Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

Supersport

Supersport: A magyar csapat a rajtig sem jutott

Az idei Supersport világbajnokság második, Thaiföldön rendezendő futamán utolérte a végzet a Schmidt Racing Team-et. A csapat spanyol világbajnoka, Nicolas Terol ugyanis a felvezető kör végén a bokszba hajtott, és a váltószenzor meghibásodása miatt már a rajt előtt fel kellett adnia a versenyt, pedig a hispán motoros a nyolcadik pozícióból indulhatott volna.

részletek

Nico Terol: Ott akarok lenni a legjobbak között

Folyamatosan javuló köridők után komoly előrelépés tapasztalható a Schmidt Racing Team és spanyol világbajnoka, Nicolas Terol thaiföldi teljesítményében. Az idei második Supersport vb-futamon a hispán motoros a harmadik sorból vághat neki a versenynek, és reményei szerint képes lesz a legjobbakkal csatázni vasárnap. Terol és a csapata abban bízik, hogy az idénynyitó után Thaiföldről is pontokban gazdagon távozhatnak.

részletek

Schmidt Racing: Terol tarolhat

Az idei Supersport világbajnokság második, Thaiföldön rendezendő futamán akár meglepetést is okozhat a Schmidt Racing Team.

részletek

Versenyképes a Supersport új magyar csapata

Amíg a szombati nap nem az elképzelések szerint alakult a Schmidt Racing Team és spanyol világbajnoka számára, addig a vasárnapi futamon már minden rendben ment, így Nicolas Terol a 11. helyen végezve öt ponttal kezdte meg idei vb-hadjáratát. A pilóta és a csapat is abban bízik, hogy már a két hét múlva sorra kerülő thaiföldi versenyen előrébb léphetnek mind a technika, mind pedig a helyezés tekintetében.

részletek

Nicolas Terol a Schmidt Racingnél folytatja!

Rendkívül sikeres szezont tudhat maga mögött az év elején alakult Schmidt Racing, amely jövőre teljes szezont teljesít a Supersport világbajnokságon, ráadásul egy igazi ászt igazolt álmai valóra váltására: Nicolas Terolt, aki 2011-ben megnyerte a 125 köbcentis kategória vb-címét. Vele együtt új márka is érkezik, hiszen 2016-ban már MV Agustával versenyeznek majd a pilóták.

részletek

Gyutai Adrián: Egyre jobban összeszokom az új Hondával

Ezúttal egy újabb, számára ismeretlen pályán, Imolában folytatódik a 2015-ös olasz bajnokság Gyutai Adrián számára. A 24 éves paksi motoros a világ egyik legerősebb sorozatának National Trophy 600 Supersport kategóriájában ezúttal az olasz MIF Factory 2015-ös Hondájával áll rajthoz. A Tomracing Motorsport versenyzője ezúttal részt vehet a csütörtöki teszteken, így van ideje összecsiszolódnia a motorjával, és megismerkedni a pálya vonalvezetésével.

részletek

Gyutai Adrián új motorral és új kategóriában

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához, a világbajnoki szereplés felé vezető úton Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában induló paksi gyorsasági motorosnak azonban nem lesz egyszerű a dolga.

részletek
Olvastad már?