary Yamaha–Toth Team magyar motorosa, Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokság portimaói futamain.

részletek

Sebestyén Peti: műszaki hibából agyrázkódás

Jerezben folytatódott a Superbike-vb betétsorozatként futó Supersport-világbajnokság, ahova sok nehézség közepette érkezett meg Sebestyén Péter és csapata, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team.

részletek

Sebestyén Peti megdöntötte a Pannónia-ring pályacsúcsát

A Supersport-világbajnokság egyetlen magyar motorosa az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team 600-as gépével javította meg a korábbi, 1000 köbcentis motorral elért rekordot egy teszten.

részletek

A versenyző lopta el a Team Tóth motorját a csapatfőnök szerint

Hector Barbera és a Team Toth nélkül zajlott a Supersport-vb aragóniai futama vasárnap, a sajtóban keringő híresztelések után a P1Race.hu megkereste a magyar istálló csapatvezetőjét, mi is történt pontosan.

részletek

Ellophatták Barbera motorját a Team Toth garázsából

Egybehangzó sajtóhírek szerint egyszerűen eltűnt a Yamaha vasárnap reggelre a magyar istálló bokszából, ezért nem tudtak rajthoz állni a Supersport-vb aragóniai futamán.

részletek

IDM: Dobogón nyitott a magyar Európa-bajnok

A hétvégén a német nemzeti bajnokság, az IDM szezonnyitóját rendezték a Nürburgringen: a 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen pályafutása első Supersport futamán azonnal a dobogóra tudott állni, amivel nagyon fontos pontokhoz jutott az összetettben.

részletek

Magyar csapat, női vezetővel a Superbike-ban

Az SSP TEAM Hungary by Pedercini Racing magyar versenyzője Sebestyén Péter idén a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában indul.

részletek
Olvastad már?